Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Natalica na kolki też są różne preparaty np. Esputicon można od urodzenia. A poza tym położna mojej kuzynce mówiła, że Espumisan też można od początku mimo, że w zaleceniach to chyba od pierwszego miesiąca.
-
Tak powiedziala , jak tylko przyjde 1 raz , potem kolejno 3 razy .... Ehhhhh a ja nie wiedzialam , a tu niestety , trzeba wolne z pracy brac ....tysiaa93 wrote:Evans cztery razy? U nas tylko albo AŻ trzy razy pobierają

No niestety trzeba po wypiciu glukozy na dupie siedzieć i tylko do kibelka chodzić

-
A wlasnie wlasnie przypomnialo mi sie odnosnie tej mojej dzisiajszej wizyty , odkad Prezydent Obama wprowadzil obamacare , ja akurat tego nie mam , Bo ja mam prywatne ubezpieczenie , ale jest takie prawo I mnie tez obejmuje , ja dostane zwrot pieniedzy za pompe do sciagania pokarmu, ja wybieram medela z calym potrzebnym akcesoriem, jest tylko troche papierkowej roboty I Lekarz musi fax wyslac , ogolnie cala procedura bedzie trwala chyba ze 2 tyg moze , ja sie ciesze bardzo , Bo taki , co ja wybralam to wydatek grubo ponad 400 $ , prawie 5stow....
Ide forme zdrukowac , Bo po pracy czasu nie bede miec , pozdrawiam , milego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 13:51

-
Tuli ja postawiłam na bobini z polecenia bratowej do tego kupiłam też płyn do płukania i pachnie nieziemsko. Tak delikatnie, dziecięco...

Tysia to na co czekasz?
Zagoń Męża do roboty niech coś z desek sklei
-
Płyn do płuknia? Nawet nie wiedziałam, że jest.. z reswztą chyba nwet u nas Dziewczyny pisły że się dla takich maluszków żadnych płynów nie stosuje...myślałam o tych dla dorosłych, a dziecięce to nawet nie wiedziałam, że są

Własnie wyjęłam pranie i powiesiłam. Ładnie pachnie, naprawdę przyjemnie dziecięco
Oczywiście ochraniacz mi się powichrował.,..ten środek wewnątrz (wypełnienie)no ale już go ułożyłam
-
Lexi właśnie nie wiem na co ja czekam, miałam mieć gotowe wszystko do końca grudnia... Teraz to mi się chce śmiać z tego planu
Jak do końca stycznia wszystko będzie gotowe, to się bardzo ucieszę
W sumie wcześniej niż w lutym i tak nie rodzę!
Mój tata się wziął za robienie szafy i coś mu to wolno idzie
W ogóle i on i Jacek myślą, że do lutego jeszcze tyyyyyyle czasu
A tu lada moment luty i trzeba będzie nogi na porodówce rozkładać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 14:02
Tusiaa, tulipanna lubią tę wiadomość
-
No ja Juz meble mam złożone od piątku i się wietrza bo strasznie czuć specyficznym zapachem a dla dziecka to nie za bardzo. Ale za to nie mam żadnych ciuszków jeszcze i kosmetyków dla młodego
ale wózek już czeka.. Spokojnie zdążymy ze wszystkim dziewczyny
-
przed chwilą przymierzyłam sobie ta osłonke na pierś i powiem Wam że pół osłonki jest pustej w miejscu na sutka
ciekawe czy mi sie suty wydłuża czy bede musiała inne kupić.
A ja płyn do prania , proszek i odplamiacz kjupiłam kiedys z loveli
Tysiaa nie martw się . Ja na razie nic nie piorę
Komody nie mam i może będe mieć w przyszłym tyg ale to może...
U mnie to samo mąz twierdzi, że jeszcze tyle czasu a ja mu mówie że różnie może byc i moge i w połowie stycznia rodzić
Noo ale facet jak to facet
Pośpiesz ich trochę boo przecież nie zostawisz sobie prania i prasowania na ostatnia chwilę boo brzusio juz teraz masz mega okazały a co będzie poźniej? Poźniej to będziesz chciała tylko leżeć i leżeć 
Tulipanna cos czuje że będziemy miec przeje.... z karmieniem z naszymi cycami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 14:09
tysiaa93, monjovika lubią tę wiadomość
Kubuś

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH