X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszko powiem Ci ze też się tak zastanawiam jak nasz mały będzie wyglądał :) do kogo podobny.

Aż wstyd się przyznać ale się dzisiaj obzarlam :( no masakra tak namieszalam a teraz czuje jak mi jeździ w jelitach i ciężko się czuje :/ ostatni raz tak zrobiłam.

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szara myszka ja od jakiegoś czasu intensywnie mysle jak nasza kruszynka bedzie wygladac kogo bedzie miała paluszki u stopek czy bedzie miała włoski jaki nosek oczka No szok juz sie nie moge doczekać usg 4d mam nadzieje ze cos zobacze ) :)

szara myszka lubi tę wiadomość

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze troszkę i się przekonamy jak maluchy będą wyglądać <3

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się zastanawiam jak to u nas będzie. Ale nas często traktują jak rodzeństwo i niektórzy wielkimi oczami reagują na wieść że małżeństwo :P

Moje dziecię od wczoraj próbuje zrobić fiki miki na pozycję główkową. W nocy mnie taki paskudny ból brzucha obudził, w pierwszym momencie nie wiedziałam co się dzieje. Gula wielka pod pępkiem, a druga przy żebrach i tam kopała, ja ledwo oddycham, w końcu się udało jakoś przekręcić z lewego boku na prawy i wróciła "na swoje miejsce". Dzisiaj to samo, 2 próby już podjęła.. Masakra jakaś

• szara myszka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My nie robimy 4d to musze wytrzymac do lutego :) biedroneczko a w ktorym tyg bedziesz je miala? Ja bym bardzo bardzo bardzo chciala ale u nas tylko jeden gin je robi I kosztuje 350zl, troche mi zal takiej kasy, zwykle USG mam co 2tyg a woke za to kupic malemu cos innego

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozecie mnie dopisac do listy :) tp 12 luty, synuś

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn skąd wiesz że się chce obrócić ? Ja właśnie się zastanawiam czy się mój obrócił. Cały czas robi fiku miku ale ciężko powiedzieć czy się bawi czy co :)

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 00:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szara myszka to bedzie jakos 32tydzien mam nadzieje ze moja kruszyna pokaże sie ładnie :) <3

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 00:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję, że ta moja córa już się elegancko obróciła :P

My będziemy chcieli zrobić 3/4d na następnej wizycie, to będzie 31 tydzień. Ale znając moje szczęście, to mała będzie elegancko obrócona pleckami i nic nie wyjdzie z oglądania twarzyczki.

Też się tak przeżarłam... :D Z okazji niedzieli hahah.

Tusiaa, vayn lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia Dobra okazja nie jest zła :D

A ja przez mojego męża bo kupił wczoraj pomarańcze i pomelo to d,isiaj wpierniczalismy :D do tego miałam mandarynki też zjadłam, chipsy, naleśniki z czekolada bo szkoda było dwa zostawić :D
    Trochę mięsa z rosołu :D no i trochę kapusty kiszonej i jabłka . Zestaw na cały tydzień :D hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 00:10

tysiaa93, vayn, szara myszka lubią tę wiadomość

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 00:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiaa wrote:
    Dobra okazja nie jest zła :D
    Każda okazja i każda wymówka jest dobra ;D

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 00:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja o 21 smażyłam mielone, poprawiłam bagietką z serkiem topionym takim w plastikowym pudełku i zupką w proszku... I powiem Wam, że zmieściłabym jeszcze ... :P

Tusia w piątek lekarz mówił że dupcia ma na szyjce i napisałam Wam, że ona miednicowo. Okazało się że poprzecznie, bo leży jak w hamaku. Mam takie 2 kule po obu stronach brzucha :D
    Lekarz mówił, że przy luteine i asparginie wszystko mi się rozluźni i ona pewnie wtedy podejmie próbę obrotu, bo teraz nie jest w stanie nawet drgnąć z tych bioder.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 00:10

• Tusiaa Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 00:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha :) oby się nasze dzieciaki poprzekrecaly główką w dół :)

Idę spać mamuśki i Wy też idźcie. Niedługo będziemy marzyly o spaniu i wyspaniu się ;)
    Dobranoc:*

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 00:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słodkich snów :)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 06:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszyscy smacznie śpią a ja nie mogę :( mąż pojechał po 5 do pracy a ja się przezucam z boku na bok :/ ehh

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Joanna_88 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co Ty, Tusia, ja nie śpię, nie jesteś sama :p Ostatnio u mnie ciężko w temacie spania

ex2bx1hp35w324su.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiaa śniadanko zjedz i pospisz jeszcze. Ja się obudziłam o 3 i przez 1,5 h się meczylam. Potem o 6 pobudka na tabletki i sniadnko i teraz idziemy spać dalej. Znów podnieśli ceny w smyku kupiłam 5 bodow za 36 a teraz dyche więcej za pajace dałam 47 a teraz już 56 zł. Jacyś dziwni. Albo polują na niewiedzy zakupowiczow. Dziewczyny miłego dnia.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Joanna_88 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a czy macie ten problem, że na ciuszkach po innych dzieciaczkach z rodziny są powycinane metki z rozmiarem? Ja
    tak mam w wielu sytuacjach i trudno mi ustatic co to za rozmiar... Przykładam do innych, gdzie rozmiar wszyty, ale mam wrażenie, że co firma to inaczej to wypada. No i w sumie przez to nie wiem ile czego mam :p

ex2bx1hp35w324su.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja codziennie wstaję o 5 bo mój A. tak do pracy wstaje a od 6 Tymuś się budzi :)
    Joanna, ja mam ciuszki tylko po mojej siostrze i metki są powycinane szczególnie z bodów i pajaców ;) tyle że moja siostra zna je na pamięć więc wystarczy mi zdjęcie i ona mi mówi co za rozmiar gdy nie mam pewności ;) sama również z 56 będę wycinała metki, one są często dłuższe niż same body no i brzydko przebijają ;) w większych rozmiarach będę wycinała długie metki. U siebie w ubraniach też wycinam :)

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam do Was szybkie pytanie. Jak coś się działo nie tsk u was z ciążą to jechalyscie na ostry dyżur czy fo jakiegoś wybranego przez siebie sztuka? ?

‹‹ 1031 1032 1033 1034 1035 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ