Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Częśc dziewczyny
My już po usg 3 trymestru. Mała waży prawie 1700g( 29+4) wszystko ok i na przełomie stycznia i lutego będzie już z nami.
Dopadło mnie takie przerażenie ze az się popłakałam na tę informacje.
Gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za pozostałe maluchy
Miłego daia
Ashley, vayn, madzia.rka, Lexi150, Kri, Mila920, natalica06, d84, szara myszka, Tusiaa, tysiaa93 lubią tę wiadomość
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
Witam się z rana
Ja wyspana, z małą pobudka o 5.00, i sen aż do teraz.
Bruska powodzenia u diabetologa
Moja była w porządku. Dwa razy tylko ją widziałam. Mam mierzyć cukier, pokazywać u gina i jakby coś się działo to zgłosić do niej. Także spoko
może u ciebie będzie podobnie.
___Bartuś___ 4050g /57cm
* 08.02.16r. godz. 15.05
[/url] -
Mąż zrobił mi wczoraj wyklad na temat fryzjera, do którego chcę pójść. Wg niego to nie jest bezpieczne iść w 8 mies. ciąży, że chce truć małego. Wg niego mam być zaniedbana najlepiej aż do skończenia karmienia piersią.
Nosz on chyba chcę bym dostała depresji i pół roku z domu nie wyszła heh dziś już się z tego śmieje, ale wczoraj nie było mi do śmiechu. Się wkurzylam... wg mnie zdecydowanie przesadza. A tak się nie mogłam doczekać tego fryzjera. Już nie mogę patrzeć na moje włosy.
I tak pójdę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 08:36
___Bartuś___ 4050g /57cm
* 08.02.16r. godz. 15.05
[/url] -
Ja dziś chyba zajde do apteki i zapytam czy mige te skarpetki zluszczajaxe użyć bo tak mi się naskórek zebrał.Jak stoję to aż bolą stopy a te skarpetki rewelacja zluszcza się po trochu. I stpoa o rozmiar mniejsza się robi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 08:37

-
Bruśka wrote:Ja dziś chyba zajde do apteki i zapytam czy mige te skarpetki zluszczajaxe użyć bo tak mi się naskórek zebrał.Jak stoję to aż bolą stopy a te skarpetki rewelacja zluszcza się po trochu. I stpoa o rozmiar mniejsza się robi.
Cześć dziewczynki
Brusia nie można niestety bo ja też pytałam powiedziała że one jakieś salicylany czy coś zawierają i to nie wskazane jest. Ja kupiłam sobie ostatecznie ta rolkę zluszczajaca w rosmanie ale ta tańsza dałam 70 zł. Dla mnie bomba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 08:51

Nasz kochany Olus
-
A ten niby pilnik elektroniczny który jest elektryczny a nie elektronixzny irytuje mnie ta reklama. No zobaczę bo czytam o niej i niby sama natura ja robiłam z lbiotica takie biało fioletowe opakowanie. A jak nie to jakaś tarke kupie.madzia.rka wrote:Cześć dziewczynki

Brusia nie można niestety bo ja też pytałam powiedziała że one jakieś salicylany czy coś zawierają i to nie wskazane jest. Ja kupiłam sobie ostatecznie ta rolkę zluszczajaca w rosmanie ale ta tańsza dałam 70 zł. Dla mnie bomba

-
Tuli współczuję. Ja tam śpię dobrze, ostatnio nawet w nocy nie wstaję siku. A ten pilnik rosmannowy też mam, ale wkurza mnie bo trzeba długo z nim siedzieć jakoś szybciej tarką. I polecam kremy do stóp z schollatulipanna wrote:Ja sie witam juz po kawie:) wstalam bo lezenie od 2:30 juz mnie irytowalo
3,5 godziny snu-super...
-
nick nieaktualnyAle jestem zla, przez cala ciaze bylam zdrowa a teraz dopadlo mnie przeziebienie i to sprzedal mi je nie kto inny jak wlasny maz. Wrocil w srode chory z pracy, oczuwiscie jak dziecko kazal sie okrywac, robic herbatki, mleko no i rano wstal zdrowy a ja juz czulam ze mnie drapie w gardle. No i sie rozkrecilo. Kaszel, katar, na szczescie bez goraczki. A dzisiaj mialam straszna noc. na noc zrobilam sobie domowe mikstury ktore tak mnie rozgrzaly ze bylam cala mokra, 3 razy zmienialam pizame, wypilam cala butelke wody, a jak tylko sie odkrylam to maz niczym Hitler mnie okrywal. A dodatkowo mialam erotyczne sny z moimi bylymi
wiec nie dosc ze cala zgrzana to jeszcze miedzy nogami zar !
-
Mamaniemama zdrowka zycze, oby choroba sie nie rozchulala i domowe sposoby wystarczyły, ja niestety jakoś w połowie ciazy musialam brac antybiotyk.. Ale więcej chorób nie przewiduje

A z tymi snami erotycznymi i zarem między nogami to zawsze spoko, tylko się cieszyć

-
One też są z kwasami. Wiec w ciąży nie można ich stosować. Ostatnio właśnie rozmawiałam o tym ze swoją kosmetyczka.Bruśka wrote:Ja dziś chyba zajde do apteki i zapytam czy mige te skarpetki zluszczajaxe użyć bo tak mi się naskórek zebrał.Jak stoję to aż bolą stopy a te skarpetki rewelacja zluszcza się po trochu. I stpoa o rozmiar mniejsza się robi.
-
nick nieaktualny
-
MamaNieMama jak sponsorowane to KONIECZNIE trzeba się wykurować!

Dziewczyny jak Mój Klusek się właśnie wypycha, aż Wam filmik zaraz wrzucę
Moja lampka niezamontowana bo się okazało, że w domu młotka nie ma
Ale zapalałam ją jak się ściemniło i powinno wystarczyć takie światełko.
EDIT: https://youtu.be/BX6Yf_W1YhgWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 10:22
vayn, marissith, szara myszka, Tusiaa, Zosia_wop, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Od paru dni znowu źle śpię - gorąco mi straszliwie, oczywiście zalałam łóżko i bluzkę sobie jak zawsze, bo z cycków leci niemiłosiernie (dobrze, że zainwestowałam w ceratę na łóżko
), budzę się w nocy po parę razy, a Jasiek buszuje w każdą stronę. A myślałam, że pośpię chociaż w ciąży jako tako 
-
A ja dziwna jestem, bo nie przepadam ani za plackami ziemniaczanymi, ani babką ziemniaczaną, a frytek to w ogóle nie lubię

Od paru dni siedzę ciągle na stronie Gemini i patrzę, co mi trzeba - normalnie już wkurzam się tym
Całe szczęście, że mam podkłady poporodowe, majtki jednorazowe, Maltan x2 oraz wszystko dla Jasia (oprócz czegoś na zaparcia, gorączkę i termometru elektronicznego, ale tutaj to już będzie dużo myślenia, jak wziąć i pewnie kupimy dopiero po porodzie). Inaczej zbankrutowałabym, a i tak na razie w koszyku nie za dużo rzeczy i niedługo dobiję do 150zł, co jest dla mnie kosmiczną ceną mimo wszystko.
-
Gorgeous nie jestes sama tez nie lubię placków i frytek
zawsze jak cos kupimy z frytkami to mąż ma podwójna porcje 
A o babce ziemniaczanej to nigdy nawet nie słyszałam
Oj ja nadworny śpioch tez teraz śpię krótko, szkoda ze nie da sie wyspać na zapas zanim sie dzieciaczki urodzą.
A u mnie kolejny "dzien świra"
juz nie wiem co ze sobą zrobić...
gorgeous lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny