LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie patrzeć na stronie gabinetu gdzie idziemy, ze jest napisane ze dzieci które nie są w grupie ryzyka maja 2 badania
1/ 4-6 tydz
2/ 8 tyg po pierwszym badaniu
Tak wiec udach tym tropem mam czas do 02.04....tylko czy wtedy będzie lepiej?! Czy iść teraz 18.03..?!09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dariah wrote:Gusiaa
No właśnie...
Jak sytausvja będzie taka sama to jeszcze Ok....ale wg mnie będzie gorzej.... Raga . lubi tę wiadomość
-
Z biodrami to właśnie zależy też od zaleceń szpitala. Ja mam bioderka na 1 kwietnia i raczej nie przelożę. W sensie te usg oba są dla mnie mega ważne, bo jezeli coś jest nie tak, to liczy sie czas działania, a wiadomo im szybciej tym lepiej. Mam nadzieję, że ten wirus trochę wyhamuje...34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba ->🩸
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Raga
Mówisz o bioderka?
Ja właśnie dlatego umówiłam wizytę prywatna żeby nie iść na NFZ gdzie jest kolejka ludzi na te sama godzinę..
Ewentualnie sako wejście do gabinetu i tyle
Ale musE zadziwić w poniedziałek i zapytać
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
No jak odwolają to trudno, jak nie to zobaczymy. Tak czy tak trzeba obserwować sytuację i jak będzie faktycznie gorzej to odwołać i tyle
. Raga . lubi tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Hej dziewczyny J wczoraj dzwoniłam do przychodni chciałam umówić małego na bioderka to pielęgniarka mi powiedziała żeby się nie spieszyć że za mały i za miesiąc będzie dobrze.. czyli bedzie miał już 2m. To nie za pozno waszym zdaniem bo widzę że piszecie że 4-6 tyg. NIE wiem zielona już jestem
-
Jakby to nie był problem, przyjść w drugim miesiącu życia to by było super... jednak sytuacja jest nadzwyczajna i może to faktycznie nie problem i badanie też będzie miało wtedy sens 🤔34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
Z tymi biodrami to tak nee do końca..
Do 3miesiaca mówimy, że biodra mogą być nee dojrzałe.. Czyli na usg widać, ze coś jest nee tak..
Ii teraz zależy na jakiego lekarza traficie czy kompetetny czy z starej daty..
Oboje moi synowie w 6tygodniu mieli jedno biodro nee dojrzałe.. Starszy brak zaleceń.. Kontrola za 2miesiace..
Mlodszy lekarz kazał go szeroko pieluchowacm. Gdzie od tego się odchodzi.. Bo nee wiadomo czy ii tak dobry kąt się zrobi.. Ii kontrola za miesiąc gdzie to biodro nadal może być nee dojrzałe 🤷
Ale mówię tu o niedojrzalosci.. Ogólnie jakby miały być wady to rzadko są jeśli w rodzinie nikt nee miał problemu..
Wiec ja mam końcem marca kontrolę.. Ale przekładam ja..
Patrząc na to jak nieodpowiedzialni są ludzie.. To wolę unikać szpital..Mysza, Darrika, . Raga ., KasiaM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyppieguskaa wrote:Z tymi biodrami to tak nee do końca..
Do 3miesiaca mówimy, że biodra mogą być nee dojrzałe.. Czyli na usg widać, ze coś jest nee tak..
Ii teraz zależy na jakiego lekarza traficie czy kompetetny czy z starej daty..
Oboje moi synowie w 6tygodniu mieli jedno biodro nee dojrzałe.. Starszy brak zaleceń.. Kontrola za 2miesiace..
Mlodszy lekarz kazał go szeroko pieluchowacm. Gdzie od tego się odchodzi.. Bo nee wiadomo czy ii tak dobry kąt się zrobi.. Ii kontrola za miesiąc gdzie to biodro nadal może być nee dojrzałe 🤷
Ale mówię tu o niedojrzalosci.. Ogólnie jakby miały być wady to rzadko są jeśli w rodzinie nikt nee miał problemu..
Wiec ja mam końcem marca kontrolę.. Ale przekładam ja..
Patrząc na to jak nieodpowiedzialni są ludzie.. To wolę unikać szpital..
Jedynie radził często kłaść na brzuszku bo to wspiera rozwój stawów.Poza biodrami obejrzał ją całą i oceniał napięcie mięśniowe. A mała jak była bez pieluchy to puściła takiego siura na spodnie doktora, że chłopiec by się nie powstydził takiego strumienia 😀 -
nick nieaktualny
-
Ja mam niby w zaleceniach od lekarza żeby bioderka zbadać do 3 miesiąca życia i termin na NFZ mamy na 27 marca ale na pewno nie pójdę bo tam nawet USG nie zrobią , wolę prywatnie ale też czekam aż to szaleństwo przycichnie , bo mam nadzieję że przycichnie , bardziej mnie martwią chrzciny w drugi dzień świąt czy to kurde minie do świąt ? W Święta tyle ludzi w kościele będzie że głowa mala
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, które dokarmiacie mm, czy kupy waszych maluchów zrobiły się wodniste? Bo kurczę mam wrażenie odkąd mała dostaje dodatkowo mm, że te kupy w większości jakby wsiąkają w pieluche ale nie wiem czy to nie jest kwestia, że z reguły jest też siku w pieluszce i tą kupę rozciencza (pasek na pampersie jest niebieksi). Bo wizytę patronażowa na bank przełożymy i nie wiemy czy położną też nie przełożyć, bo jednak jest "domokrążcą", a ma być w przyszłym tygoniu...34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
nick nieaktualny