Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnesia wrote:Ale przecież nikt Cię tutaj na siłę nie trzyma możesz założyć wątek i zrobić listę, podać dziewczyną nazwę i po sprawie
A my się nie na fb wyniosłyśmy tylko na prywatne forum
ktore Monkey pominela..Ciekawe teraz jak Ty bys sie czula jakby na niwym watku zabraklo Twojego nicku i Twojej daty porodu tak jak wielu tu Dziewczyn,ktore prosily zeby je na niej zamiescic...
I serio-nie badz chamska Agnesia..bo to wraca..pamietaj..
A MamaNieMama niech sie sama wypowie czy ma ochote prowadzic taka listę,nie obarczajmy jej odpowiedzialnoscia za to ze ma pierwszy post na 3 czy 4 stronie,,zelaszcza ze na pewno jej ciezko z blizniakami. -
Mari - zamówiłam te same topy do karmienia co Ty (te na ramiączkach). Mam nadzieję, że będziemy zadowolone. Sądzę, że dwa mi na początek zupełnie wystarczą. Ja też jestem z tym co nie wyobrażają sobie chodzenia cały dzień w piżamie. Czułabym się jakbym była chora
Agnesia - fajny pomysł z tymi papierami świątecznymi. Postaram się i ja go w tym roku wcielić w życie, bo to potem co roku takie głupie jest to wyda wanie kasy na opakowania, które i tak idą do kosza. No ale zapakować przecież prezenty trzeba -
nick nieaktualnyGdzie jest tutaj choć jedno chamskie zdanie? Napisanie prawdy przecież chamstwem nie jest, możesz wejść na główne forum i założyć nowy wątek, tutaj żadna umowa Cię nie trzyma
Ja zakończę z Tobą dyskusję. A w liście mogę być pominięta nie mam z tym problemu
-
nick nieaktualny
-
Agnesia wrote:Gdzie jest tutaj choć jedno chamskie zdanie? Napisanie prawdy przecież chamstwem nie jest, możesz wejść na główne forum i założyć nowy wątek, tutaj żadna umowa Cię nie trzyma
Ja zakończę z Tobą dyskusję. A w liście mogę być pominięta nie mam z tym problemu
Dziewczyny spokój:-) Popierwsze to ja zaproponowałam że zrobię nowy wątek i go poprowadze bo i tak siedzę w domu. I nie dlatego ze mi się tutaj nie podoba tylko dlatego że z tą lista na początku to fakt byłoby fajnie. po drugie to była tylko propozycja nie zobowiaxujaca i nikogo do tego nie chciałbym zmuszać. Także jeśli to komuś przeszkadza to potraktujcie to jakby tego nie było. Napewno nie było moim celem nikogo sklucic.
A o takie pierdoly naprawdę nie warto się spierać. Jest nas tu fajna ekipa i po co zgrzyty.tulipanna, Lexi150, Kri, lula.91 lubią tę wiadomość
Nasz kochany Olus -
madzia.rka wrote:Dziewczyny spokój:-) Popierwsze to ja zaproponowałam że zrobię nowy wątek i go poprowadze bo i tak siedzę w domu. I nie dlatego ze mi się tutaj nie podoba tylko dlatego że z tą lista na początku to fakt byłoby fajnie. po drugie to była tylko propozycja nie zobowiaxujaca i nikogo do tego nie chciałbym zmuszać. Także jeśli to komuś przeszkadza to potraktujcie to jakby tego nie było. Napewno nie było moim celem nikogo sklucic.
A o takie pierdoly naprawdę nie warto się spierać. Jest nas tu fajna ekipa i po co zgrzyty.
Kto chce niech dołaczy i polubi post Madziarki -
nick nieaktualny
-
A mi to naprawdę obojętne czy bedziemy tutaj czy na nowym wątku oby razem
a co do tej listy na pierwszej stronie to widnieje jakas biedroneczka29 ale z terminem na 23 luty jeśli to ja to jest błąd bo ja mam termin na 21 luty ale to taki pikus
-
nick nieaktualnyTo, że mnie nie ma na pierwszej stronie nie przeszkadza. Wy mnie kojarzycie więc to wystarczy
Mi zależy na tym żeby ta lista była gdzieś dostępna, to że teraz jestem w stanie śledzić na bieżąco nie oznacza że styczeń/luty też taki będzie. Nie będę już mogła codziennie pewnie zaglądać i patrzeć ile się rozpakowało, a szukać listy czy przewijać strony i szukać posta która się rozpakowała.. no same wiecie
Chyba, że tabeleczkę uzupełnimy o kilka nowych pozycji i będziemy się starały ją w miarę regularnie uzupełniać -
Dla mnie też tabelka nie musi być na pierwszej stronie, a robienie kolejnego wątku na forum wg mnie nie ma dużego sensu, skoro wszystkie tu piszemy. Jak tysia by chciała to lista może być przy jej poście i tez będzie dobrze jak nie to można przecież zrobić i wklejać nawet codziennie. Problemu nie widzę, na jednym z wątków na ovu tez kiedyś taka była wklejana i było ok. Tabelka jest super pomysłem, tylko wydaje mi się niepotrzebne robienie nowego wątku, można to rozwiązać przecież na kilka innych sposobów.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Tusiaa - 2 luty - synek
Tulipanna - 3 luty - córeczka
Zosia_wop - 4 luty -
Tysiaa93 - 5 luty - córeczka
MamaNieMama - 6 luty - dwie córeczki
Vayn - 9 luty - córeczka
Gorgeous - 10 luty - synek
Mila920 - 10 luty - synek
Madzia.rka - 11 luty - synek
Gezanew - 15 luty -
Marissith - 17 luty - córeczka
Agnesia - 20 luty - synek
Szara Myszka - 20 luty -
Doti87 - 21 luty - synek
Biedroneczka29 - 21 luty - córeczka
Bruśka - 22 luty - synek
Lexi - 22 luty - synek
Lula91 - 24 luty - synek
Kri - 26 luty - synek
Moniaa - 27 luty - córeczka
Pamiętamy...
Renieczka [*] 8tc
Roxa [*] 8tc
Miśka905 [*] 8tc
Konwalijka [*] 9tc
Mambella [*] 9tc
Tomania [*] 10tc
Pati [*] 20tc
Kkkaaarrr [*] 26tc
Tysia super
a może dziewczynki zaznaczyć na różowo a chłopców na niebiesko?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 18:54
tysiaa93, Kri, Moniaa, gorgeous lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:
Tusiaa - 2 luty - synek
Tulipanna - 3 luty - córeczka
Zosia_wop - 4 luty -
Tysiaa93 - 5 luty - córeczka
MamaNieMama - 6 luty - dwie córeczki
Vayn - 9 luty - córeczka
Gorgeous - 10 luty - synek
Mila920 - 10 luty - synek
Madzia.rka - 11 luty - synek
Gezanew - 15 luty -
Marissith - 17 luty - córeczka
Agnesia - 20 luty - synek
Szara Myszka - 20 luty -
Doti87 - 21 luty - synek
Biedroneczka29 - 21 luty - córeczka
Bruśka - 22 luty - synek
Lexi - 22 luty - synek
Lula91 - 24 luty - synek
Kri - 26 luty - synek
Moniaa - 27 luty - córeczka
Pamiętamy...
Renieczka [*] 8tc
Roxa [*] 8tc
Miśka905 [*] 8tc
Konwalijka [*] 9tc
Mambella [*] 9tc
Tomania [*] 10tc
Pati [*] 20tc
Kkkaaarrr [*] 26tc
:-* :-*
Nasz kochany Olus -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTysia jak chcesz skopiować listę z mojego postu (z kolorami) wystarczy, że zacytujesz mój post i usuniesz quote na początku i na końcu i wkleisz do swojego na 3 stronie
Ja jestem za tym, żeby dziewczynki i chłopcy mieli różne kolory na liście, będzie ładniej wyglądaćWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 18:50