Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziękuję za wyjaśnienie.
Małżu wrócił z pracy i mnie pochwalił za makowca, smakuje świetnie. No i doszłam czemu się rozchrzanił cały, tam w ogóle ciasta nie ma, je się sam mak nie wiem jak ja to zrobiłam.
Nad aspiratorem prawdę mówiąc się nie zastanawiałam, ale chyba u nas będzie w użytku zwykła gruszkatulipanna lubi tę wiadomość
-
Właśnie odebrałam wyniki badań- oczywiście poza spadającą hemoglobiną (11) i ciut za niskimi leukocytami= wszsytko ok. Ale przyznam Wam szczerze, że ja tego żelaza to zbyt często nie biorę. Wyniki nie spadają drastycznie, czuję się dobrze, a ja i bez żelaza mam mega zaparcia i toaletę odwiedzam raz na 3 dni..jakbym jeszcze dzień w dzień żelazo brała...chyba całkiem bym przestała chodzić...
Ps. Trzymajcie jutro kciuki, bo wizytuję. MIała już któraś z Was usg III trym???Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 18:03
-
Vayn z tymi ogórkami podobno jak sie robi podczas okresu to nie wchodzą
Polecam rozpuszczalna kawę inkę o smaku karmelowym, pycha smakuje jak zwykła rozpuszczalna
Czasem sobie jakas zwykła kawkę jednak wypije
Piszecie o ciastach i zachciało mi sie czegoś słodkiego, a najlepiej jakby ktos z domowym ciachem mnie odwiedziłvayn lubi tę wiadomość
-
http://static.pokazywarka.pl/i/6172976/852772/image.jpg
Fakt-czesto piekesprawia mi to radosc
Co ciekawe, sama zjem, ale jakoś tak zawsze najmniejZa to Mistrzem w pałaszowaniu ciast jest Luby
:P:P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 18:10
vayn, Zosia_wop, Kri, Tusiaa, szara myszka, madzia.rka, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZrobiłam zdjęcie póki jeszcze jest, bo mój małżu pół strucli wszamał zaraz jak wrócił z pracy.
Możecie mi wierzyć jakie %#%$&# słałam jak to próbowałam przełożyć na papier, nie umiałam jej złapać bo taka ciężka
Zosia_wop, tulipanna, Tusiaa, madzia.rka, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
vayn wrote:Zrobiłam zdjęcie póki jeszcze jest, bo mój małżu pół strucli wszamał zaraz jak wrócił z pracy.
Możecie mi wierzyć jakie %#%$&# słałam jak to próbowałam przełożyć na papier, nie umiałam jej złapać bo taka ciężka
Pięknista!!! Chętnie wezmę przepis
-
Oj ale mamy zdolne Mamuśki
Ja to tylko muffinki robię 2 razy do rokuOgólnie lepiej w kuchni sprawdza się mój Mąż. Ja to jakoś niezbyt lubię.
Kojarzycie tą reklamę z allegro z chłopcem i mikołajem? Jak pomału dorasta i sam się staje Mikołajem? Normalnie ryczę za każdym razem jak ją widzę. I nie mogę się doczekać świąt w przyszłym roku, pierwszych z naszym Synkiem...lula.91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTuli wiem, że ciężki, ale pierwszy raz po jej zwinięciu nie umiałam jej przełożyć na papier do pieczenia. Rozjechała się cała, zrobiła się gruba, płaska i 2x dłuższa od tej która ja seksi uformowałam
Już pomijam jaka breja się zrobiła po wysmarowaniu tego jajkiem i zawinięciu w papier, myślałam że wezme i wypier*.
To orzechowa posypka? Jak rozkroisz to wrzuć zdjęcie bogatego wnętrza tortu.
Rany chciałabym żeby moje wypieki się tak prezentowały, moje tylko dobrze smakują wygląd pozostawia wiele do życzenia -
Ale dziewczyny smaka robicie!!!!
Oczywiście zwiedzac oddzial pojechaliśmy na darmo, ordynator odwolal w ostatniej chwili, bo musial isc na cesarkę nagla ;/ jakby polozna nie mogla oprowadzić ;/
Philadelphia - nie znalam tego, ale widze ze to niezla bomba kalorycznachoć z ta nutella musi być smaczne
-
Dziewczyny, któraś z Was podawała link do Allegro gdzie zamawiała pieluszki... Czy mogłabym jeszcze raz prosić o niego, miałam go w zakładce, ale chyba zamknęłam przez przypadek
-
lula.91 wrote:
Lekcja z dzisiaj- dziecko zjada matce mózg....
No ja już od jakiegoś czasu mówię, że mam kalafior zamiast mózgu. Nawet Mąż już nie mówi do mnie "kochanie" tylko "kalafiorku"Mam takie zawiechy, że przydałby się restart. No i Aruś mi powiedział kilka dni temu, że zaczęłam chrapać w nocy!!! Gdzie nigdy mi się nie zdarzyło.
vayn, lula.91 lubią tę wiadomość
-
Zosia_wop wrote:Dziewczyny, któraś z Was podawała link do Allegro gdzie zamawiała pieluszki... Czy mogłabym jeszcze raz prosić o niego, miałam go w zakładce, ale chyba zamknęłam przez przypadek
Flanelki też mają fajne a najlepsze mają muślinowe. Trochę drogie ale wzięłam jeden komplet i są cudnie delikatne...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 18:52
Zosia_wop lubi tę wiadomość
-
vayn wrote:
To orzechowa posypka? Jak rozkroisz to wrzuć zdjęcie bogatego wnętrza tortu.
Rany chciałabym żeby moje wypieki się tak prezentowały, moje tylko dobrze smakują wygląd pozostawia wiele do życzenia
To są karmelowe biedronkowe płatki na mleko roztłuczone wałkiem:P:P
Żebyś widziałą jakie moja mama cuda robi...vayn lubi tę wiadomość
-
Zosia_wop wrote:Dzieki Lexi za linka. Ja podobno tez zaczęłam chrapać...
choc u mojego małża to nie wiem czy mowi serio czy sie droczy
Że to on
I serio to wierzyć mi się nie cche że mogłabym chrapać
On wie że to u mnie drażliwy te,mat, bo jego wiecznie w nocy budzę i pewnie się droczy
-
tulipanna wrote:To są karmelowe biedronkowe płatki na mleko roztłuczone wałkiem
:P:P
Żebyś widziałą jakie moja mama cuda robi...
tulipana podziwiam naprawdę, super te Twoje wypieki sa, a na dodatek widać z tego co piszesz ze jesteś kreatywna bardzo a to wielki skarbja musze mieć wypisane to to to to, nie umiem eksperytmentowac, nie mam pomyslow. Także super masz talent