Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka, miłej soboty laseczki
Ja wczoraj tak się złaziłam z siostrą po galeriach że dziś mam zakwasy, ale za to noc przespana w całościbrzuch wieczorem miałam już mega twardy, ale wzięłam magnez i dziś juz ok.
Przyszły mi te staniki co pisałam i ogólnie super tyle ze są całkiem miękkie, no ale za taką cenę nie będę narzekać. Tak to śliczne, dobrze trzymają pod biustem, miska głęboka, także jestem zadowolona. D84 pisałaś o aviemam jeden i tez super choć kosztował nie mało, a tak to dalia ale trochę się rozciąga za bardzo i Konrad był super ale przed ciążą. Patrzyłam tez na tej stronie na karmniki ale tylko z kostara były w moim rozmiarze. Chyba najpierw pójdę do sklepu zmierzyć coś i dopiero ewentualnie zamówię.
Tusiaa śliczna ta karuzelaa ta lampka przy karuzeli to jest projektor tez czy tylko światło daje? I ono jest delikatne czy mocniejsze? Ja musze coś wymyślić właśnie do nocnych karmien żeby nie rozbudzac malucha i męża(choć tego to mało co rusza)
-
Szara myszko my mamy prosty patent na to żeby nie wiedzieć o tym co kto kupuje ewentualnie ile wydaje
mamy osobne konta. Jakoś mimo że już ponad 8lat razem jesteśmy 4 mieszkamy to i tak lepiej nam z osobnymi. Ja teraz nie pracuję, ale to mąż zostawia sobie na opłacenie księgowej, zusu i czego tam jeszcze plus coś dla siebie a reszta idzie na moje konto i ja kontroluje resztę budżetu bo inaczej to by ciężko było. Dobrze ze choć jedno z nas ma rękę do oszczędzania
rok temu też dostałam kolczyki złote i byłam w mega szoku, naprawdę zaskoczył mnie jak nie wiem i w sumie od tamtej pory to nawet nie zawracam sobie głowy jaki prezent dostane na urodziny bo chce być zaskoczona nawet jakby miała to być para skarpetek.
Ale powiem wam ze na urodziny w 2016 dostane najpiękniejszy prezent w życiu, bo może tak być ze będziemy rodzic akuratco prawda wolałabym żeby mały był z lutego ale to już lekarz zadecyduje, bo 27.01 to już prawie termin będzie
-
nick nieaktualnyMoniaa wrote:A mam pytanie do Was... swego czasu rozmawiałyśmy o łóżeczka ch turystycznych. I któraś z was pisała jakiej firmy będę miała. Bo ja akurat na takie jestem zdecydowana....
Otóż będzie to FLIMBOO, ma 2 poziomy, przewijak , moskitierę , doczepiany przybornik-organizer. Bardzo stabilne i takie porządne.w następnym tygodniu zrobimy przymiarkę w sypialni
-
nick nieaktualnyMnie męczyła zgaga na samym początku ciąży i albo jadłam kilka migdałów (nie wolno przesadzać z ich ilością) albo klasycznie Renee
Ogólnie to mam refluks żołądka i normalnie musiałam brać leki (odstawiłam jak się dowiedziałam, że jestem w ciąży- nie wolno ich wtedy brać) i chodzić do gastrologa. Nie licząc początków ciąży to do teraz mnie nic nie męczy (na szczescie i odpukać na zaś).
-
nick nieaktualny
-
Astra wrote:Szara myszko my mamy prosty patent na to żeby nie wiedzieć o tym co kto kupuje ewentualnie ile wydaje
mamy osobne konta. Jakoś mimo że już ponad 8lat razem jesteśmy 4 mieszkamy to i tak lepiej nam z osobnymi. Ja teraz nie pracuję, ale to mąż zostawia sobie na opłacenie księgowej, zusu i czego tam jeszcze plus coś dla siebie a reszta idzie na moje konto i ja kontroluje resztę budżetu bo inaczej to by ciężko było. Dobrze ze choć jedno z nas ma rękę do oszczędzania
rok temu też dostałam kolczyki złote i byłam w mega szoku, naprawdę zaskoczył mnie jak nie wiem i w sumie od tamtej pory to nawet nie zawracam sobie głowy jaki prezent dostane na urodziny bo chce być zaskoczona nawet jakby miała to być para skarpetek.
Ale powiem wam ze na urodziny w 2016 dostane najpiękniejszy prezent w życiu, bo może tak być ze będziemy rodzic akuratco prawda wolałabym żeby mały był z lutego ale to już lekarz zadecyduje, bo 27.01 to już prawie termin będzie
nam jest dobrze z jednym, a kontroluje je i tak ja:D:D chce wytrwać i mieć niespodzianke
co to zgaga to tez nie wiem, chyba nigdy nie miałam
-
lula.91 wrote:Mnie męczyła zgaga na samym początku ciąży i albo jadłam kilka migdałów (nie wolno przesadzać z ich ilością) albo klasycznie Renee
Ogólnie to mam refluks żołądka i normalnie musiałam brać leki (odstawiłam jak się dowiedziałam, że jestem w ciąży- nie wolno ich wtedy brać) i chodzić do gastrologa. Nie licząc początków ciąży to do teraz mnie nic nie męczy (na szczescie i odpukać na zaś).
Też mam refluks i przed ciąża brałam leki ,nie miałam problemów aż do wczorajzjem jogurt naturalny może pomoże....
-
Astra wrote:Tusiaa śliczna ta karuzela
a ta lampka przy karuzeli to jest projektor tez czy tylko światło daje? I ono jest delikatne czy mocniejsze? Ja musze coś wymyślić właśnie do nocnych karmien żeby nie rozbudzac malucha i męża(choć tego to mało co rusza)
To jest lampka. W dzień ją testowałam i dawała takie delikatne swiatełko. Ogólnie te światełka same sie zmieniają. Chwile poświeci i nastepnePóki co jestem zadowolona
aa jak w nocy przy dziecku będzie sie sprawować to nie wiem. Z drugiej strony zmieniające się swiatełka mogą rozpraszać. Sama nie wiem
Kubuś
-
potwierdzam na zgagę herbata z imbirem ja dorzucam 1-3 pasterki, czasem przegryzę migdała. W TV kiedyś oglądałam program o tym i polecali sam chleb bo wciąga kwasy.
Co do tych staników to AVY kupuje po ok 70-100zł. Widziałam też staniki do karmienia z Kris Line i chyba w nie będę celować, miałam kiedyś zwykłe i były super i te same modele mają w wersji karmnikowej ceny też ok 100-120zł. Zwykle mam panache, ale karmniki mają bez fiszbin, a u mnie bez fiszbin tylko na noc,a na dzień fiszbiny muszą być. Co lepsze spytałam położnej ostatnio czy jak w ciąży rozchodzą się żebra to czy po porodzie wraca to do stanu przed, to powiedziała że czasem wracają, ale częściej nie i to samo tyczy się miednicy.Moniaa lubi tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
nick nieaktualnyWkurw** się. Wczoraj był u nas kolega, siedział praktycznie cały dzień. Dzisiaj też chciał przyjść, ale to mu mój małż napisał że ja się źle czuję, gardło drapie no i prawie 38 temperatury. Wiecie co odpisał?
Że to chyba jego wina, bo on miał niedoleczoną anginę, a w czwartek wieczorem prawie 40 gorączki i mimo to do nas przylazł i nic nie powiedział że coś mu dolega
Na zgagę ja polecam migdałyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 17:05