Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Doti87 wrote:Hahahahahahaha jak to wygląda.... Jakby ktoś jakiegoś psa sznurkiem obkrecil... Własnej roboty.... Hahahahahahaha
Jezu o tym samym pomyślałam buhaha
Vayn nie denerwuj się nie warto. Meliska razy dwa i się połóż na lewym boczku. Teścia olej ciepłym moczem.
Nasz kochany Olus -
nick nieaktualnyWiecie co, z tego wszystkiego Was okłamałam a teścia zrobiłam hojniejszego o 70 zł
Ten wózek kupił
http://allegro.pl/wozek-dzieciecy-kamil-3w1-karex-gratis-kolory-raty-i5757265583.html
No nic małżu stwierdził, że wózek sprzedamy i będę miała na laktator elektryczny -
Myślę że jak mu wytłumaczycie na spokojnie że wam się nie widzi ze upatrzony macie inny to zrozumie
Z jednej strony chciał naprawdę dobrze i zrobić fajny prezent i niespodziankę i szkoda byłaby sprawić mu przykrość ale myślę że zrozumie napewno -
vayn wrote:Wiecie co, z tego wszystkiego Was okłamałam a teścia zrobiłam hojniejszego o 70 zł
Ten wózek kupił
http://allegro.pl/wozek-dzieciecy-kamil-3w1-karex-gratis-kolory-raty-i5757265583.html
No nic małżu stwierdził, że wózek sprzedamy i będę miała na laktator elektrycznymadzia.rka lubi tę wiadomość
-
Vayn i co ty wymyslasz jak ty tam masz 3 rodzaje kółek do wyboru.... Ile kolorystyki..... A ty jeszcze narzekasz... Ojjj wiesz ty co
Hehehehehehe ta spacerówka też fajnie wygląda hahahahahahaha sorki ze się śmieje bo każdemu może się podobać co innego oczywiście ale nie ogarniam tego wózka woooow -
nick nieaktualnyNie nie panterka, ten niżej zaraz też różowy
Doti, no nie tak miało być, wysłałam mu linka na allegro do riko brano i miał zobaczyć czy w Anglii taniej nie kupi. No to kupił wypasioną furę.
Doti ja mam na sprzedaż nowy wózek, za połowę ceny po znajomości, nówka sztuka nie śmigana! -
Sory ale jakby chciał zrobić fajny prezent i chciałby dobrze to kupilby taki jaki chcieli, bo przeciez jasno się określili, a on po prostu chciał kupić najszybszy wózek w mieście
Kupcie mu na święta tego rogala co wyglada jak gowno owinięte drutem kolczastym i powiedzcie, ze chcieliście dobrze
widzisz bedziesz miec chociaz laktator za freevayn, Tusiaa, lula.91, Lexi150 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyvayn wrote:Wiecie co, z tego wszystkiego Was okłamałam a teścia zrobiłam hojniejszego o 70 zł
Ten wózek kupił
No nic małżu stwierdził, że wózek sprzedamy i będę miała na laktator elektrycznynawet fotelik możesz wpiąć :p
co do koloru różowego z pantera to moja znajoma ma takie kolory wózka! Tylko inny rodzaj ale no kolory identyczne! Haha.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 00:12
-
nick nieaktualnyMila gównem z drutem wygrałaś internety
Agnesia prawdę mówiąc nie wiem, nie zaglądałam. Leży tak jak go postawił
Doti, masz czego żałować. Fura na wypasie, jak to Mila ujęła najszybsza w mieście i chyba coś w tym jest bo pewnie bym nieźle zapierdzielała z wózkiem co by mnie nikt nie poznałMoniaa, Agnesia, Mila920 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVayn po prostu mi kopara opadła... Wsadzić go w ten wózek i niech jedzie nim do domu...
A co do kolorystyki to róż z panterą w niektórych rejonach wzbudziłby zachwyt i ogólną zazdrośćTym futrzanym rozkiem to proponuje się owinąć wokół szyi- w końcu jak urodzimy w lutym to zimno będzie
A tak w ogóle to mam zgage- bleh.... -
Asicka 81 wrote:Hej dziewuszki ja jednak długo w domku nie posiedzialam znów skurcze i dalej szpital tak się mlodemu śpieszy że ech
-
No te dzieciaczki to już charakterki pokazują mój odwrócił się plecami i rozmawiać nie chce. A ten tutaj już z mamą by pogadal. Będzie dobrze w końcu mają Was na oku. Poszlabym spać a muszę czekać jeszcze 20 min na zmierzenie cukru no idzie się WKU....