LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamusie które są na mm i mają proble1m z ulewaniem które mleko polecacie. Moja do tej pory piła nan supreme teraz wracamy do optipro plus . Oczywiście zageszczam nutritonem 2 tyg i jest duża poprawa ale od kilku dni zaczyna się prężyć i jęczeć zwłaszcza w nocy . Słychać i widać że ja brzuszek boli i ciężko z bączkami problem zresztą z kupka też. Zdecydowałam że będę jej dawać minimalnie zageszczacza ale skończyło się zwróceniem większości mleka.
-
Zrobimy pierwszy post gdzie w komentarzach każda wpisze swój nick z forum i potem się to wrzuci w główny post, który będzie przyjęty na samej górze grupy :p
Dariah, Camilla33, ZakręconaOna, zulka, KasiaM lubią tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
10 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
Gusiaaa
Ja chetna
dodaje Cie do przyjaciolek co bys mogla wyslac grupe
FB bedzie mi znacznie latwiej przegladac
jakos sie odnajdziemy
Darrika to sprytnie wykombinowala jak sie odnalesc09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyzulka wrote:Mamusie które są na mm i mają proble1m z ulewaniem które mleko polecacie. Moja do tej pory piła nan supreme teraz wracamy do optipro plus . Oczywiście zageszczam nutritonem 2 tyg i jest duża poprawa ale od kilku dni zaczyna się prężyć i jęczeć zwłaszcza w nocy . Słychać i widać że ja brzuszek boli i ciężko z bączkami problem zresztą z kupka też. Zdecydowałam że będę jej dawać minimalnie zageszczacza ale skończyło się zwróceniem większości mleka.
Na bączki espumisan, na kupę BioGaia bądź inny sprawdzony probiotyk.Chodzi o zaparcia?
Nie zmieniaj często mleka. Pediatra mnie przed tym ostrzegała. Mleko zmienia się tylko w sytuacjach, gdy ewidentnie nie służy dziecku.
My jesteśmy na Optipro Plus i jest ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2020, 16:03
annkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mysza wrote:Konsultowałaś ulewanie z pediatrą?
Na bączki espumisan, na kupę BioGaia bądź inny sprawdzony probiotyk.Chodzi o zaparcia?
Nie zmieniaj często mleka. Pediatra mnie przed tym ostrzegała. Mleko zmienia się tylko w sytuacjach, gdy ewidentnie nie służy dziecku.
My jesteśmy na Optipro Plus i jest ok.Mysza lubi tę wiadomość
-
gusiaa wrote:Zulka, a może odbijaj ja często podczas karmienia .
Gusiaa jak mam znaleźć grupę na fb?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2020, 17:05
-
Ja też wysłalam Ci zaproszenie, poproszę o linka do grupy
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
10 cs!🤞⏳️do kwietnia
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
Bożenka spokojnie, widocznie musicie sobie dać jeszcze czas. Ja od tygodnia mam już prezerwatywy w domu ale coś nam nie idzie zabranie się za pierwszy seks :p mąż do późna ogarnia w domu, ja jak mogę wcześniej chodzę spać o tak jakoś się mijamy w tym łóżku33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
10 cs!🤞⏳️do kwietnia
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️