Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
aa dziewczyny wszystkie prawdziwe dane wpisywałyscie na tym bebiprogram??
Ja to zawsze cos tam oszukiwałam jak się rejestrowałam np na stronie filmó czy czymś innym.
Tulipanna słodka ta Twoja pannaNoo i sporo juz waży. Ja jestem ciekawa ile mój będzie wazył ale usg nie wiem kiedy będę miec
vayn współczuje. Moim zdaniem nie ładnie zrobił kupując coś na wlasną rekę. Może powiedzcie mu że Wam się nie podoba, nie spełnia Waszych oczekiwań noo i czy mógłby go zrwócić. Szczerze mówiąc wolała bym aby dołozył te 600zł do wózka i sami byście sobie kupiliGłowa do góry. Może da się coś z tym zrobić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 22:42
Kubuś
-
A może idzie go zwrócić co?!?!? No bym oszalała gdyby moi rodzice coś takiego odwalili.. Na szczęście my z mężem wybraliśmy, pokazaliśmy im jaki i pojechaliśmy kupić i oni zapłacili... Ja pierdziele nie wiem co bym zrobiła gdyby wpadli na pomysł żeby taka niespodziankę nam zrobić...
-
vayn wrote:Wiedział jaki chcemy, i mówił że okej bo to 1 wnuczka. A teraz nagle że dać 400 funtów na wózek to zadużo, bo znalazł nowy 3w1 za 100 i takim przecież też pojeżdże....
Z tym i tak trzeba będzie porządek zrobić, bo się nawet to w bagażnik nie zmieści. ALe mnie poliki z tej złości pieką, możecie sobie wyobrażać.
To tym bardziej bym się wkurwila. Boże współczuję mi by nerwy przy nim poscily bo ja to mega choleryk jestem. I mogłoby się to źle skończyć. Aż się sama wnerwilam bo jak pomyślę że moi mogli by takie coś odpalić to aż mnie zatrzeslo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 22:51
Nasz kochany Olus -
Doti87 wrote:A może idzie go zwrócić co?!?!? No bym oszalała gdyby moi rodzice coś takiego odwalili.. Na szczęście my z mężem wybraliśmy, pokazaliśmy im jaki i pojechaliśmy kupić i oni zapłacili... Ja pierdziele nie wiem co bym zrobiła gdyby wpadli na pomysł żeby taka niespodziankę nam zrobić...
-
Dziewczyny super,ze na wizytach wszystko ok.
Tulipana jak zwykle piękne zdjecia i śliczna córeczka No ale wagę to ma pokaźna
Vayn No dziadek sie nie popisał i jezeli umawialiście sie inaczej nie miałabym żadnych skrupułów aby powiedzieć co na ten temat mysle i oddać dziadkowi wozek ,bez przesady ale tak sie nie robi!! -
Laski jakby któraś była zainteresowana zawsze można napisać do sprzedającego aby jeszcze raz wystawił hahaha
http://allegro.pl/rogal-poduszka-karmienie-dziecka-futerko-stan-bdb-i5808627042.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 23:19
vayn, vayn, tysiaa93, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój małżu to w ogóle ma udaną rodzinę.
Bądź co bądź w końcu poznałam teścia bo 9 latach związku z jego synem, nawet na nasz ślub nie przyjechał bo jego nowa partnerka złamała nogę, a on sam nie chciał się bawić na weselu.
A teściowa chciała kupić nosidełko bo po co kiddy za 700 zeta jak można w komisie za 30 zł zwykłe kupić.
Muszę się uspokoić bo tak się wkurw, że zaczęły się bóle jak na @... no tego mi brakowało
Monia dizajn jak mojego czaderskiego wózkaLudzie to mają pomysły
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 23:22
-
Moniaa wrote:Laski jakby któraś była zainteresowana zawsze można napisać do sprzedającego aby jeszcze raz wystawił hahaha
http://allegro.pl/rogal-poduszka-karmienie-dziecka-futerko-stan-bdb-i5808627042.html
"Rogal jest inny niż standardowe rogale !!!" - No to to na pewno
Vayn no rodzinkę ma udaną... Tyle dobrego, że teść zrypał ci humor na noc a nie na początek dnia. W dupie z nim. Pomyśl o Poli i nie denerwuj się :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 23:24
-
nick nieaktualnyVayn współczuję bardzo. Ale nie denerwuj się, sprzedaj i już albo oddaj potrzebującym
pewnie też bym zła chodziła. Mija teściowa dała mi propozycje wózka żebym wzięła po jej wnuczka tylko ze ren wózek jest już po 3-4innych dzieciach rozwalone amortyzatory materiał odbarwiony stelaż porysowany. Grzecznie jej powiedziałam że moja mama nam kupuje wózek
no i wybrałam a mama przesłała pieniążki do zapłaty
teraz u niej też stoi po świętach przywiozę do domu
-
nick nieaktualny
-
Moniaa wrote:Laski jakby któraś była zainteresowana zawsze można napisać do sprzedającego aby jeszcze raz wystawił hahaha
Hahahahahahaha jak to wygląda.... Jakby ktoś jakiegoś psa sznurkiem obkrecil... Własnej roboty.... Hahahahahahaha -
nick nieaktualnyDoti był w takim samym szoku jak ja, nikt się go nie spodziewał... Przylazł z bananem na ryju, że ma prezent dla wnusi i z dumą wnosi. Widząc moją czerwoną twarz i łzy w oczach stwierdził, że widzi że zmęczeni jesteśmy i przyjdzie jutro porozmawiać.