Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • milola86 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehx25k.jpg

atdcvcqgb9ua249c.png
    3i49df9h2ksxxkie.png

Bóg mówi prosto o krzywych liniach naszego życia...
    Adaś Ewa Róża i Piotr-moje maleńkie aniołki
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 - na avatarku to Twój brzuszek?! :o

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gorgeous wrote:
    tysiaa93 - na avatarku to Twój brzuszek?! :o
    To ja we własnej osobie :) A brzuszek na zdjęciu jakiś duży wyszedł :P

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    To ja we własnej osobie :) A brzuszek na zdjęciu jakiś duży wyszedł :P
    Słodki i piękny! Ja dziś wkroczyłam w 30tc i zrobiłam zdjęcie - ogólnie mój brzuch wydaje się dla mnie duży i już ciężki, ale tak na zdjęciu to jest dość skromniutki... W sumie dobrze, bo i tak jeszcze pewnie sporo podrośnie, więc nie wiem, jak go będę ze sobą ciągać. :P

tysiaa93 lubi tę wiadomość

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj szalałam i wypucowałam salon. A dzisiaj leżę i boli mnie dupa i plecy... :) Macie jakieś sposoby na plecy?

Dobra- zaczynam Was nadrabiać :) :) :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gorgeous a gdzie fotka dla ciotek? Przecież tu trzeba wszystko pokazywać :P

Lula z którego tygodnia masz brzucho w avatarku?

• gorgeous Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vayn - mam fotkę, ale w tle jest mega burdel, drabina i mnóstwo innych rzeczy, bo właśnie remont u nas pełną parą... pochwalę się fotką za tydzień, jeśli mąż wyrobi się z remontem w tym pokoju :D i Wy się też trochę pochwalcie! :D

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po pierwsze Szara.myszka wszystkiego najlepszego :D

Moja szyjka w październiku miała 37mm a ostatnio 40mm. Także jestem długa, zwarta i twarda :)

Przegladalam 5-10-15, ale nic mi nie wpadło w oko. Za to poluje na f&f, więc dzięki za cynka!

Ja wkroczyłam w 28 tydzień... boże, to już bliżej niz dalej :)

szara myszka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na chwilę obecną nie mam ani rozstępów ani cellulitu (odpukać). Staram się po siłowni zawsze rolowac takim wałkiem. http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b809a7558d2a.jpg

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn zdjęcie robiłam w zeszłym tygodniu- początek 27 tygodnia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://web.facebook.com/1478447089127954/videos/1486554084983921

Podpatrzone na innym wątku- jeżeli nie lubicie gdy ktoś maca Was po brzuchu :D ja nienawidzę....

Lexi150, tulipanna, Moniaa lubią tę wiadomość

• Lexi150 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie wiem co to cellulit. Od zawsze miałam dosyć duże uda w stosunku do reszty ciała ale na szczęście bez tego paskudztwa. I oby się nie pojawił.

Gorgeous wytnij tło i będzie git. ;)

Mila na Twoje foto też czekamy. :)

Lula Ty masz taki malusi brzuszek? Czy to z początków ciąży?

Ja jednak idę dziś na zajęcia SR bo Mąż dzwonił, że już po dostawie i kończy normalnie.

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lula.91 wrote:
    https://web.facebook.com/1478447089127954/videos/1486554084983921

Podpatrzone na innym wątku- jeżeli nie lubicie gdy ktoś maca Was po brzuchu :D ja nienawidzę....

Ja nie tyle co nie lubię ale przy moich skurczach nie powinno się głaskać i wkurza mnie gdy ktoś tak robi. Pozwalam położyć rękę żeby poczuć jak Mały się rusza ale głaskanie jest niefajne.

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo matko Lula ! Ty to w ogóle brzusia nie masz. Ja nie wiem gdzie wy je chowacie na plecach?? :D :D

Tysiaa aaa twój brzusio to coraz wiekszy się robi :P mała rośnie jak szalona pewnie :)

Ogólnie piekne brzuszki macie :P

Aaa ja byłam na wizycie u dentysty i myslałam że będe miała do robienia wiecej niż 1 zęba aaa tu taka niespodzianka że tylko ten jeden był :) ale i tak sie umówiłam na kosmetyke 1 zabka i wizyta za tydzień :)

aa mnie nikt nie maca po brzuszku :) sama sobie go macam i mąż czasem :D
    Ja też staram sie podczytywać listopadówki ale zawsze tak jakos trafiam że nie ma nic o porodzie :/ aa wertować tylu stron to mi się nie chce :P Wolę czytać nasze forum :D

tysiaa93 lubi tę wiadomość

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Asicka 81 Koleżanka

Wysłany: 26 listopada 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasze forum ciekawsze

Asiula
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W zeszłym tygodniu jak byłam na urodzinach to nawet dwie koleżanki próbowały mi podnieść bluzkę do góry, żeby zobaczyć brzuch. Także ogólnie NIE ZNOSZĘ jak mnie ktoś tyka :P

Mam mały, Mały siedzi głęboko w środku i ogólnie jest nisko. Macica sięga mi nieco ponad pępek, wiec jak patrze z góry to mam brzuch który się nagle ucina i dalej mam płaskie......

tulipanna lubi tę wiadomość

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://zmniejszacz.pl/galeria/565765463a6f2/bez-nazwy zmobilizowalam się

Lexi150, tulipanna, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiaa wrote:
    Ooo matko Lula ! Ty to w ogóle brzusia nie masz. Ja nie wiem gdzie wy je chowacie na plecach?? :D :D

Tysiaa aaa twój brzusio to coraz wiekszy się robi :P mała rośnie jak szalona pewnie :)

Ogólnie piekne brzuszki macie :P

Aaa ja byłam na wizycie u dentysty i myslałam że będe miała do robienia wiecej niż 1 zęba aaa tu taka niespodzianka że tylko ten jeden był :) ale i tak sie umówiłam na kosmetyke 1 zabka i wizyta za tydzień :)

aa mnie nikt nie maca po brzuszku :) sama sobie go macam i mąż czasem :D
    Ja też staram sie podczytywać listopadówki ale zawsze tak jakos trafiam że nie ma nic o porodzie :/ aa wertować tylu stron to mi się nie chce :P Wolę czytać nasze forum :D
    Tuuuuusia, One mają po prostu garba na plecach :P Aż niewiartygodne, nie??? Luluś! Cudnie też wyglądasz :)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CO do macania to ja się uchylam jak ktoś z łapkami leci. Matce mojego Lubego też nie dałam, powiedziałam "NIe bo nie". Oczywiście się poskarżyła, ale jak Luby zobaczył, że tak samo potraktowałam koleżankę z pracy to nic nie powiedział a ja mu wyjaśniłam, że dla mnie to tak intymne, że macać to może on i ja:) No i maca moja Mamunia, ale to wiadomo, nie??? Mama to Mama :)

Moniaa lubi tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mi małżu dzisiaj oznajmił, że w porównaniu do poniedziałku to mój brzuch się wielki! Ja tam różnicy nie widzę no ale ok niech będzie.

CO do głaskania, u mnie w domu to nikt nawet nie pomyślał żeby mnie pogłaskać. Tutaj w stronach małża to każdy leci z łapskiem wyciągniętym jak widzi brzuch. Tłumaczę, że sobie nie życzę, że mnie boli później wszystko to słyszę "jak troszeczke pogłaskamy to nic się nie stanie" ot i gadaj z takimi.

‹‹ 1060 1061 1062 1063 1064 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ