LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Bożenka wrote:Darrika być może 🤷 a my tak trochę na łapu capu bez zabezpieczenia, ale stosunek przerywany. Wiem, że nie jest to metodą antykoncepcji, ale dzieci to napewno z tego nie będzie 😂😂
Dariah lubi tę wiadomość
-
U nas nie było jeszcze pierwszego razu
Ja nie mam tabletek i narazie nie będę mieć - nie mam zamiaru wybierać die nigdzie do lekarza
A mam z tylu głowy ze może się skończyć jak u Camilli rodziców heeh
O Matulu ! Chybabym skoczyła z okna hehe
A tak serio to pewnie jakos niedługo się za to zabierzemy. Raga ., annkaa lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Między moją przyjaciółką A jak siostra też jest taka różnica mniej więcej :p ja bym chyba zwariowała33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
10 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
Camilla ja mieszkam 50 km od Kielc , u mnie to kompletnie nic nie działa a najlepsze że ząb mnie pobolewa znów i wez sobie radź. Ja nie mam Facebooka ale mam nadzieję że od czasu do czasu i tu będziecie zaglądać
Moja Oliwcia też jeszcze nie śmieje się w głos , cały czas na to czekam -
Quote:za pierwszym razem to myslalam ze umrę. Teraz jak widzę ze zaraz się zapowietrzy i zakrztusi to wyjmuje jej na chwile cycka co skutkuje zalaniem mojej pidżamy mlekiem ale nie wiem jak inaczej. Może powoli się nauczy jakoś to kontrolować.
Drugi sposób to pozycja pod górkę, czyli odchylamy się do tyłu, by mleko grawitacyjnie nie leciało tak łatwo.
Ja z kolei ze względu na nasze perypetie z zachłyśnięciem stosuję inną metodę - przed karmieniem wkładam pierś pod bardzo ciepłą wodę, trochę miziam brodawkę i jak zacznie lecieć mleko to wykapuję je do umywalki. Trochę to kłopotliwe, ale potem Adaś je w miarę spokojnie i już się tak nie zapowietrza. Plus początek karmienia jest pod górkę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2020, 20:07
-
Edith wrote:Zakręcona, wielki szacun za kpi. Trzymam kciuki by udało się jak najdłużej.
Bozenka nie mow hop , Ja mialam takie 2 stosunki przerywane z mezem i Kuba sie pojawil takze tego hahahahhaDariah, Camilla33 lubią tę wiadomość
-
Justi2019 wrote:Camilla ja mieszkam 50 km od Kielc , u mnie to kompletnie nic nie działa a najlepsze że ząb mnie pobolewa znów i wez sobie radź. Ja nie mam Facebooka ale mam nadzieję że od czasu do czasu i tu będziecie zaglądać
Moja Oliwcia też jeszcze nie śmieje się w głos , cały czas na to czekam -
Ja tez tu będę regularnie zgladac
Uważam ze grupa na fb jest super ale funkcjonuje inaczej niż forum - jest super pod względem wymiany zdjec / filmików (bo tutaj każdy nawet jie zalogowany na bbf może zobaczyć wszytsko)
A do dyskusji i rozmów jednak uważam ze forum jest bardziej praktyczne
Takie moje zdanie
Wiec ja na pewno będę tu zaglądaćCamilla33, . Raga ., annkaa lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
No to się cieszę bo właśnie styczniowki przeniosły się na Facebooka i niestety nie mam z nimi kontaktu takiego jak wczesniej tylko z jedną dziewczyną która pisze mi co u nich na watsapie. Mąż pojechał na zakupy o 20:30 i dzwoni co chwilę bo czegoś nie ma i co ma kupić w zamian zwariuje z nim
annkaa lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, tez jestem chętna na Facebooka Dzisiaj udało mi się iść z małym na szczepienia, wybrałam te 6 w 1 i pneumokoki 13. Podałam mu tez wg zaleceń pediatry czopek jak się pojawi temperatura 38. Dzisiaj cała noc chyba nie będę spała, bo się będę denerwować czy mu temperatura nie rośnie. Najwyższa miał 38,4 i po podaniu czopka spada.28 lat, pierwsze dziecko ❤️
Chłopiec 🧸
-
mj26 wrote:Cześć dziewczyny, tez jestem chętna na Facebooka Dzisiaj udało mi się iść z małym na szczepienia, wybrałam te 6 w 1 i pneumokoki 13. Podałam mu tez wg zaleceń pediatry czopek jak się pojawi temperatura 38. Dzisiaj cała noc chyba nie będę spała, bo się będę denerwować czy mu temperatura nie rośnie. Najwyższa miał 38,4 i po podaniu czopka spada.
-
mj26 wrote:Cześć dziewczyny, tez jestem chętna na Facebooka Dzisiaj udało mi się iść z małym na szczepienia, wybrałam te 6 w 1 i pneumokoki 13. Podałam mu tez wg zaleceń pediatry czopek jak się pojawi temperatura 38. Dzisiaj cała noc chyba nie będę spała, bo się będę denerwować czy mu temperatura nie rośnie. Najwyższa miał 38,4 i po podaniu czopka spada.
My tydzień temu robiliśmy szczepienia ale te sanepidowskie, 4 ukłucia wzwb, hib, dtp i pneumokoki no i rotawirusy doustnie.
Zuza miała w ten dzień wieczorem max 38.1 więc czopki były w pogotowiu ale nie użyłam.
Mj ja w dniu szczepien spałam z małą na narożniku w salonie, miałam ją pół metra od siebie i choć noc była ciężka to nie żałuję, bo miałam ją pod okiem cały czas. Bo niby spała ale cała noc tak postękiwała, wierciła się mimo, że temperatura już po 23 byłam okolicach max 37.5
Mam jednak nadzieję, że kolejne szczepienia uda się już ma 2 wizyty rozbić jak to normlanie jeste33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
10 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
Camilla tak, oba na raz, łącznie dwa wkłucia, bo teraz zapomnij ze rozłożą szczepienia na dwie wizyty ... Właśnie go karmie i ma 37 , wiec spoko. Męża oddelegowałam na kanapę, ja spie z małym w sypialni.
Darrika, Dariah lubią tę wiadomość
28 lat, pierwsze dziecko ❤️
Chłopiec 🧸