Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
vayn, 5 godz to ja nie wiem czy bym wysiedziała w aucie hehe
Ostatnio jak wracalismy od tesciów moich to cieżko się siedziało ze 3 godz. Mały wtedy kopał, wypinał sie i cisnęłio mnie na pecherz strasznie a tu zimno i w polu dupska nie mogłam wystawic
lexi mi nie mierzyli po 1godz tylko naczczo i po 2 godzu mnie było 78 i 104
więc chyba nienajgorzej a tydzień przed badaniem wpierniczałam cały czas słodkie i dzień porzed tez hehe
Kubuś
-
Mam też wynik po godzinie 107 więc tylko ten po 2h jest trochę za wysoki. Czytałam że przy 75g to głównie właśnie na ten wynik po 2h się patrzy. No nie wiem... wizyta w środę to pewnie lekarz powie co robić.
-
nick nieaktualny
-
Tusia a też miałaś 75g? jak tak to spora różnica między naszymi wynikami, więc pewnie będzie dietka u mnie i mierzenie cukru. Kurcze chyba nigdy się od tych igieł nie uwolnię
-
vayn wrote:A to nie jest tak, że ten wynik po 2h powinien być mniejszy od tego po 1h?
vayn nie wiem, też tak myślałam, no ale mam takie jak napisałam i nie bardzo się na tym znam.
Doti a to masz przy obciążeniu 75g? jak tak to mieszczę się w normach choć wyniki mam chyba dziwne -
nick nieaktualnyDoti87 wrote:Ja właśnie odebrałam wyniki krzywej cukrowej. I tam mam podane przedziały dla kobiet w ciąży :
Na czczo <92
Po 1H < 180
Po 2H < 153 -
nick nieaktualny
-
Agnesia wrote:To zalezy od laboratorium. Bo ja w każdym się mieszcze wg Twojego. Ale wg. Mojego laboratorium i gin po 2h powinno być do 140. Ogólnie kiedyś były takie przedziały jak podałaś teraz one się chyba pozmieniały
To ja naprawde jestem malo slodka w porownaniu z wiekszoscia :-> na czczo 59, po 1h-60,po 2h-70ale ten ostatni wynik tez mialam wyzszy niz ten po godzinie. Bo to chyba teoretycNie tak powinno byc,ze jak to umiescic na wykresie to powstaje jakby trojkat (poczatek,rosnie i maleje) ale jesli nie ma problemow i nie jet ponad normy to chyba jest ok
-
nick nieaktualnyJakościowo Smyk też nie powala, ale za promocyjne ceny można wydać i nie żałować że dość szybko będą do niczego
oczywiście nie w przypadku wszystkich ciuszków, ale siostrze się szybko spieraly i dodatkowo rozciagały i brzydko przez to wyglądały a same na zdjęciach widzialyscie ile ona tych ciuszków miała więc wiele razy nie ubierali chłopaki tego samego:) właśnie jedyne co zostało że smyka po chłopakach nadające się do użytku to dres Fisher price
Ja w większości właśnie fp kupiłam, zobaczymy może choć trochę przez ten rok się poprawiło:p
-
Ponoć najlepsze jakościowo są rzeczy z h&m ale cena niestety też fajna. Rzadko zdarzają się wyprzedaże. Ale sama widzę, że w lumpie baaardzo dużo rzeczy z h&m i wyglądają jak nówki.
A z fishera kupiłam ostatnio ciepły pajacyk. I jest cudny:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 18:47