LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamusie które są na mm i mają proble1m z ulewaniem które mleko polecacie. Moja do tej pory piła nan supreme teraz wracamy do optipro plus . Oczywiście zageszczam nutritonem 2 tyg i jest duża poprawa ale od kilku dni zaczyna się prężyć i jęczeć zwłaszcza w nocy . Słychać i widać że ja brzuszek boli i ciężko z bączkami problem zresztą z kupka też. Zdecydowałam że będę jej dawać minimalnie zageszczacza ale skończyło się zwróceniem większości mleka.
-
Zrobimy pierwszy post gdzie w komentarzach każda wpisze swój nick z forum i potem się to wrzuci w główny post, który będzie przyjęty na samej górze grupy :p
Dariah, Camilla33, ZakręconaOna, zulka, KasiaM lubią tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba ->🩸
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Gusiaaa
Ja chetna
dodaje Cie do przyjaciolek co bys mogla wyslac grupe
FB bedzie mi znacznie latwiej przegladac
jakos sie odnajdziemy
Darrika to sprytnie wykombinowala jak sie odnalesc
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡

20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️

-
nick nieaktualnyKonsultowałaś ulewanie z pediatrą?zulka wrote:Mamusie które są na mm i mają proble1m z ulewaniem które mleko polecacie. Moja do tej pory piła nan supreme teraz wracamy do optipro plus . Oczywiście zageszczam nutritonem 2 tyg i jest duża poprawa ale od kilku dni zaczyna się prężyć i jęczeć zwłaszcza w nocy . Słychać i widać że ja brzuszek boli i ciężko z bączkami problem zresztą z kupka też. Zdecydowałam że będę jej dawać minimalnie zageszczacza ale skończyło się zwróceniem większości mleka.
Na bączki espumisan, na kupę BioGaia bądź inny sprawdzony probiotyk.Chodzi o zaparcia?
Nie zmieniaj często mleka. Pediatra mnie przed tym ostrzegała. Mleko zmienia się tylko w sytuacjach, gdy ewidentnie nie służy dziecku.
My jesteśmy na Optipro Plus i jest ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2020, 16:03
annkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak konsultowałam i poradziła nutriton. Było ok aż kilka dni temu zaczęła mieć problem z brzuszkiem no i kupka była bardziej zbita niż do tej pory. Daje jej sab simplex ale średnio pomaga probiotyk też daje. Mleko tylko z nan pije. Niepotrzebnie zmieniłam na supreme. Od urodzenia piła optipro plus i było ok. Więc chce wrócić do niego bo supreme jest bardzo drogie. We wtorek mamy szczepienia więc podpytam pediatre co mam zrobić.Mysza wrote:Konsultowałaś ulewanie z pediatrą?
Na bączki espumisan, na kupę BioGaia bądź inny sprawdzony probiotyk.Chodzi o zaparcia?
Nie zmieniaj często mleka. Pediatra mnie przed tym ostrzegała. Mleko zmienia się tylko w sytuacjach, gdy ewidentnie nie służy dziecku.
My jesteśmy na Optipro Plus i jest ok.
Mysza lubi tę wiadomość
-
Problem w tym że nie zawsze odbija a nawet jak odbije i to porządnie to i tak jej się uleje.gusiaa wrote:Zulka, a może odbijaj ja często podczas karmienia .
Gusiaa jak mam znaleźć grupę na fb?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2020, 17:05
-
Ja też wysłalam Ci zaproszenie, poproszę o linka do grupy

34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Bożenka spokojnie, widocznie musicie sobie dać jeszcze czas. Ja od tygodnia mam już prezerwatywy w domu ale coś nam nie idzie zabranie się za pierwszy seks :p mąż do późna ogarnia w domu, ja jak mogę wcześniej chodzę spać o tak jakoś się mijamy w tym łóżku
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza.