LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Raga może po masażu się coś rozkręci😃 Dobrze, że chociaż były ten 1cm i że zrobił Ci gin masaż. A krwawilaś po masazu? Tak z ciekawości pytam.
Oby się tym razem obyło bez balonika i oksy✊
Zakręcona racja, mój gin to facet około 1,9m i jak włożył ostatnio trzy palce to podskoczyłam 😅ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Raga dokladnie , to nie tyle co boli a jest nie.przyjemne . Dyskomfort taki . Pozatym , jak zrobi ci masaz lekarka ze zgrabnymi.palcami to inne odczucie niz jak zrobi ci chlop z palcami kuzwa robola heheheheh
Ja chodzę tylko do mężczyzny ginekologa od zawsze -
Dariah wrote:Raga
no to szybko CI chca wywolywac...zwykle jest chyba 10 dni po TP..nie?
Daria-zaczną od założenia balonika...2 dni później 1 próba z oksy.
U mnie są 3 podejścia do oksy.
Jak już nie rusza do 42tc to wiadomo cc. -
Bożenka wrote:Raga może po masażu się coś rozkręci😃 Dobrze, że chociaż były ten 1cm i że zrobił Ci gin masaż. A krwawilaś po masazu? Tak z ciekawości pytam.
Oby się tym razem obyło bez balonika i oksy✊
Zakręcona racja, mój gin to facet około 1,9m i jak włożył ostatnio trzy palce to podskoczyłam 😅
Nic- zero krwiale ja z tych co to żelazne szyjki mają - tak jak Zakręcona
Dariah, Bożenka, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
. Raga . wrote:Daria-zaczną od założenia balonika...2 dni później 1 próba z oksy.
U mnie są 3 podejścia do oksy.
Jak już nie rusza do 42tc to wiadomo cc.to rozumiem
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
No no Raga, to teraz jesteś najprawdziwszą tykającą bombą, oby akcja ruszyła lada chwila, trzymam kciuki!34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba ->🩸
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Dariah w ostatni piątek na wizycie miałam 1cm rozwarcia. I nie mam pojęcia czy to przez wiesiołek, ale gin powiedział, żeby nawet 3 razy dziennie aplikować, więc coś w tym musi być.🙂
Wczorajszey seks został przełożony na dziś i chyba zadziałał trochę jak placebo, bo mnie krzyż i brzuch lekko boli okresowo 😃Dariah lubi tę wiadomość
-
Veira wrote:A ja jestem jakoś podłamana psychicznie
dzisiaj mija już 4 dzień po terminie i jak na razie nic się nie zapowiada żeby ruszyło
jak nie urodzę to w sobotę czeka mnie szpital i wywoływanie
mam już dosyć ....
Veira - doskonale Cię rozumiem. To samo zrezygnowanie i złość przeżywałam w pierwszej ciąży. Każdy dzień po terminie i to w szpitalu był dla mnie psychicznie ciężki.
Teraz jestem dużo spokojniejsza bo wiem, że wszystko jest dobrze....ale sama myśl że mam się stawić w szpitalu na wywołanie jest już przygnebiająca. -
Przyszla mi pilka😁😁zaczynam od dzis wyganiac Zoske.
Z Wojtkiem przechodzilam 16 dni, trzy masaze szyjki I nic zupelnie, potem balonik co jest nieprzyjemne no ale u mnie bylo skuteczne, tym razem mam nadzieje ze samo pojdzie.. Raga . lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny bardzo dobrze Was rozumiem. Fakt, nie urodziłam zbyt długo po terminie bo 5 dni, ale stres był okropny. Byłam taka szczęśliwa, że nagle samo się zaczęło bo tego dnia już szykowali mi pełen wachlarz "rozrywek" A lekarz miał nastawienie, że jak do wieczora nie urodze to cc i tyle bo ile czasu można leżeć i łóżko zajmować, a dodam że byłam na patologii raptem 1,5 doby, sala dla 3 osób A ja sama, więc nie wiem o co mu chodzilo.
-
Hej kochane dziewczyny, widzę że jeszcze czekacie... u mnie powoli dobiega do końca pierwszy tydzień z maluszkiem, jesteśmy jeszcze w szpitalu, bo wdała się lekka żółtaczka. Być może jutro wyjdziemy do domu... Adaś jest wspaniały, coraz mam więcej dla niego czułości, nauczyliśmy się karmić z piersi i mam za sobą już nawał (źle nie było). Dużo pomogła intuicja i doświadczenie przy pierwszym synku. Małego przystawili mi po cc dość szybko, wszystko za sprawą męża, który powiedział położnej, że Mały już przecież otwiera usteczka i mieli języczkiem. A że był w dobrym stanie, to szybko go do mnie przyniosła.
Ogólnie dużo spokojniej radzę sobie z tym maluszkiem, niż z pierwszym synkiem, wszystko przypomina mi się...
Ogólnie dobrze już nie być w ciąży. Pozdrawiam Was wszystkie! 😘
Camilla33, Ewciaa83, Veira, . Raga ., KasiaM, mj26, ZakręconaOna, Scintilla, Mysza, Darrika, Bożenka, sylgor, emdar, zulka, JustiJusti lubią tę wiadomość
-
Raga ja wiem ale kurcze ile można siedzieć i czekać
zazdroszczę dziewczynom co chwilkę przed terminem akcja się zaczyna i nie ma takiego czekania jak na szpilkach. Co prawda córki też rodziłam po terminie i za bardzo nie liczyłam że zacznie się przed ale już człowiek ma dosyć