Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aaaa dziewczyny litości, takie smakołyki tutaj rzucacie, ze od razu jest ochota! a my wyjedliśmy wszystko z lodówki, dopiero jutro zakupy, na rano trzy kromki chleba na dwóch i resztka dżemu!
a taki kebab to bym zjadla
nalesciczkami z cynamonkiem i czekolada tez bym nie pogardzila
-
nick nieaktualnySzara myszka to szoruj do kuchni, żebyś zdążyła je jeszcze dzisiaj zjeść

Wczoraj podczytywalam inne wątki i gdzieś się przewinęło: kisiel i budyń. No więc pomeczylam się 20 min i poleciałam sobie taki budyń zrobić
szara myszka lubi tę wiadomość
-
No to super Magda, pewnie, oby tak do lutego albo chociazby polowy stycznia. Ja dzisiaj ide do lekarza, juz tydzien meczy mnie przeziebienie, a kaszel taki brzydki sie zrobil i silny, az mnie juz brzuch boli od tego napinania.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Może syrop z cebuli... dziewczynom pomagaagulineczka wrote:No to super Magda, pewnie, oby tak do lutego albo chociazby polowy stycznia. Ja dzisiaj ide do lekarza, juz tydzien meczy mnie przeziebienie, a kaszel taki brzydki sie zrobil i silny, az mnie juz brzuch boli od tego napinania.
agulineczka lubi tę wiadomość
-
pisałyście o piwie, to znalazłam bavarię, jest dość droga, ma kilka smaków i najbardziej przypomina piwo a ma zupełne 0 %, bo wszystkie inne piwa "bezalkoholowe" mają poniżej 0,5 a to nie 0. Takiego można pić do woli. Malinowe mi nie smakowało, jabłokowe smakuje jak red's a białe jest pyszne, bardzo podobne do pszenicznego.
Na przeziębienie najlepszy jest rosół i ciepłe wyro.
A żeby zaostrzyć Wam apetyty od rana to wczoraj jadłam pysznego chińskiego kurczaka w panierce z sezamu w pysznym sosie z orzeszkami nerkowca
Miłego dnia
tulipanna, szara myszka lubią tę wiadomość
-
Na kaszel mozna taki syrop Drosetux i syrop prawoslazowy..sama pilam ten Drosetux w pierwszym trymestrze jak sie rozłozylam.. Zmieknie ten kaszel troszke i nie bedzie tak meczyc. Mnie wypisal lekarz.Slodki jak cholera ale tyoszke pomagal
agulineczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A mam pytanie do Was... swego czasu rozmawiałyśmy o łóżeczka ch turystycznych. I któraś z was pisała jakiej firmy będę miała. Bo ja akurat na takie jestem zdecydowana....
Otóż będzie to FLIMBOO, ma 2 poziomy, przewijak , moskitierę , doczepiany przybornik-organizer. Bardzo stabilne i takie porządne. -
Ja lozeczko turystyczne bede miala tylko u rodzicow na czas przyjazdu do nich i po wyjsciu ze szpitala,ale nie wiem jeszcze jakie. Jakos chyba nie zamierzam w to inwestowac skoro ma spelniac funkcje wylacznie turystycznego. Moze nawet na olx kupie.
-
heeeej, miłego dnia!

wlasnie się za glowe zlapalam bo wiem ze maz mi zamowil prezent na urodziny (bo mam za pare dni) i wchodzę na nasze konto a tam ubylo ponad 500zl!
najgorsze ze nie mam pojęcia co to a jestem strasznie niecierpliwa! Mam ochote mu się wlamac na poczte, ale postanowiłam w tym roku ze pozwole mu na niespodzianke
bo zawsze ingerowałam w to co dostane
boje się co to będzie i to takie drogie, a mielismy oszczedzac!
lula.91 lubi tę wiadomość
-
wlasnie się sama sobie dziwie ze tak dojrzałam ze nie myszkuje i nie sprawdzam co to! chce wytrzymać, ale się boje, on ma rozne pomysły - kiedyś tez tak było na koncie ze ubyla duuuza kwota, ale oczywiście sobie wyszukałam ze to były zlote duże kolczyki. A teraz chce się szczerze zaskoczyć, ale zawsze się boje ze mi się prezent nie będzie podobal

muuusszzze wytrzymać
-
nick nieaktualnyMonia ja kupowałam łóżeczko w biedronce
Na początku lipca były turystyczne za 129 czy 149 zł nie pamiętam. Jakoś super wybajerzone nie jest, ale moskitiera jest
Dokupiłam do niego zwykły piankowy materac.
My będziemy korzystać z drewnianego, a to raczej będzie tylko mobilnie.
Pytałam kuzynki mojego małża jakiej firmy ma łóżeczko, bo jej synuś ma już 1,5 roku a od urodzenia w takim śpi i napisała właśnie że to tej firmy o której wspominałaś. Ona jest bardzo bardzo zadowolona