Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI w ogole jak bedziecie narzekac jak wam ciezko to pomyslcie o mnie i od razu zrobi wam sie lzej.
Na wizycie w piatek moje krolewny waza 1407 i 1300 gram. Do tego dwa lozyska, wody, no i moje 15 kg do przodu.
Kulam się i w kazdym sklepie ludzie mnie wpuszczaja pierwsza bo chyba sie boja ze zaraz urodzemarissith, vayn, tysiaa93, Tusiaa, Lexi150, madzia.rka, lula.91 lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:
Tusiaa - 2 luty - synek
Tulipanna - 3 luty - córeczka
Zosia_wop - 4 luty - niespodzianka
MamaNieMama - 4 luty - dwie córeczki
Tysiaa93 - 5 luty - córeczka
Vayn - 9 luty - córeczka
Gorgeous - 10 luty - synek
Mila920 - 10 luty - synek
Madzia.rka - 11 luty - synek
Olenka173065 - 14 luty - córeczka
Gezanew - 15 luty - córeczka
Marissith - 17 luty - córeczka
Astra - 18 luty - synek
Agnesia - 20 luty - synek
Szara Myszka - 20 luty - niespodzianka
Doti87 - 21 luty - synek
Biedroneczka29 - 21 luty - córeczka
Bruśka - 22 luty - synek
Lexi - 22 luty - synek
Lula91 - 24 luty - synek
Kri - 26 luty - synek
Moniaa - 27 luty - córeczka
Pamiętamy...
Renieczka [*] 8tc
Roxa [*] 8tc
Miśka905 [*] 8tc
Konwalijka [*] 9tc
Mambella [*] 9tc
Tomania [*] 10tc
Pati [*] 20tc
Kkkaaarrr [*] 26tc
Tak to na daną chwilę wyglądaSpisałam dziewczyny, które się udzielają, z tej początkowej listy i z tabelki. Także mogłam kogoś przypadkowo pominąć. Jak kogoś trzeba dopisać czy zmienić, to krzyczeć
marissith, vayn, Lexi150, madzia.rka lubią tę wiadomość
-
Witamy się powczasowo
Fajnie było ale dobrze, że już w domku. Niestety zabiegów żadnych nie miałam bo bez zaświadczenia lekarskiego nawet mi głupiego maniciure nie chciały zrobićAle za to popływaliśmy w basenie, zrelaksowaliśmy się i odpoczęliśmy. Małemu bardzo podobało się pływanie bo jak tylko wchodziłam do wody to kopał jak szalony.
Ale są też gorsze wiadomości bo kręgosłup już mi tak daje popalić, że nie mogę leżeć. Budzę się po 2-3 godzinach snu z bólu i mam ochotę płakać. I skurcze mam coraz bardziej bolesne tak więc jutro wizyta u lekarza.
Ale tu się u Nas narobiło na forumLista świetna i dziękuję za wpisanie ale mała poprawka - mam termin na 23.02
-
nick nieaktualny
-
Maris trzy minusy i osoba automatycznie bedzie skreślana z listy
Asicka cos Ty??tak Jasiowi spieszno na świat??niech jeszcze siędzie w brzuszku u mamusieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 19:34
marissith lubi tę wiadomość
-
Asicka 81 wrote:Mam nadzieję że nie ja będę pierwsza niestety zaliczyłam tygodniowy pobyt w szpitalu bo moj Jasiek już chcę wyjść ze mnie na razie zazegnane ale co dalej?
U nas regulaminu niet