Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tysiaa jak będziesz miała wózek to wsadzisz lalkę i będziesz bujać, chodzić na spacery i testować wózek hehe
Ja np nie jestem uwzględniona na pierwzej stronie bo mnie Monkey nie dopisała. No cóz obejdzie sie i bez tego ale zawsze fajniej by było mieć aktualną listę i spoglądac kto się juz rozpakował
aa co do ubrań w domuja gdybym mogła to bym się nie ubierała tzn stanika, getrów-dresów tylko chodziłabym w tym co spie , rozczochrana hehe
noo ale rodzinka w domu więc nie wypada
Nie kupowałam żadnych bluzek do karmienia specjalnych.. moje kolezanki nie miały, po prostu bluzka w góre i dawaj cycusia albo w koszuli nocnej bede chodzić rozpinanej. Myslę, że w domu mi wybaczą przez jakis czas póki sie rany nie zagojątysiaa93, gorgeous lubią tę wiadomość
Kubuś
-
nick nieaktualnyTusiaaa- mnie też nie ma
Co do ubrań to ja raczej jestem tak 50/50. Chciałabym mieć ten komfort psychiczny i ubrać się chociaż w dresy, ale czasem to mi się nie chcę a w domu to tak fajnie w samej koszulce, majtkach i szlafroku
Magdalena87- o to super, że już lepiej!ale uważaj na miete, bo ona może wzmoc ta zgage
Ogólnie to ubrałam się (przebieralam się z 5 razy), wymalowalam a teraz wróciliśmy i mały wariuje, bo ściągnęłam w końcu rajstopychyba za bardzo go scisnelam
Tusiaa lubi tę wiadomość
-
Ja po domu smigam w leginsach, bluzce i sweterku, najlepszy i najwygodniejszy zestaw
Jeszcze żadnych ciuchów ciazowych nie kupowałam i chyba się obejdę bez, w końcu tylko 10 tygodni zostało
Mam dużo szerokich bluzek na szczęście
Wróciliśmy niedawno z pizzy i od znajomych i Gabrysia szaleje, chyba lubi niezdrowe żarcie
Ale i tak nie ma to jak łóżko...
Tusiaa śliczny, brzuszkowko serduszkowy avatar
Dobrej nockiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 01:06
madzia.rka lubi tę wiadomość
-
Powiem wam że ja nawet w szpitalu po wyrostku już z brzucholkiem zacnym musiałam po operacji zaraz dres zawdziac. Ja wogole nie lubię chodzić w koszuli i szlafroku. Taki jestem przekręt że koszule uznaje tylko do spania. Rano zawdziewam dresik i rasowy dresiarz jestem nawet w szpitalu gdzie piżama w dzień grzechem nie jest. I po porodzie pewnie będę popierdzielac w dresiku i jak zawsze piguly będą się dziwić ale ja dla zdrowia psychicznego pozbede się szybko koszuliny.
Na imprezie byłam nie trzy godzinki a pięć jak miło pogadać do ludziow. Mój małżonek został dłużej bo jakże by inaczej byle umiał zejść po schodach jedno piętro. Pił za nas trzech. A mnie sprite tak zasmakowal że chyba z dwie szklany zapadalam co raczej staram się nie pić gazowanej chemii. Miło było chyba depresja mi trochę przeszła.vayn, Moniaa, Zosia_wop lubią tę wiadomość
Nasz kochany Olus -
Tusiaa wrote:Tysiaa jak będziesz miała wózek to wsadzisz lalkę i będziesz bujać, chodzić na spacery i testować wózek hehe
Ja np nie jestem uwzględniona na pierwzej stronie bo mnie Monkey nie dopisała. No cóz obejdzie sie i bez tego ale zawsze fajniej by było mieć aktualną listę i spoglądac kto się juz rozpakował
)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 01:17
Nasz kochany Olus -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa również za!
Tusia serduchowy brzucho
Madzia super, że imprezka się udała. W końcu jakaś "pozytywna" rozrywka, na deprechę najlepsze odmóżdżenie w towarzystwie.
Dostałam luteinę i ten aspargin od piątku, fakt nie wychodziłam z domu pachwiny dalej bolą jak diabli, ale już nie przy każdym moim drgnięciu. Efekt placebo czy naprawdę działają? Oby!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 08:21
-
Dobry
my pospaliśmy, zjedliśmy śniadanko i czekamy aż małż raczy otworzyć oczy.
Dziewczyny, a może zamiast się przenosić znowu, to zróbmy listę i będziemy wklejać na bieżąco, przecież to żaden problem a tu mamy już trochę swoich informacji itd. Jak coś to ja raz dwa mogę stworzyć taką listę tylko podawać tp i co tam jeszcze
Ja o bluzkach do karmienia w ogóle nie myślałam, będę korzystać z tego co mam, a w domu to i tak najwygodniej mi w koszuli, dresie albo topie i majtkachZobaczymy jak będzie jak się mały urodzi, bo może jednak w łóżku przez pierwszy tydzień będzie nam najlepiej, a może jednak będę miała tyle endorfin że bez ubrania się nie obejdzie.
gorgeous lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry!
Może napiszemy do Monkey, żeby po prostu przekazała, którejś z pierwszych dziewczyn na wątku prowadzenie listy?tak było na innym wątku (tzn dziewczyna poronila i dlatego przekazała)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 10:45
-
Ja też nie będę kupowała specjalnych bluzek do karmienia - mam sporo takich szerszych, że spokojnie cyca wyciągnę, a jak nie to zawsze można wziąć bluzkę do góry i po problemie. U kogoś jak będziemy, to i tak będę karmić w innym pomieszczeniu, choć często spotkałam kobiety, które wywalają cyca wszędzie, ale to akurat nie dla mnie.
Dziewczyny, wczoraj z mężem odwiedziliśmy Tesco i jestem mega szczęśliwa - nie kupiłam sobie nic (a przepraszam, herbatkę laktacyjną z Hippa!), za to Jaśkowi zakupiliśmy bombowe 5-pak bodziaków z Myszką Miki z najnowszej kolekcji (na 12-18miesięcy), bodziaka z napisem, a do tego smoki, gryzaki, grzechotkę, pojemnik na mleko, szczotkę do włosków i takie tam duperelki. Co najlepsze - oprócz ciuszków i herbaty, to wszystko było za grosze, np. smoczki za max. 2zł, gryzaki za 0,40zł
-
lula.91 wrote:Dzień dobry!
Może napiszemy do Monkey, żeby po prostu przekazała, którejś z pierwszych dziewczyn na wątku prowadzenie listy?tak było na innym wątku (tzn dziewczyna poronila i dlatego przekazała)
Ale czy to jest możliwe? Przecież edytować tę listę może tylko Monkey, bo nikt nie ma dostępu do jej konta, aby ową listę zmieniać w tym pierwszym poście...tulipanna, Bianka* lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnylula.91 wrote:Dzień dobry!
Co do tego że Pati nie była zdjęta z listy, to jak Monkey mogła się dowiedzieć skoro tutaj nie wchodzi? Patrycja ma ją w znajomych na fb mogła napisać. To ja napisałam Monkey że Patrycja o to prosi i wykonała to jak przeczytała wiadomość. Nie każdy ma czas na siedzenie tyle czasu na forum czy fb niestety i mimo że wcześniej myślał że będzie inaczej że da się rade i będzie na wszystko czas to życie weryfikuje wszystko i dobrze o tym same wiecie.gorgeous lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny