Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A mierzysz o tej samej mniej więcej porze i nie dojadasz na kolacje owoców. Mi ta 100 wyszła bo nad ranem o 4 brałam rennie na zgage. Dziś miałam 82 ale późno kolacje jadłam. I zjadłam może z 15 paluszkow solonych na wieczór.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 10:50
-
nick nieaktualnyBruśka wrote:Mierze norma do 91 jest dla nas na czczo. A miewam różne od 74 do 84 raz miałam 91 i 100. Dziś idę do ginekologa zobaczę co powie.
-
nick nieaktualnyBruśka wrote:A mierzysz o tej samej mniej więcej porze i nie dojadasz na kolacje owoców. Mi ta 100 wyszła bo nad ranem o 4 brałam rennie na zgage.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 10:51
-
Po posiłkach nie mierze dopiero zacznę jak mi dziś będzie kazal bo miałam zły ten na czczo. Ale to co mąż mówi to może być prawda a jak Ci spada waga to też jest tak ze na glodzie cukier przetwarzany jest z tkanki tłuszczowej. To jakim cudem ja mam szybciej tego lekarza?? Bo na 11?? A byłam po Tobie.
-
nick nieaktualnyBruśka wrote:No to jak jesz coś o 21 lub 22 to za długa trochę przerwa. To na cukier wstawaj ok 7 do mierzenia bo trochę długo. Ja jem ok 21 cukier badam 6.30
Palce musisz rozgrzać pod ciepłą wodą albo trzyj przed wkłuciem. Jak wyciskasz krople krwi z palca to cukier wychodzi wyższy... najlepiej żeby sama wyleciała kropelka albo tylko delikatnie ścisnąć palec -
Bruśka wrote:Tulipanna ja to się nie doczekam chyba wizyta na 19,50. Boję się jak tam ta tetnica jak mały przybrał na tej diecie i jak te cukry. Już za dużo tego. Na szczęście tylko 88 dni.
Ciekawe czy się Mała przekręciła..
-
nick nieaktualnyAgnesia wrote:Powiedzmy że nagrali:p już jest jeden taki mi Soboty ona tańczy dla mnie/tańcz głupia.
Lexi śnieg nam pada tylko ze się roztapia:( A szkoda.
Wyszła mi opryszczka na ustach walczę z nią maścią cynkową jak do jutra nie zejdę to zacznę lekami miejscowymi:/
Agnesia mi ginekolog na opryszczke zalecił heviran. Ale to tabletki na recepte, w ogole niby opryszczke w ciazy powinno sie leczyc nawet jezeli mialo ja sie przed ciaza. Ja miewalam zimno bardzo czesto bo raz na 2-3 miesiace, ale odpukac po kuracji heviranem nie pojawila sie ani razu -
Dziewczyny trzymam kucyki za dzisiejsze wizyty
Potwierdzam, ze na opryszczkę tylko heviran. Ja osobiscie nie mam, ale kiedyś niby miałam zapalenie przydatkow, brałam długo antybiotyki i zdawało mi sie, ze mam opryszczkę - lekarz wtedy dał ni te tabletki i mówił, ze sa łagodne i przepisuje je kobietom w ciazy. Mówił tez, ze to jedyny lek, który rzeczywiście leczy, a nie tak jak jakies maści czy plasterki. Ostatecznie nie używałam tego, ale mojego męża męczyła dość czesto opryszczka i wziął te tabletki. Powiem szczerze, ze odkąd je wziął to miał opryszczkę moze ze 2 razy (tez brał ten lek tylko w większej dawce) i teraz ma raczej spokója było to z 3 lata temu...