Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
tysiaa93 wrote:To ja we własnej osobie
A brzuszek na zdjęciu jakiś duży wyszedł
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPo pierwsze Szara.myszka wszystkiego najlepszego
Moja szyjka w październiku miała 37mm a ostatnio 40mm. Także jestem długa, zwarta i twarda
Przegladalam 5-10-15, ale nic mi nie wpadło w oko. Za to poluje na f&f, więc dzięki za cynka!
Ja wkroczyłam w 28 tydzień... boże, to już bliżej niz dalejszara myszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też nie wiem co to cellulit. Od zawsze miałam dosyć duże uda w stosunku do reszty ciała ale na szczęście bez tego paskudztwa. I oby się nie pojawił.
Gorgeous wytnij tło i będzie git.
Mila na Twoje foto też czekamy.
Lula Ty masz taki malusi brzuszek? Czy to z początków ciąży?
Ja jednak idę dziś na zajęcia SR bo Mąż dzwonił, że już po dostawie i kończy normalnie. -
lula.91 wrote:https://web.facebook.com/1478447089127954/videos/1486554084983921
Podpatrzone na innym wątku- jeżeli nie lubicie gdy ktoś maca Was po brzuchuja nienawidzę....
Ja nie tyle co nie lubię ale przy moich skurczach nie powinno się głaskać i wkurza mnie gdy ktoś tak robi. Pozwalam położyć rękę żeby poczuć jak Mały się rusza ale głaskanie jest niefajne. -
Ooo matko Lula ! Ty to w ogóle brzusia nie masz. Ja nie wiem gdzie wy je chowacie na plecach??
Tysiaa aaa twój brzusio to coraz wiekszy się robimała rośnie jak szalona pewnie
Ogólnie piekne brzuszki macie
Aaa ja byłam na wizycie u dentysty i myslałam że będe miała do robienia wiecej niż 1 zęba aaa tu taka niespodzianka że tylko ten jeden byłale i tak sie umówiłam na kosmetyke 1 zabka i wizyta za tydzień
aa mnie nikt nie maca po brzuszkusama sobie go macam i mąż czasem
Ja też staram sie podczytywać listopadówki ale zawsze tak jakos trafiam że nie ma nic o porodzieaa wertować tylu stron to mi się nie chce
Wolę czytać nasze forum
tysiaa93 lubi tę wiadomość
Kubuś
-
nick nieaktualnyW zeszłym tygodniu jak byłam na urodzinach to nawet dwie koleżanki próbowały mi podnieść bluzkę do góry, żeby zobaczyć brzuch. Także ogólnie NIE ZNOSZĘ jak mnie ktoś tyka
Mam mały, Mały siedzi głęboko w środku i ogólnie jest nisko. Macica sięga mi nieco ponad pępek, wiec jak patrze z góry to mam brzuch który się nagle ucina i dalej mam płaskie......tulipanna lubi tę wiadomość
-
Tusiaa wrote:Ooo matko Lula ! Ty to w ogóle brzusia nie masz. Ja nie wiem gdzie wy je chowacie na plecach??
Tysiaa aaa twój brzusio to coraz wiekszy się robimała rośnie jak szalona pewnie
Ogólnie piekne brzuszki macie
Aaa ja byłam na wizycie u dentysty i myslałam że będe miała do robienia wiecej niż 1 zęba aaa tu taka niespodzianka że tylko ten jeden byłale i tak sie umówiłam na kosmetyke 1 zabka i wizyta za tydzień
aa mnie nikt nie maca po brzuszkusama sobie go macam i mąż czasem
Ja też staram sie podczytywać listopadówki ale zawsze tak jakos trafiam że nie ma nic o porodzieaa wertować tylu stron to mi się nie chce
Wolę czytać nasze forum
Aż niewiartygodne, nie??? Luluś! Cudnie też wyglądasz
-
CO do macania to ja się uchylam jak ktoś z łapkami leci. Matce mojego Lubego też nie dałam, powiedziałam "NIe bo nie". Oczywiście się poskarżyła, ale jak Luby zobaczył, że tak samo potraktowałam koleżankę z pracy to nic nie powiedział a ja mu wyjaśniłam, że dla mnie to tak intymne, że macać to może on i ja:) No i maca moja Mamunia, ale to wiadomo, nie??? Mama to Mama
Moniaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo mi małżu dzisiaj oznajmił, że w porównaniu do poniedziałku to mój brzuch się wielki! Ja tam różnicy nie widzę no ale ok niech będzie.
CO do głaskania, u mnie w domu to nikt nawet nie pomyślał żeby mnie pogłaskać. Tutaj w stronach małża to każdy leci z łapskiem wyciągniętym jak widzi brzuch. Tłumaczę, że sobie nie życzę, że mnie boli później wszystko to słyszę "jak troszeczke pogłaskamy to nic się nie stanie" ot i gadaj z takimi.