Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
no "do samochodu" to wiadomo, że można ubrać, ale jak się kupuje dżinsy to raczej do chodzenia po bułki, a nie do paradowania w szpilkach. Poza tym ja mam jedne bardzo wygodne wysokie buty i mogłabym w nich przebiec maraton, a teraz w ciąży jak mam już dość duży brzuch to mi ciężko w nich złapać równowagę, mam wrażenie, że zaryję zaraz nosem w trawnik
Tusiaa lubi tę wiadomość
-
Ja mam jesienne botki na naprawdę niedużym obcasie takim klocuszku. Wczoraj je ubrałam i zrobiłam w nich kilka kroków bo do samochodu i z powrotem i myślałam że padnę. Mamy inny środek ciężkości ciała i chodzenie nawet na niewielkim obcasie jest koszmarne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 12:59
-
Ja też już się przerzuciłam na płaskie
A moja teściowa to też dziś dała czadu - cała siatka ubranek, połowa dla dziewczynek (sic! Ma być chłopak) i to jeszcze rozmiary na roczne dziecko. Ale co tam, może wredna jestem, nie będę narzekać...
Dziś 3 trymestr!Lexi150, Moniaa lubią tę wiadomość
-
Ona słodziutka jest, labradorka zmieszana z czymś - taki kochany piesek, nawet lubi jak ją przebieram
w tamtym roku na święta ktoś strzelał fajerwerkami i w stroju mikołaja nam uciekła hehe
A pytanko na jaki rozmiar kupujecie pierwszy kombinezon do wózka? a może pochwalicie się jakie macie te kombinezony/śpiworki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 14:21
-
lula.91 wrote:Ja zakładam w ciąży szpilki jak wiem, że na imprezie będzie się siedzieć
na wyjście z domu i doczłapanie tam i z powrotem jest ok
A wiecie, że nawet nie zajrzałam w tej sprawie do h&m? Nie pomyślałamZe mnie Luby się śmieje, że ja jeszcze trochę się wywrócę, bo brzuch mnie przeważy do przodu, bo stopy w rozmiarze 36 mi równowagi nie zapewnią
lula.91 lubi tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Oj tak, ta 3 z przodu wygląda jednak trochę przerażająco
Wczoraj mierzyłam cyckonosze firmy Lupo w hurtowni u mnie. Bardzo ładne są fasony, wzory, nie jakieś babciiowe. A powiem Wam, że dla dziewczyn ze sporym biustem to rewelacja. Szczerze, one mają fasony dla dużych biustów lepsze niż Triumf, super zabudowane, rewelacyjnie trzymająi są ładniusie. Nosicielki większych biustów powinny już zainwestować.
Podobno kobiety biorą ciut luźniejszy pod biustem i miseczkę o rozmiar większą, żeby na początek się zmieścić jak jest nawał pokarmu i żeby weszła wkładka laktacyjna.tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Kri wrote:Ja też już się przerzuciłam na płaskie
A moja teściowa to też dziś dała czadu - cała siatka ubranek, połowa dla dziewczynek (sic! Ma być chłopak) i to jeszcze rozmiary na roczne dziecko. Ale co tam, może wredna jestem, nie będę narzekać...
Dziś 3 trymestr!
I gratuluję III trymestru
Mnie przeskoczyło już na 8 miesiąc...To dopiero czad
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 14:43
-
Mila920 wrote:A pytanko na jaki rozmiar kupujecie pierwszy kombinezon do wózka? a może pochwalicie się jakie macie te kombinezony/śpiworki?
A poza tym mamy 2-pokojowe mieszkanie na 2-gim pietrze w bloku więc nie wiem jeszcze trochę gdzie te graty będę trzymać (przypominam, że u nas jeden pokój zajmuje córka mojego Lubego) a te wszystkie foteliki, leżaczki, wanienki, no naprawdę zajmuje to sporo miejscaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 14:50
-
tulipanna albo ktoś - poradzcie!
mam mało czasu a zaczelam robic ptasie mleczko takie najprostsze na mleku skondensowanym. W przepisie jest żeby dodac do tego mleka tezejaca galaretke - jak jest ostudzona, ale jeszcze za bardzo nie stezala to mogę dodac czy zmaszcze?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 14:55
-
faktycznie strasznie dużo piszecie:) czytam do końca a późiej nie wiem co miałam napisac
Ja tam na zdjeciu Mili nie widziałam żadnego psa hehebtzn na tym osttanim to tak ale na tym pierwszym z brzusiem to nie
Tulipanna aaa może i faktycznie dodałaś fotkę wtedy co i ja i mówiłaś że mamy podobne brzuszki tak ??
Na całe szczęście i ja się mieszczę w moją zimową kurtkęcoraz bardziej opięta jest ale jestr jeszcze ok
Noo dziewczyny ja ostatnio też zauważyłam że mi się jużna 8 misiąc zmieniło. Aż strach pomyśleć
Śpiworka też nie będę kupować
Ja słyszałam że po 2tyg można zacząć dziecko wystawiać koło okna balkonu żeby sięprzyzwyczajało
Szara myszko a co do gaaterki to ja nie doradzę bo sama jestem lewa w gotowaniumoże poczekaj aż się zgęśnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 15:01
Moniaa, lula.91 lubią tę wiadomość
Kubuś
-
tylko wlasnie ok 17 wychodzimy a potem po tym jak zmieszam z mlekiem musze dac na godzine do lodówki i potem wierzchnia warstwa i boje się ze nie zdaze ;/ kurde zawsze się za wszystko za pozno zabiorę
-
zmotywowałam się poniżej moje dwa kombinezonki ten z prawej kupiłam na ciuchach za ok 20zł, potem dostałam kolejny po rodzinie, ten z prawej ciut cieplejszy. Na obu na metkach jest napis 0-3ms.
do tego planuje dokupić coś z takiego
http://allegro.pl/uniwersalny-spiworek-spiwor-do-wozka-fotelikapolar-i5580580436.html
są z polaru albo wełny
a to mój mega brzuch z dziś (tzn 29t+0d)i 82kg w tym 11 na plusie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 15:04
szara myszka, madzia.rka, vayn, Mila920, tysiaa93, lula.91, Lexi150 lubią tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
madzia.rka wrote:Myszko włóż na chwilę di zamrażarki zaraz ci zacznie się scinac
ok madzia.rka wlozylam, poczekam 10 minut może cos się zadzieje i wtedy musze mieszac już z mlekiem skondensowanym, mam nadzieje ze mi wyjdzie ;/ -
nick nieaktualnyJa do fotelika, ani do wózka nie kupuje
Mam chyba z 3albo 4 kombinezony no i ciepły kocyk. Raczej dłużej niż na 20min z dzieckiem wychodzić nie będę na początku no i oczywiście tylko gdy nie będzie mrozów, chyba że będzie już ciepło to będę wydłużała czas
A do samochodu żeby odwiedzić dziadków te kombinezony też starcząw samochodzie się nagrzeje i rozepnie maluszka