Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
hejka dziewczyny
my wlasnie pozegnalismy gości
Tysia - wyslalam Ci zaproszenie do przyjaciółek, chciałam prosić zebys zmienila z niespodzianki na synka przy moim nickukawal dobrej roboty z ta lista
aha - a termin porodu można mi zmienić tez na 17.02 - tak wynika z miesiączki ostatniej i suwaczki mam wg tego. Lekarz co prawda wyliczyl na 20.02, ale caly czas mowi ze będzie wcześniej, także ja do 17.02 przywykłam bardziej
podsumowując - szara myszka - synek - 17.02
witaj lexi, fajnie ze się zrelaksowalas plywajac, pływanie dobre na wszystkoodpoczywaj teraz, niech się kregoslup regeneruje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 20:07
-
Oooo wchodzę, a tu widzę, ze mamy fajna listę
bardzo fajny pomysł
dziekuje za pamięć o mnie
jesli to nie kłopot prosze o dopisanie płci - bedzie córeczka
U nas cały dzien jak nigdy goście, co chwile ktosbynajmniej zleciał szybko czas!
Miłego wieczorku
, -
Joanna_88 wrote:Bruska, a co bierzesz za żelazo? Ja w 1 trymestrze miałam Sorbifer Durules i naprawdę kiepsko się po tym czułam
Gyno tardyferon jest strasznie od 3 dni cirzko ale dziś apogeum. Plus ta jazda w dwie strony. Lexi po basenie to jak nowo narodzona się czuje lydkijak nugdy leciusienkie. Najlepiej czuje się w bablach na masazach. Lub jacuzzi. -
Asiula trzymam kciuki. Lista bombowa. Regulamin hehe dobre a my takie nieregulaminowe
Mamaniemama bobaski to już konkretne. Ja za półtora tygodnia się dowiem jak tam mój Skarbek, i czy będzie niespodzianka czy dalej Olus. Basen super sprawa też bym sie popluskala. Mój maluch dziś bombarduje i chyba znowu się obrócił bo wali po dole auc auc auc.
Nasz kochany Olus -
Noo Tysia lista pierwsza klasa
a ja właśnie spisałam listę ubranek dla małego co już mamy i się okazało że nic prawie nie mamjutro jednak robię atak na smyka. 56 chyba w ogóle nie będę kupować, a bodów 62 mam 2szt. z krótkim i 4 z długim, 4 pajace i 2szt spodenek. Szału nie ma. rozmiar 68 podobnie. Ja nie wiem, wydawało mi się że tyyle już mam.
A jak któraś z Was myśli o zakupie termometru na podczerwień to na mall.pl jest geratherm no contact za 79zł także 20zł taniej niż normalnie. -
nick nieaktualnyAstra ja mam sporo, ale co z tego większość na 56
Nawet kombinezon wielce na wyjście ze szpitala 50/56 no szał. W piątek się okazało że młoda w 28tc ma już 1430 i lekarz postraszył kluseczka 4kg+ do porodu to ja nie wiem jak to będzie. Brzucho wg pomiarów ma grubaśny
Musi jej smakować to co ja jem, bo nieźle ode mnie ciągnie
Tysia tabelka rewelacja
Lexi super, że wyjazd się udał, ale co ma manicure do ciąży? Dziwne kobiety
Brusia zdrowiej :* -
Joanna_88 wrote:Super lista! Co tam będziemy później dopisywać Dziewczęta? Termin porodu?
-
Przy manicure wycina sie skorki,wiec nie kazda kosmetyczka chce sie podejmowac z uwagi na otwieranie drzwi bakteriom,wirusom..nie wiem czy zdajecie sobie sprawe Laseczki ale u kosmetyczki łatwo złapac HCV
bo nie wszystkie dbaja,by narzedzia sterylizowac w autoklawie...
-
nick nieaktualnyBruśka wrote:Gyno tardyferon jest strasznie od 3 dni cirzko ale dziś apogeum. Plus ta jazda w dwie strony. Lexi po basenie to jak nowo narodzona się czuje lydkijak nugdy leciusienkie. Najlepiej czuje się w bablach na masazach. Lub jacuzzi.
Szara myszka to rodzimy razemzawsze to raźniej
szara myszka lubi tę wiadomość
-
marisith - pewnie
z tego co mi mowily koleżanki i co podczytuje listopadowki to w baaardzo wielu przypadkach porod jest PO terminie, nawet nie wcześniej, co wlasnie później
mój synus się dziś bardzo wypina i pełza sobie, ostatnio często się zastanawiam jak będzie wygladal, rozne mam wyobrażenia - ze jaki będzie jak to a to po mnie a to po mezuniesamowite to jest ze tam w srodku jest dziecko z mikroskopijnych cząsteczek dwojga ludzi i tak rosnie, a potem wyjdzie z nas i będzie zylo na zewnątrz