Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
też mnie wqwia jak ktoś chory do nas przyjdzie ale mówię że jak mnie zarazi to go ****, zwłaszcza że byłam chora 12-13tc, albo przy mnie pali, mam taką koleżankę której ileś razy musiałam zwracać uwagę na to, bo jest zbyt leniwa żeby kilka metrów odejść, a jak jej zabroniłam w mieszkaniu palić tzn na balkonie (mam wywietrzniki i czuję zapach potem w mieszkaniu) to się obraziła
vayn lubi tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
nick nieaktualnyMagdalena87 wrote:Też mam refluks i przed ciąża brałam leki ,nie miałam problemów aż do wczoraj
zjem jogurt naturalny może pomoże....
O! A co bralaś? Ja ursofalk i taki na m (tabletki- ale nie pamiętam nazwy i nie mogę znaleźć opakowania)
Daj znać czy Ci po tym jogurcie przeszło! -
nick nieaktualny
-
Ale patrzcie jak ten czas leci - "lipcówki" to mi się wydaja takie odlegle, ze dopiero co się pewnie dowiedziały o ciąży. Tak samo było z nami, bylysmy lutowki i to się wydawalo takie dalekie jak był sierpnien czy wrzesień a teraz to już tak blisko
tysiaa93, marissith, gorgeous lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Prawda
Tylko ze tam to przybralo jakies kuriozalne zasady etc.. -
Dziewczynki dziś idę do sąsiada z góry na urodziny. Hehe wymalowana, nawet zawdzialam coś innego niż T-shirt, Leginsy wprawdzie pozostałyale to kwestia wygody. Mam nasxykowane legowisko i aż trzy godzinki planuje posiedzieć z ludźmi.
Zosia_wop, vayn, Moniaa, Tusiaa lubią tę wiadomość
Nasz kochany Olus -
madzia.rka wrote:Dziewczynki dziś idę do sąsiada z góry na urodziny. Hehe wymalowana, nawet zawdzialam coś innego niż T-shirt, Leginsy wprawdzie pozostałyale to kwestia wygody. Mam nasxykowane legowisko i aż trzy godzinki planuje posiedzieć z ludźmi.
Nie szalej,nie szalej :-p
madzia.rka lubi tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Wczoraj kupiliśmy żyrandol, dzisiaj zamontowaliśmy i normalnie co chwilę chodzę go oglądać *głupek* hahaha
to jego jedyna okazja na uwage
tysiaa93 lubi tę wiadomość