Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tysia piękny awatarek ale brzuszek to Ty masz giganta
W sobote wybieram sie do H&M moze cos wpadnie w oko
Przyszła zawieszka do smoczka auuuuuu
http://static.pokazywarka.pl/i/6175617/957246/image.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 14:09
tysiaa93, szara myszka, Lexi150, Astra, vayn, Zosia_wop lubią tę wiadomość
-
szara myszka wrote:Lexi150 zapytaj poloznych czy możecie przyjść na te zajecia za miesiąc/ w kolejnej turze - u nas jest taka możliwość jak się przegapi to przychodzisz do kolejnej grupy na te zajecia z których wypadliście
-
natalica06 wrote:Szara Myszka, czy Ty nie masz szkoły rodzenia w Gdańsku? już któryś raz czytam o Twojej SR i mam wrażenie, że piszesz też o mojej
nie, natalciu, ja to drugi koniec Polski od gdańskanatalica06 lubi tę wiadomość
-
Agnesia no właśnie nam nic o tym nie mówiła. Mówiła tylko że w tym okresie świąteczno-sylwestrowym możemy mieć zajęcia wyjątkowo w poniedziałki albo zrobić sobie przerwę i zacząć po nowym roku.
Tak więc czekam na info od Ciebie dobra kobieto. Jak będzie można to nie będę musiała specjalnie dziś sama jechać.
-
Dziewczyny jest nowe promo
jak kupi sie w Tesco ubrania z f&f (dla niemowlaków tez, rownież te z disneya) za min 30zl to od całościowej ceny odliczają -30%
od 26.11 do 29.11
vayn, lula.91 lubią tę wiadomość
-
Okazuje się ze my dziś tez na nasza szkole chyba nie pojdziemy bo auto się popsulo ;/ dziś ostatnie zajecia, podsumowanie i "o roli ojca" - może się w grudniu wybierzemy
ps. przyszla mi wlasnie zamowiona odzywka do wlosow - kurier przyniosl - prawie totalnie zamrozona ;/ rozumiem ze "taki mamy klimat", ale mam nadzieje ze to nie wpłynie na składniki jakość ;/ wiecie cos na ten temat?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 14:30
-
A tak mój Robaczek wygina się jak mamusia leży na lewym boku
https://youtu.be/ICUMrY6YY-4szara myszka, natalica06, marissith, vayn, Bruśka, Biedroneczka29, tysiaa93, Mila920, lula.91, Tusiaa, Zosia_wop lubią tę wiadomość
-
tak to był kurier z 5.10.15 ja zamawiałam we wtorek w nocy. zadowolona jestem
ładne, kolory jak na zdjęciach i fajna jakość ubranek
Zrobiłam ciastka... oczywiście nie wyszły. dobrze że robiłam na pół porcji. chyba nie będę juz piec do porodu. Pierniczki na święta mąż sam sobie zrobiLexi150, vayn, natalica06, szara myszka, Biedroneczka29, tysiaa93, Zosia_wop lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
vayn wrote:O jaaaa Lexi jakie fiki miki Ignaś wyprawia
Też bym tak chciała, zazdroszczęAle to nawet przyjemne jest, nie tak jak kopanie po szyjce
Tylko na lewym boku tak ładnie widać bo chyba to główkę i rączki wyciąga po tej stronie.
-
nick nieaktualnyJa to tylko czuję taką kulę z prawej strony, z lewej też czuję jak się rozpycha. No i pewnie po szyjce to mi z łokcia wali bo tam też ostatnio bolało
No nic dzisiaj mnie olśniło, że moje bóle pachwin to Pola pewnie, leży poprzecznie i mnie rozciąga na boki za mocno
Zosia dzięki za cynk, już dzwoniłam do mamy, jedzie na łowy "wnuczkowe"
Biedroncia śliczna zawieszkaZ wykładziną już coś wyjaśnili?
Astra jakie ciuszki! Właśnie do mnie dotarło, że nie mam ani 1 pary skarpetek
Tysia pojawiłaś mi się w propozycjach na fb, mimo że nie mamy wspólnych znajomychWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 15:26
Astra lubi tę wiadomość
-
Astra piękne ciuszki! tez mi się podobają te niebieskie spodenki, widze ze kolor na zywo jeszcze ladniejszy niż na stronie! a powiedz mi jakie one sa jakościowo? myślisz ze ok? jaki rozmiar wzielas?
Astra lubi tę wiadomość
-
Vayn maz dzwonił od razu do sklepu maja to wyjaśnić,niech sie streszczają bo to cos wkurwiac mi oczy
to dziwne ze jak nie macie wspólnych znajomych na fb to Ci sie pokazała.Na pewno to Tysia ?hihi
Lexi ale fika koziołki moja kruszynka juz tez coraz bardziej aktywna i tez czasami widac jak szaleje,ale nie az tak mocno jak Ignasmoze jak przybierze na wadze to bedzie miala więcej sił i wtedy da mamusce popalic
We wtorek wizyta ciekawe ile przybrała . -
nick nieaktualny