X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja czekam, aż mojego to zaczną głaskać po czlonku. Skoro mnie można bądź co bądź po macicy..... :P :P

A to zdjęcie z teraz: http://naforum.zapodaj.net/thumbs/44ac8055f2cd.jpg

tulipanna, vayn, marissith, madzia.rka, Mila920, d84, Astra, Tusiaa, Zosia_wop, tysiaa93, Lexi150, MamaNieMama, Moniaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tj 27+1

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milusia, pięknie!

Mila920 lubi tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie brzuchy piękne!

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lula normalnie patrzę i nie wierzę o.O

Byłaś bardzo wysportowana przed ciążą? Podobno jak ktoś ma dobre mięśnie brzucha to później powoli rośnie. Bardzo ładnie wyglądasz, ale Twój dzidziolek nie wiem gdzie się schował :-P musisz bardzo czuc i widzieć jego ruchy?

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny gdzie wy te dzieciolki chowacie. Ja w porównaniu do Was to 12 miesiąc ;-) Zazdraszczam Wam tych szkół rodzenia ja się posilkuje książkami a wiadomo to nie to samo.

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • Astra Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łooooo jakie brzusie cudowne, choć fakt, lula chyba masz najmniejszy z nas wszystkich :-D mój teraz zaczął troszkę przyspieszać ale myślałam że na tym etapie będę miała większy. Głaskać tez nie pozwalam, na szczęście nikt z łapami nie wyskakuje. Mąż jedynie może ręce położyć a tak to mój brzuch i tyle. Głaskać sobie psa mogą nie mnie.

Zaraz się rozpłaczę chyba, mąż na treningu a ja nie mogę słoika z ogorkami kiszonymi odkręcić :'( a MUSZĘ zjeść choć pół i już.

http://vitanonestperfecta.blogspot.com/
    11.02.2016 powitaliśmy nasz Cud 3290g 56cm
    ec8a5b5bf3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila920 wrote:
    Lula normalnie patrzę i nie wierzę o.O

Byłaś bardzo wysportowana przed ciążą? Podobno jak ktoś ma dobre mięśnie brzucha to później powoli rośnie. Bardzo ładnie wyglądasz, ale Twój dzidziolek nie wiem gdzie się schował :-P musisz bardzo czuc i widzieć jego ruchy?
    Chuda nigdy nie byłam, ale wysportowany tak. Przed ciążą chodziłam 5 razy w tygodniu na siłownię po 2h. W ogóle to na początku nawet się nie zorientowałam jak zrobiłam się ekstremalnie senna, że jestem w ciąży tylko, że się w końcu przetrenowalam. Dopiero 6/7tc zrobiłam test....

I fakt lekarz powiedział, że możliwe, że mi mięśnie go trzymają. Ale i tak u mnie w rodzinie kobiety w ciąży mają mały brzuszek. Moja mama powiedziała, że jej to dopiero w 9 miesiącu mocno wyskoczył.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 22:26

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4e79e33dc1d4.jpg

Tusiaa, Zosia_wop, tysiaa93, madzia.rka, Lexi150 lubią tę wiadomość

• Tusiaa Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też kiedyś sporo biegalam, brzuszki , siłownia :) fakt oponke zawsze mialam i mięśnie były ukryte pod tluszczykiem :D fakt może i późno mi zaczął rosnąć ale jest. Nieduży ale większy od niktieych z Was :) moja mama niby miała duże brzuchu w ciąży ale na szczęście nie mam tego po niej :D jak i wymiotow do 7 Msc ciąży i za to dziękuję hehe :)
    Tulipanna a Ty może byś się brzusiem pochwalila bo dawno chyba nie pokazywałas :)

Noo ba ze nasze forum ciekawsze :)

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tesco odwiedzone ;)
    img_20151127060802_image_zmniejszamy_pl.jpg

Tusiaa, Biedroneczka29, vayn, Mila920, tysiaa93, szara myszka, lula.91, madzia.rka, Lexi150 lubią tę wiadomość

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lula taka figurę jaka masz w 7 mcu chciałaby miec nie jedna nieciezarówka :D tylko pozazdrościć :)

Miła rozumiem, ze ten pies to nie Ty ;) i zdjęcie zostało podmienione? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 23:11

lula.91 lubi tę wiadomość

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śliczne brzuszki :)
    Zosia śliczne ciuszki tez sie nie moge doczekać kiedy zrobie napad na Tesco :) coraz bliżej coraz bliżej :) :)

Moja wykładzina okazała sie ze to ta co zamawiałam ,ale jak dla mnie na kawałku w sklepie gdzie mozna było zobaczyc i pomacać prezentowała sie 100 razy lepiej No ale cóż... Co sie nawkur.....to az mi teraz kruszynki mojej szkoda :(

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaki pies? :-P to do mnie czy jakiejś innej 'miłej'? :-D

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia a te ciuszki udało Ci się w jakiejś promocji kupic czy tak o po prostu? Może się jutro wybiore ;-)

Zosia_wop lubi tę wiadomość

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 00:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lula o kurcze, takiego chudego brzuszka to nawet przed ciążą nie miałam, szybko wrócisz do formy po porodzie, super jest :)

Mila piękna piłeczka :)

Zrobiłam sobie 3godzinną "drzemkę", ciekawe o której teraz usnę :P

lula.91, Mila920 lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 04:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pochorowalismy sie z mezem :'( masakra, katar I gardlo I glows boli :| jutro musze zrobic syrop:/ co najszybciej pusci sok? Cebula czy burak?

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • Liskova Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 04:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szara myszka wrote:
    Pochorowalismy sie z mezem :'( masakra, katar I gardlo I glows boli :| jutro musze zrobic syrop:/ co najszybciej pusci sok? Cebula czy burak?
    Cebula lepsza :) 3 średnie cebule posiekaj, dodaj 1/2 szklanki miodu, wymieszaj i odstaw na kilka godzin w ciepłe miejsce. Potem zlej do słoika, dodaj 50ml wody i pij po 1 łyżce 3x dziennie. Super na kaszel.
    A tak poza tym to dużo spać, herbata z sokiem malinowym/pigwą/imbirem; herbatka z lipy z plasterkiem cytryny i miodem; dużo czosnku; pić dużo wody mineralnej jeśli jest kaszel lub katar. Na gorączkę paracetamol (pilnowac, żeby nie skoczyła wyżej niż 37 stopni).

szara myszka lubi tę wiadomość

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszko ja kroje dwie duze cebule zalewam miodem lub zasypuje cukrem i po 5godzinach gotowy syrop do picia :) tez go obecnie pije :)

szara myszka lubi tę wiadomość

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2015, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia_wop mój Małż wczoraj mówił, że się cieszy na weekend i, że będzie spał i leżał do oporu. Po Twoim zdjęciu ubranek zagwarantowałaś mu wywalenie z wyra na zakupy do Tesco (notabene na drugim końcu miasta :)).:D :D

Co do brzuszka to dziękuję :)

A mi w końcu udało się rano wstać i iść na badania tj krew, mocz i krzywa :) jestem chyba mistrzem na ostatnią chwilę (albo wice, bo pierwsze miejsce ma w tym mój Małż :)). Wstałam o 6, o 7 byłam na miejscu a teraz muszę czekać do 8 na lekarza, bo inaczej mi nie zrobią obciążenia..... A zanim w końcu odesłano mnie do właściwego gabinetu, byłam chyba w trzech. Nosz kur.... Nie będę chować tego pojemniczka z moczem, bo ciągle go wyciągam i komuś daję :D :D

‹‹ 1061 1062 1063 1064 1065 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ