LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Ankaaa
U nas zielone kuku akurat były objawem nietolerancj BMK
Poza tym ze były zielone, miały specyficzny, mega kwaśny zapach j bardzo kwaśny odczyn - jak nie zmieniło się jej pampersa zaraz po kupie to 2 min później miała już rany na skórze!
Te kupy jej się pojawiły tak jak miała ze 3 tyg ?
Potem po jakiś 2-3 tyg doszły objawy skórne - na buzi miała aż rany jak ja zjadłam cokolwiek jociazby ze śladowymi ilościami mleka...
Tak wiec weszła dieta całkowita na BMK i kupy super j zero na buzi
Oczywiście co jakiś czas znów jej wychodziło bo dieta całkiem bez BMK jest meeeega trudna i czai coś gdzieś zjadłam z mlekiem
Trzymam kciuki aby u Was to ie była alergia..09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Ankaaaa
A co do męża...
Co to znaczy obrażony?
Obrażony na kogo? I dlaczego?
Jeśli dobrze pamietam to jedyna osoba, która mogłaby się obrazić to jesteś Ty - za jego zachowanie !!Darrika lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
annkaa wrote:Takie zielone ciemne ze smukłą nasza Mała robiła póki byłyśmy w szpitalu te 2-3 dni. I sąsiadka też, dwa dni. Ale jej córka więcej jadła, niż nasza, i szybciej przed wpisem już zaczęła normalne żółte robić.
Nasza teraz już jutro miesiąc będzie miała, i wylatuje jej takie rzadkie żółte. Trochę się tym niepokoję,bo widać, że jakby ją bolał brzuszek.
Boję się cokolwiek dziwnego jeść, żeby jej bardziej nie szkodzić, ale też mam wrażenie, że wolno mi jeść wielkie nic...
Z dwa tygodnie temu miała przed weekendem wysyłkę,ale w weekend zniknęła.
Teraz znów widzę rano jakieś krostki czerwone ma na tułowiu. Bo na buźce to ten cały trądzik noworodkowy.
Dziś nocka nieprzespana prawie, bo co ją do łóżeczka po karmieniu włożyłam to płakała i nie chciała spać grrrr
I jeszcze mąż obrażony,tylko ją wczoraj wykąpał
Ja z przymrużeniem oka patrzę na kolor kupy.. Zwracam uwagę czy jest śluz, nitki krwi.. Hmm
Fruzia85 lubi tę wiadomość
-
Wgusiaa wrote:A ja wychodze do domu . Ordynator stwierdził, ze mam wrócić ze skurczami
.40+3 to jeszcze mloda ciąża..
Cyrk na kółkach!!!!
Jedyny plus tk taki ze wychodzisz, ale z tego co pamietam tk Kornelię wysłaliście do teściów nie ?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dariah wrote:W
Ja nie mogę..
Cyrk na kółkach!!!!
Jedyny plus tk taki ze wychodzisz, ale z tego co pamietam tk Kornelię wysłaliście do teściów nie ?
Patologia a położniczy to istne dnoo -
No więc tak, po filmowym początku porodu,Julek powiedział"a jeszcze nie wychodzę";nie rozkręciły mi się skurcze, i od 4:00 leżę pod oksytocyną. No i coś tam się pisze, ale rozwarcie mam na dwa palce, a szyjka ma około 1 cm dalej😒 no więc raczej dzis urodzę, ale o szybkim porodzie to mogę zapomnieć...42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Emdar
KOchana, zycze Ci aby jednak szybko poszlo!
na 2 palce to juz ladnie!!
a te skurcze co sie pisza, to mocne ?
GUsiaaa
no na prawde kpina...
mnie tam patologia zawsze wkurzala
porodowy super wg mnie
ehhhh
no nic, wracaj do domku i moze na dniach sie rozkreci cos ?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
To ja znow pomarudze...
oczywiscie akcji brak, ale to to juz jest wiadomoe
z innych atrakcji....znow mam czerwone oko lewe...
i katar wiekszy!
zaje****!!!
normalnie bede krzyczec hip hip hurraaa!
szlag mnie juz trafia!!
a ten uparciuch nie che wychodzic!!!
jedyne co to mnie krzyz boli od samego rana
cmi mnie brzuch
i o!
szalenstwo09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Gusiaaa co Ty mówisz? Ofzeciez mialo byc cc, o co tu chodzi... chyba faktycznie o kasę, szkoda, że Twoim kosztem.
Ja się coraz bardziej przekonuje do szpitala w Środzie albo Śremie jednak...
Emdar no zobacz, a już myslałyśmy, że nam tu się pochwalisz bobasem. Ale to nicNajważniejsze, że już akcja się kręci więc bez malucha nie wyjdziesz że szpitala !
Dariah bo miałam Cię pytać ostatnio, jeszcze masz antybiotyk na to zapalenie czy już Ci się skończył? Co Cię wymęczą te wszystkie dolegliwości, to zaraz nie będzie sił na poród :p
Kurczę, mnie dzisiaj tylko trochę jakoś głowa boli, a paravetamol się skończył. Jeszcze kotka coś ma chyba problem z pęcherzem więc będę musiała umówić wizytę u weta34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba 🤞🤞🤞
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Darrika
mam mam, to jest masc
biore od wyjsca z patologii wiec od wtorku popoludnia
tydzien sie bierze
wiec jeszcze dzis i jutro...
serio mam juz dosc09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Emdar jestem z Tobą myślami, wiem co przechodzisz bo miałam podobnie. Wody odeszły, skurczy brak m, rozwarcia brak a akcje trzeba toczyć. Oksytocyna zacząłeś robić swoje a rozwarcia brak. Lutowe dzieci chyba nie chcą wychodzić bo boja się ze zimno, a tutaj prawie wiosna za oknami. Trzymaj się kochana i ciśnij bobaska 😉 Jak weźmiesz go na ręce to zapomnisz o bólu i czasie ile to trwalo.
-
Dariah wrote:Darrika
mam mam, to jest masc
biore od wyjsca z patologii wiec od wtorku popoludnia
tydzien sie bierze
wiec jeszcze dzis i jutro...
serio mam juz dosc
Kurczę oby Ci jak najszybciej przeszło, bo tak to się odechciewa aż rodzić34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba 🤞🤞🤞
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Hej.
Anka takie kupy co opisujesz zolatawe / musztardowe sa jak najbardziej normalne !
Moj wlasnie od 2 dni rowniez takie robi i to juz super jest . Przestal smulka strzelac . A strzelal lacznie 3 dni pelne nia poczawszy od wychodzenia z brzucha :p
Gusia kpina normalnie , oni ewidentnie chca zarobic sobie na Twoich " posiedzeniach " tam ... jak inaczej to wytlumaczyc.
Emdar masz Ci los , tez myslalam , ze juz po wszystkim . No nic , silna babko kciuki trzymam ! Wieczorem chcemy fotke *_* hehe .
Camilia Ja pierdykam , no jak nie urok to sraczka doslownie . Duzo zdrowia dla synka -
Darrika wrote:Kurczę oby Ci jak najszybciej przeszło, bo tak to się odechciewa aż rodzić
Narazie to mi się odechciewa żyć normalnie
Rycze o wszystko
Jak bóbr
Mam wkur** takiego ze najlepiej nie podchodzić do mnie wcale!!!
A akcji jak kur** nie było tak nie ma
Ehhhh09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dariah wrote:Narazie to mi się odechciewa żyć normalnie
Rycze o wszystko
Jak bóbr
Mam wkur** takiego ze najlepiej nie podchodzić do mnie wcale!!!
A akcji jak kur** nie było tak nie ma
Ehhhh -
Darrika wrote:Gusiaaa co Ty mówisz? Ofzeciez mialo byc cc, o co tu chodzi... chyba faktycznie o kasę, szkoda, że Twoim kosztem.
Ja się coraz bardziej przekonuje do szpitala w Środzie albo Śremie jednak...
Emdar no zobacz, a już myslałyśmy, że nam tu się pochwalisz bobasem. Ale to nicNajważniejsze, że już akcja się kręci więc bez malucha nie wyjdziesz że szpitala !
Dariah bo miałam Cię pytać ostatnio, jeszcze masz antybiotyk na to zapalenie czy już Ci się skończył? Co Cię wymęczą te wszystkie dolegliwości, to zaraz nie będzie sił na poród :p
Kurczę, mnie dzisiaj tylko trochę jakoś głowa boli, a paravetamol się skończył. Jeszcze kotka coś ma chyba problem z pęcherzem więc będę musiała umówić wizytę u weta -
Gusiaa
No koja tez pracuje w Środzie
Nawet mnie dziś na wywoła ie namawiała
Ale ja się panicznie boje wywoływania !!!!!!
Liczę ze samo pójdzie skoro miałam już tyle skurczy, czop odlazil jak szalony, mam pk ad 3 cm rozwarcia
Brakuje tylko dobrych skurczy!
Ale jak nie ruszy to w pn jadę tam na wywołanie !09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡