Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    Najwazniejsze ze sobie zdalas z tego sprawe :-p Ale co tam! Podreptaj i popatrz jeszcze kilka razy :-) to jego jedyna okazja na uwage :-)
    Pierwszy "poważny" zakup do pokoiku małej i jestem podekscytowana :D Nie wiem co to będzie jak kupimy łóżeczko i wózek :D :P

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez idę dzisiaj na urodziny i po prostu nie wiem w co mam się ubrać. Już od miesiąca chodzę w leginsach, bo normalne spodnie już mnie maksymalnie cisną. A do takich szmaciakow z h&m nic mi nie pasuje. Mój brzuch to ni to ciążowy ni to wzdęty i do tego taki niski. Wyglądam jakbym zeżarła piłkę siatkowa i miała ja na ostatniej prostej do wyjścia. Bleee. Po prostu chce juz luty.......................
    Sorry, ale musiałam się wyzalic.

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Pierwszy "poważny" zakup do pokoiku małej i jestem podekscytowana :D Nie wiem co to będzie jak kupimy łóżeczko i wózek :D :P
    Walniesz sie do łozeczka i powychrapujesz tam troche :):):) Ale z wozkiem nie ryzykuj :-)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lula,no przyszedl czas zeby w spodenki ciazowe zainwestowac :-)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    Walniesz sie do łozeczka i powychrapujesz tam troche :):):) Ale z wozkiem nie ryzykuj :-)
    Łóżeczko by mogło jednak nie wytrzymać ;)

Lula na pewno nie jest tak źle jak myślisz :) Zarzuć najwyżej jakąś kieckę w którą brzuszek się zmieści, umaluj i miło spędź wieczór :)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    Lula,no przyszedl czas zeby w spodenki ciazowe zainwestowac :-)
    Na razie pierdole i leżę nago na łóżku i jem kinder czekoladę... Dziękuję dziewczyny jesteście kochane :*

A polecacie jakieś sklepy gdzie mają jakieś fajne ciążowki? :)

tysiaa93 lubi tę wiadomość

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooooo to bedzie stroj jak marzenie :-) NAGO :-)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lula ja kupuję w h&m i new look :) właśnie idzie do mnie zamówienie z h&m z bluzkami ciążowymi i do karmienia z promocji. Koleżanka mówiła, że bluzek do karmienia idzie mnóstwo bo zazwyczaj 2 razy dziennie zmienia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D temat palenia już trochę zaczęłam wprowadzać w życie. Bo cała rodzina małża z tych lubiących puszczać dymka. Niestety my mieszkanie 2 pokojowe, jeden pokój oddzielony ścianką działową z kuchnią z wyjściem na taras, a drugi sypialnia. No nie ma gdzie jarać sypialnia odpada, a otworzyć okno w kuchni to cały salon będzie śmierdzieć, otworzyć taras w zimie bo ktoś chce jarać porażka. Będzie się chciało to mogą wyjść przed blok :P

Ogólnie małżu mi pokazał idealne śpioszki dla naszej córci :D
    2zyzcj5.jpg

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Tusiaa, madzia.rka, tysiaa93, Mila920, Lexi150, Zosia_wop lubią tę wiadomość

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na razie cyckonoszy nie kupuje bo nie wiadomo jaki osatecznie rozmiar przybiore :-) A na razie mam w czym chodzic. Co do bluzek do karmienia,to one na poczatku podobno wcale nie sa potrzebne bo po porodzie kobiety czesto chodza w domu w koszuli nocnej i szlafroku,duzo leza bo naciete ktocze boli albo musza lezec bo cesarka,wiec tak od razu w te bluzki sie nie stroja :-)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulipanna- chyba pójdę w takim stroju :D

Marissith- a podeślesz linka jakie zamowiłas? Ja raczej należę do osób, które muszą pomacać zanim kupią (w smyku wszystko zmacałam :)) a u siebie nie mogę nigdzie znaleźć ciążowych (tzn w h&m) :/

• Magdalena87 Ekspertka

Wysłany: 21 listopada 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lula.91 wrote:
    O! A co bralaś? Ja ursofalk i taki na m (tabletki- ale nie pamiętam nazwy i nie mogę znaleźć opakowania) :/

Daj znać czy Ci po tym jogurcie przeszło! :)

Brałam pantoprazol przed ciążą, jogurcik naturalny zjadłam z odrobinką malinek i wypiłam miętę jak narazie ulga:D

6bf940ceba.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vayn wrote:
    D temat palenia już trochę zaczęłam wprowadzać w życie. Bo cała rodzina małża z tych lubiących puszczać dymka. Niestety my mieszkanie 2 pokojowe, jeden pokój oddzielony ścianką działową z kuchnią z wyjściem na taras, a drugi sypialnia. No nie ma gdzie jarać sypialnia odpada, a otworzyć okno w kuchni to cały salon będzie śmierdzieć, otworzyć taras w zimie bo ktoś chce jarać porażka. Będzie się chciało to mogą wyjść przed blok :P

Ogólnie małżu mi pokazał idealne śpioszki dla naszej córci :D
    2zyzcj5.jpg

Ok. Ciąża nie choroba, ale trochę zrozumienie i pomyślunku by się przydało- zwłaszcza kiedy są to bliskie osoby (tj. rodzina). Wywalaj na taras i tyle. Są u Ciebie i są Twoje zasady. A, że jeszcze jesteś w ciąży z ich małym członkiem rodziny to tym bardziej powinny być przestrzegane :)

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lula,bo nie kazdy h&m sprowadza te serie "h&m mama",dlatego nie mozesz znalezc. Na bank w Wawie maja i w Jankach. I sa fajne gatunkowo,na stronie hm tez mozesz zamowic a oddac w kazdym hm.

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulipanna ja nie wyobrażam sobie cały dzień być w koszuli nocnej i szlafroku ;) dla własnego zdrowia psychicznego muszę się ubrać chociaż w dresy
    Lula jutro jak dorwe się do laptopa to wrzucę linki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może się skuszę i zaryzykuję :) a jak dobrać rozmiar? W sensie kierować się normalna rozmiarowka? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lula tak, bierz normalny rozmiar :) ja biorę m

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    Tulipanna ja nie wyobrażam sobie cały dzień być w koszuli nocnej i szlafroku ;) dla własnego zdrowia psychicznego muszę się ubrać chociaż w dresy
    Lula jutro jak dorwe się do laptopa to wrzucę linki :)
    No nie wiem czy zalozenie spodni bedzie takie proste przez szwy na .... Ablo na brzuchu :/ sama pamietam ze po laparoskopii kilka dni nie dalo sie inaczej a tu bedzie szew jak cholera:/ ja nie mowie o calych miesiacach ale raczej o pierwszym tygodniu po..no nie wiem... Sama nie jestem z tych co piżamuja po calych dniach.Napisalam tylko to co mowily mi kolezanki.

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulipanna ja po wyrostku musiałam się ubrać :) mam dresową kieckę w razie wietrzenia ale wizja chodzenia w koszuli nocnej powoduje u mnie dreszcze ;) nie wiem jak ogarnę te 2 doby w szpitalu ale w domu muszę się ubrać i koniec :)
    A teraz kupuję bluzki do karmienia z promocji, niestety ceny regularne trochę szarpną po kieszeni skoro będzie ich potrzeba aż tyle

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 19:41

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie planuje kupowaz az tyle..w koncu cale lata kobiety sie bez nich obywaly,przykrywaly sie lekko pieluszka..ja mam zamiar kupic na wyjscie a rak chodzic normalnie ubrana..mysle ze to przesada kupowac po 2 na dzien..ale to wylacznie moje zdanie. Do siedzenia w domu z dzieckoem nie potrzebuje specjalnych bluzek a i zwykla koszula rozpinana bedzie ok.

tysiaa93 lubi tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
‹‹ 1025 1026 1027 1028 1029 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ