Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
szara myszka wrote:Astra piękne ciuszki! tez mi się podobają te niebieskie spodenki, widze ze kolor na zywo jeszcze ladniejszy niż na stronie! a powiedz mi jakie one sa jakościowo? myślisz ze ok? jaki rozmiar wzielas?
spodenki są super, chyba najbardziej mi się podobają ze wszystkiego co zamówiłambawełna, fajne grubsze. wydaje mi się że są nawet lepsze jakościowo niż podobne ze smyka, ale to moja opinia. rozmiar 68 i wydają mi się troszkę większe niż inne co mam w tym rozmiarze, ale to dobrze, bo nam długi chłopak rośnie
vayn na początek mam ok 5-6par ale na +3mce więcej bo to lato już lato będzie, więc pewnie będę więcej spodni i dresów małemu ubierać a już nie półśpichy :)Zastanawiałam się też nad rajtuzami, ale stwierdziłam że chyba nie będę kupować, bo i tak śpiochy czy grubszy pajac i kombinezon na dwór i koc na wierzch więc jakoś damy radę, a potem się ciepło już zrobiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 15:52
vayn, szara myszka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny a ja już od późnego popoługnia piore gacie na chacie... nie wyobrażam sobie że zostawiam małża na dłuzej w domu... ale moze wtedy pralka by go nie poraziła hehe
Grunt że zlew i zmywarka puste i jest z czego kawke wypićvayn, Astra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonia to ja jak zostawiłam małża w październiku na 2 tyg, to mieszkania nie poznałam.. Wszystko poprane, pomyte, posprzątane. Ja powinnam mieć bałagan na drugie imię
Ja mam jedną parę rajstop na 74 hihi. Kupiłam w maju jeszcze nie wiedząc, że ktoś już tam sobie powoli mieszkanko urządza. Kolor oczywiście różowy
Tysia "pokazać" w sensie zaprosić?
Wam też się pojawił celulit wodny? Uda to tam pal licho, ale całe łydkiJa się zastanawiam skąd u mnie tyle kilogramów waga pokazuje, a to pewnie wody tyle mam zatrzymanej
-
nick nieaktualny
-
Agnesia wrote:Lexi od skończonego 32tyg możesz przychodzić na interesujące Cię zajęcia. Te co dziś są będą 15.12 lub 22.12 tylko u innej położnej. P. Kasia powiedziała żebyś pisała maila lub dzwoniła dokładnie się dowiedzieć
-
Dziewczyny, leżała może któraś z was ze skracajacą się szyjką i twardnieniem w szpitalu? Jak często sprawdzają tą szyjke?
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
aleksandrazz wrote:Dziewczyny, leżała może któraś z was ze skracajacą się szyjką i twardnieniem w szpitalu? Jak często sprawdzają tą szyjke?
-
3,6cm to jest przecież ok, mój gin mówił że do 2,5cm jest norma.
Cellulit mam teraz mega,uda a zwłaszcza tyłek, na którym nigdy nie miałam.
Dziś po raz pierwszy po spacerze bolą mnie łydki, leżę już 2h i nic nie przechodzi ;/
Też sobie chce taki filmik nagrać, ale co kamerkę włączę to dzidzia się chowa....Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 16:54
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
To jest na razie długa. Moja też tyle ma. Dopóki będzie zamknięta jest dobrze. Musisz leżeć i najlepiej z poduchą pod tyłkiem. Jeżeli stwierdzą, że dalej się będzie skarać pomimo leków to założą Tobie szew albo pessar. Ale najpierw muszą zrobić posiew. Z tego co wiem to na pewno codziennie badać nie będą bo po pierwsze lepiej tam za często nie "grzebać" a po drugie takie badanie może sprzyjać infekcji.
Głowa do góry Olcia bo nie jest źle. Jak byłam w szpitalu to przywieźli dziewczynę której szyjka miała ledwie ponad 1cm w 24 tc i kazali jej się nie martwić. Zrobili jej posiew i założyli szew na szyjce. Ale nawet na siku dziewczyna nie wstawała tylko z basenem przychodzili. -
nick nieaktualnyaleksandrazz wrote:Szyjka ma 3,6.
Lekarz Cię skierował do szpitala?
Ja w zeszły piątek miałam wizytę, szyjka 2,5, twardnienie brzucha, bóle w pachwinach z miejsca chciał wysyłać na obserwację. Uprosiłam żeby spróbować inaczej dostałam dowcipną luteinę i aspargin. Zobaczymy jak to się tam ma w kolejny piątek.
Zresztą na lutówkach mamy "Klub krótkich szyjek", jest nas kilka takich 2,5 centymetrowych
Tysia zaprosiłamtysiaa93 lubi tę wiadomość
-
1 października miała 4,5 10 listopada 4 a 23 listopada juz 3,2.Wczoraj miała 3,6 bo cały czas leżę, a dziecko uciska mi główką na nią właśnie. Dzisiaj jak lekarz zapytał drugiego jak wygląda szyjka to powiedział tak o.
"Jeżeli we Mnie trwać będziecie, a słowa moje w was, poproście, o cokolwiek chcecie, a to wam się spełni."
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
nick nieaktualny
-
aleksandrazz wrote:1 października miała 4,5 10 listopada 4 a 23 listopada juz 3,2.Wczoraj miała 3,6 bo cały czas leżę, a dziecko uciska mi główką na nią właśnie. Dzisiaj jak lekarz zapytał drugiego jak wygląda szyjka to powiedział tak o.
-
Wiem wiem...dlatego cieszę się że jestem w szpitalu pod kontrolą. Wątpię że wytrwam do końca lutego, po skończonym 32 tygodniu odetchne z ulgą
J 15, 7
Dziękuję za groszka -
Cześć przyszłe Mamusie;)
Mam nadzieję, ze Wasze brzuszki mają się dobrze i z niecierpliwością czekacie na spotkanie z maluchami;)
Podejrzewam, ze na tapecie u Was kompletwanie yprawki, w związku z tym:
Zmieniam swojej córeczce łóżeczko na większe i mam do sprzedania w idealnym stanie łóżeczko bardzo dobrej firmy Troll model DE LUX z funkcją KOŁYSKI i SZUFLADĄ. Łóżeczko używane rzadko, głownie w okresie wczesnoniemowlęcym, ponieważ córci spodobało się spanie z rodzicami;) Jesli ktoś jest zainteresowany prosze o kontakt na maila: [email protected]
Więcej zdjęć chętnie wysle, oczywiście realnnych również, to na szybko skradłam z googli;)