X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja czekam, aż mojego to zaczną głaskać po czlonku. Skoro mnie można bądź co bądź po macicy..... :P :P

A to zdjęcie z teraz: http://naforum.zapodaj.net/thumbs/44ac8055f2cd.jpg

tulipanna, vayn, marissith, madzia.rka, Mila920, d84, Astra, Tusiaa, Zosia_wop, tysiaa93, Lexi150, MamaNieMama, Moniaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tj 27+1

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milusia, pięknie!

Mila920 lubi tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie brzuchy piękne!

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lula normalnie patrzę i nie wierzę o.O

Byłaś bardzo wysportowana przed ciążą? Podobno jak ktoś ma dobre mięśnie brzucha to później powoli rośnie. Bardzo ładnie wyglądasz, ale Twój dzidziolek nie wiem gdzie się schował :-P musisz bardzo czuc i widzieć jego ruchy?

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny gdzie wy te dzieciolki chowacie. Ja w porównaniu do Was to 12 miesiąc ;-) Zazdraszczam Wam tych szkół rodzenia ja się posilkuje książkami a wiadomo to nie to samo.

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • Astra Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łooooo jakie brzusie cudowne, choć fakt, lula chyba masz najmniejszy z nas wszystkich :-D mój teraz zaczął troszkę przyspieszać ale myślałam że na tym etapie będę miała większy. Głaskać tez nie pozwalam, na szczęście nikt z łapami nie wyskakuje. Mąż jedynie może ręce położyć a tak to mój brzuch i tyle. Głaskać sobie psa mogą nie mnie.

Zaraz się rozpłaczę chyba, mąż na treningu a ja nie mogę słoika z ogorkami kiszonymi odkręcić :'( a MUSZĘ zjeść choć pół i już.

http://vitanonestperfecta.blogspot.com/
    11.02.2016 powitaliśmy nasz Cud 3290g 56cm
    ec8a5b5bf3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila920 wrote:
    Lula normalnie patrzę i nie wierzę o.O

Byłaś bardzo wysportowana przed ciążą? Podobno jak ktoś ma dobre mięśnie brzucha to później powoli rośnie. Bardzo ładnie wyglądasz, ale Twój dzidziolek nie wiem gdzie się schował :-P musisz bardzo czuc i widzieć jego ruchy?
    Chuda nigdy nie byłam, ale wysportowany tak. Przed ciążą chodziłam 5 razy w tygodniu na siłownię po 2h. W ogóle to na początku nawet się nie zorientowałam jak zrobiłam się ekstremalnie senna, że jestem w ciąży tylko, że się w końcu przetrenowalam. Dopiero 6/7tc zrobiłam test....

I fakt lekarz powiedział, że możliwe, że mi mięśnie go trzymają. Ale i tak u mnie w rodzinie kobiety w ciąży mają mały brzuszek. Moja mama powiedziała, że jej to dopiero w 9 miesiącu mocno wyskoczył.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 22:26

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4e79e33dc1d4.jpg

Tusiaa, Zosia_wop, tysiaa93, madzia.rka, Lexi150 lubią tę wiadomość

• Tusiaa Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też kiedyś sporo biegalam, brzuszki , siłownia :) fakt oponke zawsze mialam i mięśnie były ukryte pod tluszczykiem :D fakt może i późno mi zaczął rosnąć ale jest. Nieduży ale większy od niktieych z Was :) moja mama niby miała duże brzuchu w ciąży ale na szczęście nie mam tego po niej :D jak i wymiotow do 7 Msc ciąży i za to dziękuję hehe :)
    Tulipanna a Ty może byś się brzusiem pochwalila bo dawno chyba nie pokazywałas :)

Noo ba ze nasze forum ciekawsze :)

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tesco odwiedzone ;)
    img_20151127060802_image_zmniejszamy_pl.jpg

Tusiaa, Biedroneczka29, vayn, Mila920, tysiaa93, szara myszka, lula.91, madzia.rka, Lexi150 lubią tę wiadomość

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lula taka figurę jaka masz w 7 mcu chciałaby miec nie jedna nieciezarówka :D tylko pozazdrościć :)

Miła rozumiem, ze ten pies to nie Ty ;) i zdjęcie zostało podmienione? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 23:11

lula.91 lubi tę wiadomość

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śliczne brzuszki :)
    Zosia śliczne ciuszki tez sie nie moge doczekać kiedy zrobie napad na Tesco :) coraz bliżej coraz bliżej :) :)

Moja wykładzina okazała sie ze to ta co zamawiałam ,ale jak dla mnie na kawałku w sklepie gdzie mozna było zobaczyc i pomacać prezentowała sie 100 razy lepiej No ale cóż... Co sie nawkur.....to az mi teraz kruszynki mojej szkoda :(

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2015, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaki pies? :-P to do mnie czy jakiejś innej 'miłej'? :-D

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia a te ciuszki udało Ci się w jakiejś promocji kupic czy tak o po prostu? Może się jutro wybiore ;-)

Zosia_wop lubi tę wiadomość

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 00:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lula o kurcze, takiego chudego brzuszka to nawet przed ciążą nie miałam, szybko wrócisz do formy po porodzie, super jest :)

Mila piękna piłeczka :)

Zrobiłam sobie 3godzinną "drzemkę", ciekawe o której teraz usnę :P

lula.91, Mila920 lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 04:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pochorowalismy sie z mezem :'( masakra, katar I gardlo I glows boli :| jutro musze zrobic syrop:/ co najszybciej pusci sok? Cebula czy burak?

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • Liskova Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 04:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szara myszka wrote:
    Pochorowalismy sie z mezem :'( masakra, katar I gardlo I glows boli :| jutro musze zrobic syrop:/ co najszybciej pusci sok? Cebula czy burak?
    Cebula lepsza :) 3 średnie cebule posiekaj, dodaj 1/2 szklanki miodu, wymieszaj i odstaw na kilka godzin w ciepłe miejsce. Potem zlej do słoika, dodaj 50ml wody i pij po 1 łyżce 3x dziennie. Super na kaszel.
    A tak poza tym to dużo spać, herbata z sokiem malinowym/pigwą/imbirem; herbatka z lipy z plasterkiem cytryny i miodem; dużo czosnku; pić dużo wody mineralnej jeśli jest kaszel lub katar. Na gorączkę paracetamol (pilnowac, żeby nie skoczyła wyżej niż 37 stopni).

szara myszka lubi tę wiadomość

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszko ja kroje dwie duze cebule zalewam miodem lub zasypuje cukrem i po 5godzinach gotowy syrop do picia :) tez go obecnie pije :)

szara myszka lubi tę wiadomość

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2015, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia_wop mój Małż wczoraj mówił, że się cieszy na weekend i, że będzie spał i leżał do oporu. Po Twoim zdjęciu ubranek zagwarantowałaś mu wywalenie z wyra na zakupy do Tesco (notabene na drugim końcu miasta :)).:D :D

Co do brzuszka to dziękuję :)

A mi w końcu udało się rano wstać i iść na badania tj krew, mocz i krzywa :) jestem chyba mistrzem na ostatnią chwilę (albo wice, bo pierwsze miejsce ma w tym mój Małż :)). Wstałam o 6, o 7 byłam na miejscu a teraz muszę czekać do 8 na lekarza, bo inaczej mi nie zrobią obciążenia..... A zanim w końcu odesłano mnie do właściwego gabinetu, byłam chyba w trzech. Nosz kur.... Nie będę chować tego pojemniczka z moczem, bo ciągle go wyciągam i komuś daję :D :D

‹‹ 1061 1062 1063 1064 1065 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ