Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Pierwszy "poważny" zakup do pokoiku małej i jestem podekscytowanatulipanna wrote:Najwazniejsze ze sobie zdalas z tego sprawe :-p Ale co tam! Podreptaj i popatrz jeszcze kilka razy
to jego jedyna okazja na uwage 
Nie wiem co to będzie jak kupimy łóżeczko i wózek
-
nick nieaktualnyJa tez idę dzisiaj na urodziny i po prostu nie wiem w co mam się ubrać. Już od miesiąca chodzę w leginsach, bo normalne spodnie już mnie maksymalnie cisną. A do takich szmaciakow z h&m nic mi nie pasuje. Mój brzuch to ni to ciążowy ni to wzdęty i do tego taki niski. Wyglądam jakbym zeżarła piłkę siatkowa i miała ja na ostatniej prostej do wyjścia. Bleee. Po prostu chce juz luty.......................
Sorry, ale musiałam się wyzalic. -
Łóżeczko by mogło jednak nie wytrzymaćtulipanna wrote:Walniesz sie do łozeczka i powychrapujesz tam troche

Ale z wozkiem nie ryzykuj 

Lula na pewno nie jest tak źle jak myślisz
Zarzuć najwyżej jakąś kieckę w którą brzuszek się zmieści, umaluj i miło spędź wieczór
lula.91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa razie pierdole i leżę nago na łóżku i jem kinder czekoladę... Dziękuję dziewczyny jesteście kochane :*tulipanna wrote:Lula,no przyszedl czas zeby w spodenki ciazowe zainwestowac

A polecacie jakieś sklepy gdzie mają jakieś fajne ciążowki?
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyD temat palenia już trochę zaczęłam wprowadzać w życie. Bo cała rodzina małża z tych lubiących puszczać dymka. Niestety my mieszkanie 2 pokojowe, jeden pokój oddzielony ścianką działową z kuchnią z wyjściem na taras, a drugi sypialnia. No nie ma gdzie jarać sypialnia odpada, a otworzyć okno w kuchni to cały salon będzie śmierdzieć, otworzyć taras w zimie bo ktoś chce jarać porażka. Będzie się chciało to mogą wyjść przed blok

Ogólnie małżu mi pokazał idealne śpioszki dla naszej córci
lula.91, marissith, Tusiaa, madzia.rka, tysiaa93, Mila920, Lexi150, Zosia_wop lubią tę wiadomość
-
Ja na razie cyckonoszy nie kupuje bo nie wiadomo jaki osatecznie rozmiar przybiore
A na razie mam w czym chodzic. Co do bluzek do karmienia,to one na poczatku podobno wcale nie sa potrzebne bo po porodzie kobiety czesto chodza w domu w koszuli nocnej i szlafroku,duzo leza bo naciete ktocze boli albo musza lezec bo cesarka,wiec tak od razu w te bluzki sie nie stroja
-
nick nieaktualny
-
lula.91 wrote:O! A co bralaś? Ja ursofalk i taki na m (tabletki- ale nie pamiętam nazwy i nie mogę znaleźć opakowania)

Daj znać czy Ci po tym jogurcie przeszło!
Brałam pantoprazol przed ciążą, jogurcik naturalny zjadłam z odrobinką malinek i wypiłam miętę jak narazie ulga:D
lula.91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyvayn wrote:D temat palenia już trochę zaczęłam wprowadzać w życie. Bo cała rodzina małża z tych lubiących puszczać dymka. Niestety my mieszkanie 2 pokojowe, jeden pokój oddzielony ścianką działową z kuchnią z wyjściem na taras, a drugi sypialnia. No nie ma gdzie jarać sypialnia odpada, a otworzyć okno w kuchni to cały salon będzie śmierdzieć, otworzyć taras w zimie bo ktoś chce jarać porażka. Będzie się chciało to mogą wyjść przed blok

Ogólnie małżu mi pokazał idealne śpioszki dla naszej córci

Ok. Ciąża nie choroba, ale trochę zrozumienie i pomyślunku by się przydało- zwłaszcza kiedy są to bliskie osoby (tj. rodzina). Wywalaj na taras i tyle. Są u Ciebie i są Twoje zasady. A, że jeszcze jesteś w ciąży z ich małym członkiem rodziny to tym bardziej powinny być przestrzegane
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No nie wiem czy zalozenie spodni bedzie takie proste przez szwy na .... Ablo na brzuchumarissith wrote:Tulipanna ja nie wyobrażam sobie cały dzień być w koszuli nocnej i szlafroku
dla własnego zdrowia psychicznego muszę się ubrać chociaż w dresy
Lula jutro jak dorwe się do laptopa to wrzucę linki
sama pamietam ze po laparoskopii kilka dni nie dalo sie inaczej a tu bedzie szew jak cholera:/ ja nie mowie o calych miesiacach ale raczej o pierwszym tygodniu po..no nie wiem... Sama nie jestem z tych co piżamuja po calych dniach.Napisalam tylko to co mowily mi kolezanki.
-
nick nieaktualnyTulipanna ja po wyrostku musiałam się ubrać
mam dresową kieckę w razie wietrzenia ale wizja chodzenia w koszuli nocnej powoduje u mnie dreszcze
nie wiem jak ogarnę te 2 doby w szpitalu ale w domu muszę się ubrać i koniec 
A teraz kupuję bluzki do karmienia z promocji, niestety ceny regularne trochę szarpną po kieszeni skoro będzie ich potrzeba aż tyleWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 19:41
-
Ja nie planuje kupowaz az tyle..w koncu cale lata kobiety sie bez nich obywaly,przykrywaly sie lekko pieluszka..ja mam zamiar kupic na wyjscie a rak chodzic normalnie ubrana..mysle ze to przesada kupowac po 2 na dzien..ale to wylacznie moje zdanie. Do siedzenia w domu z dzieckoem nie potrzebuje specjalnych bluzek a i zwykla koszula rozpinana bedzie ok.
tysiaa93 lubi tę wiadomość