WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde dziewczyny dajcie chociaz po kawałku malutkim :) za mną chodzą rogaliki drożdżowe musze męża w sobote zagonić :) :) on robi przepyszne moje juz takie dobre nie były.

Vayn lepiej zeby smakowało jak wyglądało :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu jezor mam przy ziemi i morze ze slinki cieknącej:P Zlitujcie sie nad leząca koleżanka. Ja całe życie pichce gotuje a od 6 miesiecy ino kupuje gotowce fuuuuuu.Toż to katorga a tu jeszcze takie pysznosci
    ;0

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale pyszności tu wstawiacie :) dobrze, że ja nie bardzo ciastowa, bo inaczej byłoby ciężko :P Tzn. uwielbiam szarlotkę (o ile ma więcej jabłek niż ciasta) i sernik, ale to też nie każdy. Nie pogardzę też jakąś tartą z ogromem owoców, a reszta ciast może dla mnie nie istnieć :P

Zwariuję chyba... od godziny siedzę na allegro i szukam jakiegoś sklepu lub użytkownika, u którego za jednym zamachem będę mogła kupić butelki i smoczki w najbardziej korzystnej cenie, i żeby też przesyłka nie była zbyt wygórowana. Oczywiście jak jedno jest tanie, to drugim nadrabiają i w końcu wyłączyłam allegro,bo zdenerwowało mnie :P

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro ma być promocja na whisbear :) info z facebooka

• Lexi150 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gorgeous wrote:
    Ale pyszności tu wstawiacie :) dobrze, że ja nie bardzo ciastowa, bo inaczej byłoby ciężko :P Tzn. uwielbiam szarlotkę (o ile ma więcej jabłek niż ciasta) i sernik, ale to też nie każdy. Nie pogardzę też jakąś tartą z ogromem owoców, a reszta ciast może dla mnie nie istnieć :P

Zwariuję chyba... od godziny siedzę na allegro i szukam jakiegoś sklepu lub użytkownika, u którego za jednym zamachem będę mogła kupić butelki i smoczki w najbardziej korzystnej cenie, i żeby też przesyłka nie była zbyt wygórowana. Oczywiście jak jedno jest tanie, to drugim nadrabiają i w końcu wyłączyłam allegro,bo zdenerwowało mnie :P
    Gorgeous może tu coś wypatrzysz
    http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=34435930
    Będę u niego zamawiać laktator + kilka jeszcze gadżetów.

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • mallinka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gorgeous wrote:

Ja mam identycznie lubię te same ciasta a inne mogą nie istnieć.
    W ciąży jem trochę więcej słodkiego ale wcześniej to prawie nic

201602031762.png
    200602041778.png
  • mallinka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale czasy się zmieniły...
    Wybór taki przez ten cały Internet że zwariować można, wszystko kusi, nie wiadomo na co się zdecydować i nie trzeba wychodzić z domu.
    Jak byłam w ciąży z Aleksem dokładnie 10 lat temu pojechałam do jednego dużo sklepu pamiętam ABC MALUSZKA się nazywał i kupiłam wszystko, dosłownie wszystko poza wózkiem i wszystko mi się podobało. Wózek po urodzeniu.
    A teraz coś kupię za chwilę zobaczę inne i sama nie mogę się zdecydować :)

201602031762.png
    200602041778.png
  • Joanna_88 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari, dzięki za info, będę obczajac tego miska jutro :)

Tulipanna, jesteś niesamowita! Zresztą wszystkie dziewczyny pieczące. Ja rzadko coś robię. Za dużo próbuje robiąc te słodkości :p Gruba byłabym jak beka! A jeszcze przy ciąży to już w ogóle... Ostatnio mam mega ochotę na słodkie, już ledwo z tym walczę

tulipanna lubi tę wiadomość

ex2bx1hp35w324su.png
  • mallinka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi150 wrote:
    Gorgeous może tu coś wypatrzysz
    http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=34435930
    Będę u niego zamawiać laktator + kilka jeszcze gadżetów.

Lexi150 dzięki ja też skorzystam :)

201602031762.png
    200602041778.png
  • Astra Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gorgeous ja zamawialam u sprzedającego Swiat___Dziecka sporo rzeczy ale dopiero wczoraj wiec nie wiem jak z jakością. Opinie spoko, ale zobaczymy. Laktator na mall.pl bo tak jakoś taniej było akurat.

A dziewczyny zamawiała któraś literki z imieniem? Tylko ja chciałabym drewniane albo coś podobnego, kolorowe, ale nie szyte. Możecie coś polecić juz? Przeglądałam na allegro ale jeszcze się nie zdecydowałam.

Tak tym pieczeniem zarzucilyscie ze chyba spróbuję jutro ciastka korzenne zrobić. No przecież chyba zakalec mi w ciastkach nie wyjdzie nie? Dobrze, że chociaż obiady mi wychodzą ;-) jutro krem z czerwonej papryki i makaron ze szpinakiem

http://vitanonestperfecta.blogspot.com/
    11.02.2016 powitaliśmy nasz Cud 3290g 56cm
    ec8a5b5bf3.png
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szara myszka może i bomba kaloryczna, ale dużo tego ciasta nie zjesz :)

szara myszka lubi tę wiadomość

201602111680.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro rano na badania i wizyta wieczorem ale bardzo pizno po prawie o 20. Jak wyjdę z badań to przez Was rzucę się na czekoladę jak Reksio na szynkę. Ja ciast nigdy nie lubiłam ale mogę piec ale ostatnio zjadlabym wszystko a najbardziej to co mi nie wolno. Cała ciążę nie mam zachcianek ale teraz jak niby mi nie wolno to zjadabym wszystko. To już chyba taki przekaz podswiadomy że nie można. A słoik nutelli to bym chyba i wykalaczka oproznila. Idę spać dobranoc dziewczyny nie zawiedzcie mnie żebym mogła sobie rano o 3 poczytać co piszecie.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny odnośnie laktatorów - ręczny czy elektryk?
    Patrzyłam, ale nie powiem ceny mnie trochę powaliły, co myślicie o kupnie używanego? Wystarczy jak go porządnie wyparzę?
    Bym wiedziała, że pokarmię te min 6mc, to kupiłabym nowy, a świadomość że może być różnie i niektóre dziewczyny walczą o pokarm i po miesiącu okazuje się, że tą wojnę przegrają to tak mnie nie napawa optymizmem :/

• Astra Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn elektryczny na pewno jest wygodniejszy. Wiem ze przy takich są różne moce ssania, można też czas ustawiać czy coś, zależy od modelu. Ja kupiłam ręczny. Nie zamierzam dużo z niego korzystać, raczej sporadycznie jak będę chciała gdzieś wyjść lub żeby tatuś nakarmil małego także myślę że wystarczy mi ręczny. Co do używanego, to nie jestem pewna czy nie można dokupić tych części co się z piersią styka. Trzeba by zapytać w aptece czy gdzieś.

http://vitanonestperfecta.blogspot.com/
    11.02.2016 powitaliśmy nasz Cud 3290g 56cm
    ec8a5b5bf3.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn ja narazie lektatora nie kupuje jak bedzie potrzebny wtedy maz pojedzie i kupi,używanego bym nie kupiła .

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale pyszności :)

Używany laktator to chyba nie bardzo ale nie znam się... Wydaje mi się, że lepiej kupić jakiś tańszy ale jednak nowy.

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie żebym się już do szpitala wybierała, ale tak z ciekawości sprawdziłam co wymaga szpital w moim mieście do porodu :P
    I maja wypisany laktator

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vayn wrote:
    Nie żebym się już do szpitala wybierała, ale tak z ciekawości sprawdziłam co wymaga szpital w moim mieście do porodu :P
    I maja wypisany laktator
    Niech se sami kupią hahaha :D

Moniaa lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja jakoś nie wyobrażam sobie mieć laktatora używanego...
    Hmm zawsze można ręczny kupić bo nie są aż tak drogie a jak naprawdę fajnie dużo pokarmu będziesz miała to zainwestować dopiero w jakiś lepszy.

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi- ja też na niej płacze, bo zaraz sobie wyobrażam o to mojej powiększającej się rodzince :)

Szacunku i CHAPEAU BAS dla Was mamuśki- ja nie umiem piec i średnio gotować, wiec zawsze podziwiam i zazdroszczę takich dzieł :) :) :)

‹‹ 1045 1046 1047 1048 1049 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ