Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale pyszności tu wstawiacie
dobrze, że ja nie bardzo ciastowa, bo inaczej byłoby ciężko
Tzn. uwielbiam szarlotkę (o ile ma więcej jabłek niż ciasta) i sernik, ale to też nie każdy. Nie pogardzę też jakąś tartą z ogromem owoców, a reszta ciast może dla mnie nie istnieć
Zwariuję chyba... od godziny siedzę na allegro i szukam jakiegoś sklepu lub użytkownika, u którego za jednym zamachem będę mogła kupić butelki i smoczki w najbardziej korzystnej cenie, i żeby też przesyłka nie była zbyt wygórowana. Oczywiście jak jedno jest tanie, to drugim nadrabiają i w końcu wyłączyłam allegro,bo zdenerwowało mnie -
nick nieaktualny
-
gorgeous wrote:Ale pyszności tu wstawiacie
Tzn. uwielbiam szarlotkę (o ile ma więcej jabłek niż ciasta) i sernik, ale to też nie każdy. Nie pogardzę też jakąś tartą z ogromem owoców, a reszta ciast może dla mnie nie istnieć
Zwariuję chyba... od godziny siedzę na allegro i szukam jakiegoś sklepu lub użytkownika, u którego za jednym zamachem będę mogła kupić butelki i smoczki w najbardziej korzystnej cenie, i żeby też przesyłka nie była zbyt wygórowana. Oczywiście jak jedno jest tanie, to drugim nadrabiają i w końcu wyłączyłam allegro,bo zdenerwowało mnie
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=34435930
Będę u niego zamawiać laktator + kilka jeszcze gadżetów. -
gorgeous wrote:Ale pyszności tu wstawiacie
Zwariuję chyba... od godziny siedzę na allegro i szukam jakiegoś sklepu lub użytkownika, u którego za jednym zamachem będę mogła kupić butelki i smoczki w najbardziej korzystnej cenie, i żeby też przesyłka nie była zbyt wygórowana. Oczywiście jak jedno jest tanie, to drugim nadrabiają i w końcu wyłączyłam allegro,bo zdenerwowało mnie
Ja mam identycznie lubię te same ciasta a inne mogą nie istnieć.
W ciąży jem trochę więcej słodkiego ale wcześniej to prawie nic -
Ale czasy się zmieniły...
Wybór taki przez ten cały Internet że zwariować można, wszystko kusi, nie wiadomo na co się zdecydować i nie trzeba wychodzić z domu.
Jak byłam w ciąży z Aleksem dokładnie 10 lat temu pojechałam do jednego dużo sklepu pamiętam ABC MALUSZKA się nazywał i kupiłam wszystko, dosłownie wszystko poza wózkiem i wszystko mi się podobało. Wózek po urodzeniu.
A teraz coś kupię za chwilę zobaczę inne i sama nie mogę się zdecydować -
Mari, dzięki za info, będę obczajac tego miska jutro
Tulipanna, jesteś niesamowita! Zresztą wszystkie dziewczyny pieczące. Ja rzadko coś robię. Za dużo próbuje robiąc te słodkości :p Gruba byłabym jak beka! A jeszcze przy ciąży to już w ogóle... Ostatnio mam mega ochotę na słodkie, już ledwo z tym walczętulipanna lubi tę wiadomość
-
Gorgeous ja zamawialam u sprzedającego Swiat___Dziecka sporo rzeczy ale dopiero wczoraj wiec nie wiem jak z jakością. Opinie spoko, ale zobaczymy. Laktator na mall.pl bo tak jakoś taniej było akurat.
A dziewczyny zamawiała któraś literki z imieniem? Tylko ja chciałabym drewniane albo coś podobnego, kolorowe, ale nie szyte. Możecie coś polecić juz? Przeglądałam na allegro ale jeszcze się nie zdecydowałam.
Tak tym pieczeniem zarzucilyscie ze chyba spróbuję jutro ciastka korzenne zrobić. No przecież chyba zakalec mi w ciastkach nie wyjdzie nie? Dobrze, że chociaż obiady mi wychodząjutro krem z czerwonej papryki i makaron ze szpinakiem
-
Jutro rano na badania i wizyta wieczorem ale bardzo pizno po prawie o 20. Jak wyjdę z badań to przez Was rzucę się na czekoladę jak Reksio na szynkę. Ja ciast nigdy nie lubiłam ale mogę piec ale ostatnio zjadlabym wszystko a najbardziej to co mi nie wolno. Cała ciążę nie mam zachcianek ale teraz jak niby mi nie wolno to zjadabym wszystko. To już chyba taki przekaz podswiadomy że nie można. A słoik nutelli to bym chyba i wykalaczka oproznila. Idę spać dobranoc dziewczyny nie zawiedzcie mnie żebym mogła sobie rano o 3 poczytać co piszecie.
-
nick nieaktualnyDziewczyny odnośnie laktatorów - ręczny czy elektryk?
Patrzyłam, ale nie powiem ceny mnie trochę powaliły, co myślicie o kupnie używanego? Wystarczy jak go porządnie wyparzę?
Bym wiedziała, że pokarmię te min 6mc, to kupiłabym nowy, a świadomość że może być różnie i niektóre dziewczyny walczą o pokarm i po miesiącu okazuje się, że tą wojnę przegrają to tak mnie nie napawa optymizmem -
Vayn elektryczny na pewno jest wygodniejszy. Wiem ze przy takich są różne moce ssania, można też czas ustawiać czy coś, zależy od modelu. Ja kupiłam ręczny. Nie zamierzam dużo z niego korzystać, raczej sporadycznie jak będę chciała gdzieś wyjść lub żeby tatuś nakarmil małego także myślę że wystarczy mi ręczny. Co do używanego, to nie jestem pewna czy nie można dokupić tych części co się z piersią styka. Trzeba by zapytać w aptece czy gdzieś.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny