Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMoniaa wrote:Mam do Was szybkie pytanie. Jak coś się działo nie tsk u was z ciążą to jechalyscie na ostry dyżur czy fo jakiegoś wybranego przez siebie sztuka? ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsicka 81 wrote:Ja się za to martwię że strasznie mało przytylam dopiero 3 kg niby gin mówiła że dzidzia rośnie ale w tamtych ciazach przytylam. 18 i 9kg a teraz jem i jem i nic
-
Moniaa wrote:Mam do Was szybkie pytanie. Jak coś się działo nie tsk u was z ciążą to jechalyscie na ostry dyżur czy fo jakiegoś wybranego przez siebie sztuka? ?
Monia ja jadę na IP szpitala gdzie pracuje mój gin. Kochana stało się coś?
Nasz kochany Olus -
ja też na IP i jak w nocy się działo to nie czekałam do rana bo w nocy jest mniej ludzi w kolejce i się nie czeka, rano sporo kobiet na ktg czeka, i potem po wizycie na IP konsultowałam zalecenia z prowadzącym ginem telefonicznie.
Zmienił mi się rozkład dnia dawniej chodziłam spać ok 23-24 i wstawałam ok7.30-8, a teraz spać idę 1-2, wstaję koło 9 i oczywiście dziecku też się to zmieniło.
Mam pytanie do mam chłopców - czy, że jak to ujmę owłosiło Wam bardziej brzuchy?? Bo mi tak ;( na szczęście widać to tylko z bliska, ściemniały mi tam włosy na czarne ;/, lekarz mówił, że jak płód męski to jest testosteron i to przez to czasami tak bywa, mam nadzieję, że potem to zniknie.
Póki co + 10,8kg i co najlepsze lekarz całkiem prywatny opieprzył mnie, że za szybko tyję, a ten z lux-medu powiedział że jest ok i do końca powinnam przytyć ok 6kg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 10:41
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
nick nieaktualnyMonia ja to bym z miejsca na IP jechała.
D mi lekarz na temat wagi nic nie mówił. Na ostatniej wizycie waga pokazała 90, ale wpisano mi 88 żebym nie buczała że to już 9 z przodu... Nawet się do tych 88 kg nie odniósł a to już 13 od początku ciąży
Co do jedzenia to mi się tak poprzestawiało, że śniadanie potrafię jeść o 14 i muszę się czasami zmuszać bo głodu nie czuję. Za to wpieprzam na wieczór a waga rośnie. -
nick nieaktualnyMój gin mi powiedział żebym nie jechała do niego na IP z racji tego że może być ważna każda minuta, zawsze swoim pacjentką mówi żeby jechały na najbliższe jakie mamy od domu
i tak też zrobiłam gdy miałam krwawienia, po IP zadzwoniłam i umówiłam się z nim
-
Kri wrote:Ja zaraz przystepuję do ogarnięcia ubranek:-) niestety większość jest 1-3 mcy i bądź tu mądra ile to cm
chyba będę mierzyć.
Wiem, że ktoś kupował na allegro od jednego sprzedawcy art. "higieniczne" w stylu podkłady itp. Podzieli się linkiem?
Ja na allegro nie kupowałam ale polecam aptekę Gemini internetowa.Tusiaa, Kri lubią tę wiadomość
Nasz kochany Olus -
d84 wrote:ja też na IP i jak w nocy się działo to nie czekałam do rana bo w nocy jest mniej ludzi w kolejce i się nie czeka, rano sporo kobiet na ktg czeka, i potem po wizycie na IP konsultowałam zalecenia z prowadzącym ginem telefonicznie.
Zmienił mi się rozkład dnia dawniej chodziłam spać ok 23-24 i wstawałam ok7.30-8, a teraz spać idę 1-2, wstaję koło 9 i oczywiście dziecku też się to zmieniło.
Mam pytanie do mam chłopców - czy, że jak to ujmę owłosiło Wam bardziej brzuchy?? Bo mi tak ;( na szczęście widać to tylko z bliska, ściemniały mi tam włosy na czarne ;/, lekarz mówił, że jak płód męski to jest testosteron i to przez to czasami tak bywa, mam nadzieję, że potem to zniknie.
Póki co + 10,8kg i co najlepsze lekarz całkiem prywatny opieprzył mnie, że za szybko tyję, a ten z lux-medu powiedział że jest ok i do końca powinnam przytyć ok 6kg.
U nas chłopak od początku potem ze chyba dziewczyna wizyta 03/12 i chyba się dowiem ale włosów na brzuchu mam tyle że boję się że męża dogonie
Nasz kochany Olus -
Nic nie mów że było blado tylko ze lecia krrw i ustalo przynaniej lepiej zbadaja.
Czy ja już mogę o sobie powiedzieć że to mój 28 tydzień. Ten suwaczek coś się nie tak przesuwa a wszystkie aplikacje i portale mi piszą że to 28 tydz. W sumie dziś 27+0 -
nick nieaktualnyMonia nic im nie mów, niech Cię tam dokładnie pooglądają z każdej strony. Odezwij się do nas po badaniu.
Brusia z tymi tygodniami to ja też nie wiem jak to jestNiby lekarze liczą pełne tygodnie, a mi zawsze wpisuje tak jak belly pokazuje, np. w piątek 28+3 a ja w karcie ciąży 29
Dziewczyny, a jak później są wpisywane wizyty w kartę jak już miejsca nie ma. Zakładają drugą, czy dopinają kartkę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 11:49
-
vayn wrote:Monia nic im nie mów, niech Cię tam dokładnie pooglądają z każdej strony. Odezwij się do nas po badaniu.
Brusia z tymi tygodniami to ja też nie wiem jak to jestNiby lekarze liczą pełne tygodnie, a mi zawsze wpisuje tak jak belly pokazuje, np. w piątek 28+3 a ja w karcie ciąży 29
Dziewczyny, a jak później są wpisywane wizyty w kartę jak już miejsca nie ma. Zakładają drugą, czy dopinają kartkę?
Nasz kochany Olus -
Moniaa wrote:U mnie po nocce na papierze zobaczyłam bladoróżowy śluz ... teraz sprawdzałam niby jest czysto. Ale siedzę na IP... lepiej dmuchać na zimne... może popatrz na mnie jak na wariatke ale mam to gdzieś
Monia trzymam kciuki i pisz zaraz. Napewno nie popatrzy teraz jak na wariatke w końcu sami uczulaja że jak coś to pruc na IP. Pozatym o nowe życie trzeba dbać!!! I niech się gryzna.Moniaa lubi tę wiadomość
Nasz kochany Olus