X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia wrote:
    Ale przecież nikt Cię tutaj na siłę nie trzyma możesz założyć wątek i zrobić listę, podać dziewczyną nazwę i po sprawie :) A my się nie na fb wyniosłyśmy tylko na prywatne forum ;)
    Wiesz..nie bądz chamska bo to niepotrzebne..Co?Nie napisalam prawdy?Mnie nie zalezy na wynoszeniu sie..raczej jak napisalam-mozna zrobic uklon w kierunku nowych Dziewczyn :-) ktore Monkey pominela..Ciekawe teraz jak Ty bys sie czula jakby na niwym watku zabraklo Twojego nicku i Twojej daty porodu tak jak wielu tu Dziewczyn,ktore prosily zeby je na niej zamiescic...
    I serio-nie badz chamska Agnesia..bo to wraca..pamietaj..

A MamaNieMama niech sie sama wypowie czy ma ochote prowadzic taka listę,nie obarczajmy jej odpowiedzialnoscia za to ze ma pierwszy post na 3 czy 4 stronie,,zelaszcza ze na pewno jej ciezko z blizniakami.

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Joanna_88 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari - zamówiłam te same topy do karmienia co Ty (te na ramiączkach). Mam nadzieję, że będziemy zadowolone. Sądzę, że dwa mi na początek zupełnie wystarczą. Ja też jestem z tym co nie wyobrażają sobie chodzenia cały dzień w piżamie. Czułabym się jakbym była chora :P

Agnesia - fajny pomysł z tymi papierami świątecznymi. Postaram się i ja go w tym roku wcielić w życie, bo to potem co roku takie głupie jest to wyda wanie kasy na opakowania, które i tak idą do kosza. No ale zapakować przecież prezenty trzeba

ex2bx1hp35w324su.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie jest tutaj choć jedno chamskie zdanie? Napisanie prawdy przecież chamstwem nie jest, możesz wejść na główne forum i założyć nowy wątek, tutaj żadna umowa Cię nie trzyma :) Ja zakończę z Tobą dyskusję. A w liście mogę być pominięta nie mam z tym problemu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Popieram, to dużo lepsze niż przenoszenie się na inny wątek :P
    Tysia to dawaj listę w swoim poście na 3 stronie

• madzia.rka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia wrote:
    Gdzie jest tutaj choć jedno chamskie zdanie? Napisanie prawdy przecież chamstwem nie jest, możesz wejść na główne forum i założyć nowy wątek, tutaj żadna umowa Cię nie trzyma :) Ja zakończę z Tobą dyskusję. A w liście mogę być pominięta nie mam z tym problemu :)

Dziewczyny spokój:-) Popierwsze to ja zaproponowałam że zrobię nowy wątek i go poprowadze bo i tak siedzę w domu. I nie dlatego ze mi się tutaj nie podoba tylko dlatego że z tą lista na początku to fakt byłoby fajnie. po drugie to była tylko propozycja nie zobowiaxujaca i nikogo do tego nie chciałbym zmuszać. Także jeśli to komuś przeszkadza to potraktujcie to jakby tego nie było. Napewno nie było moim celem nikogo sklucic.
    A o takie pierdoly naprawdę nie warto się spierać. Jest nas tu fajna ekipa i po co zgrzyty.

tulipanna, Lexi150, Kri, lula.91 lubią tę wiadomość

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzia.rka wrote:
    Dziewczyny spokój:-) Popierwsze to ja zaproponowałam że zrobię nowy wątek i go poprowadze bo i tak siedzę w domu. I nie dlatego ze mi się tutaj nie podoba tylko dlatego że z tą lista na początku to fakt byłoby fajnie. po drugie to była tylko propozycja nie zobowiaxujaca i nikogo do tego nie chciałbym zmuszać. Także jeśli to komuś przeszkadza to potraktujcie to jakby tego nie było. Napewno nie było moim celem nikogo sklucic.
    A o takie pierdoly naprawdę nie warto się spierać. Jest nas tu fajna ekipa i po co zgrzyty.
    Ja popieram Twoj pomysl. Jesli jestes gotowa poprowadzic watek to ja chetnie!:)Ja po prostu szczerze przyznam ze nie umiem tego zrobic tak ładnie jak Monkey (kolorowo, wypas czcionka,emotki).
    Kto chce niech dołaczy i polubi post Madziarki :)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczęta ja z chęcia poprowadziłabym listę ale ja już od 21 grudnia będe w szpitalu, ok 7 stycznia bede miala cesarkę i wiem ze wtedy nie dam rady do was zagladac.

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi to naprawdę obojętne czy bedziemy tutaj czy na nowym wątku oby razem :) a co do tej listy na pierwszej stronie to widnieje jakas biedroneczka29 ale z terminem na 23 luty jeśli to ja to jest błąd bo ja mam termin na 21 luty ale to taki pikus :) :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi aż tak nie robi ta lista na początku....

Tysia ja mogę się poświęcić i z Tobą pisać!!!! Znaj me dobre serce hehehehehehehehehe żartuję oczywiście kochana :-* :-*

tysiaa93 lubi tę wiadomość

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To, że mnie nie ma na pierwszej stronie nie przeszkadza. Wy mnie kojarzycie więc to wystarczy :P
    Mi zależy na tym żeby ta lista była gdzieś dostępna, to że teraz jestem w stanie śledzić na bieżąco nie oznacza że styczeń/luty też taki będzie. Nie będę już mogła codziennie pewnie zaglądać i patrzeć ile się rozpakowało, a szukać listy czy przewijać strony i szukać posta która się rozpakowała.. no same wiecie :)
    Chyba, że tabeleczkę uzupełnimy o kilka nowych pozycji i będziemy się starały ją w miarę regularnie uzupełniać

• madzia.rka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba zaczynam nabierać wody. Wydaje mi się że dużo pije a sikam tak se i pęcherz mnie pobolewa.
    Jestem dziś mega wyjechana po tym wyjściu jakbym z dwa dni nie spała.

ilka85 lubi tę wiadomość

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • Astra Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie też tabelka nie musi być na pierwszej stronie, a robienie kolejnego wątku na forum wg mnie nie ma dużego sensu, skoro wszystkie tu piszemy. Jak tysia by chciała to lista może być przy jej poście i tez będzie dobrze jak nie to można przecież zrobić i wklejać nawet codziennie. Problemu nie widzę, na jednym z wątków na ovu tez kiedyś taka była wklejana i było ok. Tabelka jest super pomysłem, tylko wydaje mi się niepotrzebne robienie nowego wątku, można to rozwiązać przecież na kilka innych sposobów.

http://vitanonestperfecta.blogspot.com/
    11.02.2016 powitaliśmy nasz Cud 3290g 56cm
    ec8a5b5bf3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczmy najpierw z listą w poście Tysi na 3 stronie. Jeżeli się sprawdzi to spoko :) nowy wątek założyć można zawsze. Zresztą pierwszy post można edytować np. dać linka do listy u Tysi
    To wpisywać się która na kiedy ma termin

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysiaa93- super lista :) :)

No i problem zazegnany :) :)

A ja chyba się przeziębiłam... bleh...

tysiaa93 lubi tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na 3 stronie jest ta lista. Jak kogoś trzeba dopisać, coś zmienić itp, to dajcie znać :) Jeszcze za bardzo nie ogarniam tych kolorów itp, ale chyba na razie może być :P

marissith, Astra, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    260984h.png

Tusiaa - 2 luty - synek <3
    Tulipanna - 3 luty - córeczka <3
    Zosia_wop - 4 luty - <3
    Tysiaa93 - 5 luty - córeczka <3
    MamaNieMama - 6 luty - dwie córeczki <3 <3
    Vayn - 9 luty - córeczka <3
    Gorgeous - 10 luty - synek <3
    Mila920 - 10 luty - synek <3
    Madzia.rka - 11 luty - synek <3
    Gezanew - 15 luty - <3
    Marissith - 17 luty - córeczka <3
    Agnesia - 20 luty - synek <3
    Szara Myszka - 20 luty - <3
    Doti87 - 21 luty - synek <3
    Biedroneczka29 - 21 luty - córeczka <3
    Bruśka - 22 luty - synek <3
    Lexi - 22 luty - synek <3
    Lula91 - 24 luty - synek <3
    Kri - 26 luty - synek <3
    Moniaa - 27 luty - córeczka <3

Pamiętamy... 25hlpa9.gif

Renieczka [*] 8tc
    Roxa [*] 8tc
    Miśka905 [*] 8tc
    Konwalijka [*] 9tc
    Mambella [*] 9tc
    Tomania [*] 10tc
    Pati [*] 20tc
    Kkkaaarrr [*] 26tc

Tysia super :D
    a może dziewczynki zaznaczyć na różowo a chłopców na niebiesko?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 18:54

tysiaa93, Kri, Moniaa, gorgeous lubią tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff ;)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    260984h.png

Tusiaa - 2 luty - synek <3
    Tulipanna - 3 luty - córeczka <3
    Zosia_wop - 4 luty - <3
    Tysiaa93 - 5 luty - córeczka <3
    MamaNieMama - 6 luty - dwie córeczki <3 <3
    Vayn - 9 luty - córeczka <3
    Gorgeous - 10 luty - synek <3
    Mila920 - 10 luty - synek <3
    Madzia.rka - 11 luty - synek <3
    Gezanew - 15 luty - <3
    Marissith - 17 luty - córeczka <3
    Agnesia - 20 luty - synek <3
    Szara Myszka - 20 luty - <3
    Doti87 - 21 luty - synek <3
    Biedroneczka29 - 21 luty - córeczka <3
    Bruśka - 22 luty - synek <3
    Lexi - 22 luty - synek <3
    Lula91 - 24 luty - synek <3
    Kri - 26 luty - synek <3
    Moniaa - 27 luty - córeczka <3

Pamiętamy... 25hlpa9.gif

Renieczka [*] 8tc
    Roxa [*] 8tc
    Miśka905 [*] 8tc
    Konwalijka [*] 9tc
    Mambella [*] 9tc
    Tomania [*] 10tc
    Pati [*] 20tc
    Kkkaaarrr [*] 26tc

:-* :-*

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak miło że już mnie uwzglednilas ;) mimo że rzadko się udzielam
    Wstaw proszę, że bedzie córeczka ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia jak chcesz skopiować listę z mojego postu (z kolorami) wystarczy, że zacytujesz mój post i usuniesz quote na początku i na końcu i wkleisz do swojego na 3 stronie
    Ja jestem za tym, żeby dziewczynki i chłopcy mieli różne kolory na liście, będzie ładniej wyglądać ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 18:50

‹‹ 1028 1029 1030 1031 1032 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ