LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Darika lata , na przelomie 5 metrow nawet i na rzeczach martwych trzyma sie do 3 h .
Ja nie wychodze juz od wczoraj . Na ogrod ewentualnie dzieci i tyle ... pierdole. Sorry ale nagonka tv nagonka ale oni wszystkiego nie mowia tez . Naprawde dzieje sie zle bardzo... u mnie w miejscowosci zarazone osoby , obok jeszcze wiecej ... fabryki.nam zamykaja powoli bo chorzy ludzie sa na to gowno , w sklepach nic ... czlowiek wedliny nie kupi , polskie sklepy nam zamkneli w okolicy takze wesolo ...
Ja nigdy w zyciu NIE bylam panikara , absolutnie i nawet pod nosem czasem mam atak smiechu jak ludzie wyjezdzaja z 50 kg cukru badz maki czy ze 300 rolkami papieru hahahah . Ale jednak naprawde maja wprowadzic kwarantanny to sorry ale nie mam zamiaru wtddy tym bardziej szukac po sklepach niczego . Wczoraj zrobilam zapas miesa jaki moglam na 2 tyg i pieprze, pampersow tez kupilam na 2 tyg jakies i.tyle ..dalej bede myslec . Najgorzej to to ze za 1.5 m mielismy sie przepriwadzac a chyba wstrzymam sie chociaz ponoc to moze trwac nawet z rok jeszcze jak ludzie beda tak postepowac , olewac wszystko .
Moja znajoma z niemiec tak bluzni na mlodziez bo a maja wolne od szkoly to oni szukaja roboty ...polowa osob ma w dupie i lata ciagle z kraju do kraju i sie smieje ludzia w twarz .
Mowie niepanikowalam i nie panikuje ale zaczyna eie robic naprawde mega powaznie .
Miejscowosc w ktorej mam mieszksc w pl ... dwie osoby zarzzone w przeciagu jednego dnia do Lodzi trafily .
Scintilla a Ty widzialas , ze na Zeligowskiego ponoc o ile ulicy nie pomylilam jezdza czolgi i budowac beda na wojskowym terenie na biegu zakazny szpital ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2020, 09:35
-
gusiaa wrote:Powedzcie mi nie boicie się wychodzić na spacery ze względu na tego korona wirusa ;/
Ja juz przez ta nagonkę w telewizji i necie to szaleje sama;/
Ja mieszkam przy lesie więc my wychodzimy.
Ale absolutnie do żadnego sklepu... Od tygodnia nie byłam i nie zamierzam.
🙂 Zresztą przy naszych maluszkach to zupełnie odpada łażenie po sklepie 🙂 -
A my za tydzień mamy wizytę patronażową i nie wiem czy odwoływać czy sami odwolają, chociaż niby jest osobne wejście dla dzieci zdrowych. Potem jeszcze 25 usg głowki, 1 kwietnia bioderka... muszę zobaczyć do kiedy najpóźniej powinna być ta wizyta patronażowa i może przełożymy.
Pogoda i tak się psuje, więc spacer odpada. Ech, masakra co się wyprawia właśnie z tym, że ludzie tak lekceważą zagrożenie.34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba ->🩸
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Darrika wrote:A my za tydzień mamy wizytę patronażową i nie wiem czy odwoływać czy sami odwolają, chociaż niby jest osobne wejście dla dzieci zdrowych. Potem jeszcze 25 usg głowki, 1 kwietnia bioderka... muszę zobaczyć do kiedy najpóźniej powinna być ta wizyta patronażowa i może przełożymy.
Pogoda i tak się psuje, więc spacer odpada. Ech, masakra co się wyprawia właśnie z tym, że ludzie tak lekceważą zagrożenie.
Daria u nas wszystkie przychodnie same przekładają wszelkie wizyty, patronaze czy bilanse dzieci.
Wszystko co nie zagraża zdrowiu jest przekładane. -
No właśnie niby nie popadać w paranoje, ale ja mieszkam na osiedlu . Teraz wyjdź na spacer i upilnuj żeby 5 latka nie leciała na plac zebu nie spotykała ławki itp . Muszę zjechać winda u nas w bloku . No kurczę ja też nigdy nie panikowalam ale jednak się boję..
Za tydz mamy bioderka i nie wiem co z tym też będzie.. ;/ -
ZakręconaOna wrote:Darika lata , na przelomie 5 metrow nawet i na rzeczach martwych trzyma sie do 3 h .
Ja nie wychodze juz od wczoraj . Na ogrod ewentualnie dzieci i tyle ... pierdole. Sorry ale nagonka tv nagonka ale oni wszystkiego nie mowia tez . Naprawde dzieje sie zle bardzo... u mnie w miejscowosci zarazone osoby , obok jeszcze wiecej ... fabryki.nam zamykaja powoli bo chorzy ludzie sa na to gowno , w sklepach nic ... czlowiek wedliny nie kupi , polskie sklepy nam zamkneli w okolicy takze wesolo ...
Ja nigdy w zyciu NIE bylam panikara , absolutnie i nawet pod nosem czasem mam atak smiechu jak ludzie wyjezdzaja z 50 kg cukru badz maki czy ze 300 rolkami papieru hahahah . Ale jednak naprawde maja wprowadzic kwarantanny to sorry ale nie mam zamiaru wtddy tym bardziej szukac po sklepach niczego . Wczoraj zrobilam zapas miesa jaki moglam na 2 tyg i pieprze, pampersow tez kupilam na 2 tyg jakies i.tyle ..dalej bede myslec . Najgorzej to to ze za 1.5 m mielismy sie przepriwadzac a chyba wstrzymam sie chociaz ponoc to moze trwac nawet z rok jeszcze jak ludzie beda tak postepowac , olewac wszystko .
Moja znajoma z niemiec tak bluzni na mlodziez bo a maja wolne od szkoly to oni szukaja roboty ...polowa osob ma w dupie i lata ciagle z kraju do kraju i sie smieje ludzia w twarz .
Mowie niepanikowalam i nie panikuje ale zaczyna eie robic naprawde mega powaznie .
Miejscowosc w ktorej mam mieszksc w pl ... dwie osoby zarzzone w przeciagu jednego dnia do Lodzi trafily .
Scintilla a Ty widzialas , ze na Zeligowskiego ponoc o ile ulicy nie pomylilam jezdza czolgi i budowac beda na wojskowym terenie na biegu zakazny szpital ? -
Darrika wrote:A my za tydzień mamy wizytę patronażową i nie wiem czy odwoływać czy sami odwolają, chociaż niby jest osobne wejście dla dzieci zdrowych. Potem jeszcze 25 usg głowki, 1 kwietnia bioderka... muszę zobaczyć do kiedy najpóźniej powinna być ta wizyta patronażowa i może przełożymy.
Pogoda i tak się psuje, więc spacer odpada. Ech, masakra co się wyprawia właśnie z tym, że ludzie tak lekceważą zagrożenie.
Wiem, ze bilanse są odwolywane.. Aa szczepienia nee..
My mamy końcem marca kontrolę bioderek.. Ii sama nee wiem jeszcze co zrobię..
Z drugiej strony mój mąż pracuje w handlu.. Ii jeździ Po Polsce.. Wiec no..
Aa to, że nam nee mówią wszystkiego.. To z jednej strony może ii lepiej.. Panika już była jak szkoły zamknęli.. Ii ludzie wpadli do sklepów 🤷 aA trudno mi uwierzyć, że wszyscy nagle nee mają żadnej żywności w domu..
Ja w sumie na zakupach nee byłam..
Wyjemy póki co to co mamy w domu.
Domowilam jedynie mleko ii pampersy dla Małego przez neta..Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2020, 11:03
-
nick nieaktualnyMy usg bioderek robiliśmy w zeszłym tygodniu i pierwszą wizytę u pediatry też odbyliśmy, ale zbliża się pierwsze szczepienie. Jeszcze nie wiem jaka będzie decyzja przychodni.
Niektórzy ludzie to tępe dzidy i nie potrafią zrozumieć, żeby siedzieć w domu jak nie ma bezwzględnej konieczności wyjścia.. Raga ., annkaa lubią tę wiadomość
-
Co do paniki -żyjemy normalnie. Ten wirus lata u mnie od dłuższego czasu. Skoro zamykają szkoły, to coś jest narzeczy. Martwię się trochę,bo ostatnia grypa dała nam w kość, więc boje się konsekwencji, gdy złapiemy tego nowego twora, ale pewnie i tak go złapiemy, to raczej tylko kwestia czasu.
-
Ja bym usg nie chciała odpuszczać, zwłaszcza tego przezciemieniowego, ale na to idziemy do prywatnej kliniki, gdzie zapewne nie będzie wcale ludzi, w dodatku mamy wizytę na 19.20. A musimy sprawdzić, czy nie ma faktycznie tego 1 stopnia niedotlenienia...34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Dziewczyny mi położna wczoraj mówiła że specery wskazane oczywiście do żadnych sklepow tylko przed blok lub do lasu czy w miejsce gdzie nie ma ludzi , ja wlasnie wróciłam ze spaceru musiałam wejść do apteki po coś na katar mojej najstarszej bo smarka od wczoraj. Kartka na drzwiach żeby wchodzić podjedynczo , to samo widziałam na drzwiach do banku. Po drodze spotkałam 2 osoby i to jedną też z wózkiem , u mnie ludzie widzę wzięli sobie do serca to siedzenie w domu , bo nawet młodzieży nie ma nigdzie .
Darrika super że się udaje odciągać , pokarm napewno masz i to dużo więcej niż laktator ściąga . Po tej metodzie pumpingu moim zdaniem moja mała ładniej je nie wypluwa cycka jak zaczyna więcej lecieć i co wyjmę pierś to mleko aż "sika"a co najlepsze musiałam wkładać do stanika te większe waciki bo wyobraźcie sobie że u mnie w żadnym sklepie nie ma wkładek wszystko wykupione nawet w Rossmanie
Darrika lubi tę wiadomość
-
No ja też muszę zadzwonić do przychodni i zapytać co z tym USG bioderek i że szczepieniem.
Powiem wam, że mam stracha bo mam astmę oskrzelowa, a więc gdybym złapała to mogłoby być ciężko😐 Mój narzeczony jeszcze pracuje w dużej fabryce.. może w poniedziałek rozważymy jakieś zwolnienie lekarskie u niego, ale z drugiej strony nawet nie wiadomo ile to potrwa.
-
Ja tez nie należę do osob panikujacyh
Ale...
Zapasy zrobilismy - i to nawet nie dlatego ze boje sie ze hien będzie nic w sklepach ale dlatego ze nie ma opcji żeby teraz chodizc do sklepów
Ja sama bien chodź edo sklepów bo z Teosiem bien pójdę - jest za mały
A maz od dziś tez juz nie będzie chodozc bo zrobilismy zapasy
To jest wirus wiec oczywiście ze zyje w powietrzu i na tyle co mówią ma dość duża żywotność w powietrzu i na przedmiotach
Wg nowych badań na niektórych powierzhniach zyje nawet kilka dni!!!!
Ja na spacer będę wychodzić ale jedynie do lasu do nas koło domu
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dziś kielismh wizytę corki u laryngologa ale odwołaliśmy
18.03 mamy wizytę do bioderka ale tężni odwołam - przełożę
Dk kiedy należy zrobicbte badania ? Do 6 tyg ?
-
Bioderka tak, czytałam, że 6 tydzień to najlepszy, wcześniej nie ma co, bo dopiero w 6 tygodniu badanie jest miarodajne34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
Darrika
Serio ?
O kurczę bo córka miała w 4-5 tyg życia bioderka
A potem kontrole po miesiącu....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2020, 15:00
. Raga . lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny