X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • milola86 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehx25k.jpg

atdcvcqgb9ua249c.png
    3i49df9h2ksxxkie.png

Bóg mówi prosto o krzywych liniach naszego życia...
    Adaś Ewa Róża i Piotr-moje maleńkie aniołki
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 - na avatarku to Twój brzuszek?! :o

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gorgeous wrote:
    tysiaa93 - na avatarku to Twój brzuszek?! :o
    To ja we własnej osobie :) A brzuszek na zdjęciu jakiś duży wyszedł :P

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    To ja we własnej osobie :) A brzuszek na zdjęciu jakiś duży wyszedł :P
    Słodki i piękny! Ja dziś wkroczyłam w 30tc i zrobiłam zdjęcie - ogólnie mój brzuch wydaje się dla mnie duży i już ciężki, ale tak na zdjęciu to jest dość skromniutki... W sumie dobrze, bo i tak jeszcze pewnie sporo podrośnie, więc nie wiem, jak go będę ze sobą ciągać. :P

tysiaa93 lubi tę wiadomość

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj szalałam i wypucowałam salon. A dzisiaj leżę i boli mnie dupa i plecy... :) Macie jakieś sposoby na plecy?

Dobra- zaczynam Was nadrabiać :) :) :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gorgeous a gdzie fotka dla ciotek? Przecież tu trzeba wszystko pokazywać :P

Lula z którego tygodnia masz brzucho w avatarku?

• gorgeous Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vayn - mam fotkę, ale w tle jest mega burdel, drabina i mnóstwo innych rzeczy, bo właśnie remont u nas pełną parą... pochwalę się fotką za tydzień, jeśli mąż wyrobi się z remontem w tym pokoju :D i Wy się też trochę pochwalcie! :D

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po pierwsze Szara.myszka wszystkiego najlepszego :D

Moja szyjka w październiku miała 37mm a ostatnio 40mm. Także jestem długa, zwarta i twarda :)

Przegladalam 5-10-15, ale nic mi nie wpadło w oko. Za to poluje na f&f, więc dzięki za cynka!

Ja wkroczyłam w 28 tydzień... boże, to już bliżej niz dalej :)

szara myszka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na chwilę obecną nie mam ani rozstępów ani cellulitu (odpukać). Staram się po siłowni zawsze rolowac takim wałkiem. http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b809a7558d2a.jpg

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn zdjęcie robiłam w zeszłym tygodniu- początek 27 tygodnia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://web.facebook.com/1478447089127954/videos/1486554084983921

Podpatrzone na innym wątku- jeżeli nie lubicie gdy ktoś maca Was po brzuchu :D ja nienawidzę....

Lexi150, tulipanna, Moniaa lubią tę wiadomość

• Lexi150 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie wiem co to cellulit. Od zawsze miałam dosyć duże uda w stosunku do reszty ciała ale na szczęście bez tego paskudztwa. I oby się nie pojawił.

Gorgeous wytnij tło i będzie git. ;)

Mila na Twoje foto też czekamy. :)

Lula Ty masz taki malusi brzuszek? Czy to z początków ciąży?

Ja jednak idę dziś na zajęcia SR bo Mąż dzwonił, że już po dostawie i kończy normalnie.

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lula.91 wrote:
    https://web.facebook.com/1478447089127954/videos/1486554084983921

Podpatrzone na innym wątku- jeżeli nie lubicie gdy ktoś maca Was po brzuchu :D ja nienawidzę....

Ja nie tyle co nie lubię ale przy moich skurczach nie powinno się głaskać i wkurza mnie gdy ktoś tak robi. Pozwalam położyć rękę żeby poczuć jak Mały się rusza ale głaskanie jest niefajne.

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo matko Lula ! Ty to w ogóle brzusia nie masz. Ja nie wiem gdzie wy je chowacie na plecach?? :D :D

Tysiaa aaa twój brzusio to coraz wiekszy się robi :P mała rośnie jak szalona pewnie :)

Ogólnie piekne brzuszki macie :P

Aaa ja byłam na wizycie u dentysty i myslałam że będe miała do robienia wiecej niż 1 zęba aaa tu taka niespodzianka że tylko ten jeden był :) ale i tak sie umówiłam na kosmetyke 1 zabka i wizyta za tydzień :)

aa mnie nikt nie maca po brzuszku :) sama sobie go macam i mąż czasem :D
    Ja też staram sie podczytywać listopadówki ale zawsze tak jakos trafiam że nie ma nic o porodzie :/ aa wertować tylu stron to mi się nie chce :P Wolę czytać nasze forum :D

tysiaa93 lubi tę wiadomość

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Asicka 81 Koleżanka

Wysłany: 26 listopada 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasze forum ciekawsze

Asiula
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W zeszłym tygodniu jak byłam na urodzinach to nawet dwie koleżanki próbowały mi podnieść bluzkę do góry, żeby zobaczyć brzuch. Także ogólnie NIE ZNOSZĘ jak mnie ktoś tyka :P

Mam mały, Mały siedzi głęboko w środku i ogólnie jest nisko. Macica sięga mi nieco ponad pępek, wiec jak patrze z góry to mam brzuch który się nagle ucina i dalej mam płaskie......

tulipanna lubi tę wiadomość

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://zmniejszacz.pl/galeria/565765463a6f2/bez-nazwy zmobilizowalam się

Lexi150, tulipanna, vayn lubią tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiaa wrote:
    Ooo matko Lula ! Ty to w ogóle brzusia nie masz. Ja nie wiem gdzie wy je chowacie na plecach?? :D :D

Tysiaa aaa twój brzusio to coraz wiekszy się robi :P mała rośnie jak szalona pewnie :)

Ogólnie piekne brzuszki macie :P

Aaa ja byłam na wizycie u dentysty i myslałam że będe miała do robienia wiecej niż 1 zęba aaa tu taka niespodzianka że tylko ten jeden był :) ale i tak sie umówiłam na kosmetyke 1 zabka i wizyta za tydzień :)

aa mnie nikt nie maca po brzuszku :) sama sobie go macam i mąż czasem :D
    Ja też staram sie podczytywać listopadówki ale zawsze tak jakos trafiam że nie ma nic o porodzie :/ aa wertować tylu stron to mi się nie chce :P Wolę czytać nasze forum :D
    Tuuuuusia, One mają po prostu garba na plecach :P Aż niewiartygodne, nie??? Luluś! Cudnie też wyglądasz :)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CO do macania to ja się uchylam jak ktoś z łapkami leci. Matce mojego Lubego też nie dałam, powiedziałam "NIe bo nie". Oczywiście się poskarżyła, ale jak Luby zobaczył, że tak samo potraktowałam koleżankę z pracy to nic nie powiedział a ja mu wyjaśniłam, że dla mnie to tak intymne, że macać to może on i ja:) No i maca moja Mamunia, ale to wiadomo, nie??? Mama to Mama :)

Moniaa lubi tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mi małżu dzisiaj oznajmił, że w porównaniu do poniedziałku to mój brzuch się wielki! Ja tam różnicy nie widzę no ale ok niech będzie.

CO do głaskania, u mnie w domu to nikt nawet nie pomyślał żeby mnie pogłaskać. Tutaj w stronach małża to każdy leci z łapskiem wyciągniętym jak widzi brzuch. Tłumaczę, że sobie nie życzę, że mnie boli później wszystko to słyszę "jak troszeczke pogłaskamy to nic się nie stanie" ot i gadaj z takimi.

‹‹ 1060 1061 1062 1063 1064 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ