WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri jakbym swojego słyszała :P Jemu też się wszystko podoba. Ale do sprzedawcy napisz mimo wszystko niech jakąś rekompensatę Tobie zaproponują. A nuż jakiś kocyk wyhaczysz ;)

A co do szumisia to myślę, że to taki dodatkowy gadżet, przecież tyle dzieci wychowało się bez tych szumów i jakoś nie płakały. Ale z drugiej strony i tak niewiele rzeczy musimy kupować więc może się zdecyduje. Ale jak już to na pewno nie tego oryginalnego z dziwnymi odnóżami bo mi się nie podoba raczej coś innego wybiorę. No i bez tego cry sensor bo to już strasznie drogie.

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się podoba Whisbear, ale obejdę się bez niego. Mamy stary samsung zgramy aplikacje na tel i będę gdybym musiała włączała dziecku :) No chyba że dostanę w prezencie to już inna sprawa a na liście prezentów będzie wpisany :)

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się zastanawiam nad szumisiem bo kupiliśmy karuzele Fisher price z projektorem gdzie są takie spiace zwierzątka wyświetlane do tego ma muzykę chyba Mozart bach i ktoś jeszcze odglis bicia serca i jeszcze odgłosy natury tzn wodospad jeszcze las tropikalny i coś tam. Więc nie wiem czy jeszcze szumis pitrzebny. No i mamy żywego szumikotka z funkcją grzania i masowania nawet. Więc jestem w kropce najwyżej jak ktoś chce to na prezent będzie.

vayn lubi tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruśka wrote:
    Ja się zastanawiam nad szumisiem bo kupiliśmy karuzele Fisher price z projektorem gdzie są takie spiace zwierzątka wyświetlane do tego ma muzykę chyba Mozart bach i ktoś jeszcze odglis bicia serca i jeszcze odgłosy natury tzn wodospad jeszcze las tropikalny i coś tam. Więc nie wiem czy jeszcze szumis pitrzebny. No i mamy żywego szumikotka z funkcją grzania i masowania nawet. Więc jestem w kropce najwyżej jak ktoś chce to na prezent będzie.
    Moja siostra odgłosów bardziej na spacerze używała bo małe łobuzy spać nie chciały, albo chciała żeby jeszcze dospały to włączyła aplikacje i momentalnie dalej zasypiali :)Ja karuzeli nie kupuje, nie podoba mi się jakoś.

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj pojevhalam odebrać zamówione ubrania w smyku i wiecie co w 5 paku bodow chlopiecych mam body z napisem beautiful girl:| niby niebieskie niebieski napis chyba dla jaj. Zaraz poszkum w dziewczecych czy jest odwrotnosc. A pajace w dotyku super takie mięciutkie i mają od razu niedrapki na rękawach.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruśka wrote:
    Wczoraj pojevhalam odebrać zamówione ubrania w smyku i wiecie co w 5 paku bodow chlopiecych mam body z napisem beautiful girl:| niby niebieskie niebieski napis chyba dla jaj. Zaraz poszkum w dziewczecych czy jest odwrotnosc. A pajace w dotyku super takie mięciutkie i mają od razu niedrapki na rękawach.
    Pokaż. Dziwnie tak może zobacz czy było takie body w komplecie, na stronie widać napisy , ale bardzo dziwne!

• Roberta Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruśka wrote:

Potwierdzam napis :)

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe ja wszystko robię przez telefon bo mi się dupska nie chce ruszyć do komputera więc zamówiłam pieciopak z napisem do zamówionej wczrsnie czapki wybieranej na chlopiecym dziale. I na stronie jak mega powiekszylam zdjęcie to jest ten napis a co ciekawe w dziewczecym odpowiedniku też. Trudno będzie mały gender. Tylko po co oklejaja i piszą że body chłopięce. Może zmusi mnie to do kozystania z kompa. Bo przrz pracę mam taką awersje że fotel mnie parzy. Chyba czas wstać.

tulipanna lubi tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Roberta wrote:
    Potwierdzam napis :)

Haha też zamowilas??

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to im się udała niespodzianka ;p Ja właśnie zajadam się pasztetem francuskim ale nie drobimexu tylko taki na wage z Carrefour jest pyszny!!

• Lexi150 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia wrote:
    no to im się udała niespodzianka ;p Ja właśnie zajadam się pasztetem francuskim ale nie drobimexu tylko taki na wage z Carrefour jest pyszny!!
    A ja właśnie uwielbiam ten z drobimexu. Tylko musi mnie najść ochota bo tak na co dzień to nie jem :)

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brusia nie wiem dlaczego, ale jak przeczytałam szumikotek to się śmiać zaczęłam. Fajne słówko :P Gdybym miała taką wypasioną karuzelę jak Ty to bym sobie szumisia podarowała. Nasz szumiś od września czeka na właścicielkę.

Kri mąż Cię nieźle podsumował :P Ja bym wysłała zdjęcia i zapytała jak oni się ustosunkują do jakości wykonanej pościeli. Może faktycznie jakiś kocyk w gratisie :P

• madzia.rka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O taki pasztecik to bym opierdzielila. Ja dziś z mezusiem o 6,30 wszamalam kaszke marne potem drzemka i teraz chlebek z majonezem serem żółtym swojska szyneczka i ogorem kiszonym ech pyszne było. Chyba jutro keksa upieke a on musi conajmniej 4 tygodnie dojrzewac :-)
    Tylko kto to wytrzyma cztery tygodnie eccccch. Czas też chyba na pierniczki co nie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 10:59

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzia.rka wrote:
    O taki pasztecik to bym opierdzielila. Ja dziś z mezusiem o 6,30 wszamalam kaszke marne potem drzemka i teraz chlebek z majonezem serem żółtym swojska szyneczka i ogorem kiszonym ech pyszne było. Chyba jutro keksa upieke a on musi conajmniej 4 tygodnie dojrzewac :-)
    Tylko kto to wytrzyma cztery tygodnie eccccch. Czas też chyba na pierniczki co nie?

Madzia ja nigdy keksa nie robiłam, to naprawdę musi leżeć 4 tygodnie? Ja dzisiaj makowce będę robić, dobrze że wczoraj mak zagotowałam i zmieliłam teraz to już chwila roboty :P

madzia.rka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi spróbuj ten z Carrefour jest o niebo smaczniejszy jak dla mnie :D Ja też muszę mieć ochotę a dziś mnie naszła! :D Taki biały na wierzchu kwadratowy :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 11:04

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vayn wrote:
    Madzia ja nigdy keksa nie robiłam, to naprawdę musi leżeć 4 tygodnie? Ja dzisiaj makowce będę robić, dobrze że wczoraj mak zagotowałam i zmieliłam teraz to już chwila roboty :P
    A to specjalnie tak wcześnie makowiec? To już na święta czy żeby tylko tak zjeść bo ja też chce piec a nie wiem kiedy to zrobić ;p
    madzia.rka wrote:
    Ja nie mam weny zabrać się za pierniki, już naszykowałam składniki i piękne foremki do wycinania ;p ale chyba zaraz zrobię masę a jutro upiekę :D i na te nieszczęsne kruche rogaliki też zrobię ;p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 11:06

madzia.rka lubi tę wiadomość

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Keks im starszy tym lepszy.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia wrote:
    A to specjalnie tak wcześnie makowiec? To już na święta czy żeby tylko tak zjeść bo ja też chce piec a nie wiem kiedy to zrobić ;p

Nie, z moejgo małża taki łasuch poprsotu :P Takie na święta, to ja robię 2 dni wcześniej, domowy makowiec długo poleży.

Ja keks tylko taki "supermarketowy" miałam okazję jeść :/

tulipanna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahaaa no właśnie 2 lata temu też robiłam na 2dni wcześniej, myślałam że coś źle robię :D

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna ja kupiłam szumisia wklejalam nawet tutaj zdjecie jak siędzi w wózku :)

Dziewczyny ostatnio pisałam ze moja kruszynka jeszcze w nocy nie fikala zeby mnie obudzić to dzis w nocy był ten "pierwszy raz" 2:30 a ona tańcowała sobie w brzuchu :) :) :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
‹‹ 1039 1040 1041 1042 1043 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ