Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Vayn,no ja sie nie dziwie Twojemu lekko mowiac poirytowaniu.. Na pewno mysleliscie ze jeden wydatek (wymarzony wozek) Wam odejdzie) a tak to klops... No nueladnie tesc zrobil..mimo ze moze intencje mial dobre.. Powiedz wprost ze wozek nie taki,wynajdz cos i tyle niech go odda. Swoja droga.. W Anglii kupic polski wozek..
A na swieta (mikolajki) obdaruj Tatusia pieluchomajtkami dla doroslych i tez powiedz ze chcialas dobrze:-)
Glowa do gory... Zawsze mozesz tez sprzedac i powiedziec wprost ze nie tak sie umawialiscie.tysiaa93, vayn, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMałżu dzisiaj rano znosił wózek do piwnicy żebym go nie skopała przypadkiem.
Teścia to jedynie wziąć i
Ja właśnie siedzę i czekam, jeszcze jedno pobranie krzywej i do domu. Nerwy nie służą, krew mi dzisiaj tryska tak, że przez wacik się przelewa... -
vayn nie wiem czy Cię to pocieszy, ale moi teściowie będą mieć pierwszą wnuczkę, a się nigdy nie zapytali czy może by jej coś kupić, a może coś byśmy potrzebowali, albo może na coś nie mamy kasy
póki co głodem nie przymieramy, ale chodzi mi bardziej o fakt cieszenia się z dziecka.
-
d84 wrote:mój leży dokładnie tak samo od samego początku, kopie po bokach, a czasem po środku przy spojeniu - chyba jak zegnie bardziej nogi. Moja gin mówiła, że tak miała dziecko ułożone i tak jej zostało do końca i miała cc, większość znajomych mówiła mi żedo 8ms dzieci się im poobracały.
Swoją drogą jak do samego końca dziecię jest miednicowo-poprzecznie ułożone to brzuch ma inny kształt??
Podobno jeśli dziecko leży miednicowo to ma większe szanse przewrócić się niż kiedy maluch jest poprzecznie miednicowo, bo mu ciężko zmienić tak diametralnie pozycję. Zobaczymy jak to będzie
http://i.wp.pl/a/f/jpeg/32356/plod_infografika_610.jpeg - niby możemy mieć szersze brzuszki, ale mój Jaś nie jest chyba zbyt duży, bo mój brzuch nie za wielki, a do tego nie zauważyłam, żeby był szeroki. -
Oj ale musiałam stron nadrobić! Wieczorem to zawsze macie taką wenę, że hej
Vayn tylko spokój Was uratujeNie denerwuj się ale też powiedz stanowcze nie temu wózkowi. Ja rozumiem, że ktoś może nie mieć pieniędzy i kupuje to na co go stać ale w takim razie nie powinien się deklarować.
Do nas ostatnio teście przyjechali, kazali pokazać jaki wózek chcemy, jaki kolor itp. i od razu przy mnie zamawiali. A że liczyli się z większymi kosztami to jeszcze nam dorzucili do wyjazdu weekendowego.
Moi rodzice niestety nie mogą nas już tak bardzo wspierać finansowo ale umówiłam się z nimi, że kupią Małemu karuzelę, matę edukacyjną i fotelik do karmienia. Akurat nie wszystko będzie potrzebne na raz więc nie będzie takiego dużego obciążenia. I mam wysłać linki z allegro co dokładnie chce i to kupią.
Asicka zaciskaj nogi! :*
Ja już wczoraj zauważyłam że częstotliwość skurczy się zmniejszyła po tym magnezie. Z ok 30 zeszło na 15 w ciągu doby. Zobaczymy co będzie dalej.