X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam fazę na pomarańcze, ale takie kwasiory :D nie wiem ile kg opyliłam przez te 2 tyg ale sporo! Młodej też smakuje bo zaczyna fikać :P Niby przy tzw cukrzycy nie można ale mam to gdzieś :D

• szara myszka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa dziewczyny litości, takie smakołyki tutaj rzucacie, ze od razu jest ochota! a my wyjedliśmy wszystko z lodówki, dopiero jutro zakupy, na rano trzy kromki chleba na dwóch i resztka dżemu!

a taki kebab to bym zjadla <3
    nalesciczkami z cynamonkiem i czekolada tez bym nie pogardzila :D

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szara myszka to szoruj do kuchni, żebyś zdążyła je jeszcze dzisiaj zjeść :D

Wczoraj podczytywalam inne wątki i gdzieś się przewinęło: kisiel i budyń. No więc pomeczylam się 20 min i poleciałam sobie taki budyń zrobić :D

szara myszka lubi tę wiadomość

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpierdzielilam dwa kawały torcika,malutkiej chyba tez smakował bo pozniej kicala :) a co do pomarańczy to ostatnio zakupiłam 8kg skrzynkę i mandarynek to samo :) chyba się bałam ze mi zabraknie :) :) :)

lula.91 lubi tę wiadomość

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Laura Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 13:01

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• Magdalena87 Ekspertka

Wysłany: 21 listopada 2015, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej śpiochy:) Melduje się, czuje się dzisiaj nie zapeszając ok, skurczy nie czuje tylko czasem brzuch ciągnie ale jestem dobrej myśli oby tak dalej:):):)Miłego dnia :)

6bf940ceba.png
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to super Magda, pewnie, oby tak do lutego albo chociazby polowy stycznia. Ja dzisiaj ide do lekarza, juz tydzien meczy mnie przeziebienie, a kaszel taki brzydki sie zrobil i silny, az mnie juz brzuch boli od tego napinania.

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agulineczka wrote:
    No to super Magda, pewnie, oby tak do lutego albo chociazby polowy stycznia. Ja dzisiaj ide do lekarza, juz tydzien meczy mnie przeziebienie, a kaszel taki brzydki sie zrobil i silny, az mnie juz brzuch boli od tego napinania.
    Może syrop z cebuli... dziewczynom pomaga :)

agulineczka lubi tę wiadomość

• natalica06 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pisałyście o piwie, to znalazłam bavarię, jest dość droga, ma kilka smaków i najbardziej przypomina piwo a ma zupełne 0 %, bo wszystkie inne piwa "bezalkoholowe" mają poniżej 0,5 a to nie 0. Takiego można pić do woli. Malinowe mi nie smakowało, jabłokowe smakuje jak red's a białe jest pyszne, bardzo podobne do pszenicznego.
    Na przeziębienie najlepszy jest rosół i ciepłe wyro.
    A żeby zaostrzyć Wam apetyty od rana to wczoraj jadłam pysznego chińskiego kurczaka w panierce z sezamu w pysznym sosie z orzeszkami nerkowca :P
    Miłego dnia :)

tulipanna, szara myszka lubią tę wiadomość

201602111680.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na kaszel mozna taki syrop Drosetux i syrop prawoslazowy..sama pilam ten Drosetux w pierwszym trymestrze jak sie rozłozylam.. Zmieknie ten kaszel troszke i nie bedzie tak meczyc. Mnie wypisal lekarz.Slodki jak cholera ale tyoszke pomagal

agulineczka lubi tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Magdalena87 Ekspertka

Wysłany: 21 listopada 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś

A żeby zaostrzyć Wam apetyty od rana to wczoraj jadłam pysznego chińskiego kurczaka w panierce z sezamu w pysznym sosie z orzeszkami nerkowca :P
    Miłego dnia :)[/QUOTE]

Jakie pyszności mniamuuu a ja dziś kopytka chyba zrobie:):):)

6bf940ceba.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kopytka tez super! I kluski slaskie:-)
    U mnie dzis kotlety mielone z buraczkami zasmazanymi :-)Mamusia robi :-) Mniaaaam:-)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie kotlety sojowe zrobię;p Bo leżą już jakiś czas i się proszą o uwagę. Chociaż jeszcze zobaczę bo właśnie wychodzę do sklepu :D

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od rana o jedzeniu, wiadomo przynajmniej ze to wątek ciążowy :D U mnie lazanki, których wieeeeeki nie jadłam :D

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mam pytanie do Was... swego czasu rozmawiałyśmy o łóżeczka ch turystycznych. I któraś z was pisała jakiej firmy będę miała. Bo ja akurat na takie jestem zdecydowana....
    Otóż będzie to FLIMBOO, ma 2 poziomy, przewijak , moskitierę , doczepiany przybornik-organizer. Bardzo stabilne i takie porządne.

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja lozeczko turystyczne bede miala tylko u rodzicow na czas przyjazdu do nich i po wyjsciu ze szpitala,ale nie wiem jeszcze jakie. Jakos chyba nie zamierzam w to inwestowac skoro ma spelniac funkcje wylacznie turystycznego. Moze nawet na olx kupie.

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heeeej, miłego dnia! :)

wlasnie się za glowe zlapalam bo wiem ze maz mi zamowil prezent na urodziny (bo mam za pare dni) i wchodzę na nasze konto a tam ubylo ponad 500zl!
    najgorsze ze nie mam pojęcia co to a jestem strasznie niecierpliwa! Mam ochote mu się wlamac na poczte, ale postanowiłam w tym roku ze pozwole mu na niespodzianke :D bo zawsze ingerowałam w to co dostane
    boje się co to będzie i to takie drogie, a mielismy oszczedzac!

lula.91 lubi tę wiadomość

f2wlj48apsehglf6.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szara myszka oo ładna kwota, cierpliwie czekaj i pozwól mu na niespodziankę, niech się facet ucieszy haha :D

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasnie się sama sobie dziwie ze tak dojrzałam ze nie myszkuje i nie sprawdzam co to! chce wytrzymać, ale się boje, on ma rozne pomysły - kiedyś tez tak było na koncie ze ubyla duuuza kwota, ale oczywiście sobie wyszukałam ze to były zlote duże kolczyki. A teraz chce się szczerze zaskoczyć, ale zawsze się boje ze mi się prezent nie będzie podobal :/

muuusszzze wytrzymać :D

f2wlj48apsehglf6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia ja kupowałam łóżeczko w biedronce :P Na początku lipca były turystyczne za 129 czy 149 zł nie pamiętam. Jakoś super wybajerzone nie jest, ale moskitiera jest :D Dokupiłam do niego zwykły piankowy materac.
    My będziemy korzystać z drewnianego, a to raczej będzie tylko mobilnie.

Pytałam kuzynki mojego małża jakiej firmy ma łóżeczko, bo jej synuś ma już 1,5 roku a od urodzenia w takim śpi i napisała właśnie że to tej firmy o której wspominałaś. Ona jest bardzo bardzo zadowolona :)

‹‹ 1022 1023 1024 1025 1026 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ