Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Marketing dziewczyny marketing
A ja dziś wizytowalam i znów nie mialam usg buu ;-( . Za to mam obiecane za miesiac, a ja sie tak wyszykowalam na spotkanie z syniem - aż się mój smial, ze doktor przeciez zajety hehe. Mój gin twierdzi, ze co miesięczne usg jesli nic sie nie dzieje to tylko wyciąganie kasy od pacjentek,wiec skoro wszystko w porzadku to tylko się cieszyć, ze nie ma potrzeby robienia tego usg
szyjka ok, dostałam tylko globulki dowcipne, bo stan zapalny sie przypaletal.
-
Ja wam powiem co do jakości ubrań to bywa różnie. Mąż zanim ja mu zaczęłam prać to nosił mamusi owe porozwlekane oryginalne koszulki i pumy i adidas, nike i reszty. Teraz często kupuje mu w reserved koszulki ale strzepuję i wyciągam wzdłuż tuż przed powieszeniem. Fakt bawełna nie ta sama co oryginalna bo jest taka cieńsza. Ale żadne nie są szersze takie jak na jakiegoś antałka. Mąż ma 196 wzrostu i pępka mu nie widać. Choć w niektórych mamusiowych koszulkach juz mało brakowało do pokazania brzucha.
-
Zresztą jak się patrzy na zalecenia producenta co do prania i temperatury to raczej nic n8e powinno się dziać. Matki często karmią słoiczkami a je doprać to istny koszmar. 60 stopni nie zawsze starcza. I niestety niektóre rzeczy wyglądają gorzej niż lepiej po paru praniach. Ja na start mam już ubrania wystarczająco ... później jak będę coś kupowali to może pokuszę się o nexta. Może nie zjedzą mnie koszta wysyłki do polski ale rzeczy jakościowo są bardzo dobre i ogólnie takie och i ach...
-
Mój Małżonek ubiera się tylko w new yorkerze. I naprawdę czasami cudem uda mi się go namówić żeby kupił coś w innym sklepie. Taki uparty. Ale to w końcu baran, tak samo jak ja z resztą
Mi to szczerze wisi gdzie się ubieram. Jak mi się coś podoba to kupuję i już
Monia w lumpie też widziałam dużo rzeczy z nexta. Sama chyba kilka kupiłam. Więc może tam poszukać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 19:09
Moniaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie chodzi o plamy:) Ale powiem Ci ze mam sporo ubranek nexta po chłopakach są spranne, ale bawełna miła
najlepsze i dobrze wyglądają ciuszki Zary ale nie te po Olku bo Zara się zepsuła, a te które siostra kupiła dla Nikosia 4 lata temu
h&m też dobrze wygląda:) Moja siostra też bardzo dba o ciuchy czego nie mogę powiedzieć o sobie:p starannie pierze, rozwiesza, to co nie nadaje się do prania nosi do pralni, a koszule to już w ogóle dba bo mąż jest prawnikiem i musi nieskazitelnie wyglądać
-
Jakiś czas temu było duuuużo taniej! generalnie ja robiłam tak ze prawie codziennie wlaczalam rzeczy które mi się podobaly żeby sprawdzić ile kosztują i mysle ze baaaardzo sensownie udało mi się kupic - poki co taniej ich nie było
tulipanna lubi tę wiadomość
-
Astra wrote:Tusia a też miałaś 75g? jak tak to spora różnica między naszymi wynikami, więc pewnie będzie dietka u mnie i mierzenie cukru. Kurcze chyba nigdy się od tych igieł nie uwolnię
Tak miałam końską dawkę 75g tak jak wszystkie z nasi kubeł prawie 300ml do picia .. Oj na końcu już było cięzko przy ostatnich łykach hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 22:38
Kubuś
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry! Ja juz wstalam...na nic bylo przekrecanie sie z boku na bok
po prostu ja,moja corka i piesława wstalysmy
pijemy kawe
hmmmm jak tak dalej pojdzie z moim dniem to o 7-ej bede miala juz zrobione kopytka,kluski slaskie i rogaliki z wisniami :-p
Co do ubran z h&m...mnie jakos nie przekonuja.. A to dlatego ze wielszosc ma te zakladki na ramionkach a ja tego nie kupuje wcale. Jakosciowo wydaja sie super. A to co widzialam ostatnio w promocji zaczynalo sie od rozmiaru 92 chyba -
lula.91 wrote:Tez się zastanawiam nad wyrostkiem. Ten ból który odczuwałaś był bardziej na brzuchu czy na plecach?
U mnie bardziej brzuch ból klujaco piekacy. Najpierw cały prawy bok potem konkretnie w boku koło miednicy. Brak temperatury, brak apetytu, dużo piłam, zatrzymał mi się stolec i gazy.
Nasz kochany Olus -
Witam w ostatnim tygodniu 2 trymestru
mam pytanie o wyniki obciążenia glukozą: na czczo - 80, po 1h - 93 po 2h - 106, to chyba spoko? Ten wynik po 2h nie powinien być niższy niż ten po 1h?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 09:08
tulipanna lubi tę wiadomość