X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysiaa jak będziesz miała wózek to wsadzisz lalkę i będziesz bujać, chodzić na spacery i testować wózek hehe :D

Ja np nie jestem uwzględniona na pierwzej stronie bo mnie Monkey nie dopisała. No cóz obejdzie sie i bez tego ale zawsze fajniej by było mieć aktualną listę i spoglądac kto się juz rozpakował :)

aa co do ubrań w domu :P ja gdybym mogła to bym się nie ubierała tzn stanika, getrów-dresów tylko chodziłabym w tym co spie , rozczochrana hehe :D noo ale rodzinka w domu więc nie wypada :)
    Nie kupowałam żadnych bluzek do karmienia specjalnych.. moje kolezanki nie miały, po prostu bluzka w góre i dawaj cycusia albo w koszuli nocnej bede chodzić rozpinanej. Myslę, że w domu mi wybaczą przez jakis czas póki sie rany nie zagoją :)

tysiaa93, gorgeous lubią tę wiadomość

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pewno wybaczą Tusiu:-)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Joanna_88 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez nie rozważalam bluzek do karmienia, no ale w czymś tutaj przecież trzeba chodzić w ciągu dnia :p

ex2bx1hp35w324su.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiaaa- mnie też nie ma :)

Co do ubrań to ja raczej jestem tak 50/50. Chciałabym mieć ten komfort psychiczny i ubrać się chociaż w dresy, ale czasem to mi się nie chcę a w domu to tak fajnie w samej koszulce, majtkach i szlafroku :)

Magdalena87- o to super, że już lepiej! :) ale uważaj na miete, bo ona może wzmoc ta zgage :(

Ogólnie to ubrałam się (przebieralam się z 5 razy), wymalowalam a teraz wróciliśmy i mały wariuje, bo ściągnęłam w końcu rajstopy :D chyba za bardzo go scisnelam :D :D

Tusiaa lubi tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 01:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po domu smigam w leginsach, bluzce i sweterku, najlepszy i najwygodniejszy zestaw :D Jeszcze żadnych ciuchów ciazowych nie kupowałam i chyba się obejdę bez, w końcu tylko 10 tygodni zostało :) Mam dużo szerokich bluzek na szczęście :) Wróciliśmy niedawno z pizzy i od znajomych i Gabrysia szaleje, chyba lubi niezdrowe żarcie :D Ale i tak nie ma to jak łóżko... <3

Tusiaa śliczny, brzuszkowko serduszkowy avatar :)

Dobrej nocki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 01:06

madzia.rka lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 01:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem wam że ja nawet w szpitalu po wyrostku już z brzucholkiem zacnym musiałam po operacji zaraz dres zawdziac. Ja wogole nie lubię chodzić w koszuli i szlafroku. Taki jestem przekręt że koszule uznaje tylko do spania. Rano zawdziewam dresik i rasowy dresiarz jestem nawet w szpitalu gdzie piżama w dzień grzechem nie jest. I po porodzie pewnie będę popierdzielac w dresiku i jak zawsze piguly będą się dziwić ale ja dla zdrowia psychicznego pozbede się szybko koszuliny.

Na imprezie byłam nie trzy godzinki a pięć jak miło pogadać do ludziow. Mój małżonek został dłużej bo jakże by inaczej byle umiał zejść po schodach jedno piętro. Pił za nas trzech. A mnie sprite tak zasmakowal że chyba z dwie szklany zapadalam co raczej staram się nie pić gazowanej chemii. Miło było chyba depresja mi trochę przeszła.

nick nieaktualny, Moniaa, Zosia_wop lubią tę wiadomość

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 01:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiaa wrote:
    Tysiaa jak będziesz miała wózek to wsadzisz lalkę i będziesz bujać, chodzić na spacery i testować wózek hehe :D

Ja np nie jestem uwzględniona na pierwzej stronie bo mnie Monkey nie dopisała. No cóz obejdzie sie i bez tego ale zawsze fajniej by było mieć aktualną listę i spoglądac kto się juz rozpakował :)
    )
    No mnie Tyz ni ma ale cóż. Już myślałam coby nowy wątek założyć i ta listę wstawić. Tyle że musialybysmy się przenieść wszystkie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 01:17

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to jakies głosowanko?:-)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem za a nawet przeciw ;) mogę się przenieść, nie ma problemu

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również za!

Tusia serduchowy brzucho <3

Madzia super, że imprezka się udała. W końcu jakaś "pozytywna" rozrywka, na deprechę najlepsze odmóżdżenie w towarzystwie.

Dostałam luteinę i ten aspargin od piątku, fakt nie wychodziłam z domu pachwiny dalej bolą jak diabli, ale już nie przy każdym moim drgnięciu. Efekt placebo czy naprawdę działają? Oby!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 08:21

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dołączam do glosow "za" :-)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn,na pachwiny to raczej luteina Ci nie pomaga ale aspargin predzej :-)Lutka dziala na brzunia :-) na pewno nie zaszkodzi:)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Astra Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry :) my pospaliśmy, zjedliśmy śniadanko i czekamy aż małż raczy otworzyć oczy.

Dziewczyny, a może zamiast się przenosić znowu, to zróbmy listę i będziemy wklejać na bieżąco, przecież to żaden problem a tu mamy już trochę swoich informacji itd. Jak coś to ja raz dwa mogę stworzyć taką listę tylko podawać tp i co tam jeszcze :)

Ja o bluzkach do karmienia w ogóle nie myślałam, będę korzystać z tego co mam, a w domu to i tak najwygodniej mi w koszuli, dresie albo topie i majtkach :) Zobaczymy jak będzie jak się mały urodzi, bo może jednak w łóżku przez pierwszy tydzień będzie nam najlepiej, a może jednak będę miała tyle endorfin że bez ubrania się nie obejdzie.

gorgeous lubi tę wiadomość

http://vitanonestperfecta.blogspot.com/
    11.02.2016 powitaliśmy nasz Cud 3290g 56cm
    ec8a5b5bf3.png
  • Magdalena87 Ekspertka

Wysłany: 22 listopada 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny:) mały dziś od 6 już nie dał mi spać chyba domagał się śniadania heheh teraz smacznie śpi:)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

6bf940ceba.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! :)

Może napiszemy do Monkey, żeby po prostu przekazała, którejś z pierwszych dziewczyn na wątku prowadzenie listy? :) tak było na innym wątku (tzn dziewczyna poronila i dlatego przekazała)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 10:45

• gorgeous Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie będę kupowała specjalnych bluzek do karmienia - mam sporo takich szerszych, że spokojnie cyca wyciągnę, a jak nie to zawsze można wziąć bluzkę do góry i po problemie. U kogoś jak będziemy, to i tak będę karmić w innym pomieszczeniu, choć często spotkałam kobiety, które wywalają cyca wszędzie, ale to akurat nie dla mnie. :P

Dziewczyny, wczoraj z mężem odwiedziliśmy Tesco i jestem mega szczęśliwa - nie kupiłam sobie nic (a przepraszam, herbatkę laktacyjną z Hippa! :P), za to Jaśkowi zakupiliśmy bombowe 5-pak bodziaków z Myszką Miki z najnowszej kolekcji (na 12-18miesięcy), bodziaka z napisem, a do tego smoki, gryzaki, grzechotkę, pojemnik na mleko, szczotkę do włosków i takie tam duperelki. Co najlepsze - oprócz ciuszków i herbaty, to wszystko było za grosze, np. smoczki za max. 2zł, gryzaki za 0,40zł :P

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lula.91 wrote:

Może napiszemy do Monkey, żeby po prostu przekazała, którejś z pierwszych dziewczyn na wątku prowadzenie listy? :) tak było na innym wątku (tzn dziewczyna poronila i dlatego przekazała)

Ale czy to jest możliwe? Przecież edytować tę listę może tylko Monkey, bo nikt nie ma dostępu do jej konta, aby ową listę zmieniać w tym pierwszym poście...

tulipanna, Bianka* lubią tę wiadomość

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lula.91 wrote:

Jak Monkey może przekazać komuś prowadzenie? Przecież konta wam nie odda nie poda hasła bo są tam jej dane i informacje o jej dziecku. Dziewczyny robią często w ten sposób że nadpisują listę co np 10 stron wklejają, albo zobaczcie kto jest jeszcze prócz Monkey na pierwszej stronie albo 2giej i niech ta osoba tam edytuje swojego posta i prowadzi listę.
    Co do tego że Pati nie była zdjęta z listy, to jak Monkey mogła się dowiedzieć skoro tutaj nie wchodzi? Patrycja ma ją w znajomych na fb mogła napisać. To ja napisałam Monkey że Patrycja o to prosi i wykonała to jak przeczytała wiadomość. Nie każdy ma czas na siedzenie tyle czasu na forum czy fb niestety i mimo że wcześniej myślał że będzie inaczej że da się rade i będzie na wszystko czas to życie weryfikuje wszystko i dobrze o tym same wiecie.

gorgeous lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na 2giej stronie wpis swój dała Mamaniemama, na 3ciej Tysia więc może któraś z nich się zdecyduje. Ja mogę poprosić Monkey żeby edytowała pierwszy post i np. napisała że aktualna lista na stronie 3ciej.

• gorgeous Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem za tym, co napisała Agniesia :)

dxom9vvj2dzo2yyb.png
‹‹ 1026 1027 1028 1029 1030 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: