Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ostatnio będąc w Tesco oglądałam ten strój dinozaura i chyba po niego pojedziemy. Obudzialm się standard o 3 zasnelam przed 6 mąż obudził mnie na tabletkę i śniadanie a teraz jeszcze pół godziny czekać do cukru. Jakie to jest upierdliwe i meczace.
Wczoraj mi się nie chciało ale zmusilam się do prasowania i mam z głowy jedna partie.
Lula siuskow nie pozyczamy nie rozdajemy. W końcu nie będą mieli co zbadać i powtórka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 07:59
lula.91 lubi tę wiadomość

-
Mbie dzisiaj babcia telefonem obudziła. Przyjedzie do mnie z moimi ulubionymi golabkami z ziemniaków mhmmmmm mam slinotok. Spalam dzisiaj jak niemowlaczek czekam jak mój królewicz zacznie się ruszać bo ostatnio ma leniwe poranki

Nasz kochany Olus
-
nick nieaktualnyJuż chyba trafiłam na osobę, która naprawdę przyjmie moje siuski
jestem po glukozie- i dzięki Waszym relacją przyszłam super przygotowana!
Miałam cytryne i wodę na w razie w. Nie było nawet takie straszne w smaku
z ta cytryna smakowało jak taki ulepek z dna jak nie zamieszasz dobrze herbaty
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Ja do syropu daje jeszcze czosnek. Mogłabym ten syrop pić jak sok. Na kaszel dobra herbatka z majeranku dwie łyżeczki zalać zaparzyc wypić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 08:41
szara myszka lubi tę wiadomość

Nasz kochany Olus
-
Mila920 wrote:Jaki pies?
to do mnie czy jakiejś innej 'miłej'? 
Wiesz, ze wczoraj widziałam zamiast Twojego zdjęcia brzuszka to jakiegoś psa
i nic nie piłam serio
a dzis juz widze 
Moniaa, Mila920, vayn lubią tę wiadomość
-
Lula u nas w Tesco az taj duzo rzeczy fajnych nie było tzn były śle duzo świątecznych, ale i tak sie opłacało
inaczej zakupy byłyby większe
na przecenione tez jeszcze jest te dodatkowe -30%
Bruska strój dinozaura jest świetny
wzięliśmy mimoz ze nie różowy
lula.91 lubi tę wiadomość
-
Jestem zakręcona jak ruski czołg i odpisuje nie pokoleiMila920 wrote:Zosia a te ciuszki udało Ci się w jakiejś promocji kupic czy tak o po prostu? Może się jutro wybiore

Tak, w Tesco do 29.11 jest promocja -30% na rzeczy z f&f
-
madzia.rka wrote:Smyk ma black friday do 70% przeceny dostałam na maila.
Internetowo tez czy tylko stacjonarnie? Napisali ?
W esotiq tez -40% online tez
Madziarka współczuje sąsiadów, u mnie remonty zakończyli zaś lubią cos zwędzić jak sie zostawi przed drzwiami, kiedyś serio nawet śmieci zniknęły
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 08:57
-
Zosia ja też widziałam psa u Mili a raczej wilka ale dziś już jest Mila i jej brzuszek

Wstaliśmy. Wczoraj było ciężko zasnąć ale jak już zasnęłam ok 1 to tak mi się dobrze spało... Synuś miał bardzo aktywny poprzedni dzień, ciekawe jak będzie dzisiaj.
Na SR było fajnie. Wiem co można dostać i na co liczyć w każdym ze szpitali i w tym w którym chce rodzić położna mówiła, że chyba nie jeszcze nie było tak, żeby odmówili ZZO bo nie było anestezjologa więc jest duża szansa, że je dostanę.
Wczoraj dorwałam na olx-ie dwie koszule ciążowe h&m w dobrej cenie i mogą też być do karmienia i kombinezon z nexta dla małego tak więc dziś idę odebrać. No i jak Mąż dziś wróci normalnie to też go do tesco wyciągnę.
Pytanie do Dziewczyn, którym się szyjka skracała. Miałyście jakieś objawy? Bo mi niby skurcze zelżały ale czuję jakieś takie dziwne kłucia/rozpychanie w pochwie w okolicach szyjki i już trzęsę portkami. Obym dotrwała do wizyty. -
Zosia_wop wrote:Internetowo tez czy tylko stacjonarnie? Napisali ?

W esotiq tez -40% online tez
Madziarka współczuje sąsiadów, u mnie remonty zakończyli zaś lubią cos zwędzić jak sie zostawi przed drzwiami, kiedyś serio nawet śmieci zniknęły
No co Ty śmieci? Ja pierdziele.
Nasz kochany Olus
-
nick nieaktualnyLexi to jednak pojechaliście?
Ja ZZO nie będę brała więc nawet jak nie będzie anestezjologa to mi to się ułatwi!
Kobieta w ciąży w bólach zmienia zdanie, a jak nie będę miała możliwości to jej nie zmienię
Dzięki p. Darii obmyśliłam plan porodu, zamówię sobie piłkę do skakania i będę skakała od stycznia żeby szyjka się pięknie skracała no i postaram się jak najdłużej siedzieć w domu, a raczej mam zamiar przy skurczach pojechać do mamy od której jest 5min do szpitala i właśnie tam czekać na częste skurcze
Jak nam wyjdzie w praktyce, ja jestem panikara 
Dziś mam w planie prać trochę rzeczy dziecięcych tj. materiał z kołyski
Zaraz ją rozłożę na czynniki pierwsze i wstawię ;p
-
Lexi150 wrote:Zosia ja też widziałam psa u Mili a raczej wilka ale dziś już jest Mila i jej brzuszek

Pytanie do Dziewczyn, którym się szyjka skracała. Miałyście jakieś objawy? Bo mi niby skurcze zelżały ale czuję jakieś takie dziwne kłucia/rozpychanie w pochwie w okolicach szyjki i już trzęsę portkami. Obym dotrwała do wizyty.
Ufff bo myslalam, ze mam zwidy
Mi sie skraca i raczej nic nie czuje co bym mogła uznać, ze to jakis objaw... Czasem mi sie zdawało, ze cis kłuje ale było ok, a teraz ni znow sie ciut skróciła i nic nie czułam
-
Lexi150 wrote:Zosia ja też widziałam psa u Mili a raczej wilka ale dziś już jest Mila i jej brzuszek

Wstaliśmy. Wczoraj było ciężko zasnąć ale jak już zasnęłam ok 1 to tak mi się dobrze spało... Synuś miał bardzo aktywny poprzedni dzień, ciekawe jak będzie dzisiaj.
Na SR było fajnie. Wiem co można dostać i na co liczyć w każdym ze szpitali i w tym w którym chce rodzić położna mówiła, że chyba nie jeszcze nie było tak, żeby odmówili ZZO bo nie było anestezjologa więc jest duża szansa, że je dostanę.
Wczoraj dorwałam na olx-ie dwie koszule ciążowe h&m w dobrej cenie i mogą też być do karmienia i kombinezon z nexta dla małego tak więc dziś idę odebrać. No i jak Mąż dziś wróci normalnie to też go do tesco wyciągnę.
Pytanie do Dziewczyn, którym się szyjka skracała. Miałyście jakieś objawy? Bo mi niby skurcze zelżały ale czuję jakieś takie dziwne kłucia/rozpychanie w pochwie w okolicach szyjki i już trzęsę portkami. Obym dotrwała do wizyty.
Lexi ja wprawdzie mam cały czas taka sama krótka szyjke ale takie rozciąganie czuje bardzo często i głównie po lewej stronie. Jak mówiłam o tym doktorów to powiedział że to macica i więzadła. U mnie to wpływu nie miało zobaczymy jak teraz. Mojej koleżance 3,6 skrocila się do 1,7 w tydzień ale objawów żadnych nie miała. Klocia mogą być od infekcji.
Nasz kochany Olus
-
nick nieaktualnyMój Artur jak wraca ze sklepu i idzie jeszcze z psem to kładzie zakupy na klatce i wychodzi na podwórko, ostatnio zakupy zniknęły... na szczęście zauważył kto je zabiera, mamy nowych sąsiadów cyganów na parterze. Stwierdzili że jak stoi na klatce to sobie wzięli bo niczyje, myślałam że szlag mnie trafi i jak wózek zostawić?! Na pewno byśmy zostawili 2kg mandarynek, sok i piwo tak dla kogoś w prezencie
-
nick nieaktualnyAaaa no ja też widziałam psa, ale wiedziałam że to błąd bo już kiedyś się tak na forum jednym nam zrobiłoZosia_wop wrote:Ufff bo myslalam, ze mam zwidy

Mi sie skraca i raczej nic nie czuje co bym mogła uznać, ze to jakis objaw... Czasem mi sie zdawało, ze cis kłuje ale było ok, a teraz ni znow sie ciut skróciła i nic nie czułam
-
Tak Agnesia pojechaliśmy. Chyba ciężarna przyciąga jakieś fluidy bo Mąż nigdy tak wcześnie dostawy nie miał

Coś czuję, że ja też jakoś nie będę specjalnie czekać
Chyba, że mnie Mąż przetrzyma w domu. O tyle dobrze, że teraz zmieniłam lekarza i moja pracuje na pomorzanach więc jak nie będę chciała to mnie nie odeślą mam nadzieję. Zobaczymy jak to w rzeczywistości będzie 
Madzia infekcji na pewno nie mam bo ostatnio posiew czysty. Oby to tylko rozciąganie tych wiązadeł było.