LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
gusiaa wrote:Wiecie ze na wypisie napisali mi ,ze pacjentka przyjeta z powodu nadcisnienia indukowanego ciaza .. szlak mnie trafia .
Na dodatek 2 tyg temu AFI było 18.35 a dziś AFI mam 828 lat, pierwsze dziecko ❤️
Chłopiec 🧸
-
Dariah wrote:Ewcia
A miałam się wlansie pytać co i Ciebie i czy Zosienka już jest z Yoba
W takim razie trzhmam kciuki aby to było jak najszybciej !!!
Zakręcona
Wg mnie Kubus jeszcze nie odróżnia dnia od nocy
Za kilka dni powinno misie to ustabilizować - tak myśle
Nie poddawaj się z kp...jeśli chcesz karmic kp to nie poddawaj się
Wszystko się unormuje
A próbowałaś otulania ? Wiem ze niektóre dzieci tak lubią...
On w nocy ewidentnie chce cycek czy po prostu nie chce spać ?syna karmilam ponad rok tylko piersia , tez walka nie jedna byla wiadomo jak to przy kp.
On ewidentnie cyxa chce . Taki typowy cycocholik jak z syna statszego . Nie no nie poddaje sienikt nie mowil ze bedzie latwo ale dalam rade raz.dam.i drugi ale jest ciezko z tymi.nocami . No nie ma co sie oszukiwac .
-
Zakrecona
nie no oczywscie, jak Mały nie spi cała noc, a co za tym idzie TY rowniez...to w pewnym momecie czlowiek wysiada...
a tu jeszcze starszak..
Oskar w przedszkolu w ciagu dnia ? czy w domu?
no niestety tak jest...ze z kp sa lepsze i gorsze dni / czasy..
ale dasz rade KOchana!!
zeby tylko KUbus zechcial pospac troche w nocy09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Zakrecona
ah ! a moze by spróbować w nocy dać smoczka zamiast cyca?
bo on chce jesc czy po porstu ciumkac?
nawet gdyby zostal koło Ciebie, ale juz bez cyca w buzi...moze latwiej byloby ?
tak mi przyszlo na mysl09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dariah wrote:Zakrecona
ah ! a moze by spróbować w nocy dać smoczka zamiast cyca?
bo on chce jesc czy po porstu ciumkac?
nawet gdyby zostal koło Ciebie, ale juz bez cyca w buzi...moze latwiej byloby ?
tak mi przyszlo na mysl
Oskarek jest w domu z Nami normalnie.
Nie wiem chyba niewymagam zbyt wiele . Chociaz 2 h w nocy calej pospac . Byloby cudownie
Dam rsde musze ale.czasem wiadomo , pomarudzic trzeba heheWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2020, 16:02
-
Zakręcona jeśli Cię to pocieszy to u nas podobnie.... Mała wisi non stop na piersi... Wczoraj pierwszy raz wyszłam z domu.... Na śmietnik wyrzucić śmieci.
Nie żale się bo wiem że te bezbronne istotki chcą tylko ciepła mamy i ciepłej piersi 😉
My jeszxze na spacerze w wózku nie byliśmy bo pogoda nie sprzyja.... Ale jeśli będzie dostawać takich spazmów jak starsza córka to sobie w łeb Strzele 😏😏😏 to będzie oznaczało kiblowanie w domu... Bo chusty to nie moja bajka. -
Zakrecona
hmm
no to przynajmniej wiesz jak postepowac skoro Oskar tez tak mial hehe
pytam czy Oskar w domu, bo gdyby go nie bylo to moglabys sie zdrzemnac troche jak Kubus spi, aby odespac choć troszkę bezsenną noc...
chyba ze Oskar da Ci sie zdrzemnać, bo moja by nie dala09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Zakrecona
Raga
to normalne ze czasami trzeba sobie ponarzekac, wyzalic sie itd
wg mnie to jest ludzkie
mimo ze kochamy te Malutkie Istotki nad zycie, to jestesmy tylkop ludzmi, po ilus nie przespanych nocach czlowiek wariuje...
wiec nie ma co sie dziwic ze narzekamy itd!
Raga
a od czego Starsza dostawala spazmow?
nie lubila spacerow / wozka?
chusty to tez nie moja bajka - a do tego mojej by sie nie dalo opatulic chustą...Jezu chyba caly POznan by ją slyszal hehhe09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Tak Daria... Nienawidziła wózka.... Spacery w gondoli jestem w stanie policzyć na palcach 2 rąk 😔
Pamiętam jak z zazdrością patrzyłam na inne kobiety których dzieci godzinami uwielbiały spacery na dworze.... Moja darla się jak poparzona. To był dla mnie straszny okres bo nie wychodziłam z domu przez kilka miesięcy.... Później spacerówka na pół lezaco i tylko w kierunku świata i było lepiej... Ale nie chce znowu tyle czekać. -
Raga
no tak, jestemw stanie sie domyslec ze to musialo byc straszne!!
zwlaszcza jesli trafilas na okres wiosenno letni....gdzie piekna pogoda idealna na spaceery...
a zmienilo jej sie to z wiekiem? w sensie spacerowke jako 1-2 letnie dziecko lubila?
mam nadzieje ze Młodsza bedzie bardziej lubic wozek
moja akurat baaaardzo lubila wozek
z reszta do tej pory zdarza sie nam korzytsac z wozka hehe a ma ponad 3 lata
ale jako niemowle, to 2 min i spala, i trzeba bylo chodzic bo nie daj Boże się czlowiek zatrzymal na chwile to oczy jak 5 zl
tak wiec km narobilam z wozkiem co by spala. Raga . lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
gusiaa wrote:Joanna Glowska-ciemny
Aleksandra Hrynców? czy jakos tak
suuuper babeczka
ona tez mnie potem, badala przed wypisaniem
na prawde super09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
. Raga . wrote:Tak jak już siedziała stabilnie i spacerówka poszła w ruch było lepiej.
chociaż to!
ale co sie nasiedziałaś w domu to Twoje09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dziewczyny wszelkie wpisy na głównej str uzupełnię już po porodzie. Ciężko u nas, dalej walczymy z gorączką, już 1,5 doby, może potrwać kolejne tyle. I ja i synek dostaliśmy specjalny lek przeciwirusowy celowany tylko na grype A. Na jutro przełożyłam wizytę u ginekologa. Teraz najlepiej by było żebym dotrwala w dwupaku do piątku. W środę powtórne badania krwi. Spałam do tej pory dwie godziny, mąż to samo. Piotruś też mało śpi, budzi się, co chwilę płacze.
-
Camilla
jjeku BIdulko ;(
no zdecydowanie lepiej abys dotrwala do pt albo i nawet po weekendzie
musisz miec sily na porod przeciez
a teraz to bez snu itd to zero sił
zdrowka dla Piotrusia! i sił dla Was!09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡