X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • d84 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może z tą listą można zrobić też tak, że jak któraś ma posta na jednej z 1szych stron, to tam zrobić nową i wtedy wszystkie będziemy wiedzieć że jest np na str 6. Niestety na 1szej nikogo nie widziałam. Jeśli jednak będziemy się przenosić to też mi pasuje, taka lista myślę że będzie bardzo przydatna na finiszu.

Mój wczoraj wybitnie mało się ruszał i jakoś w inny sposób, za to dziś od rana szaleje.

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Joanna_88 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, wracając do tematu bluzek do karmienia, na stronie H&M w dziale Mama jest przecena na niektóre kolory bluzek do karmienia. Zamiast 99 zł za dwa topy można zapłacić 49 zł. Ja właśnie sobie zamówiłam :)

ex2bx1hp35w324su.png
  • Kri Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się dostosuję, nie ma mnie też na pierwszej stronie, jak jeszcze dziewczyny były kilka razy bezskutecznie prosiłam. To z wyedytowaniem któregoś z pierwszych postów - dobry pomysł.
    Ja mam gorsze dni, siedzę i ryczę. Najlepiej nie podchodzić.

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia wrote:
    Na 2giej stronie wpis swój dała Mamaniemama, na 3ciej Tysia więc może któraś z nich się zdecyduje. Ja mogę poprosić Monkey żeby edytowała pierwszy post i np. napisała że aktualna lista na stronie 3ciej.
    Super pomysł!

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna_88 wrote:
    Dziewczyny, wracając do tematu bluzek do karmienia, na stronie H&M w dziale Mama jest przecena na niektóre kolory bluzek do karmienia. Zamiast 99 zł za dwa topy można zapłacić 49 zł. Ja właśnie sobie zamówiłam :)
    No właśnie, kupiłam w h&m bluzki, tylko nie mogę linków skopiować ani zdjęć :/
    http://i1188.photobucket.com/albums/z406/marissith/hm_zpsgzonik33.jpg

lula.91 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa no miałam jeszcze napisać na temat chodzenia po domu w pidżamie. To ja raczej mam zamiar się ubierać chociaż w dres, oczywiście to się jeszcze zweryfikuje bo zależy od bólu ale jak dam rade to będę ubrana :) Bluzki do karmienia będę na pewno miała, może nie do chodzenia po ulicy bo będę starała się na karmienia trafiać do domu, ale jak będę gdzieś wychodziła do babci, siostry lub mamy albo by ktoś do mnie miał przyjść to wolę cycuchami nie świecić podczas karmienia a też nie chcę robić z tego wielkiego tabu i chować się w innym pokoju a koszulki są bardzo fajne te z h&m i dobre jakościowo :)

• Tusiaa Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko ciekawe która dziewczyna bedzie chciała ta liste prowadzić.

Tysiaa starałam sie zrobic jakies fajne zdjęcia ale wszystkie wyszły na jedno kopyto hehe Nie mogłam bucików znależć więc póki co mam wybranych parę i pamiątka też jakaś będzie :) Brzusio mały to jak stoje prosto to nawet za bardzo niewidać , ze ja w ciazy jestem :D :D aa no i nie chcę wyjść Tysiu na małpę z tymi zdjęciami. Myslę, że się nie obrazisz na mnie za podobne zdjęcia :)

Madziar.ka to mąż ładnie poszalał :P Chyba musiał odreagować. Niedługo zycie się zmieni z dwóch osób na trzy ;)

Ja nie wiem czy będę w stanie wywalić cyca przy wszystkich :P Przy kobietach to jeszcze spoko ale przy facetach yak srednio to widzę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 11:35

tysiaa93 lubi tę wiadomość

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prowadzenie tej listy co iles stron nie ma sensu moim zdaniem-chyba wiekszosc sie zgodzi ze na 1-szej stronie wyglada to fajnie,dlatego wlasnie na 1-szej stronie na niemal wszystkich watkach tak to funkcjonuje.
    I to nie et tak,ze Pati prosila raz Monkey o zmiane..prosila biedna dwa albo trzy razy i wlasnie dopiero po interwencji ktorejs z Was Monkey laskawie wyedytowala liste..Wiele Dziewczyn tez na tej liscie nie ma a chcialy byc..i tez pamietam jak prosily i jak widac odzewu nie ma..
    Nie oszukujmy sie (wsadze kij w mrowisko ale co tam!)Monkey zaczęla swietnie cos robic a potem olała i wyniosla sie na fb.. Mnie osobiscie żenuje to ze trzeba sie teraz dopraszac zeby edytowala post..Uwielbiam akcje jak ktos podejmuje sie czegos a potem ma to gleboko w powazaniu...
    A teraz nozecie obrzucic mnie błotem,ze napisalam TO glosno..prosze bardzo...
    Bardzo mi blylo żal Pati zwlaszcza z uwagi na to w jakis sposob straciła Maluszka jak jeszcze musiala zebrac tu kilka razy zeby ja usunąc z listy...Dlatego nie mam sentymentu zeby napisac to..

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba na pewno nie bede w stanie karmic w towarzystwie :-) ale to dlatego ze zawsze mialam kompleks za duzego biustu (kiedys nisilam 75D przy 162cm wzrostu) Mysle ze dla mnie bedzie to tabu (ale to kwestia mojego łba) :-)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia wrote:
    Jak Monkey może przekazać komuś prowadzenie? Przecież konta wam nie odda nie poda hasła bo są tam jej dane i informacje o jej dziecku. Dziewczyny robią często w ten sposób że nadpisują listę co np 10 stron wklejają, albo zobaczcie kto jest jeszcze prócz Monkey na pierwszej stronie albo 2giej i niech ta osoba tam edytuje swojego posta i prowadzi listę.
    Co do tego że Pati nie była zdjęta z listy, to jak Monkey mogła się dowiedzieć skoro tutaj nie wchodzi? Patrycja ma ją w znajomych na fb mogła napisać. To ja napisałam Monkey że Patrycja o to prosi i wykonała to jak przeczytała wiadomość. Nie każdy ma czas na siedzenie tyle czasu na forum czy fb niestety i mimo że wcześniej myślał że będzie inaczej że da się rade i będzie na wszystko czas to życie weryfikuje wszystko i dobrze o tym same wiecie.
    Wlasnie o to mi chodziło :)

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ps. I widze ze Dziewczyny,ktorych na liscie nie ma,chetnie utworzylyby nowy wątek bo chca byc na tej stronie. Uwazam tez ze warto zrobic ukłon w ich strone i my "Staruszki" z wątku powinnysmy je poprzec,zaden to dla nas kłopot (wyniesienie sie niektorych na fb nie bylo klopotem to czemu utworzenie watku mialoby byc?) zamiast ujmowac sie za Kims kto nas opuscił i do nas nie wroci...

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    Ja chyba na pewno nie bede w stanie karmic w towarzystwie :-) ale to dlatego ze zawsze mialam kompleks za duzego biustu (kiedys nisilam 75D przy 162cm wzrostu) Mysle ze dla mnie bedzie to tabu (ale to kwestia mojego łba) :-)

75d to miałam na początku LO, teraz mam 75j i to brytyjskie przy 164cm :P hehh więc ja już widzę jak w parku wywalę cyca - chyba pod kocem o powierzchni 1m kwadratowego:)

co do listy ja się dostosuję

Tusiaa, vayn lubią tę wiadomość

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja tez juz od niwa chodze w cyckonoszach sprzed schudniecia:-) 70C juz sie nie nadaje:) znow 75d jest dobre ale pod biustem juz mnie cisnie :)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    Ps. I widze ze Dziewczyny,ktorych na liscie nie ma,chetnie utworzylyby nowy wątek bo chca byc na tej stronie. Uwazam tez ze warto zrobic ukłon w ich strone i my "Staruszki" z wątku powinnysmy je poprzec,zaden to dla nas kłopot (wyniesienie sie niektorych na fb nie bylo klopotem to czemu utworzenie watku mialoby byc?) zamiast ujmowac sie za Kims kto nas opuscił i do nas nie wroci...
    Ale przecież nikt Cię tutaj na siłę nie trzyma możesz założyć wątek i zrobić listę, podać dziewczyną nazwę i po sprawie :) A my się nie na fb wyniosłyśmy tylko na prywatne forum ;)

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia wrote:
    Na 2giej stronie wpis swój dała Mamaniemama, na 3ciej Tysia więc może któraś z nich się zdecyduje. Ja mogę poprosić Monkey żeby edytowała pierwszy post i np. napisała że aktualna lista na stronie 3ciej.
    Popieram, to dużo lepsze niż przenoszenie się na inny wątek :P

lula.91 lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łee jak chcecie to se idźcie, będę sama ze sobą pisać :D

Kri lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiaa wrote:
    Tylko ciekawe która dziewczyna bedzie chciała ta liste prowadzić.

Tysiaa starałam sie zrobic jakies fajne zdjęcia ale wszystkie wyszły na jedno kopyto hehe Nie mogłam bucików znależć więc póki co mam wybranych parę i pamiątka też jakaś będzie :) Brzusio mały to jak stoje prosto to nawet za bardzo niewidać , ze ja w ciazy jestem :D :D aa no i nie chcę wyjść Tysiu na małpę z tymi zdjęciami. Myslę, że się nie obrazisz na mnie za podobne zdjęcia :)
    Co ty, żaden problem, sama od kogoś ten pomysł odgapiłam ;D Pięknie jest <3

Tusiaa lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Łee jak chcecie to se idźcie, będę sama ze sobą pisać :D
    Ja z Tobą popiszę :D

• Tusiaa Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysiaa ja z Tobą zostanę o ile ze mną wytrzymasz hehe :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 12:32

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja idę pakować prezenty na Mikołaja! :D I później wybieram się kupić juz kilka pod choinkę :) W zeszłym roku była wyprzedaż papierów do pakowania po świętach, kupiłam chyba z 15sztuk takich z mikołajami, postaciami disney za 10groszy za sztukę w tesco :D zobaczcie ile oszczędziłam! Kosztują teraz 4-6zł a mi wystarczy na święta. W tym roku też tak zrobię że po świętach kupię i będę miała na przyszły rok :)

Tusiaa lubi tę wiadomość

‹‹ 1027 1028 1029 1030 1031 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ