LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Dariah wrote:Dziewxzyny ci macie „doświadczenie” z katarem u maluszków
Byliśmy we wt na patronazu
Lekarz pwiedzial żeby robić solą fiz i odociagac i tyle
Tak tez robimy
CY coś więcej można robić ?
Kiedy to przechodzi ?
Młody nie marudzi ale słysze ten katar jak oddycha (nie zawsze i bien cały czas)
OcYwsxie temp nie ma
Tylko ten katar
Ja przy Katarze stosuje plastry aromactiv albo Olbas na ubranko czy też materac..
Aa katar moze długo się utrzymywać.. Mój ma ponad tydzień już.. Fakt odciągam mu już tylko rano... Raga ., KasiaM lubią tę wiadomość
-
Pieguska
Ah ! To mnie pocieszyłas!
U nas dziś mija tydzień...
I zaczynałam panikować a w obecnej sytuacji przecież nie pojadę do przychodni
Zakraplanie solą fiz i odciągamy
Odciagam tez gdy kichnie i coś wypłynie
Na noc plasterek
I jeszcze mamy maść majerankowa
Ehhh bidulek ciężko mu się spi z tym09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
Dariah wrote:Pieguska
Ah ! To mnie pocieszyłas!
U nas dziś mija tydzień...
I zaczynałam panikować a w obecnej sytuacji przecież nie pojadę do przychodni
Zakraplanie solą fiz i odciągamy
Odciagam tez gdy kichnie i coś wypłynie
Na noc plasterek
I jeszcze mamy maść majerankowa
Ehhh bidulek ciężko mu się spi z tym
Masz poduszkę klin? Albo po prostu kładź go tak żeby głowa była wyżej..
No jak nee ma gorączki.. To nee ma co iść do lekarza.. Bo złapie jeszcze coś gorszego.. -
Pieguska
Jak spi w takim małym łóżeczku to ono jest pod katem ustawione
Jak spi z nami w łóżku to kładę go na klinie
Jak jest w wózku to wiaodmo na płasko
Przyznam szczerze ze nie widzę żadnej różnicy czy spi podniesiony czy nie...
Np mam wrażenie ze jak jest na dole w domu to mniej ma kataru a jak u góry w sypialni to strasznie mu tam charczy w nosie
Tak nie ma temp wiec nie idę do lekarza
Mam nadzieje tylko ze mu to niedługo przejdzie bo Misiek się meczy09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualny
-
Własnie dzis koło 3 jak sie Mały obudził D poszedl i zmoczyl recznik i polozyl u nas w pokoju gdzie spimy z Małym
wydaje mi sie ze spal lepiej...
musze D zapytac bo ja to spie jak kamien czy Mały charczy czy nie...
D sie smieje ze Mały spi miedzy nami (wiec co 20 cm ode mnie?) i ja spie jka kamien, nic nie slysze, a on nie spi cala noc bo nalsuchje czy Mały oddycha !
mozliwe ze to suche powietrze i pogarsza to jeszcze sprawe......annkaa lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Aa mi właśnie Gemini zwróciło kasę za mleko dla Młodego.. 🤦🤦🤦 bo mają nowa dostawę ii zdrozalo o 2zl.. Dzwoniłam czy nee moga do tego zamówienia zrobić korekty ii Po prostu doplace itd to nee. Bo mają za duże zamieszanie ii im łatwiej wycofać 🤷🤦
No nic mąż dokupil w rosmanie.. Ii czekam jeszcze bo mam zamówienie w doz jeszcze.
Złożyłam nowe zamówienie w Gemini jeszcze raz.
Odechciewa mi się tego..
-
Pieguska
pffff
ja mialam podobnie z Rossmanem w tamtym tygodniu
zrobiam zamowienie
po 1h dostalam maila ze czesc produktow jest niedostepna i zebym sie zalogowala na konto
loguje sie
a tam tylko mozlliwosc anulacji calego zamowienia...
grrrr09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
O rety mam nadzieję, ze takie nocki będę mieć codziennie, małą znowu dzisiaj spałam od 23 z hakiem do 5 rano
A od rana w prawdzie nie śpi, ale jest całkiem spokojna
Ja mleko zamówiłam przez allegro, mam nadzieję, że w tym tygoniu mi je wyślą. Pampersów mam zapas na dobry tydzień, więc na razie sklepy nam nie grożą.34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba ->🩸
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Ja czekam na zamówienie z Gemini. Ale trochę pampersów jeszcze mam. Niestety zapomniałam wrzucić jeszcze femaltiker😣 ale może poproszę mojego narzeczonego żeby mi w sklepie kupił po prostu słód jęczmienny i wyjdzie taniej.
Taka piękna pogoda a tu strach na spacer wyjść. Jestem taka wściekła na tego wirusa. Chciałabym żeby znajomi i całą rodzina poznała naszą córeczkę, a tutaj taka sytuacja. Aż płakać mi się chce, że moje wymarzone dziecko urodziło się w takim momencie, a do tego jeszcze ten strach przed zarażeniem ☹️ wiem, że co ma być to będzie, ale jest mi mega przykro
-
No my na spacer wychodzimy, bo jednak dookoła mamy las i ludzi prawie wcale, ale też mnie ten wirus już denerwuje... wszystkich znajomych odwolałam, w sumie już od ponad tygodnia nikogo u nas nie było. Babcie by już chciały nas odwiedzić no ale niestety.
Zaraz będę dzwonić do przychodni przekładać wizytę patronażową, bo nikt się na razie nie odzywa do mnie.
Jeszcze muszę do zusu dzwonić co z moim macierzyńskim34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba ->🩸
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
nick nieaktualnyDziewczyny, gorzej by było gdybyśmy musiały rodzić w tym okropnym czasie. Współczuję kobietom na końcówce.
Ja też czekam na zamówienie z Gemini, ale mleko i pampersy kupiliśmy też stacjonarnie w razie W.
Ja to w sumie cieszę się, że to nie jest jakieś gorsze cholerstwo, typu Ebola bo w tych Chinach gdzie jedzą wszystko co się rusza, aż strach pomyśleć co może jeszcze powstać 😐Bożenka, . Raga ., annkaa lubią tę wiadomość
-
Ppieguska też tak czasami myślę. Gdyby nie ta moja cholerna astma to chyba chciałabym się zarazić właśnie teraz. Bo później faktycznie nie będzie miejsc w szpitalach i będzie tak jak we Włoszech. Będzie selekcja, komu ratować życie,a kto już może umrzeć. Respiratorów w Polsce dużo nie ma.. 😐
Gdybym mieszkała gdzieś na wiosce lub poza miastem to też bym pewnie wyszła na spacer. Chociaż już są plotki, że wirus to i nawet w powietrzu może chwilę przeżyć. Paranoja.
-
Ahhh dziewczyny, mój mężu właśnie wyszedł na chwile ze starsza bo ile biedna ma siedzieć w domu ..
Za tydz w poniedziałek mamy bioderka sama nie wiem co z tym zrobić. Gabi była ulozona posladkwo, i delikatne przeskakiwania w biodrach więc tym bardziej musimy to skonsultować.. -
Dariah polecam nawilżacz od kad stosujemy powietrze nie jest takie suche i naprawdę widzę różnicę .
Mysza też tak uważam , te kobietki które teraz rodzą nie mają za ciekawie , dobrze że mamy to za sobą.
Ja właśnie wróciłam ze spacerku i powiem wam że mimo że nie mam blisko lasu to muszę wyjść choć na krótko bo bym zwariowała chyba, Ada jak nie pobiega na powietrzu to jest maruda strasznaNa spacerze spotkałam tylko malzenstwo z wózkiem wracających z zakupami z tesco. Czułam się jak w serialu The Walking Dead , zero ludzi na chodnikach , auto przejedzie raz na jakiś czas , dziwnie się robi