Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez dziś mam faze na rozne ciacha, przepisuje z neta rozne przepisy - u mnie jest ten problem ze nie mam piekarnika, ale roznych serników na zimno albo nawet torcików bez pieczenia jest bardzo dużo i mysle na który się skusic niedługo :D

vayn - zdarza się niestety kazdemu, nie denerwuj się :*

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn moze z makowcem w ciazy to jak z ogórkami w czasie @ :D
    Następny wyjdzie lepiej :)

nick nieaktualny, tulipanna lubią tę wiadomość

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • Kri Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja to mogę czekoladę tonami , każdą ilość. nie ważne czy jestem po obiedzie świeżo czy nie. masakra.
    a kawkę pijecie? ja to 1-2 dziennie pije, lekarz nie zabronił ale niektórzy to pierwsze co to- a Tobie herbatkę?bo kawy to nie! wkurza mnie to. :)

p.s. Lexi dzięx za lina to ja pytałam !

Moniaa lubi tę wiadomość

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• Lexi150 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri nie ma za co. Ja kawkę piję. Jedną dziennie ale na więcej nawet nie mam ochoty. Można spokojnie pić właśnie jedną dziennie. Ja po kawie mam ciśnienie 90/60 więc mi nie zaszkodzi :P

A ja mam ochotę na chińskiego boxa więc ruszam pupcię i idę po żarełko. :D

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szara myszka wrote:
    Tez dziś mam faze na rozne ciacha, przepisuje z neta rozne przepisy - u mnie jest ten problem ze nie mam piekarnika, ale roznych serników na zimno albo nawet torcików bez pieczenia jest bardzo dużo i mysle na który się skusic niedługo :D

vayn - zdarza się niestety kazdemu, nie denerwuj się :*

Myszko spróbuj 3bita

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pije kubek rozpuszczalnej z pol lyzeczki i z mlekiem, jak jest smetna pogoda to czasem dwie ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzia.rka wrote:
    Myszko spróbuj 3bita

wlasnie robiłam już kiedyś 3bita, rafaello, bananowca, rozne ptasie mleczka, a chciałabym cos nowego

mysle nad oreo :)

f2wlj48apsehglf6.png
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poszperam w moich przepisach może coś znajdę pychotnego:-)

szara myszka lubi tę wiadomość

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszka ja na ciastkach oreo robiłam kopiec kreta :)

Zosia o co chodzi z ogórkami w czasie @? :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 16:42

• Kri Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dziewczyny w ogóle te całe fridy do noska to wszystko jedno jaką się kupi ? czy na coś trzeba zwracać uwagę, ze jest do odkurzacza czy coś? :)

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• Astra Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szara myszka wrote:
    Wlasnie musimy się przemeldować z mezem bo dzidzie będzie trzeba zameldować w miejscu zameldowania jednego z rodzicow to bez sensu - a na tym mieszkaniu co teraz jesteśmy najprawdopodobniej zostaniemy dluuuuuuuuugo ;)

cholera.... właśnie mi uświadomiłaś że musimy to załatwić :O ja zameldowana jestem u swoich rodziców, m u swojej babci a mieszkamy u rodziców m już ponad 4lata. pokręcone trochę. A, kurde mogli by znieść już ten obowiązek meldunkowy i nie byłoby problemu.

naprodukowałyście jak nie wiem, a mnie się dziś taaaak chce spać. nawet nie słyszałam jak m do pracy wychodził. A wczoraj cały dzień u rodziców spędziłam. Zamówiłam w końcu rożek, prześcieradła do łóżeczka i wózka, matę do przewijania, pieluchy tetrowe i coś tam jeszcze. Zastanawiałam się nad flanelowymi, ale w końcu stwierdziłam, że chyba nie będą mi potrzebne. W końcu widziałam wózek mojego skarba :D śliczny kremowo-beżowy, mega wygodny i praktyczny. Ma super obracanie bez wypinania gondoli czy spacerówki. Jeden ruch ręką i gotowe. Składa się też super. Zadowolona jestem baardzo.

D84 ja też mam więcej włosów na brzuchu i są ciemniejsze, ale to przez hormonu więc myślę, że po porodzie wszystko wróci do normy :)

lula a do proktologa idziesz prywatnie czy na nfz? chyba na nfz skierowanie trzeba mieć teraz? Ja po porodzie już się wybiorę. Problem z hemoroidami mam od bardzo dawna z tym, że od kilku lat miałam spokój. Jeden wylazł ale żadnych dolegliwości nie miałam. zmieniłam dietę i styl życia i był spokój. W ciąży niestety znów się odzywają. na szczęście krwi nie ma, ale zaś drugi wylazł :/ nie swędzi, nie piecze. po prostu jest, ale chce z tym też zrobić porządek.

Kurczę, widzę, że pieczenie pełną parą u was... ja jak zawsze robiłam super ciasta i wszystko wychodziło to odkąd jestem w ciąży nic nie mogę upiec bo wychodzą mi zakalce :/ Nawet w cieście zebra, które kiedyś moja mam przypadkiem ugotowała, bo zapomniała podnieść temperaturę i po godzinie chyba dopiero podniosła i piekła dalej. Wyszło! A mnie teraz kurcze nic nie wychodzi... Mam nadzieję, że po ciąży wróci mi talent :D

Kri ja kupiłam aspirator do nosa z canpolu, cały taki zestaw.

http://vitanonestperfecta.blogspot.com/
    11.02.2016 powitaliśmy nasz Cud 3290g 56cm
    ec8a5b5bf3.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jadlyscie kiedyś cos takiego? http://smakolykibereniki.blogspot.com/2013/05/kuleczki-z-patkow-owsianych.html
    zastanawiam się jak to może smakować, patrząc na składniki może być dość słodkie, dałabym mniej cukru chyba

f2wlj48apsehglf6.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri wrote:
    A dziewczyny w ogóle te całe fridy do noska to wszystko jedno jaką się kupi ? czy na coś trzeba zwracać uwagę, ze jest do odkurzacza czy coś? :)
    Musisz mieć regulowaną moc w odkurzaczu żeby używać katarka. A frida jest "ręczna".

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i mnie naszła ochota na budyń ,ide robic :) :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szara myszka zrób ciasto philadelphia jest bez pieczenia a mi bardzo smakuje i w zasadzie nie da się go spitolic :-) ja musze powiedzieć ze w ciąży mam do gotowania i pieczenia złote ręce. Co nie zacznę robić to mi się uda, nawet moje autorskie eksperymenty się udają, chyba dlatego brat mi kupił na urodziny robót planetarny :-D

201602111680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Astra wrote:
    cholera.... właśnie mi uświadomiłaś że musimy to załatwić :O ja zameldowana jestem u swoich rodziców, m u swojej babci a mieszkamy u rodziców m już ponad 4lata. pokręcone trochę. A, kurde mogli by znieść już ten obowiązek meldunkowy i nie byłoby problemu.

naprodukowałyście jak nie wiem, a mnie się dziś taaaak chce spać. nawet nie słyszałam jak m do pracy wychodził. A wczoraj cały dzień u rodziców spędziłam. Zamówiłam w końcu rożek, prześcieradła do łóżeczka i wózka, matę do przewijania, pieluchy tetrowe i coś tam jeszcze. Zastanawiałam się nad flanelowymi, ale w końcu stwierdziłam, że chyba nie będą mi potrzebne. W końcu widziałam wózek mojego skarba :D śliczny kremowo-beżowy, mega wygodny i praktyczny. Ma super obracanie bez wypinania gondoli czy spacerówki. Jeden ruch ręką i gotowe. Składa się też super. Zadowolona jestem baardzo.

D84 ja też mam więcej włosów na brzuchu i są ciemniejsze, ale to przez hormonu więc myślę, że po porodzie wszystko wróci do normy :)

lula a do proktologa idziesz prywatnie czy na nfz? chyba na nfz skierowanie trzeba mieć teraz? Ja po porodzie już się wybiorę. Problem z hemoroidami mam od bardzo dawna z tym, że od kilku lat miałam spokój. Jeden wylazł ale żadnych dolegliwości nie miałam. zmieniłam dietę i styl życia i był spokój. W ciąży niestety znów się odzywają. na szczęście krwi nie ma, ale zaś drugi wylazł :/ nie swędzi, nie piecze. po prostu jest, ale chce z tym też zrobić porządek.

Kurczę, widzę, że pieczenie pełną parą u was... ja jak zawsze robiłam super ciasta i wszystko wychodziło to odkąd jestem w ciąży nic nie mogę upiec bo wychodzą mi zakalce :/ Nawet w cieście zebra, które kiedyś moja mam przypadkiem ugotowała, bo zapomniała podnieść temperaturę i po godzinie chyba dopiero podniosła i piekła dalej. Wyszło! A mnie teraz kurcze nic nie wychodzi... Mam nadzieję, że po ciąży wróci mi talent :D

Kri ja kupiłam aspirator do nosa z canpolu, cały taki zestaw.
    Idę prywatnie tzn mamy taki pakiet medyczny z pracy no i mam te wizyty z niego. Na chwilę obecną tez zmieniłam dietę. A zawsze byłam aktywna i w ciąży nadal chodzę na siłownię.

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri wrote:
    a ja to mogę czekoladę tonami , każdą ilość. nie ważne czy jestem po obiedzie świeżo czy nie. masakra.
    a kawkę pijecie? ja to 1-2 dziennie pije, lekarz nie zabronił ale niektórzy to pierwsze co to- a Tobie herbatkę?bo kawy to nie! wkurza mnie to. :)

p.s. Lexi dzięx za lina to ja pytałam !
    ostatnio Kasia Bosacka w programie "Wiem co jem" mówiła że kofeina i teina to ta sama substancja, tylko nazywa się ją inaczej by wskazać w jakim jest produkcie..
    I by się zgadzało
    https://pl.wikipedia.org/wiki/Kofeina
    zatem pij :) Na zdrówko Kri, ja też piję z rana :)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vayn wrote:
    Myszka ja na ciastkach oreo robiłam kopiec kreta :)

Zosia o co chodzi z ogórkami w czasie @? :P
    nie robi się niby bo nie wychodzą :)
    Mnie tez ostrzegali przed robieniem przetworów w czasie ciąży :P że niby też nie wychodzą, a wyszły (poza tym, że jak zakręcałam konfiturę wiśniową to mi wieczka się przekręcały, no ale ewidentnie to była kwestia słoików, bo nie pasowało żadne do tychwieczek a po zmianie słoików było ok :P)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri wrote:
    Ja kupiję zwykłą malutką gruszkę do nosa, żadną fridę..widziałąm kiloka razy jak rodzice to obsługują a dzieci straszliwie płakuniają...ooo nie...a już podłączenie tego do odkurzacza wydaje mi się pastwieniem nad dzieckiem...mózg można wyciągnąc...

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szara myszka wrote:
    a jadlyscie kiedyś cos takiego? http://smakolykibereniki.blogspot.com/2013/05/kuleczki-z-patkow-owsianych.html
    zastanawiam się jak to może smakować, patrząc na składniki może być dość słodkie, dałabym mniej cukru chyba

Pycha smak dzieciństwa.

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
‹‹ 1043 1044 1045 1046 1047 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ