WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszko powiem Ci ze też się tak zastanawiam jak nasz mały będzie wyglądał :) do kogo podobny.

Aż wstyd się przyznać ale się dzisiaj obzarlam :( no masakra tak namieszalam a teraz czuje jak mi jeździ w jelitach i ciężko się czuje :/ ostatni raz tak zrobiłam.

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szara myszka ja od jakiegoś czasu intensywnie mysle jak nasza kruszynka bedzie wygladac kogo bedzie miała paluszki u stopek czy bedzie miała włoski jaki nosek oczka No szok juz sie nie moge doczekać usg 4d mam nadzieje ze cos zobacze ) :)

szara myszka lubi tę wiadomość

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze troszkę i się przekonamy jak maluchy będą wyglądać <3

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się zastanawiam jak to u nas będzie. Ale nas często traktują jak rodzeństwo i niektórzy wielkimi oczami reagują na wieść że małżeństwo :P

Moje dziecię od wczoraj próbuje zrobić fiki miki na pozycję główkową. W nocy mnie taki paskudny ból brzucha obudził, w pierwszym momencie nie wiedziałam co się dzieje. Gula wielka pod pępkiem, a druga przy żebrach i tam kopała, ja ledwo oddycham, w końcu się udało jakoś przekręcić z lewego boku na prawy i wróciła "na swoje miejsce". Dzisiaj to samo, 2 próby już podjęła.. Masakra jakaś

• szara myszka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My nie robimy 4d to musze wytrzymac do lutego :) biedroneczko a w ktorym tyg bedziesz je miala? Ja bym bardzo bardzo bardzo chciala ale u nas tylko jeden gin je robi I kosztuje 350zl, troche mi zal takiej kasy, zwykle USG mam co 2tyg a woke za to kupic malemu cos innego

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozecie mnie dopisac do listy :) tp 12 luty, synuś

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn skąd wiesz że się chce obrócić ? Ja właśnie się zastanawiam czy się mój obrócił. Cały czas robi fiku miku ale ciężko powiedzieć czy się bawi czy co :)

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 00:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szara myszka to bedzie jakos 32tydzien mam nadzieje ze moja kruszyna pokaże sie ładnie :) <3

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 00:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję, że ta moja córa już się elegancko obróciła :P

My będziemy chcieli zrobić 3/4d na następnej wizycie, to będzie 31 tydzień. Ale znając moje szczęście, to mała będzie elegancko obrócona pleckami i nic nie wyjdzie z oglądania twarzyczki.

Też się tak przeżarłam... :D Z okazji niedzieli hahah.

Tusiaa, vayn lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia Dobra okazja nie jest zła :D

A ja przez mojego męża bo kupił wczoraj pomarańcze i pomelo to d,isiaj wpierniczalismy :D do tego miałam mandarynki też zjadłam, chipsy, naleśniki z czekolada bo szkoda było dwa zostawić :D
    Trochę mięsa z rosołu :D no i trochę kapusty kiszonej i jabłka . Zestaw na cały tydzień :D hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 00:10

tysiaa93, vayn, szara myszka lubią tę wiadomość

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 00:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiaa wrote:
    Dobra okazja nie jest zła :D
    Każda okazja i każda wymówka jest dobra ;D

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 00:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja o 21 smażyłam mielone, poprawiłam bagietką z serkiem topionym takim w plastikowym pudełku i zupką w proszku... I powiem Wam, że zmieściłabym jeszcze ... :P

Tusia w piątek lekarz mówił że dupcia ma na szyjce i napisałam Wam, że ona miednicowo. Okazało się że poprzecznie, bo leży jak w hamaku. Mam takie 2 kule po obu stronach brzucha :D
    Lekarz mówił, że przy luteine i asparginie wszystko mi się rozluźni i ona pewnie wtedy podejmie próbę obrotu, bo teraz nie jest w stanie nawet drgnąć z tych bioder.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 00:10

• Tusiaa Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 00:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha :) oby się nasze dzieciaki poprzekrecaly główką w dół :)

Idę spać mamuśki i Wy też idźcie. Niedługo będziemy marzyly o spaniu i wyspaniu się ;)
    Dobranoc:*

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 00:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słodkich snów :)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 06:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszyscy smacznie śpią a ja nie mogę :( mąż pojechał po 5 do pracy a ja się przezucam z boku na bok :/ ehh

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Joanna_88 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co Ty, Tusia, ja nie śpię, nie jesteś sama :p Ostatnio u mnie ciężko w temacie spania

ex2bx1hp35w324su.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiaa śniadanko zjedz i pospisz jeszcze. Ja się obudziłam o 3 i przez 1,5 h się meczylam. Potem o 6 pobudka na tabletki i sniadnko i teraz idziemy spać dalej. Znów podnieśli ceny w smyku kupiłam 5 bodow za 36 a teraz dyche więcej za pajace dałam 47 a teraz już 56 zł. Jacyś dziwni. Albo polują na niewiedzy zakupowiczow. Dziewczyny miłego dnia.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Joanna_88 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a czy macie ten problem, że na ciuszkach po innych dzieciaczkach z rodziny są powycinane metki z rozmiarem? Ja
    tak mam w wielu sytuacjach i trudno mi ustatic co to za rozmiar... Przykładam do innych, gdzie rozmiar wszyty, ale mam wrażenie, że co firma to inaczej to wypada. No i w sumie przez to nie wiem ile czego mam :p

ex2bx1hp35w324su.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja codziennie wstaję o 5 bo mój A. tak do pracy wstaje a od 6 Tymuś się budzi :)
    Joanna, ja mam ciuszki tylko po mojej siostrze i metki są powycinane szczególnie z bodów i pajaców ;) tyle że moja siostra zna je na pamięć więc wystarczy mi zdjęcie i ona mi mówi co za rozmiar gdy nie mam pewności ;) sama również z 56 będę wycinała metki, one są często dłuższe niż same body no i brzydko przebijają ;) w większych rozmiarach będę wycinała długie metki. U siebie w ubraniach też wycinam :)

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam do Was szybkie pytanie. Jak coś się działo nie tsk u was z ciążą to jechalyscie na ostry dyżur czy fo jakiegoś wybranego przez siebie sztuka? ?

‹‹ 1031 1032 1033 1034 1035 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ