Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Na razie jej odpisałam ze rejestrowałam się po październiku, pewnie w poniedziałek dopiero cos dostanie
mi tam nie zalezalo na tym jakos bardzo, bo myslalam ze ten albumik jakiś lipny. Ale dziewczyny tu pisza ze fajjny to szkoda by było nie dostać skoro sami oferują ze wysylaja 
czekam na mężusia bo wraca ze szkolenia, jeszcze jakies półtorej godzinki będzie jechal
w tv straaaaaszne nudy, już lepsze internety, ale tez już nie mam pomyslow co robic ;/
zaczelam myslec czy by nie zamowic takich literek szytych z imieniem dla dzidziusia i nie zawiesić ich na lozeczku - tylko niektóre sa do wieszania na scianie a niektóre maja wstążki to te z wstążkami by się nadaly
fajnie to w sumie wygląda
ooo! wlasnie patrze na maile i rejestrowałam się tam w sierpniu ;/ wiec faktycznie "mi się nie należy" ;/ ale może tez w drodze wyjątku wysla
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 23:29
-
Ja tez nie czuje żadnego rozchodzenia itp moze dopiero poczuje hahah
a moja kruszynka nie jest tak bardzo aktywna ze non top kica ma swoje godziny w których kica i w których odpoczywa pewnie dopiero sie zaczną całodobowe szaleństwa 
W ogole zauważyłam ze nie moge oliwek używać dwa dni temu kupiłam sobie oliwkę posmarowalam sie dwa dni o dupa dzis swędzenie brzucha i cycków miałam wrażenie ze nawet mam jakby czerwona wysypkę mam nadzieje ze jutro bedzie juz ok .
Evens No to super ze u lekarza dobrze,czekamy na focie wozka
-
a zapomniałam napisac ze warto mieć ta karte rossne w rosmanie, ostatnio pierwszy raz jej uzylam i zaktywowala się i przyszedł mi mail ze przy następnym zakupie za 1grosz mogę wziąć olejek na rozstępy z firmy rosmana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 23:37
-
Biedroneczko mi sie te wydaje, że jak uzywałam Oliwki to miałam niewielke czerwone kropevzki na brzuchu. Przestałam i używałam palmers i było ok
teraz mi sie skonczył i stosuję inny krem na rozstepy 
Myszko to jak Ci odpisze że Ci się nie nalezy to usuń konto i jeszcze raz sie zarejestruj
jak daja za darmo to się bierze
Kubuś

-
nick nieaktualnyDziękuję MamaNieMama!
Bo nam ta lekarka tak nagadala, że mój M już podaje wszystkim jako oficjalny termin ten z USG... I już mnie wkurza, bo jak ktoś się pyta to mówimy dwie różne daty
chyba, że temu cwaniakowi to pasuje, bo mu się wydaje, że odwlecze poród
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2015, 07:00
-
nick nieaktualnyA tak się trzyma daty porodu jakby się spodziewał, że Mały jest zobowiązany do urodzenia się w tym dniu
i taki zdziwiony jak się zapytał lekarza o TP a on, że może urodzić się po terminie, ale PRZED też 
Ogólnie tak mi się wydaje, że ta moja mała cholera mnie przetrzyma na 29.02/01.03
(w sumie to mam nadzieję, bo marzy mi się data 29.02
)
-
nick nieaktualnyMam od początku ciąży- dermatolog powiedział mi, że to hormony. Chyba, że masz to tylko po palmersie- to może jakieś uczulenie.szara myszka wrote:wlasnie tak chyba zrobie tusiaa

a male czerwone kropeczki na brzuchu ja mam przy palmersie wlasnie ;/ to chyba z zatkania porow, sama nie wiem -
Też pierwotną datę mam z OM na 28-29.02.lula.91 wrote:Ogólnie tak mi się wydaje, że ta moja mała cholera mnie przetrzyma na 29.02/01.03
(w sumie to mam nadzieję, bo marzy mi się data 29.02
)
I jakby się urodził 29 to w sumie by go wyróżniało
Ja mam 22.05 OM a Ty?
ciekawe co z tego wyjdzie... 1.03 też byłby fajny marzec kojarzy mi się z wiosną!
Myszko to Ty wczoraj pisałaś o cerze ,że masakra? Ja mam problemy, z niczego mi się robią pryszczole na brodzie. I zostają cały czas brązowe przebarwienia po nich , cała brodę mam w plamki
Mam nadzieję, że to zniknie dziadostwo! A odnośnie glinki pytałaś - ja zrobiłam sobie taką maseczkę z glinką z Avonu co jej wcześniej używałam- i twarz później miałam czerwoniutką jak cholera- więc pewnie inaczej w ciąży reaguje. Jak ograniczę słodkości - to też syfy na brodzie wyłażą , dość mam!
lula.91 lubi tę wiadomość
-
Ja się wczoraj czułam fatalnie. Brzuch mi twardnial, kulo masakra ciaglo w dół. Chyba po tej podróży do Wrocka do lekarza a jeszcze naszpikowalam się węglem bo mnie mój mąż jelitowka zaraził i korek mi się zrobił. Mýslalam że coś nie tak jest. Ale dziś rano wstałam i jest lepiej. Normalnie stresa miałam takiego ze masakra

Nasz kochany Olus
-
nick nieaktualnyWiecie co ja myslalan, ze te zdjecia szpitalnych posilkow to jakis zart, no ale....

Nie wiem kiedy wyjde, mam ostry stan zapalny pochwy, masa dopochwowych i doodbytniczych globulek. Polozne mi podpaski daly, bo 3 wkladki na godzine to malo. Kroplowka tez 3x dziennie nie wiedziec po co.
Straszne wahania nastroju mam, potrafie sie smiac zeby zaraz plakacWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2015, 09:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kri wrote:
Myszko to Ty wczoraj pisałaś o cerze ,że masakra? Ja mam problemy, z niczego mi się robią pryszczole na brodzie. I zostają cały czas brązowe przebarwienia po nich , cała brodę mam w plamki
Mam nadzieję, że to zniknie dziadostwo! A odnośnie glinki pytałaś - ja zrobiłam sobie taką maseczkę z glinką z Avonu co jej wcześniej używałam- i twarz później miałam czerwoniutką jak cholera- więc pewnie inaczej w ciąży reaguje. Jak ograniczę słodkości - to też syfy na brodzie wyłażą , dość mam!
kri, tak ja pisałam! zrobiłam sobie wczoraj maseczke w której miedzy innymi jest glinka - z uriage i potem mocno nawilzylam avene i dziś mam fajna skore, wygladzila się - owszem to co było nie poznikalo ale jest trochę lepsza.
tak punktowo to stosuje paste cynkowa, ale chyba już przestala na mnie dzialac ;/
jak na zlosc ja skonczylam przed samym zajściem w ciaze leczenie u dermatologa - nie miałam już nic i było bosko. Odstawienie lekow, ciaza i od 4 miesiąca powrot ;/ najwięcej mam w dolnej części policzkow i wlasnie kolo ust ;/ nie jakos bardzo ale wystarczająco żeby psulo to porządnie samopoczucie
dieta duuuuuzo pomaga i przyznaje ze ostatnio narobiłam tych ciast i zajadalam czekoladek i chipsy się zdarzyly. Wiec to swoje tez zrobilo. Pamietam ze jak kiedyś się zaparłam i nie jadlam takich rzeczy, a jadlam codziennie owsianke za to to po 3 tygodniach miałam o wiele lepsza cere. I musze teraz do tego wrocic chyba ;/
vayn - trzymaj się i bądź silna kochana :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2015, 10:48
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH