Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Też się jutro na małe zakupy wybieram, ciekawe czy trafię na jakieś wyprzedaże. Tyle, że ja chcę kupić trochę ciuchów na 56 bo mam ich bardzo mało.
A na serial wspaniałe stulecie też czasem zerkam bo jestem zmuszona, moja mama to fanka
Nie jest taki zły ale jest tam tyle wątków, że za cholerę nie wiem o co chodzi.
-
Kurcze chyba przed tym lekarzem wpadniemy do tego hm tylko pytanie czy coś będzie jeszcze avtez chce 56 kupić bo mam tylko body nie wiem jak to zrobiłam. Dziś dostałam na maila ze 45% rabat w 5-10-15 dostanę bo żem się na letera zapisała ale ceny mają z dupy

Nasz kochany Olus
-
Ja mam muślinowe z babyono. Są cieniutkie i bardzo milutkie ale wyprane dopiero raz więc nie wiem jak będzie później. Póki co polecam.monjovika wrote:Vayn dasz radę!
Mam pytanie kupowała któraś z Was pieluchy muślinowe? Miałam przy córce tetrowych kilka i niektóre po kilku praniach normalnie na szmatę się nadawały. Inne faktycznie lepsze ale po jakimś czasie szorstkie.
Zastanawiają mnie z babyono muślinowe pakowane po 3szt.
jeszcze widziałam tetrowe bobobaby też pakowane po 3 albo 5szt.
czytałam tez dobre opinie o bambusowych ale cena jest przerażająca.
Flanelowych mam 3 bo mi zostały i są ok.
Vayn bidulko współczuję! Ja też chyba 2-3 tygodnie temu miałam taką awarię. 2 czopki nic nie ruszyły. Brzuch już mnie tak bolał, że łaziłam po ścianach w końcu wieczorem wielkim wysiłkiem się udało. Tyłek popękany i wyłam pół nocy Mężowi i chciałam, żeby mnie zabił. Na ranki pomógł aesculan. Ogólnie używam od czasu do czasu.
U mnie teraz po tym magnezie biegunki jak cholera ale wolę to niż zaparcia.
Ja może jutro skoczę na otwarcie nowego h&m to coś dorwę. Ale tych ubranek na 56 już za dużo mam. Muszę się skupić na większych. Mój Mąż ogólnie ubrankami mało zainteresowany ale jak w poniedziałek zajechaliśmy do h&m to wypatrzył mu spodnie, trampki, koszulę i jeszcze czapkę chciał szukać ale jak zobaczył cenę to mu trochę szczęka opadła.
Jeszcze się bidulek nie nauczył, że trzeba wyprzedaży szukać...
-
nick nieaktualny
-
Mari chyba zależy od sklepu. U mnie na razie brak więc też czekam.marissith wrote:A w hm są jakieś przeceny w ciuchach niemowlęcych? Ja dzielnie czekam do promocji po świętach

A wczoraj dostałam paczuszkę z bebiprogram. Teczka na dokumenty + okładka na książeczkę zdrowia + kołysanki dla dziecka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 08:39
-
nick nieaktualnyLexi u nas też są, tylko dyskryminacja bo dla dziewczynek tylko ;p Na otwarcie hm jest -20% za zakupy powyżej 150zł jakoś tak. Dla mnie to żadna promocja bo mam kartę -20% od każdej wydanej kwoty od 1.12 do 10.12, karta jest w Twoim stylu
Ja wypatrzyłam trochę ubranek w Kappahl, bardzo mi przypadły do gustu te ubranka do tego prawie zawsze promocja 3za2
-
nick nieaktualny
-
Hej, Bruśka, pisałaś o jakichś korzystniejszych cenach dziś w Smyku, a orientujesz się (albo może któraś z Was dziewczyny się orientuje) czy w stacjonarnym też są jakieś akcje rabatowe?
I jeszcze jedno, do dziewczyn co stosują lutkę dopochwowo (bo ja to mam pierwszy raz przepisane), jak sobie radzicie, żeby to gów... nie wypływało? Ja wkładam, leżę, wstaję po jakiejś godzinie i nadal mi to cieknie po majtkach
Już nawet dziś schizę złapałam czy to może wody płodowe się nie sączą, bo absolutnie ta wydzielina nie ma konsystencji śluzu
No zwariuję

-
nick nieaktualny
-
A proszę uprzejmie
jeszcze się nie przymierzałam do tych staników bo jak byłam w La vantilu to babeczka powiedziała żeby przyjść jak się będzie w stanie w ostatnim miesiącu. Bo nie wiemy ile nam przybędzie pod biustem i w miseczce, a i tak kupuje się trochę większe w miseczce. Niektórym kobietom bardzo dużo przybywa a inne, też mają pokarm, i praktycznie wcale w obwodzie biustu. Także ja się jeszcze wstrzymuję, ale ceny mają b. dobre i to w PL szyte nie jakieś PRC z tego co czytałam.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH