Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dawno nie wchodziłam na forum- niestety, a może stety nie mam czasu
Jeszcze "niedawno" byłam lutówką 2015, a u już lutówki 2016 niebawem będą rodzić. Tak, tak - niebawem, bo na pewno niektóre z Was urodzą w styczniu (tak jak ja). Bardzo Wam kibicuję!! Dużo zdrówka dla Was i Waszych Maleństw!
tysiaa93, madzia.rka, szara myszka, d84, Evans, Kri, lula.91, tulipanna, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
pamiętacie dziewczyny jak wam wczoraj pisałam ze z bebiklubu mi nie przysłali tego pudelka? to odgrzebalam tego maila co mi przysłali jak zapytałam o to czemu nie dostałam:
Dziękuję za kontakt.
Pudelko z albumem mogą zamówić jedynie rodzice, którzy spodziewają się dziecka i zarejestrują się teraz, podczas trwania promocji, czyli od początku października. Dla rodziców, którzy rejestrowali się wcześniej lub ich dzieci są już na świecie opcja zamówienia niestety nie jest dostępna.
co jest bez sensu bo rejestrowałam się po październiku, bezsensu, ale nie chciało mi się już jej nic odpowiadać
a napisałam teraz z glupa ze się po październiku rejestrowałam, ale bez sensu się tak prosić ;/
fajne to pudelko w ogole?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 20:01
-
nick nieaktualny
-
Myszka pudełeczko fajne ale bardzo mi się podoba ten album. Naprawdę będzie piękna pamiątka. Kupiłam podobny album dla córki mojej przyjaciółki ale nie umywa się do tego z bebi tzn. jeśli chodzi o zawartość.
Gorgeous nasz Maluch też miał powiększoną nerkę na połówkowych ale lekarz nie kazał się tym martwić.
Tuli ja ostatnio miałam ktg w szpitalu
Ale jeszcze Mały uciekał.
gorgeous lubi tę wiadomość
-
Ktg to że serca się słucha, to to? Ja już miałam 3 razy, na każdej wizycie mi robi ostatnio.
Odnośnie cyckonoszy- moja przyjaciółka też lutówka z resztą 2 tyg termin przede mną ma- do dziś wg. Usg urodzi juzż 25 stycznia!wow! - ma rozmiar stanika M. I już większych nie produkują, a karmników w takim rozmiarze nie robią o już
Co ona biedna całe życie się gimnastykowała żeby coś kupić
A co do ciśnienia - ja odkąd jestem w ciąży mam średnio 90/60, 80/60. Aż mnie lekarz pyta zawsze czy ja kawę pije i jak ją funkcjonuje
Gratuluję wizyt! Vayn 3 maj się! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
vayn wrote:Masakra zostawic Was na chwile! Ja wlasnie pod kroplowka leze, od godziny ktg skurcze ok 40 pokazuje.
Mloda wazy 1600 gram
Nawet kolacje dostalam! Herbatka i 3 kromki bulki wroclawskiej, aaaa i paster chalki ; p
Bidulko sie tam nie przejedz
A czujesz skurcze czy tylko maszyna pokazuje ? Jeszcze nie miałam ktg i zastanawiam sie czy mogą byc skurcze których nie czuje?
-
Jestem na forum na fb ciążowych z mojego miasta i tam co druga powyżej 33tc z rozwarciem i skrócona szyjką... Zaczynam sie bać
szczególnie ze jestem w grupie największego ryzyka no i nie dostałam żadnych sterydów na płucka i nawet nie wiem czy moje twardnienia to skurcze czy co...yyyy głęboki wdech, musi byc dobrze, musze sobie to powtarzać !!!
-
a te skurcze jak pisze że 40 to znaczy że to ich ilość, częstotliwość, siła czy co??? - pytam bo ne wiem

Kri powiedz koleżance żeby się przerzuciła na brytyjskie marki oni robią większe staniki-zwykłe,karminiki chyba się właśnie na tym J=M kończą, w polsce teraz dostępne są, i tam np polskie 75M to brytyjskie 75J.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
trochę szkoda ze wlasnie teraz to ze maluch jest duzy nie oznacza ze się szybciej urodzi
ja się boje ze będzie bardzo duzy, bo wiadomo ze ciężej urodzić. Ale w ogole to chyba od 4kg to już jest wskazanie do cesarki co nie? bałabym się chyba ze mnie porozrywa, jakby waga na usg przekraczala 4kg to bym chyba jakos probowala wskorac u lekarza cesarkę
-
Hmm to jest tak ze brać pid uwagę trzeba błędy w tych Maszynach. Dziewczyny z grupy piszą że mówili że dziecko 3700 a urodziło się 3300. Albo że 2900 a się okazało że 3400 po urodzeniu. Zależy od lekarza jego doświadczenia i jakości sprzętu. Ale też od budowy ciała jak waskie biodra i się nie rozchodzą to też nie przecisnie się. Ja na razie czuje ból w spojeniu jak długo chodzę albo się naprasuje na siedzaco inaczej nie. No i bliżej 4 to fakt że cesarka. Jestem ciekawa ile mój mały w 27 miał 1300 i już mówił lekarz że z długości kość może powiedzieć że zapowiada się na dużego. Myślałam że malutki będzie we mnie niecałe 2,5 kg i mam najwięcej ciuchów na 50
są najslodsze. Przynajmniej bodziaki. Ale wyjdzie to jak pisklaki się urodza ich waga i rozmiary.

-
tak, tak biodra tez maja wlasnie dużo do rzeczy. Kuzynka ma za dwa tygodnie cesarkę wlasnie bo ma strasznie wąskie biodra, pierwsza tez miała cesarkę. Ja tam biodra mam szerokie ale i tak bym się bala ze mnie porozrywa. No bo wlasnie - oblicza 3800 na przykład no i może być to 3300 ale może być i 4300 - szkoda ze się nie da dokładnie

ps. buuuuuuuu zjadłam dwie godziny temu mleko z cyni minis a niedawno chleb graham z pasta z lososia i to polaczenie to blaaaaad, boli mnie zoladek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 21:56
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH