Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Myszko powiem Ci ze też się tak zastanawiam jak nasz mały będzie wyglądał
do kogo podobny.
Aż wstyd się przyznać ale się dzisiaj obzarlamno masakra tak namieszalam a teraz czuje jak mi jeździ w jelitach i ciężko się czuje
ostatni raz tak zrobiłam.
Kubuś
-
Szara myszka ja od jakiegoś czasu intensywnie mysle jak nasza kruszynka bedzie wygladac kogo bedzie miała paluszki u stopek czy bedzie miała włoski jaki nosek oczka No szok juz sie nie moge doczekać usg 4d mam nadzieje ze cos zobacze )
szara myszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też się zastanawiam jak to u nas będzie. Ale nas często traktują jak rodzeństwo i niektórzy wielkimi oczami reagują na wieść że małżeństwo
Moje dziecię od wczoraj próbuje zrobić fiki miki na pozycję główkową. W nocy mnie taki paskudny ból brzucha obudził, w pierwszym momencie nie wiedziałam co się dzieje. Gula wielka pod pępkiem, a druga przy żebrach i tam kopała, ja ledwo oddycham, w końcu się udało jakoś przekręcić z lewego boku na prawy i wróciła "na swoje miejsce". Dzisiaj to samo, 2 próby już podjęła.. Masakra jakaś -
My nie robimy 4d to musze wytrzymac do lutego
biedroneczko a w ktorym tyg bedziesz je miala? Ja bym bardzo bardzo bardzo chciala ale u nas tylko jeden gin je robi I kosztuje 350zl, troche mi zal takiej kasy, zwykle USG mam co 2tyg a woke za to kupic malemu cos innego
-
Mam nadzieję, że ta moja córa już się elegancko obróciła
My będziemy chcieli zrobić 3/4d na następnej wizycie, to będzie 31 tydzień. Ale znając moje szczęście, to mała będzie elegancko obrócona pleckami i nic nie wyjdzie z oglądania twarzyczki.
Też się tak przeżarłam...Z okazji niedzieli hahah.
Tusiaa, vayn lubią tę wiadomość
-
Tysia Dobra okazja nie jest zła
A ja przez mojego męża bo kupił wczoraj pomarańcze i pomelo to d,isiaj wpierniczalismydo tego miałam mandarynki też zjadłam, chipsy, naleśniki z czekolada bo szkoda było dwa zostawić
Trochę mięsa z rosołuno i trochę kapusty kiszonej i jabłka . Zestaw na cały tydzień
hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 00:10
tysiaa93, vayn, szara myszka lubią tę wiadomość
Kubuś
-
nick nieaktualnyNo ja o 21 smażyłam mielone, poprawiłam bagietką z serkiem topionym takim w plastikowym pudełku i zupką w proszku... I powiem Wam, że zmieściłabym jeszcze ...
Tusia w piątek lekarz mówił że dupcia ma na szyjce i napisałam Wam, że ona miednicowo. Okazało się że poprzecznie, bo leży jak w hamaku. Mam takie 2 kule po obu stronach brzucha
Lekarz mówił, że przy luteine i asparginie wszystko mi się rozluźni i ona pewnie wtedy podejmie próbę obrotu, bo teraz nie jest w stanie nawet drgnąć z tych bioder.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 00:10
-
Tusiaa śniadanko zjedz i pospisz jeszcze. Ja się obudziłam o 3 i przez 1,5 h się meczylam. Potem o 6 pobudka na tabletki i sniadnko i teraz idziemy spać dalej. Znów podnieśli ceny w smyku kupiłam 5 bodow za 36 a teraz dyche więcej za pajace dałam 47 a teraz już 56 zł. Jacyś dziwni. Albo polują na niewiedzy zakupowiczow. Dziewczyny miłego dnia.
-
Dziewczyny, a czy macie ten problem, że na ciuszkach po innych dzieciaczkach z rodziny są powycinane metki z rozmiarem? Ja
tak mam w wielu sytuacjach i trudno mi ustatic co to za rozmiar... Przykładam do innych, gdzie rozmiar wszyty, ale mam wrażenie, że co firma to inaczej to wypada. No i w sumie przez to nie wiem ile czego mam :p -
nick nieaktualnyJa codziennie wstaję o 5 bo mój A. tak do pracy wstaje a od 6 Tymuś się budzi
Joanna, ja mam ciuszki tylko po mojej siostrze i metki są powycinane szczególnie z bodów i pajacówtyle że moja siostra zna je na pamięć więc wystarczy mi zdjęcie i ona mi mówi co za rozmiar gdy nie mam pewności
sama również z 56 będę wycinała metki, one są często dłuższe niż same body no i brzydko przebijają
w większych rozmiarach będę wycinała długie metki. U siebie w ubraniach też wycinam