X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia wrote:
    Ale przecież nikt Cię tutaj na siłę nie trzyma możesz założyć wątek i zrobić listę, podać dziewczyną nazwę i po sprawie :) A my się nie na fb wyniosłyśmy tylko na prywatne forum ;)
    Wiesz..nie bądz chamska bo to niepotrzebne..Co?Nie napisalam prawdy?Mnie nie zalezy na wynoszeniu sie..raczej jak napisalam-mozna zrobic uklon w kierunku nowych Dziewczyn :-) ktore Monkey pominela..Ciekawe teraz jak Ty bys sie czula jakby na niwym watku zabraklo Twojego nicku i Twojej daty porodu tak jak wielu tu Dziewczyn,ktore prosily zeby je na niej zamiescic...
    I serio-nie badz chamska Agnesia..bo to wraca..pamietaj..

A MamaNieMama niech sie sama wypowie czy ma ochote prowadzic taka listę,nie obarczajmy jej odpowiedzialnoscia za to ze ma pierwszy post na 3 czy 4 stronie,,zelaszcza ze na pewno jej ciezko z blizniakami.

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Joanna_88 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari - zamówiłam te same topy do karmienia co Ty (te na ramiączkach). Mam nadzieję, że będziemy zadowolone. Sądzę, że dwa mi na początek zupełnie wystarczą. Ja też jestem z tym co nie wyobrażają sobie chodzenia cały dzień w piżamie. Czułabym się jakbym była chora :P

Agnesia - fajny pomysł z tymi papierami świątecznymi. Postaram się i ja go w tym roku wcielić w życie, bo to potem co roku takie głupie jest to wyda wanie kasy na opakowania, które i tak idą do kosza. No ale zapakować przecież prezenty trzeba

ex2bx1hp35w324su.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie jest tutaj choć jedno chamskie zdanie? Napisanie prawdy przecież chamstwem nie jest, możesz wejść na główne forum i założyć nowy wątek, tutaj żadna umowa Cię nie trzyma :) Ja zakończę z Tobą dyskusję. A w liście mogę być pominięta nie mam z tym problemu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Popieram, to dużo lepsze niż przenoszenie się na inny wątek :P
    Tysia to dawaj listę w swoim poście na 3 stronie

• madzia.rka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia wrote:
    Gdzie jest tutaj choć jedno chamskie zdanie? Napisanie prawdy przecież chamstwem nie jest, możesz wejść na główne forum i założyć nowy wątek, tutaj żadna umowa Cię nie trzyma :) Ja zakończę z Tobą dyskusję. A w liście mogę być pominięta nie mam z tym problemu :)

Dziewczyny spokój:-) Popierwsze to ja zaproponowałam że zrobię nowy wątek i go poprowadze bo i tak siedzę w domu. I nie dlatego ze mi się tutaj nie podoba tylko dlatego że z tą lista na początku to fakt byłoby fajnie. po drugie to była tylko propozycja nie zobowiaxujaca i nikogo do tego nie chciałbym zmuszać. Także jeśli to komuś przeszkadza to potraktujcie to jakby tego nie było. Napewno nie było moim celem nikogo sklucic.
    A o takie pierdoly naprawdę nie warto się spierać. Jest nas tu fajna ekipa i po co zgrzyty.

tulipanna, Lexi150, Kri, lula.91 lubią tę wiadomość

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzia.rka wrote:
    Dziewczyny spokój:-) Popierwsze to ja zaproponowałam że zrobię nowy wątek i go poprowadze bo i tak siedzę w domu. I nie dlatego ze mi się tutaj nie podoba tylko dlatego że z tą lista na początku to fakt byłoby fajnie. po drugie to była tylko propozycja nie zobowiaxujaca i nikogo do tego nie chciałbym zmuszać. Także jeśli to komuś przeszkadza to potraktujcie to jakby tego nie było. Napewno nie było moim celem nikogo sklucic.
    A o takie pierdoly naprawdę nie warto się spierać. Jest nas tu fajna ekipa i po co zgrzyty.
    Ja popieram Twoj pomysl. Jesli jestes gotowa poprowadzic watek to ja chetnie!:)Ja po prostu szczerze przyznam ze nie umiem tego zrobic tak ładnie jak Monkey (kolorowo, wypas czcionka,emotki).
    Kto chce niech dołaczy i polubi post Madziarki :)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczęta ja z chęcia poprowadziłabym listę ale ja już od 21 grudnia będe w szpitalu, ok 7 stycznia bede miala cesarkę i wiem ze wtedy nie dam rady do was zagladac.

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi to naprawdę obojętne czy bedziemy tutaj czy na nowym wątku oby razem :) a co do tej listy na pierwszej stronie to widnieje jakas biedroneczka29 ale z terminem na 23 luty jeśli to ja to jest błąd bo ja mam termin na 21 luty ale to taki pikus :) :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi aż tak nie robi ta lista na początku....

Tysia ja mogę się poświęcić i z Tobą pisać!!!! Znaj me dobre serce hehehehehehehehehe żartuję oczywiście kochana :-* :-*

tysiaa93 lubi tę wiadomość

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To, że mnie nie ma na pierwszej stronie nie przeszkadza. Wy mnie kojarzycie więc to wystarczy :P
    Mi zależy na tym żeby ta lista była gdzieś dostępna, to że teraz jestem w stanie śledzić na bieżąco nie oznacza że styczeń/luty też taki będzie. Nie będę już mogła codziennie pewnie zaglądać i patrzeć ile się rozpakowało, a szukać listy czy przewijać strony i szukać posta która się rozpakowała.. no same wiecie :)
    Chyba, że tabeleczkę uzupełnimy o kilka nowych pozycji i będziemy się starały ją w miarę regularnie uzupełniać

• madzia.rka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba zaczynam nabierać wody. Wydaje mi się że dużo pije a sikam tak se i pęcherz mnie pobolewa.
    Jestem dziś mega wyjechana po tym wyjściu jakbym z dwa dni nie spała.

ilka85 lubi tę wiadomość

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • Astra Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie też tabelka nie musi być na pierwszej stronie, a robienie kolejnego wątku na forum wg mnie nie ma dużego sensu, skoro wszystkie tu piszemy. Jak tysia by chciała to lista może być przy jej poście i tez będzie dobrze jak nie to można przecież zrobić i wklejać nawet codziennie. Problemu nie widzę, na jednym z wątków na ovu tez kiedyś taka była wklejana i było ok. Tabelka jest super pomysłem, tylko wydaje mi się niepotrzebne robienie nowego wątku, można to rozwiązać przecież na kilka innych sposobów.

http://vitanonestperfecta.blogspot.com/
    11.02.2016 powitaliśmy nasz Cud 3290g 56cm
    ec8a5b5bf3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczmy najpierw z listą w poście Tysi na 3 stronie. Jeżeli się sprawdzi to spoko :) nowy wątek założyć można zawsze. Zresztą pierwszy post można edytować np. dać linka do listy u Tysi
    To wpisywać się która na kiedy ma termin

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysiaa93- super lista :) :)

No i problem zazegnany :) :)

A ja chyba się przeziębiłam... bleh...

tysiaa93 lubi tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na 3 stronie jest ta lista. Jak kogoś trzeba dopisać, coś zmienić itp, to dajcie znać :) Jeszcze za bardzo nie ogarniam tych kolorów itp, ale chyba na razie może być :P

marissith, Astra, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    260984h.png

Tusiaa - 2 luty - synek <3
    Tulipanna - 3 luty - córeczka <3
    Zosia_wop - 4 luty - <3
    Tysiaa93 - 5 luty - córeczka <3
    MamaNieMama - 6 luty - dwie córeczki <3 <3
    Vayn - 9 luty - córeczka <3
    Gorgeous - 10 luty - synek <3
    Mila920 - 10 luty - synek <3
    Madzia.rka - 11 luty - synek <3
    Gezanew - 15 luty - <3
    Marissith - 17 luty - córeczka <3
    Agnesia - 20 luty - synek <3
    Szara Myszka - 20 luty - <3
    Doti87 - 21 luty - synek <3
    Biedroneczka29 - 21 luty - córeczka <3
    Bruśka - 22 luty - synek <3
    Lexi - 22 luty - synek <3
    Lula91 - 24 luty - synek <3
    Kri - 26 luty - synek <3
    Moniaa - 27 luty - córeczka <3

Pamiętamy... 25hlpa9.gif

Renieczka [*] 8tc
    Roxa [*] 8tc
    Miśka905 [*] 8tc
    Konwalijka [*] 9tc
    Mambella [*] 9tc
    Tomania [*] 10tc
    Pati [*] 20tc
    Kkkaaarrr [*] 26tc

Tysia super :D
    a może dziewczynki zaznaczyć na różowo a chłopców na niebiesko?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 18:54

tysiaa93, Kri, Moniaa, gorgeous lubią tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff ;)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    260984h.png

Tusiaa - 2 luty - synek <3
    Tulipanna - 3 luty - córeczka <3
    Zosia_wop - 4 luty - <3
    Tysiaa93 - 5 luty - córeczka <3
    MamaNieMama - 6 luty - dwie córeczki <3 <3
    Vayn - 9 luty - córeczka <3
    Gorgeous - 10 luty - synek <3
    Mila920 - 10 luty - synek <3
    Madzia.rka - 11 luty - synek <3
    Gezanew - 15 luty - <3
    Marissith - 17 luty - córeczka <3
    Agnesia - 20 luty - synek <3
    Szara Myszka - 20 luty - <3
    Doti87 - 21 luty - synek <3
    Biedroneczka29 - 21 luty - córeczka <3
    Bruśka - 22 luty - synek <3
    Lexi - 22 luty - synek <3
    Lula91 - 24 luty - synek <3
    Kri - 26 luty - synek <3
    Moniaa - 27 luty - córeczka <3

Pamiętamy... 25hlpa9.gif

Renieczka [*] 8tc
    Roxa [*] 8tc
    Miśka905 [*] 8tc
    Konwalijka [*] 9tc
    Mambella [*] 9tc
    Tomania [*] 10tc
    Pati [*] 20tc
    Kkkaaarrr [*] 26tc

:-* :-*

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak miło że już mnie uwzglednilas ;) mimo że rzadko się udzielam
    Wstaw proszę, że bedzie córeczka ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia jak chcesz skopiować listę z mojego postu (z kolorami) wystarczy, że zacytujesz mój post i usuniesz quote na początku i na końcu i wkleisz do swojego na 3 stronie
    Ja jestem za tym, żeby dziewczynki i chłopcy mieli różne kolory na liście, będzie ładniej wyglądać ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 18:50

‹‹ 1028 1029 1030 1031 1032 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ