LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Boze szook Gabi jadla o 20.30 , obudziłam się ja o 1 patrzę śpi więc mówię nie budzę pewnie wstanie lada moment.. mhhy ona dziewczyn obudzila się chwilę temu o 5.20
Darrika, mj26, ppieguskaa, Dariah, Bożenka, Camilla33, ZakręconaOna, KasiaM, annkaa lubią tę wiadomość
-
No Gusiaaa szaleństwo takiego spania to można pozazdrościć. Szkoda tylko, że my mamy zawsze się i tak w nocy budzimy, a nasze dzieciaki słodko sobie śpią :p33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
10 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
Darrika wrote:No Gusiaaa szaleństwo takiego spania to można pozazdrościć. Szkoda tylko, że my mamy zawsze się i tak w nocy budzimy, a nasze dzieciaki słodko sobie śpią :p
Przed 6 położyłam ja z nami ,zasnęła i wstaliśmy 7.15 -
Gusiaaa
Tylko pozazdrościć !!!
Super !!
To już nie są noworodki wiec spokojnie kogą niec taka przerwę w jedzeniu
Z reszta podejrzewam ze jak Gabi się obudzi to nadrobi to czego nie zjadła - będzie jeść częściej
Mj
Czyli jedna odbywają się szczepienia?
Nie wiedizlam ze mkzna robić 6w1 i Pneumo razem
My mamy date wizyty 24.04 i nie wiem czy iść....milion myśli09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dariah wiadomo strach jest, ale przychodnie są raczej dobrze zabezpieczone. U mnie był jeden pacjent na godzinę. Ja wchodziłam dobre 10 minut po tym, jak wychodziła poprzednia mama. Lekarka i pielęgniarki w strojach, mediach, przylbicach i rękawiczkach. Wietrzenie i odkażanie przed każdym pacjentem, można się czuć naprawdę bezpiecznie. A wirus to pewnie jeszcze kilka miesięcy będzie szalał33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
10 cs!🤞⏳️do kwietnia
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
mj26 wrote:Camilla tak, oba na raz, łącznie dwa wkłucia, bo teraz zapomnij ze rozłożą szczepienia na dwie wizyty ... Właśnie go karmie i ma 37 , wiec spoko. Męża oddelegowałam na kanapę, ja spie z małym w sypialni.
-
Darrika
Hmm No w sumie masz racje
Ale nie byliśmy jeszxze j neurologa a chciałabym najpierw iść na kontrole
Mj
Ty byłaś u Sw Wojciecha prawda ?
Dobrze pamiętam ze byłaś zadowolona ?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Ja jak byłam na bioderkach, to była tragedia😒 jakaś mała prywatną przycjodnia gdzieś na osiedlu. Nikt nikogo nie sprawdzał. Wchodzimy do środka, a tam co chwilę ktoś przechodzi. Do ortopedy babka jakaś czeka w kolejce i ona mi mówi, że ma na 13.50, a my mieliśmy na 13.40 i powiedzcie mi na cholerę ona wcześniej przychodzi w takie miejsce i siedzi i czeka? 🤦 Przed wizytą jak dzwoniłam zapytać jak to wszystko wygląda to lekarz powiedział, że jak będziemy punktualnie to się nawet nikim nie zobaczymy, a tu taki klops😳
A co do szczepień to u mnie na miejscu be przychodni lekarz powiedział, że można zrobić. Tam na bank nie będzie takiego cyrku. Osobne wejścia dla dzieci zdrowych osobne gabinety itd więc o to jestem bezpieczena, że będzie dobrze, ale teraz jakaś przeziębiona jestem więc czekam, aż mi przejdzie i dopiero będę myśleć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2020, 09:23
-
U nas w przychodzni nie ma osobnego wejscia dla zdrowych i chorych
Moj D powiedzial ze nie ma opcji zeby teraz robic szczepienia wiec temat sie rozwiazał
Szczepeinie nie zajac nie ucieknie
Swoja droga moja 3,5 latka jeszcze nie miala MMR hehe
wiec pewnie jak pojdziemy z Teosiem to i ona pojdzie i dostnie MMR przy okazji09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Heeeej . Co tam kobitki ?
Ja zaraz zabieram sie za trening , sciagalam mleko wlasnie ale odwalilam . Zapomnialam nastawic budzik na nocne sciaganie i padlam jak dziecko przez co mam znow skamieniale cyce masakra .
Pozatym ta laktacja sie nie rozkreci kuzwa jak tak bede robic znow ...
Dariah Ja Oskiemu tez robilam niedawno , w marcu a w listopadzie konczy 5 lat hahaha . Takze luzWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2020, 10:14
-
Zakręcona
No tak ale z drugiej strony żeby laktacja dobrze działała to musisz być tez wypoczęta wiec jak raz kiedyś prześpisz i się dobrze wyśpisz to tylko dobrze dla Ciebie
Ooo to mnie pocieszyłas z tym mmrannkaa lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
A propos spania w nocy
jaka glupote dzis odwaliłam
ostatnio rozmawialismy z D ze jak Teoś spi z nami to mamy wrażenie ze sie czesciej budzi - wiec mowie ze mozliwe ze to ja go budze jak spie obok
no i dzis
spał od 21:30 do 1:30 u siebie w lozeczki
wzielam na karmienie o tej 1:30 i zasnelismy razem w lozku
nagle przed 4 sie obudziłam a Teoś obok mnie
i nie wiem, czlowiek na pol przytomny mysli mało klarownie eheh
wiec wzielam go i na szybko przelozylam do lozeczka...i co?
oczywiscie sie rozbudzil...
ehhh
glupia ja!!
annkaa lubi tę wiadomość
-
Dariah wrote:Zakręcona
No tak ale z drugiej strony żeby laktacja dobrze działała to musisz być tez wypoczęta wiec jak raz kiedyś prześpisz i się dobrze wyśpisz to tylko dobrze dla Ciebie
Ooo to mnie pocieszyłas z tym mmrDariah lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Niby tak , stres tez duzo robi i zmeczenie a jednak nie stymuliwane piersi nic nie dadza . Dobra , jedna noc ! Nic sie nie stanie
Dariah lubi tę wiadomość
-
Zuza się urodziła z ciemnymi szarymi, później zrobiły się szaro niebieskie A teraz już takie niebieskie są. Ja mam zupełnie błękitne, jak husky i jestem ciekawa czy ona też takie będzie mieć, czy ciemniejsze niebieskie, a może znowu się szare zrobią?33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
10 cs!🤞⏳️do kwietnia
Darrika bankowo niebieskie bedzie miala , niekoniecznie takie blekitne jak Twoje ale na bank jasne .
U mojego meza wszyscy niebieskie piekne oczy jasne i Oski to samo ma . U Mnie zas ciemne wszyscy procz Taty . Ja mam piwne , Mama ma w ogole ciemnny braz barezo i Klopsikowi robia sie takie jak u mojej MamyDarrika, Dariah lubią tę wiadomość
-
U nas zdziwilabym sie gdyby miał inne niz niebieskie, ewentulanie niebiesko szare
wszyscy w mojej i D rodzinie maja niebieskie
jak mialby brazowe to hmmm zaczelabym sie zastanawoaic czy jakiejs imprezy mocnej nie przegapilam ehhehegusiaa, KasiaM lubią tę wiadomość