X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruśka padłam z tych Twoich gałek ocznych hahaha

• e-ness Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Częśc dziewczyny

My już po usg 3 trymestru. Mała waży prawie 1700g( 29+4) wszystko ok i na przełomie stycznia i lutego będzie już z nami.
    Dopadło mnie takie przerażenie ze az się popłakałam na tę informacje.

Gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za pozostałe maluchy

Miłego daia

Ashley, vayn, madzia.rka, Lexi150, Kri, Mila920, natalica06, d84, szara myszka, Tusiaa, tysiaa93 lubią tę wiadomość

Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
    córeczka luty 2013, córeczka luty 2016

Moja Wielka Rodzina 2+4+kot
  • Ashley Ekspertka

Wysłany: 11 grudnia 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana :) Ja wyspana, z małą pobudka o 5.00, i sen aż do teraz.
    Bruska powodzenia u diabetologa ;) Moja była w porządku. Dwa razy tylko ją widziałam. Mam mierzyć cukier, pokazywać u gina i jakby coś się działo to zgłosić do niej. Także spoko ;) może u ciebie będzie podobnie.

___Bartuś___ 4050g /57cm
    * 08.02.16r. godz. 15.05
    lprk2n0ax3utoe40.png[/url]
  • Ashley Ekspertka

Wysłany: 11 grudnia 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż zrobił mi wczoraj wyklad na temat fryzjera, do którego chcę pójść. Wg niego to nie jest bezpieczne iść w 8 mies. ciąży, że chce truć małego. Wg niego mam być zaniedbana najlepiej aż do skończenia karmienia piersią.
    Nosz on chyba chcę bym dostała depresji i pół roku z domu nie wyszła heh dziś już się z tego śmieje, ale wczoraj nie było mi do śmiechu. Się wkurzylam... wg mnie zdecydowanie przesadza. A tak się nie mogłam doczekać tego fryzjera. Już nie mogę patrzeć na moje włosy.
    I tak pójdę!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 08:36

___Bartuś___ 4050g /57cm
    * 08.02.16r. godz. 15.05
    lprk2n0ax3utoe40.png[/url]
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś chyba zajde do apteki i zapytam czy mige te skarpetki zluszczajaxe użyć bo tak mi się naskórek zebrał.Jak stoję to aż bolą stopy a te skarpetki rewelacja zluszcza się po trochu. I stpoa o rozmiar mniejsza się robi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 08:37

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruśka wrote:
    Ja dziś chyba zajde do apteki i zapytam czy mige te skarpetki zluszczajaxe użyć bo tak mi się naskórek zebrał.Jak stoję to aż bolą stopy a te skarpetki rewelacja zluszcza się po trochu. I stpoa o rozmiar mniejsza się robi.

Cześć dziewczynki :-)
    Brusia nie można niestety bo ja też pytałam powiedziała że one jakieś salicylany czy coś zawierają i to nie wskazane jest. Ja kupiłam sobie ostatecznie ta rolkę zluszczajaca w rosmanie ale ta tańsza dałam 70 zł. Dla mnie bomba :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 08:51

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzia.rka wrote:
    Cześć dziewczynki :-)
    Brusia nie można niestety bo ja też pytałam powiedziała że one jakieś salicylany czy coś zawierają i to nie wskazane jest. Ja kupiłam sobie ostatecznie ta rolkę zluszczajaca w rosmanie ale ta tańsza dałam 70 zł. Dla mnie bomba :-)
    A ten niby pilnik elektroniczny który jest elektryczny a nie elektronixzny irytuje mnie ta reklama. No zobaczę bo czytam o niej i niby sama natura ja robiłam z lbiotica takie biało fioletowe opakowanie. A jak nie to jakaś tarke kupie.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Kri Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas w domu jadło się placki z twarozkiem albo serkiem wiejskim, spróbujcie są świetne ;-) uuu a ja używam kosmetyków do twarzy z kwasem salicylowym.... Nie wiedziałam.

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• Kri Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    Ja sie witam juz po kawie:) wstalam bo lezenie od 2:30 juz mnie irytowalo :/ 3,5 godziny snu-super...:/
    Tuli współczuję. Ja tam śpię dobrze, ostatnio nawet w nocy nie wstaję siku. A ten pilnik rosmannowy też mam, ale wkurza mnie bo trzeba długo z nim siedzieć jakoś szybciej tarką. I polecam kremy do stóp z scholla ;-)

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jestem zla, przez cala ciaze bylam zdrowa a teraz dopadlo mnie przeziebienie i to sprzedal mi je nie kto inny jak wlasny maz. Wrocil w srode chory z pracy, oczuwiscie jak dziecko kazal sie okrywac, robic herbatki, mleko no i rano wstal zdrowy a ja juz czulam ze mnie drapie w gardle. No i sie rozkrecilo. Kaszel, katar, na szczescie bez goraczki. A dzisiaj mialam straszna noc. na noc zrobilam sobie domowe mikstury ktore tak mnie rozgrzaly ze bylam cala mokra, 3 razy zmienialam pizame, wypilam cala butelke wody, a jak tylko sie odkrylam to maz niczym Hitler mnie okrywal. A dodatkowo mialam erotyczne sny z moimi bylymi ;) wiec nie dosc ze cala zgrzana to jeszcze miedzy nogami zar !

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri,Ty sie nie przejmuj, bo tu niektore dziewczyny cala ciaze Acard biora a to tez kwas salicylowy (dokladnie jakby sie kto czepial acetylosalicylowy). W kosmetykach wchlania sie tego przez skore niewielka ilosc,nie przejmuj sie.

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahahahah,MamaNieMama! Z tymi snami to i ja tak mialam!Po kolei kazdy byly mi sie snil!
    Kuruj sie Bidulko!:-/ niedobrze ze chora jestes...

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamaniemama zdrowka zycze, oby choroba sie nie rozchulala i domowe sposoby wystarczyły, ja niestety jakoś w połowie ciazy musialam brac antybiotyk.. Ale więcej chorób nie przewiduje :-)
    A z tymi snami erotycznymi i zarem między nogami to zawsze spoko, tylko się cieszyć ;-)

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruśka wrote:
    One też są z kwasami. Wiec w ciąży nie można ich stosować. Ostatnio właśnie rozmawiałam o tym ze swoją kosmetyczka.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam w razie pogorszenia recepte na antybiotyk, ale mam nadzije ze nie bedzie potrzebny.
    W ogole jutro przyjezdza moja mamuska wiec chcialabym pojechac na zakupy sponsorowane ;)
    Wiec dzisiaj musze sie podkurowac

• Lexi150 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaNieMama jak sponsorowane to KONIECZNIE trzeba się wykurować! :P
    Dziewczyny jak Mój Klusek się właśnie wypycha, aż Wam filmik zaraz wrzucę ;)

Moja lampka niezamontowana bo się okazało, że w domu młotka nie ma :/ Ale zapalałam ją jak się ściemniło i powinno wystarczyć takie światełko.

EDIT: https://youtu.be/BX6Yf_W1Yhg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 10:22

vayn, marissith, szara myszka, Tusiaa, Zosia_wop, tysiaa93 lubią tę wiadomość

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od paru dni znowu źle śpię - gorąco mi straszliwie, oczywiście zalałam łóżko i bluzkę sobie jak zawsze, bo z cycków leci niemiłosiernie (dobrze, że zainwestowałam w ceratę na łóżko :D), budzę się w nocy po parę razy, a Jasiek buszuje w każdą stronę. A myślałam, że pośpię chociaż w ciąży jako tako :P

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziwna jestem, bo nie przepadam ani za plackami ziemniaczanymi, ani babką ziemniaczaną, a frytek to w ogóle nie lubię :P

Od paru dni siedzę ciągle na stronie Gemini i patrzę, co mi trzeba - normalnie już wkurzam się tym :P Całe szczęście, że mam podkłady poporodowe, majtki jednorazowe, Maltan x2 oraz wszystko dla Jasia (oprócz czegoś na zaparcia, gorączkę i termometru elektronicznego, ale tutaj to już będzie dużo myślenia, jak wziąć i pewnie kupimy dopiero po porodzie). Inaczej zbankrutowałabym, a i tak na razie w koszyku nie za dużo rzeczy i niedługo dobiję do 150zł, co jest dla mnie kosmiczną ceną mimo wszystko. :P

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gorgeous nie jestes sama tez nie lubię placków i frytek :) zawsze jak cos kupimy z frytkami to mąż ma podwójna porcje :)
    A o babce ziemniaczanej to nigdy nawet nie słyszałam :)
    Oj ja nadworny śpioch tez teraz śpię krótko, szkoda ze nie da sie wyspać na zapas zanim sie dzieciaczki urodzą.
    A u mnie kolejny "dzien świra" :D juz nie wiem co ze sobą zrobić...

gorgeous lubi tę wiadomość

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak można ziemniaków nie lubić. Placki, babka, kiszka, kluski, frytki, pieczone, gziki, pryry i kartofle a nawet zupę ziemniaczaną to ja kocham <3

‹‹ 1149 1150 1151 1152 1153 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ