Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLexi, szara.myszka jeżeli nie jest to konieczne to nie zmieniajcie szkieł. Byłam w tym tygodniu u okulisty i powiedział, że osłabienie wzroku w ciąży się zdarza i najlepiej badania zrobić jeszcze raz 2-3 miesiące po porodzie i wtedy skorygować szkła
Z reszta pisałam o tym..... -
Mam jeszcze soczewki na 2miesiace, potem musze zamowic kurcze a mam takie w opakowaniu na 6mies
zobacze czy mi soczewki tez jutro zmieni, kiedys szkla zmienila a soczewki zostaly Te same. I tak glownie soczewki nosze wlasnie
-
lula.91 wrote:Lexi, szara.myszka jeżeli nie jest to konieczne to nie zmieniajcie szkieł. Byłam w tym tygodniu u okulisty i powiedział, że osłabienie wzroku w ciąży się zdarza i najlepiej badania zrobić jeszcze raz 2-3 miesiące po porodzie i wtedy skorygować szkła
Z reszta pisałam o tym.....
Mały znowu skacze po szyjce...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 18:40
-
Ja już po wizycie:) Mała waży 1738 g
Ułożona jest główkowo. Gin powiedział, że mam sporo wód płodowych przez co mała może dokuczać, bo ma miejsce się wiercić. I powiedział, że może to też być przyczyna częstszego twardnienia brzucha.
Lexi150, madzia.rka, szara myszka, vayn, Kri, natalica06, Doti87, d84, Zosia_wop, Tusiaa, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
http://static.pokazywarka.pl/i/6174654/712517/image.jpg
http://static.pokazywarka.pl/i/6174654/884194/image.jpg
Joanna_88, marissith, madzia.rka, szara myszka, vayn, MamaNieMama, Lexi150, natalica06, Doti87, d84, Zosia_wop, Tusiaa, tysiaa93, Biedroneczka29, Moniaa, lula.91, Mila920 lubią tę wiadomość
-
tulipanna wrote:Ja już po wizycie:) Mała waży 1738 g
Ułożona jest główkowo. Gin powiedział, że mam sporo wód płodowych przez co mała może dokuczać, bo ma miejsce się wiercić. I powiedział, że może to też być przyczyna częstszego twardnienia brzucha.
Tulipanna to już pokazna Twoja dziewczynkaSuper!
Śliczne zdjęcia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 20:02
tulipanna lubi tę wiadomość
-
szara myszka wrote:Tulipanna to już pokazna Twoja dziewczynka
Super!
Śliczne zdjęcia
Dużo wód, spora Córcia
Chociaż jak powiedział to jest w usg +/- 200 gram. Stąd czasem różnice po urodzeniu Dzidziolków.
-
nick nieaktualnymadzia.rka wrote:http://allegro.pl/ciesz-sie-swietami-i-w-lazience-dekor-do-wc-i5680616177.html
Nie wiem czy jesZcze mnie coś zaskoczy hehe
Madzia hahahaMożesz usiąść prawie jak na kolanku u prawdziwego mikołaja
Tuli piękna ta Twoja córa, ale chyba troszkę przystopowała nie? Ostatnio chyba 1100 ti obstawiałam że koło 2 spokojnie już będzie miałamadzia.rka lubi tę wiadomość
-
vayn wrote:Madzia hahaha
Możesz usiąść prawie jak na kolanku u prawdziwego mikołaja
Tuli piękna ta Twoja córa, ale chyba troszkę przystopowała nie? Ostatnio chyba 1100 ti obstawiałam że koło 2 spokojnie już będzie miała
Az milej co pol godzinki latac na siku:)
Nasz kochany Olus -
vayn wrote:
Tuli piękna ta Twoja córa, ale chyba troszkę przystopowała nie? Ostatnio chyba 1100 ti obstawiałam że koło 2 spokojnie już będzie miała
No fakt, przystopowała, ale wiesz, jak gin powiedział, że to jest 1700 +/- 200 gram, zatem może wazyć i 1900 teraz albo 1500 ai wtedyto też tak samo. To tylko waga w przybliżeniu. No ale ciut mi ulżyłoA i ja zauważyłam przystopowałm z tyciem. No ale zobaczcie, ilość wód płodowych też ma znaczenie dla tej stawiającej się macicy. No i dostałam polecenie żeby wziąć się za jedzenie, gorzka czekolada, soki z buraka 2-3 razy w tygodniu z uwagi na hemoglobinę. No i zajadać żelazo, bo magnez jest antagonistą dla żelaza,więc im więcej wcinamy magnezu tym gorzej i żelazo się wchłania.
-
nick nieaktualnyKurde, muszę zapytać mojego gina +/- ile u niego jest margines błędu. Bo chyba na takim starszym sprzęcie to ta rozbieżność może być większa dobrze myślę?
A dziewczyny, moja koleżanka wysłała mi artykuł odnośnie ochraniacza do łóżeczka, że to zło konieczne, bo może doprowadzić do śmierci dziecka i używam na własną odpowiedzialność, żeby później płaczu nie było... No to wysłałam jej w żartach kask do raczkowania, powiedziała że musi kupić bo raczkowanie jest niebezpieczne
http://allegro.pl/chicco-kask-ochronny-do-nauki-raczkowania-krakow-i5817668233.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 21:43
Tusiaa, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Już po mały nie będzie taki mały powiedział Pan doktor mówi że główkę ma pokaźną waży 1300 i niestety się nie widzieliśmy bo jest pleckami ułożony widzieliśmy potylice. Cukry mam mierzyć dalej ale odstawiamy acard dzięki wielkie może zgaga zniknie. Zmiana żelaza. Obawiam się mały mierzy już 38 cm. A ja same małe ciuszki mam. Mówił że nie mam dużo wód.
A co do ilości wód to właśnie może dlatego taka duża waga Tuli.vayn, madzia.rka, Zosia_wop, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Hahahahahahaha hahahahahahaha no nie wierzę...... Kask ochronny do chodzenia....
To może wrzucimy nasze dzieci do takiej kuli co będzie go chroniła od wszystkiego..
Ja rozumiem że trzeba uważać ale bez przesady, bo potem rosną takie za przeproszeniem "nieudacznicy" życiowi co boją się własnego cieniamadzia.rka, tulipanna, Tusiaa, tysiaa93, Lexi150 lubią tę wiadomość