X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam fazę na pomarańcze, ale takie kwasiory :D nie wiem ile kg opyliłam przez te 2 tyg ale sporo! Młodej też smakuje bo zaczyna fikać :P Niby przy tzw cukrzycy nie można ale mam to gdzieś :D

• szara myszka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa dziewczyny litości, takie smakołyki tutaj rzucacie, ze od razu jest ochota! a my wyjedliśmy wszystko z lodówki, dopiero jutro zakupy, na rano trzy kromki chleba na dwóch i resztka dżemu!

a taki kebab to bym zjadla <3
    nalesciczkami z cynamonkiem i czekolada tez bym nie pogardzila :D

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szara myszka to szoruj do kuchni, żebyś zdążyła je jeszcze dzisiaj zjeść :D

Wczoraj podczytywalam inne wątki i gdzieś się przewinęło: kisiel i budyń. No więc pomeczylam się 20 min i poleciałam sobie taki budyń zrobić :D

szara myszka lubi tę wiadomość

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpierdzielilam dwa kawały torcika,malutkiej chyba tez smakował bo pozniej kicala :) a co do pomarańczy to ostatnio zakupiłam 8kg skrzynkę i mandarynek to samo :) chyba się bałam ze mi zabraknie :) :) :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Laura Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2015, 13:01

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• Magdalena87 Ekspertka

Wysłany: 21 listopada 2015, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej śpiochy:) Melduje się, czuje się dzisiaj nie zapeszając ok, skurczy nie czuje tylko czasem brzuch ciągnie ale jestem dobrej myśli oby tak dalej:):):)Miłego dnia :)

6bf940ceba.png
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to super Magda, pewnie, oby tak do lutego albo chociazby polowy stycznia. Ja dzisiaj ide do lekarza, juz tydzien meczy mnie przeziebienie, a kaszel taki brzydki sie zrobil i silny, az mnie juz brzuch boli od tego napinania.

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agulineczka wrote:
    No to super Magda, pewnie, oby tak do lutego albo chociazby polowy stycznia. Ja dzisiaj ide do lekarza, juz tydzien meczy mnie przeziebienie, a kaszel taki brzydki sie zrobil i silny, az mnie juz brzuch boli od tego napinania.
    Może syrop z cebuli... dziewczynom pomaga :)

agulineczka lubi tę wiadomość

• natalica06 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pisałyście o piwie, to znalazłam bavarię, jest dość droga, ma kilka smaków i najbardziej przypomina piwo a ma zupełne 0 %, bo wszystkie inne piwa "bezalkoholowe" mają poniżej 0,5 a to nie 0. Takiego można pić do woli. Malinowe mi nie smakowało, jabłokowe smakuje jak red's a białe jest pyszne, bardzo podobne do pszenicznego.
    Na przeziębienie najlepszy jest rosół i ciepłe wyro.
    A żeby zaostrzyć Wam apetyty od rana to wczoraj jadłam pysznego chińskiego kurczaka w panierce z sezamu w pysznym sosie z orzeszkami nerkowca :P
    Miłego dnia :)

tulipanna, szara myszka lubią tę wiadomość

201602111680.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na kaszel mozna taki syrop Drosetux i syrop prawoslazowy..sama pilam ten Drosetux w pierwszym trymestrze jak sie rozłozylam.. Zmieknie ten kaszel troszke i nie bedzie tak meczyc. Mnie wypisal lekarz.Slodki jak cholera ale tyoszke pomagal

agulineczka lubi tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Magdalena87 Ekspertka

Wysłany: 21 listopada 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś

A żeby zaostrzyć Wam apetyty od rana to wczoraj jadłam pysznego chińskiego kurczaka w panierce z sezamu w pysznym sosie z orzeszkami nerkowca :P
    Miłego dnia :)[/QUOTE]

Jakie pyszności mniamuuu a ja dziś kopytka chyba zrobie:):):)

6bf940ceba.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kopytka tez super! I kluski slaskie:-)
    U mnie dzis kotlety mielone z buraczkami zasmazanymi :-)Mamusia robi :-) Mniaaaam:-)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie kotlety sojowe zrobię;p Bo leżą już jakiś czas i się proszą o uwagę. Chociaż jeszcze zobaczę bo właśnie wychodzę do sklepu :D

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od rana o jedzeniu, wiadomo przynajmniej ze to wątek ciążowy :D U mnie lazanki, których wieeeeeki nie jadłam :D

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mam pytanie do Was... swego czasu rozmawiałyśmy o łóżeczka ch turystycznych. I któraś z was pisała jakiej firmy będę miała. Bo ja akurat na takie jestem zdecydowana....
    Otóż będzie to FLIMBOO, ma 2 poziomy, przewijak , moskitierę , doczepiany przybornik-organizer. Bardzo stabilne i takie porządne.

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja lozeczko turystyczne bede miala tylko u rodzicow na czas przyjazdu do nich i po wyjsciu ze szpitala,ale nie wiem jeszcze jakie. Jakos chyba nie zamierzam w to inwestowac skoro ma spelniac funkcje wylacznie turystycznego. Moze nawet na olx kupie.

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heeeej, miłego dnia! :)

wlasnie się za glowe zlapalam bo wiem ze maz mi zamowil prezent na urodziny (bo mam za pare dni) i wchodzę na nasze konto a tam ubylo ponad 500zl!
    najgorsze ze nie mam pojęcia co to a jestem strasznie niecierpliwa! Mam ochote mu się wlamac na poczte, ale postanowiłam w tym roku ze pozwole mu na niespodzianke :D bo zawsze ingerowałam w to co dostane
    boje się co to będzie i to takie drogie, a mielismy oszczedzac!

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

f2wlj48apsehglf6.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szara myszka oo ładna kwota, cierpliwie czekaj i pozwól mu na niespodziankę, niech się facet ucieszy haha :D

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasnie się sama sobie dziwie ze tak dojrzałam ze nie myszkuje i nie sprawdzam co to! chce wytrzymać, ale się boje, on ma rozne pomysły - kiedyś tez tak było na koncie ze ubyla duuuza kwota, ale oczywiście sobie wyszukałam ze to były zlote duże kolczyki. A teraz chce się szczerze zaskoczyć, ale zawsze się boje ze mi się prezent nie będzie podobal :/

muuusszzze wytrzymać :D

f2wlj48apsehglf6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia ja kupowałam łóżeczko w biedronce :P Na początku lipca były turystyczne za 129 czy 149 zł nie pamiętam. Jakoś super wybajerzone nie jest, ale moskitiera jest :D Dokupiłam do niego zwykły piankowy materac.
    My będziemy korzystać z drewnianego, a to raczej będzie tylko mobilnie.

Pytałam kuzynki mojego małża jakiej firmy ma łóżeczko, bo jej synuś ma już 1,5 roku a od urodzenia w takim śpi i napisała właśnie że to tej firmy o której wspominałaś. Ona jest bardzo bardzo zadowolona :)

‹‹ 1022 1023 1024 1025 1026 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ