Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dokladnie raper zwie się Sobota
To super ze u Moni ok
Trzeba sie kłaść jestem ciekawa czy moja kruszynka bedzie w nocy spac czy tańcować jak poprzedniej nocyliczę na to ze był to jednonocny wybryk
chyba ze sie zaczną co nocne tance
Dobranoc. -
A ja zamówiłam w końcu komode dla Tymusia i jestem tak podjarana, ze nie zasne
co to będzie jak juz dojdzie i będzie stała hehe
Sie pochwalęWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2016, 14:33
tysiaa93, Lexi150, lula.91, tulipanna, vayn, szara myszka lubią tę wiadomość
-
Ojj dziewczyny... sorry zapomniałam o Was ... aż mi głupio.
Plamienie paskudne ustało.
Łożysko bez cech odklejania się, szyjka wysoko i zamknięta. W ubiegłym tygodniu lekarz na usg mierzył to miała 42mm. Wczoraj ordynator badal paluchami hehe i mówił conajmniej 35mm. Wiec myślę że jest okey.
Niebawem obchód wiec może się dowiem czy może mnie dziś puszczą do domku. Także Wam napiszę ☺madzia.rka, lula.91, vayn, Biedroneczka29, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Mamuśki!
Dziś ani razu na siku nie wstawałam, aż się dziwię. No a Synuś od rana ma zabawę skacząc po szyjce. Kiedy się w końcu obróci? Ehhh...
Monia dobrze, że wszystko w porządku i oby dzisiaj do domku :*
U nas dziś pierwszy śnieg za oknem. A to oznacza, że zima zbliża się wielkimi krokami a razem z nią niedługo zaczniemy się tu rozwiązywać...
Vayn ja laktator kupuję nowy ręczny. Wolę mieć w razie "w" ale też nie chciałabym z niego często korzystać.
Moja kumpela właśnie kupiła używany elektryczny. I jeżeli mi by zależało na elektrycznym to też bym pewnie używany kupiła. Przecież wszystko można wyparzyć a w niektórych modelach nawet dokupić pojedyncze części. A te laktatory to też w większości używane rzadko były więc warto.Moniaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:O właśnie!
nagrali razem ciekawą piosenkę hehe
Lexi śnieg nam pada tylko ze się roztapia:( A szkoda.
Wyszła mi opryszczka na ustach walczę z nią maścią cynkową jak do jutra nie zejdę to zacznę lekami miejscowymi:/ -
Dzień dobry, jaki piękny słoneczny dzień
Agniesia ja na zimno używałam vratizolinu lub heviranu(ale ten na receptę i nie wiem czy można w ciąży). U mnie opryszczka była pierwszym znakiem, że jestem w ciążyW czwartek-piątek mały się zagnieździł a w niedzielę miałam już dziadostwo na wardze.
Mnie plastry denerwują i mam wrażenie, że dłużej mi się goi bo jakby zmiękczają i strupek się nie robi, za to te na odciski czy odparzenia są super! Moja siostra w ciąży to już chyba ze 3 razy miała opryszczkę i jakąś maść na E jej w aptece polecili.
W końcu się wyspałama teraz leżymy z piesełem po śniadanku i się miziamy. Mąż dziś wcześniej wraca to trzeba mu obiadek przygotować. Ciastek nie zrobię bo zapomniałam masła kupić
jutro spróbuję
Zamówiłam wczoraj kilka rzeczy z 5-10-15 ale nie wiem jakie będą, bo nic nie mam jeszcze od nich. Macie jakieś doświadczenia?
Mąż zamówił ostatnio małemu body i bluzę z endo. Bluza super, ale bodziaki trochę rozczarowują. Cienka bawełna i troszkę tak licho wyglądają. no może poza napami, które są niemal zespawane. -
Astra ja zamawiałam Małemu półśpiochy i bodziaki ale sporo rzeczy kupiłam bratanicy w 5.10.15 i moim zdaniem jakość fajna. Choć to też zależy na jaką akurat rzecz się trafi.
Astra lubi tę wiadomość