LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
. Raga . wrote:Ja również urodziłam szczęśliwie wczoraj 😊
Od ok. 17 zaczęły być już takie skurczybyki, to ten moment kiedy zaczyna się wpadać w trans 😉 {ja tak bynajmniej mam}
O 19.45 po 4-5 partych malutka była już na świecie 😊
Było kosmicznie. Poród naturalny jest niesamowitym zjswiskiem. 😉
Waga-3860
Długość - 57cm
Miala być kruszynką... Yhym.... 😂😂😂;*
Tyle co spytałam co u was -
Raga no kopa w dupe Ci tylko zasadzic . Przychodzisz dzis zagadujesz nie chwalac sie cholernico !!!
Super , to witam w klubie 11 stek hahaha .
Gratulacje kochana :****
Taaa , moj tez mial byc kruszynka hahahaha a widzisz 4080 g zywej wagi . :p hahahaha
To mialas parte ekspres jak Ja. Raga ., emdar lubią tę wiadomość
-
Raga
Gratulacje !!!!!
Suuuper !
No aż taka kruszynka nie jest
Siper ze szybko poszło !!!
Ale Wam zazdroszczę - tak pozytywnie
Ja zaraz śmiem wątpić w szybko poród
Przez dwa dni odchodził meeega dużo czopa krwistego
A od wczoraj cisza...z czopem i cisza ze skurczami ?
MoLiwe ze cisza przed burza ?
Zakręcona - Tobie dzień przed nadal wszystko odchodziło o miałaś skurcze cy spokojnej było ?
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Zakręcona, Raga - super z tymi partymi, że tak szybciutko - wiele ciepła bije z Waszych opisów porodów - naczekałyście się troszkę na swoje skarby ale warto było 😉- duuuuzo zdrówka dla Was ❤️🍀
. Raga ., ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Raga,GRATULUACJE!❤️💐👏normalnie jak agent 007! Niby nic, każdy się pyta co tam jak tam, a Raga nagle"urodziłam"😘🤣
Super dziewczyny, że macie już maluszki koło siebie. No i faktycznie z tych okruszków to całkiem spore bobaski wychodzą 😀. Może i mój Julek też nie bedzie takim mikruskiem, zobaczymy🙄
Dariah, Tobie to chociaż czop odchodzi,a co my(ja,Darrika, Mj26,Ewcia) z "klubu leniwych macic" mamy powiedzieć😉Ja to już wczoraj poszłam w seksy z mężem,potem jeszcze poskakałam na piłce, i co? I g..., ani ćwierć skurczu czy odchodzenia czopa. Jesteś już na pewno bliżej niż dalej kochana😘
Zakręcona, super że chociaż na końcu szpitalnej męki jaką z nimi przeszłaś masz super opiekę😘
Scintilla,z tym okręceniem pępowiną to podobno masa noworodków tak ma, i i tak dobrze ze o tym wiesz. Sprawna położna da radę. W pt się kładziesz?42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
ZakręconaOna wrote:Raga no kopa w dupe Ci tylko zasadzic . Przychodzisz dzis zagadujesz nie chwalac sie cholernico !!!
Super , to witam w klubie 11 stek hahaha .
Gratulacje kochana :****
Taaa , moj tez mial byc kruszynka hahahaha a widzisz 4080 g zywej wagi . :p hahahaha
To mialas parte ekspres jak Ja
Haha no takie piękne pączki po terminie sobie wyhodowalysmy 😁ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Dariah wrote:Raga
Gratulacje !!!!!
Suuuper !
No aż taka kruszynka nie jest
Siper ze szybko poszło !!!
Ale Wam zazdroszczę - tak pozytywnie
Ja zaraz śmiem wątpić w szybko poród
Przez dwa dni odchodził meeega dużo czopa krwistego
A od wczoraj cisza...z czopem i cisza ze skurczami ?
MoLiwe ze cisza przed burza ?
Zakręcona - Tobie dzień przed nadal wszystko odchodziło o miałaś skurcze cy spokojnej było ? -
Raga,tp mam na 17.02. Ale tak jak pisałysmy, wczoraj z laskami założylysmy już "klub leniwych macic"🤣 W kupie zawsze raźniej😉 Wiem, że tą moją żelazną szyjkę też w końcu ruszy, po prostu jestem niecierpliwa😉 Jak się czujesz kochana? Fizycznie pytam bo psychicznie to wiadomo że super ❤️
Darrika lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Przeterminowane pączusie
Ech ja dopiero wstałam, zasnęłam o 3 jakoś, zgaga mi tak dała popalić, że teraz jak pije ciepła herbatę to mnie cały przełyk boli
Dziewczyny, a jak się idzie już po terminie te 10 dni na wywołanie, to oni od razu kładą na sale porodowa dają kroplówkę z oxy itd, czy się leży na innej sali? Mąż wtedy może być że mną czy dopiero jak się fest rozkręci to może przyjść?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2020, 11:04
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba ->🩸
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Darrika
W Raszei była ze mną na sali dziewczyna na wywołanie
Zlogosla się na 10h rano - bo tak są przyjęcia do szpitala
Na 20h miała zaplanowany balonik - ale finalnie nie założyli bi okazało się ze miała 2cm rozwarcia czy 1 cm - już nie pamietam
I na następny dzień na 7h miała wywoływanie zaplanowane
Darrika lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Zakręcona
Hmmm ja tam cały czas mam nadzieje ze skoro przez 2 dni odchodził krwisty oraz brunatny czop tk jakos na dniach się rozkreci....’
Ehhh09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dariah wrote:O i z ciekawostek - ne mam dziś wcale apetytu
Ja!!!
Odkurzacz na jedzenie heh
Może coś jest na rzeczy, organizm odmawia jedzenia, żeby był gotowy na poród i nie musiał się inaczej oczyszczać ;p34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba ->🩸
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Raga, Zakręcona super że już po wszystkim . Ogromne gratulacje .
Zakręcona zaszalałaś z tym porodem.
Ja dołączam do tych leniwców. Nadal cisza a skończyĺam 39 tydzień . Ani czop nie odchodzi zero skurczy. Moja ciąża będzie trwać chyba tyle ile u słonia. -
Raga gratuluję, wracaj szybko do formy i dużo zdrówka dla Was
Te dzieci lutowe to są jakieś odwrotowce, moja miała być duża (ok 4300) a wyszła normalna (3500), miała mieć długie nogi a jest malutka (53cm). Miałam mieć szybki poród a wyszło jak wyszło hehe Właśnie tutaj zażalenie do mojego lekarza który powiedział "długie nogi szybki poród"- oszukał mnie a nogi mam długie od samego tyłka do samej ziemi
I to już w sumie nie jest mój lekarz, obrażam się na niego. Leżałam w szpitalu 10 dni, z tego 5 dni na oddziale porodowym, w stanie niepewności. Napisałam do niego wiadomość, jaka sytuacja a on nawet nie przyszedł! dziad! Przez 10 dni miał czas i wiem ze miał dyżury. Inni lekarze przychodzili, sami z siebie bo mówili pacjentkom "a zobaczyłam w karcie porodów że Pani urodziła" a mój złamany kuta...nawet nie napisał jak sytuacja. Pójdę do niego jeszcze na wizytę za 6 tyg i nie omieszkam mu tego powiedzieć, że oczekiwałam go.JustiJusti lubi tę wiadomość