X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asicka 81 wrote:
    Będę szczęśliwa jak się do nowego roku nie rozpakujemy trzymajcie kciuki
    Wszystko będzie dobrze ;)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula trzymam kciuki musicie dać radę :) no i oszczędzaj sie ile możesz chociaz przy dwójce dzieci tak jak piszesz nie ma jak.

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo widzę że 3 Jasiek. Dziewczyny dzięki za listę szczerze to mnie przytloczyla trochę plus wpis o obawach- nie powiem łezka mi polecia. Czuję się okropnie od tego żelaza które biorę. Miłego wieczoru.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TYSIA-norrrrrrmalnie taki kawał super roboty!!! Pieknie! Piękniście!!!!

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    proszę o dopisanie termin usg 12/2 om 15/2 nie wiem który uwzględniacie, syn

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Joanna_88 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruska, a co bierzesz za żelazo? Ja w 1 trymestrze miałam Sorbifer Durules i naprawdę kiepsko się po tym czułam

ex2bx1hp35w324su.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka dziewczyny

my wlasnie pozegnalismy gości :)

Tysia - wyslalam Ci zaproszenie do przyjaciółek, chciałam prosić zebys zmienila z niespodzianki na synka przy moim nicku :) kawal dobrej roboty z ta lista :) aha - a termin porodu można mi zmienić tez na 17.02 - tak wynika z miesiączki ostatniej i suwaczki mam wg tego. Lekarz co prawda wyliczyl na 20.02, ale caly czas mowi ze będzie wcześniej, także ja do 17.02 przywykłam bardziej :)
    podsumowując - szara myszka - synek - 17.02 :)

witaj lexi, fajnie ze się zrelaksowalas plywajac, pływanie dobre na wszystko :) odpoczywaj teraz, niech się kregoslup regeneruje ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 20:07

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo wchodzę, a tu widzę, ze mamy fajna listę :) bardzo fajny pomysł :) dziekuje za pamięć o mnie :) jesli to nie kłopot prosze o dopisanie płci - bedzie córeczka :)
    U nas cały dzien jak nigdy goście, co chwile ktos :) bynajmniej zleciał szybko czas!
    Miłego wieczorku :)
    ,

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna_88 wrote:
    Bruska, a co bierzesz za żelazo? Ja w 1 trymestrze miałam Sorbifer Durules i naprawdę kiepsko się po tym czułam

Gyno tardyferon jest strasznie od 3 dni cirzko ale dziś apogeum. Plus ta jazda w dwie strony. Lexi po basenie to jak nowo narodzona się czuje lydkijak nugdy leciusienkie. Najlepiej czuje się w bablach na masazach. Lub jacuzzi.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula trzymam kciuki. Lista bombowa. Regulamin hehe dobre a my takie nieregulaminowe ;-) Mamaniemama bobaski to już konkretne. Ja za półtora tygodnia się dowiem jak tam mój Skarbek, i czy będzie niespodzianka czy dalej Olus. Basen super sprawa też bym sie popluskala. Mój maluch dziś bombarduje i chyba znowu się obrócił bo wali po dole auc auc auc.

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój maluch ma czkawkę hehehehe

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cieszę się, że lista się podoba :D

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Joanna_88 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super lista! Co tam będziemy później dopisywać Dziewczęta? Termin porodu?

ex2bx1hp35w324su.png
  • Astra Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo Tysia lista pierwsza klasa oklaski.gif

a ja właśnie spisałam listę ubranek dla małego co już mamy i się okazało że nic prawie nie mam :/ jutro jednak robię atak na smyka. 56 chyba w ogóle nie będę kupować, a bodów 62 mam 2szt. z krótkim i 4 z długim, 4 pajace i 2szt spodenek. Szału nie ma. rozmiar 68 podobnie. Ja nie wiem, wydawało mi się że tyyle już mam.

A jak któraś z Was myśli o zakupie termometru na podczerwień to na mall.pl jest geratherm no contact za 79zł także 20zł taniej niż normalnie.

http://vitanonestperfecta.blogspot.com/
    11.02.2016 powitaliśmy nasz Cud 3290g 56cm
    ec8a5b5bf3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Astra ja mam sporo, ale co z tego większość na 56 :P Nawet kombinezon wielce na wyjście ze szpitala 50/56 no szał. W piątek się okazało że młoda w 28tc ma już 1430 i lekarz postraszył kluseczka 4kg+ do porodu to ja nie wiem jak to będzie. Brzucho wg pomiarów ma grubaśny :D Musi jej smakować to co ja jem, bo nieźle ode mnie ciągnie

Tysia tabelka rewelacja <3

Lexi super, że wyjazd się udał, ale co ma manicure do ciąży? Dziwne kobiety

Brusia zdrowiej :*

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna_88 wrote:
    Super lista! Co tam będziemy później dopisywać Dziewczęta? Termin porodu?
    Potem imię, wagę i wzrost maluszka, datę urodzenia, itp. Tak jak tutaj np. https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/wrzesniowki-2015,5616.html :)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przy manicure wycina sie skorki,wiec nie kazda kosmetyczka chce sie podejmowac z uwagi na otwieranie drzwi bakteriom,wirusom..nie wiem czy zdajecie sobie sprawe Laseczki ale u kosmetyczki łatwo złapac HCV :/:/:/ bo nie wszystkie dbaja,by narzedzia sterylizowac w autoklawie...

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruśka wrote:
    Gyno tardyferon jest strasznie od 3 dni cirzko ale dziś apogeum. Plus ta jazda w dwie strony. Lexi po basenie to jak nowo narodzona się czuje lydkijak nugdy leciusienkie. Najlepiej czuje się w bablach na masazach. Lub jacuzzi.
    A mi po nim nic nie było, efektu też nie było żadnego. Teraz znowu biorę sorbifer. Zdrowiej!

Szara myszka to rodzimy razem ;) zawsze to raźniej

szara myszka lubi tę wiadomość

• madzia.rka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też biorę sorbifer ale ja żadnych skutków ubocznych nie zauważyłam nawet póki co zaparcia mnie omijają tfu tfu tfu co by nie zapeszyc ;-)

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marisith - pewnie :D

z tego co mi mowily koleżanki i co podczytuje listopadowki to w baaardzo wielu przypadkach porod jest PO terminie, nawet nie wcześniej, co wlasnie później :)

mój synus się dziś bardzo wypina i pełza sobie, ostatnio często się zastanawiam jak będzie wygladal, rozne mam wyobrażenia - ze jaki będzie jak to a to po mnie a to po mezu ;) niesamowite to jest ze tam w srodku jest dziecko z mikroskopijnych cząsteczek dwojga ludzi i tak rosnie, a potem wyjdzie z nas i będzie zylo na zewnątrz :D

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
‹‹ 1030 1031 1032 1033 1034 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ