Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnytulipanna wrote:A macie tak czasem że aż Was zaboli??? Mi jak Mała po żebrach wczoraj załadowała kopniaka to aż łyżkę z rąk wypuściłam na podłogę.. (a były na niej buraczki)
Ja dziś piekę biszkopt z kremem toffiDLa moich łasuchów. A za p[ierniczki biorę się za tydzień:)chociaż ja lubię takie chrupiące, nie muszą mieknąć jak dla mnie.
A keks na miesiąc przed świętami to pierwsze słyszę, że się robi... a u mnie zawsze się robi na 2 dni przed świętami..Ale moze to kwestia tego że jakiś przepis jest z miodem to takie ciasta zawsze są twarde i muszą mieć czas by zmięknąc.a ostatnio ma nową zabawę i zrobił sobie trampoline z pęcherza i chodzę 30 razy na 3 kropki do łazienki
-
nick nieaktualnylula.91 wrote:A co do szumisiów i szumikotków (
) to ogólnie uważam, że to gadżet, ale bądź co bądź przydatny. Nikt z mojego otoczenia go nie ma, ale potwierdzono mi ze dzieci lubią jak im szumi. Wiec razem z małżem ustaliliśmy, że będzie to nasze życzenie jak ktoś z najbliższych będzie chciał nam coś sprezentowac po narodzinach
Wczoraj w nocy płakałam mojemu, że zjadłabym sobie budyń. Poszedł zrobić mi kanapkę, żebym juz skończyła mu zawodzic. Co by nie było tematu budyniu nie odpuscilam (o sprawy żywieniowo- zachciankowe w ciąży jestem wyjątkowo pamietliwa) także idę sobie teraz budyn zrobićlula.91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadzia.rka wrote:Własnie mialam kontrol z ZUS
i z jakiego miasta jesteś?
Śmietankowy i bez cukruno niestety cukrzyca nie wybiera ale i tak jest pysznie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 13:45
lula.91 lubi tę wiadomość
-
Madzia nie żartuj! Chce im się? Pierwszy raz się spotkałam z kontrolą u ciężarnej... Choć w sumie mnie wzywali po poronieniu jak byłam na zwolnieniu od psychiatry.
Lula skakanie po szyjce to nasz Ignaś też opanował do perfekcji. A ja wtedy nie wiem co mam robić bo czuję, że zaraz wyleci
A teraz mi się przypomniało, że któraś kilka dni temu pytała o sprzedawcę z allegro gdzie można kupić art. higieniczne. No to polecam
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=5927936
Kupowałam u nich podkłady na łóżko, podkłady poporodowe (wzięłam te z canpolu profilowane i na noc), szczoteczkę do włosów dla małego, zestaw do obcinania paznokci, kroplomierz do podawania lekarstw, majtki jednorazowe, woreczki na pieluchy no i fridę z filtrami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 13:50
lula.91, Kri lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ciezarówki bardzo czesto sprawdzaja. U nas to jest norma. Przyszły do domciu przedstawiły sie i poprosiły o dowód osobisty. Spisały podpisałam sie i poszły życząc szczesliwego rozwiazania. Jestem z okolic Oleśnicy śl.
Nasz kochany Olus -
I tak jestem w szoku ze dopiero teraz. Coś mnie tknęło i sie dzis normalnie ubrałam a szkoda mogłam im w pizamie otworzyć:)Nie boje sie bo nie mam lewego zwolnienia leże od samego poczatku mam wypisy ze szpitali także mysle ze to była tylko formalnosc.
Nasz kochany Olus -
jakby do mnie przyszły i sie zapytały jak się czuje to pewnie odruchowo bym powiedziała, że dobrze
Nawet jak mnie cos boli i jak ktos sie pyta jak sie czuje to zawsze diobrze a poźniej sprostowanie
Aaa ja chyba nie wiem jakie to uczucie kopania po szyjce. Ale wiem kiedy kopie po pęcherzuwczoraj bardzo dobrze to odczułam
Natomiast strasznie nie lubie jak ma czkawkę. Drażni mnie to . Jeszcze pół biedy jak czuje ja gdzies na brzuchu ale jak tam w kroczu to już masakra. Mam ochotę go wygonić stamtadWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 14:06
Kubuś
-
nick nieaktualnyU mnie ostatnio dużo znajomych rodziło i jeszcze u nikogo nie byli- także jestem zaskoczona
Agnesia ja też bez cukru, ale daje trochę niskoslodzonego dżemu
Lexi150 ja nie lubię jak tak robi, bo nie dosyć, że mam wrażenie, że zaraz wypadnie to jeszcze jest takie uczucie uwieranią i ma się ochotę wyciągnąć to co przeszkadza -
Ja mam zawsze chodzace zwolnienie pomimo ze leze bo to zawsze bezpieczniej. Choć juz tyle razy widziałam odwołania nawet od leżacego takze luz. Ja maam zwolnienie od 4 tc czyli 25 tygodni juz leze sobe w łóżeczku.
szara myszka lubi tę wiadomość
Nasz kochany Olus -
Tusiaa wrote:jakby do mnie przyszły i sie zapytały jak się czuje to pewnie odruchowo bym powiedziała, że dobrze
Nawet jak mnie cos boli i jak ktos sie pyta jak sie czuje to zawsze diobrze a poźniej sprostowanie
Aaa ja chyba nie wiem jakie to uczucie kopania po szyjce. Ale wiem kiedy kopie po pęcherzuwczoraj bardzo dobrze to odczułam
Natomiast strasznie nie lubie jak ma czkawkę. Drażni mnie to . Jeszcze pół biedy jak czuje ja gdzies na brzuchu ale jak tam w kroczu to już masakra. Mam ochotę go wygonić stamtad
Tusia ja tak samo zawsze rogal na twarzy choc napier..... mega. No ale jakos nie lubie byc uciagnieta.
Nasz kochany Olus -
Tuli rasowy keks im dłuzej stoi tym lepszy jak każde korzenne ciasto. Generalnie 2-3 dni musi postac zeby zwilgotniało ale ja to lubie takiego po 3 tygodniach. Kurde chyba nałoze chlapacze bo sie zaslinie.
tulipanna lubi tę wiadomość
Nasz kochany Olus -
Ooo ja mieszkam niedaleko Ciebie Madziarka to moze do mnie wpadną
Czkawki tez nie lubię, dzis normalnie czułam ja w pupiemoja tez mi kopie jakby po cewce moczowej
Tusiaa lubi tę wiadomość
-
No mój skarbek ma czkawke tylko wieczorami i najczesciej czuje własnie tam na dole okropne uczucie. U mnie były Panie z ZUSU z Wrocławia bo mi legitki pokazały.Oby mnie tylko na kontrol nie ciagli do Wrocka bo chyba sie zdenerwuje:)
Nasz kochany Olus