LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewcia moj Kuba tez w miesiac prawie kilo do przodu
bez 30 gram ... hehe
Tak , pije 2 saszetki dziennie jak zalecaja . Raz wypilam 3 bo sie rabnelam , ze pilam przed wyjsciem z domu . Dlatego pije rano i na wieczor juz za pamieci .
Wiem , probuje sobie w glowie ulozyc , ze przeciez jedno wykarmilam to dam rade drugie malenstwo wykarmic ale ciezko mi jak On tak placzei to ewidentnie ze dobrze zlapac nie moze przez to nie moze jesc ... z piersi pokarm leci z calej otoczki i sutka a on lapie ledwo tego sutka i tak ciumka . Poje troszke zaraz ryk i nerwy , rwanie sie . Jak dostal butle pieknie jadl ... jutro juz 15 ! Spotkanie mamy na 18 stego . Niech podetna i oby tylko maly zalapak nauke jedzenia ladnie calej piersi to bedziemy uratowani i w domu !
Chcialabym w poniedzialek bo jutro tak nie dam rady , poswiecic calusienki dzien na cycka dla niego . Bez butli zadnej nic ale juuz sie boje tego placzu ;(
My nosimy nadal 56 rozmiar , w koncu dobry sie zrobil tydzien temujeszcze z 2 tygodnie na bank ponosimy .
-
Nooo , nawet dziecko jesc nie umie dobrze i wyje mi i wyje . Sciagam mleko a maly je butle . Koszmar . Przykro mi cholernie , 3 dni jeszcze musze tak przetrwac . Bede sie sciagac mam nadzieje , ze ta laktacja niezaniknie ... najwyzej tydzien przeleze z dzieckiem na cycu i odnowie Js ...
Okropne to bo on taki maly . Jakby wiekszy byl to bym tak nie przezywala a on tak szuka cyca ... -
Czołem
U mnie dzisiaj nocka niewiarygodna aż. Wczoraj małej udalo siendac 105 ml mm, reszta cyc. Ładnie zasnęła około 23, a obudziła mnie 10 po 5 ! Tyle godzin spania? Szokaż miałam nabrzmiałe cyce ale za to jak ładnie się z nich napiła, opróżnione do zera.
A normalnie to nocki mamy takie, że 23/24 idzie spać, a wstaje koło 3, do 4 karmienie itd i potem różnie albo pośpi do 7 albo już wstawianie co godzinę 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Wczoraj wyszliśmy na spacer do lasu, już na trochę dłużej niż ostatnio i było super.
Sylgor współczuję, chociaż nam pewniejsze odwolają wszystkonawet nie wiem czy mam sens dzwonić się umawiać do gina, bo bym musiała iść tak w okolicach 10 kwietnia, wtedy będzie 6 tygodni po porodzie...
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba ->🩸
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Zakręcona
Przetrzymał Kochana te kilka dni i trzhmam kciuki aby podcięcie wiązadelka wszytsko rozwiązało!
Będzie dobrze Kcihana !
Nie martw się!
Gusia
U nas rytm jest taki
Idzie spać Ok 20-21
Budzi się koło 23 - 2 - 5 - 8
Wiec co 3 h
DostJe cyca i zasypia09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dariah wrote:Zakręcona
Przetrzymał Kochana te kilka dni i trzhmam kciuki aby podcięcie wiązadelka wszytsko rozwiązało!
Będzie dobrze Kcihana !
Nie martw się!
Gusia
U nas rytm jest taki
Idzie spać Ok 20-21
Budzi się koło 23 - 2 - 5 - 8
Wiec co 3 h
DostJe cyca i zasypia -
Gosia
No nasze pobudki ci 3h to tez żaden wielki sukces
Ale ładnie zasypia na cycku a nawet jak ma okienka wciskaniu to leży....patrzy...cis tam dobie pogada / pośmieje się i tyle
Nie płacze
Przynajmniej narazie hehe09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
No Zuza to jest taka, że w tej nocy (Tak po 24) to potrafi pospać te 4-5 godzin, potem jeszcze do tej 11-12 też po cycu raczej śpi, więc wtedy ogarniam chatę, kuwety, pranie. A potem jej się włącza tryb nie spania i z reguły też się raczej wierci, coś tam z siebie za dźwięki wydaje ale płaczu nie ma, no chyba, że nie daje z cyca to wtedy jest ryk34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
No i z reguły ja mamy w gondoli w salonie razem z nami, jak jemy obiad itd ale częściej chce siedzieć na rękach albo leżeć obok nas więc wtedy popołudnie jest całe dla niej :p34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
Mo to nasz w ciągu dnia tez by spał i siak....
Ma tryb soanie 2h - nie soanie 2h...
I tak cały dzień
Podejrzewam ze gdyby spał mniej w ciągu dnia to by kozę dłużej spał w nocy?
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
U nas jest tak. Wstaje 7.30 dostaje cycki
potem koło 9.30 zasypia i do tego też jeden cycus. Wstaje koło 12/13 . Posiedzi z nami i 14/15 idzie spać i śpi do 18 . Potem kąpiel cycus i zasypia różnie raz 21 raz 23
-
Dariah, też tak myślałam, że jak mała będzie w dzień mało spała to w nocy będzie ok... i jeden dzien wlasciwie nie spqla prawie wcale, bo albo cyc albo sobie razem lezalysmy i w nocy o dziwo wcale nie było lepiej i tak było dobre 2h usypiania i poszła wtedy spać dopiero po 134👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
Mam nadzieje , ze bedzie dobrze . Naprawde .
Powiem Wam , ze boje sie jechac kuzwa na to wiezadelko , jeszcze autobusem musze bo nie mamy auta . Mysle czy taxi nie jechac ale ch*** wie czy taki taksowkarz chory nie jestmasakra . A nie moge odwolac bo maly jesc nie umie coraz bardziej ... a po co nam jego i nasze nerwy .
Eh , przerbane chociaz pytalismy i to nie szpital a przychodnia kawalek dalej taka -
Zakrecona
a nie macie opcji jakiegos auta?
w sensie Twoja mama / przyjaciele ?
zeby nie jechac komunikacją miejska?
a jak nie to taxi...mimo wszytsko najmnijesze ryzyko...chyba..09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Zakręcona tak jak Dariah pisze może jakieś auto, ktoś znajomy? A taxi to i tak mniejsze ryzyko niż komunikacja miejska, a wiadomo w waszej sytuacji nie ma co przekładać według mnie im szybciej tym lepiej i będziecie mieć problem z głowy34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza.