Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tez dziś mam faze na rozne ciacha, przepisuje z neta rozne przepisy - u mnie jest ten problem ze nie mam piekarnika, ale roznych serników na zimno albo nawet torcików bez pieczenia jest bardzo dużo i mysle na który się skusic niedługo
vayn - zdarza się niestety kazdemu, nie denerwuj się :*vayn lubi tę wiadomość
-
a ja to mogę czekoladę tonami , każdą ilość. nie ważne czy jestem po obiedzie świeżo czy nie. masakra.
a kawkę pijecie? ja to 1-2 dziennie pije, lekarz nie zabronił ale niektórzy to pierwsze co to- a Tobie herbatkę?bo kawy to nie! wkurza mnie to.
p.s. Lexi dzięx za lina to ja pytałam !Moniaa lubi tę wiadomość
-
Kri nie ma za co. Ja kawkę piję. Jedną dziennie ale na więcej nawet nie mam ochoty. Można spokojnie pić właśnie jedną dziennie. Ja po kawie mam ciśnienie 90/60 więc mi nie zaszkodzi
A ja mam ochotę na chińskiego boxa więc ruszam pupcię i idę po żarełko. -
szara myszka wrote:Tez dziś mam faze na rozne ciacha, przepisuje z neta rozne przepisy - u mnie jest ten problem ze nie mam piekarnika, ale roznych serników na zimno albo nawet torcików bez pieczenia jest bardzo dużo i mysle na który się skusic niedługo
vayn - zdarza się niestety kazdemu, nie denerwuj się :*
Myszko spróbuj 3bita
Nasz kochany Olus -
nick nieaktualny
-
szara myszka wrote:Wlasnie musimy się przemeldować z mezem bo dzidzie będzie trzeba zameldować w miejscu zameldowania jednego z rodzicow to bez sensu - a na tym mieszkaniu co teraz jesteśmy najprawdopodobniej zostaniemy dluuuuuuuuugo
cholera.... właśnie mi uświadomiłaś że musimy to załatwićja zameldowana jestem u swoich rodziców, m u swojej babci a mieszkamy u rodziców m już ponad 4lata. pokręcone trochę. A, kurde mogli by znieść już ten obowiązek meldunkowy i nie byłoby problemu.
naprodukowałyście jak nie wiem, a mnie się dziś taaaak chce spać. nawet nie słyszałam jak m do pracy wychodził. A wczoraj cały dzień u rodziców spędziłam. Zamówiłam w końcu rożek, prześcieradła do łóżeczka i wózka, matę do przewijania, pieluchy tetrowe i coś tam jeszcze. Zastanawiałam się nad flanelowymi, ale w końcu stwierdziłam, że chyba nie będą mi potrzebne. W końcu widziałam wózek mojego skarbaśliczny kremowo-beżowy, mega wygodny i praktyczny. Ma super obracanie bez wypinania gondoli czy spacerówki. Jeden ruch ręką i gotowe. Składa się też super. Zadowolona jestem baardzo.
D84 ja też mam więcej włosów na brzuchu i są ciemniejsze, ale to przez hormonu więc myślę, że po porodzie wszystko wróci do normy
lula a do proktologa idziesz prywatnie czy na nfz? chyba na nfz skierowanie trzeba mieć teraz? Ja po porodzie już się wybiorę. Problem z hemoroidami mam od bardzo dawna z tym, że od kilku lat miałam spokój. Jeden wylazł ale żadnych dolegliwości nie miałam. zmieniłam dietę i styl życia i był spokój. W ciąży niestety znów się odzywają. na szczęście krwi nie ma, ale zaś drugi wylazłnie swędzi, nie piecze. po prostu jest, ale chce z tym też zrobić porządek.
Kurczę, widzę, że pieczenie pełną parą u was... ja jak zawsze robiłam super ciasta i wszystko wychodziło to odkąd jestem w ciąży nic nie mogę upiec bo wychodzą mi zakalceNawet w cieście zebra, które kiedyś moja mam przypadkiem ugotowała, bo zapomniała podnieść temperaturę i po godzinie chyba dopiero podniosła i piekła dalej. Wyszło! A mnie teraz kurcze nic nie wychodzi... Mam nadzieję, że po ciąży wróci mi talent
Kri ja kupiłam aspirator do nosa z canpolu, cały taki zestaw. -
a jadlyscie kiedyś cos takiego? http://smakolykibereniki.blogspot.com/2013/05/kuleczki-z-patkow-owsianych.html
zastanawiam się jak to może smakować, patrząc na składniki może być dość słodkie, dałabym mniej cukru chyba -
Kri wrote:A dziewczyny w ogóle te całe fridy do noska to wszystko jedno jaką się kupi ? czy na coś trzeba zwracać uwagę, ze jest do odkurzacza czy coś?
-
Szara myszka zrób ciasto philadelphia jest bez pieczenia a mi bardzo smakuje i w zasadzie nie da się go spitolic
ja musze powiedzieć ze w ciąży mam do gotowania i pieczenia złote ręce. Co nie zacznę robić to mi się uda, nawet moje autorskie eksperymenty się udają, chyba dlatego brat mi kupił na urodziny robót planetarny
szara myszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAstra wrote:cholera.... właśnie mi uświadomiłaś że musimy to załatwić
ja zameldowana jestem u swoich rodziców, m u swojej babci a mieszkamy u rodziców m już ponad 4lata. pokręcone trochę. A, kurde mogli by znieść już ten obowiązek meldunkowy i nie byłoby problemu.
naprodukowałyście jak nie wiem, a mnie się dziś taaaak chce spać. nawet nie słyszałam jak m do pracy wychodził. A wczoraj cały dzień u rodziców spędziłam. Zamówiłam w końcu rożek, prześcieradła do łóżeczka i wózka, matę do przewijania, pieluchy tetrowe i coś tam jeszcze. Zastanawiałam się nad flanelowymi, ale w końcu stwierdziłam, że chyba nie będą mi potrzebne. W końcu widziałam wózek mojego skarbaśliczny kremowo-beżowy, mega wygodny i praktyczny. Ma super obracanie bez wypinania gondoli czy spacerówki. Jeden ruch ręką i gotowe. Składa się też super. Zadowolona jestem baardzo.
D84 ja też mam więcej włosów na brzuchu i są ciemniejsze, ale to przez hormonu więc myślę, że po porodzie wszystko wróci do normy
lula a do proktologa idziesz prywatnie czy na nfz? chyba na nfz skierowanie trzeba mieć teraz? Ja po porodzie już się wybiorę. Problem z hemoroidami mam od bardzo dawna z tym, że od kilku lat miałam spokój. Jeden wylazł ale żadnych dolegliwości nie miałam. zmieniłam dietę i styl życia i był spokój. W ciąży niestety znów się odzywają. na szczęście krwi nie ma, ale zaś drugi wylazłnie swędzi, nie piecze. po prostu jest, ale chce z tym też zrobić porządek.
Kurczę, widzę, że pieczenie pełną parą u was... ja jak zawsze robiłam super ciasta i wszystko wychodziło to odkąd jestem w ciąży nic nie mogę upiec bo wychodzą mi zakalceNawet w cieście zebra, które kiedyś moja mam przypadkiem ugotowała, bo zapomniała podnieść temperaturę i po godzinie chyba dopiero podniosła i piekła dalej. Wyszło! A mnie teraz kurcze nic nie wychodzi... Mam nadzieję, że po ciąży wróci mi talent
Kri ja kupiłam aspirator do nosa z canpolu, cały taki zestaw. -
Kri wrote:a ja to mogę czekoladę tonami , każdą ilość. nie ważne czy jestem po obiedzie świeżo czy nie. masakra.
a kawkę pijecie? ja to 1-2 dziennie pije, lekarz nie zabronił ale niektórzy to pierwsze co to- a Tobie herbatkę?bo kawy to nie! wkurza mnie to.
p.s. Lexi dzięx za lina to ja pytałam !
I by się zgadzało
https://pl.wikipedia.org/wiki/Kofeina
zatem pijNa zdrówko Kri, ja też piję z rana
-
vayn wrote:Myszka ja na ciastkach oreo robiłam kopiec kreta
Zosia o co chodzi z ogórkami w czasie @?
Mnie tez ostrzegali przed robieniem przetworów w czasie ciążyże niby też nie wychodzą, a wyszły (poza tym, że jak zakręcałam konfiturę wiśniową to mi wieczka się przekręcały, no ale ewidentnie to była kwestia słoików, bo nie pasowało żadne do tychwieczek a po zmianie słoików było ok
)
vayn lubi tę wiadomość
-
Kri wrote:A dziewczyny w ogóle te całe fridy do noska to wszystko jedno jaką się kupi ? czy na coś trzeba zwracać uwagę, ze jest do odkurzacza czy coś?
-
szara myszka wrote:a jadlyscie kiedyś cos takiego? http://smakolykibereniki.blogspot.com/2013/05/kuleczki-z-patkow-owsianych.html
zastanawiam się jak to może smakować, patrząc na składniki może być dość słodkie, dałabym mniej cukru chyba
Pycha smak dzieciństwa.szara myszka lubi tę wiadomość
Nasz kochany Olus