Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLexi150 wrote:Tylko kurczę mam totalnie nie po drodze na prawobrzeże. Ale może kiedyś. A gdzie dokładnie i kiedy mają dostawy?
jeden jest na heliosach wejście tesco cały czas prosto się idzie. Chyba 65zł/kg, a drugi jest tam gdzie bodzio i tez w pon jest dostawa tutaj 4zł/szt
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 14:53
-
Hej dziewczyny, ale stron zapisalyscie!
Ale już nadrobiłam
Brusia i Tulipanna, trzymam kciuki za wizyty
Ja dziś bylam u tego dentysty i wg niego wszystko w jak najlepszym porządku, mnie od paru dni już faktycznie nic nie boli także może to na zmiane pogody cos było, oby nie wrocilo - ważne ze wszystko ok i mam sprawdzone
poszlam tez do okulistki na kontrole i okazuje się ze mi się wzrok pogorszyl i nowe okulary będę mieć ;/
zrobiłam tez te kulki co wczoraj wrzucałam przepis - w wiorkach kokosowych, siedza w lodowce, ciekawe jakie wyjda
masakra, nie chce mi się jesc wszystkiego co zrobie ale strasznie chce probowac nowych przepisów i robie same slodkosci i konczy się tak ze maz zjada, a ja jestem zla ze on tyje <hahaha> -
Szara myszka a okulary kazała Tobie teraz zmieniać? Bo po ciąży może się wzrok znowu poprawić i raczej zaleca się badanie i ewentualną zmianę po porodzie chyba. Ja mam astygmatyzm, noszę -2,5 i widzę, że już są za słabe ale chyba się wstrzymam z wymianą bo to jednak spore koszta.
-
Zmienie szkla bez oprawek, jutro mi będzie dobierac - nosze tez soczewki i tu zobaczę czy mi zmieni bo to jakos inaczej
tez slyszalam ze powinno się wstrzymać, no ale tak powiedziała ze trzeba zmienić ;/
tez mam astygmatyzm i lewe oko dość slabe, prawe prawie okWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 15:17
-
nick nieaktualnyHejka!
Brusia Tuli trzymam kciuki za wizytę
Jutro idę upuścić trochę krwi, sporo badań zleconych no i powtórka krzywej cukrowej
Dziewczyny czy słyszałyście może o tym, że w ciąży nie powinno się jeść maku ( w przesadnych ilościach)? Mama się mnie pytała czy Polci przypadkiem nie uspałam, bo mak tak może działać. No, ale robi fiki miki dobre od wczoraj to chyba jest okDodam, że się powstrzymać nie mogłam i sama taką wielką strucle zeżarłam
Nie wiem co mnie opętało wczoraj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 15:40
-
vayn wrote:Hejka!
Brusia Tuli trzymam kciuki za wizytę
Jutro idę upuścić trochę krwi, sporo badań zleconych no i powtórka krzywej cukrowej
Dziewczyny czy słyszałyście może o tym, że w ciąży nie powinno się jeść maku ( w przesadnych ilościach)? Mama się mnie pytała czy Polci przypadkiem nie uspałam, bo mak tak może działać. No, ale robi fiki miki dobre od wczoraj to chyba jest okDodam, że się powstrzymać nie mogłam i sama taką wielką strucle zeżarłam
Nie wiem co mnie opętało wczoraj
-
miałam dziś wizytę u gina, nasza córeczka ma taką słodką pyzatą buźkę, nawet dr z uśmiechem się jej przyglądała
ssała sobie rączkę i miała czkawkę hehe Póki co nasza córka nigdzie się nie wybiera, łożysko, wody, szyjka ok. Zapomniałam zapytać ile waży, ale za tydzień mam USG 3 trymestru to się zapewne dowiem. Mała ma główkę w dół. Tak się w niej dziś zakochałam, że kupiłam jej sweterek do sztruksowych ogrodniczek
Do 12.00 była promocja i kupiłam za 29.99
http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-2-lat/swetry/sweter-niemowlecy-5c2906.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 16:20
szara myszka, Lexi150, marissith, vayn, lula.91, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
a co do laktatorów dziewczyny to siostra meza mi doradzila żeby jeżeli będę kupować to kupic elektryczny. Jak jej powiedziałam "ze nie planuje uzywac", ewentualnie jak gdzies będę chciała na dluzej wyjść to powiedziała ze on się naprawdę przydaje, zwłaszcza jak jest nawał mleka, albo zapalenie, albo zastoje i ze ogolnie to używa się go częściej niż się zakłada a [rzy elektrycznym się tak nie namecze jak przy recznym a zmeczenie ogolnie mi będzie towarzyszyć wiec warto sobie odjąć to co zbędne
Uzywanego to ja bym raczej nie kupilaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 16:48
-
vayn czemu powtórka krzywej?
Dziewczyny jeśli któraś chce to warto zarejestrować się na bebiprogram (dostałam teczkę na dokumenty, kołysanki i oprawkę na książeczkę zdrowia dla maluchaz bebiklubu też przyszło pudełko i album
Z bobovity i hoppa przy córce przychodziły mi obiadkiale to tak na potem informacje
-
monjovika wrote:vayn czemu powtórka krzywej?
Dziewczyny jeśli któraś chce to warto zarejestrować się na bebiprogram (dostałam teczkę na dokumenty, kołysanki i oprawkę na książeczkę zdrowia dla maluchaz bebiklubu też przyszło pudełko i album
Z bobovity i hoppa przy córce przychodziły mi obiadkiale to tak na potem informacje
A ile czekalas bo ja już miesiąc i nic z bebiprogramu.
-
Lexi150,Bruśka ja też czekałam i czekałam więc napisałam do nich maila (tak sugerowali w jakimś poście na fb) i dostałam odpowiedz i do tygodnia później paczki
Widzisz ja z hippa nic nie dostałam
Jak coś maila mogę podać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 17:47
-
monjovika wrote:Lexi150,Bruśka ja też czekałam i czekałam więc napisałam do nich maila (tak sugerowali w jakimś poście na fb) i dostałam odpowiedz i do tygodnia później paczki
Widzisz ja z hippa nic nie dostałam
Jak coś maila mogę podać. -
Proszę :
[email protected]
W jednym mailu pisałam i o bebiprogramie i bebiklubie ten sam adres mają
Mam nadzieje,że się doczekacieNa odpowiedz ok 2 dni czekałam.
Lexi150 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny