Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Evans, to zależy od podejścia, no ja akurat jestem za kupowaniem zabawek mądrych i kształcących...książki,klocki,gry edukacyjne..skoro dzieci już wszystko mają..u nas teraz w modzie Pony, Filly,StarWars,Lego Friends albo Elves. Zawsze będą w modzie Barbie:)
-
Bruśka wrote:klocki lego i mam te moc mam te moc czyli elsa
a no i teraz star wars 
tylko nie star wars eeeeeee
oni wola batman , albo superman wciaz ten etap
klocki lego tez odpadaja , bo to juz nuda , zawsze to ode mnie dostaja I juz glupio mi , najlepszy present jaki im zrobilam to byl ipad , tylko , ze rodzice byli niepocieszeni ehhh I wez tu cos kup , ale co ? teraz sie ciesza , bo ten 6 lat , ma takie zmysly, ze potrafi zlamac zabezpieczenia , gdy ojciec polozy na aplikacje , wiadomo nie sa jakies tam wielkie , ale omija .... gowniarz jeden
, eee tam takie czasy sa ... to moj chrzesniak , wiec ... zreszta latwo mu robic time out teraz I wszyscy zadowoleni 
w tym roku niechaj ciesza sie ze swiatecznego okresu , niechaj doceniaja magie swiat ... podobno juz fajniutko cos tam na domu zaplanowali wszyscy razem robic , to moze z tego sie tak naprawde bardziej uciesza ... niz kolejny plastic do kolekcji ...
Tulipanna to chlopaki sa ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 15:58

-
Ojjj, nie nakręcajmy się... tak Was proszę...one mają swoje forum, my swoje, nie wprowadzajmy tu nerwowej atmosfery...mnie to stresują takie wieści że gdzieś ktoś się rozwiązał na tyle przed terminem..znamy takaie przypadki z życia na codzień, wiadomo, że się zdarza.. a my nie ma co żebyśmy codziennie napędzały się czyimś wcześniejszym porodem i komplikacjami...madzia2526 wrote:Bruśka wiadomo co u tej lutówki? Jak się czują? To ciąża z jakimś ryzykiem czy nikt się nie spodziewał?
-
Evans a ile Ty w tych stanach siedzisz że już tak słabo po polsku piszesz i zapominassz polskich liter w wyrazach????Evans wrote:tylko nie star wars eeeeeee
oni wola batman , albo superman wciaz ten etap
klocki lego tez odpadaja , bo to juz nuda , zawsze to ode mnie dostaja I juz glupio mi , najlepszy present jaki im zrobilam to byl ipad , tylko , ze rodzice byli niepocieszeni ehhh I wez tu cos kup , ale co ? teraz sie ciesza , bo ten 6 lat , ma takie zmysly, ze potrafi zlamac zabezpieczenia , gdy ojciec polozy na aplikacje , wiadomo nie sa jakies tam wielkie , ale omija .... gowniarz jeden
, eee tam takie czasy sa ... to moj chrzesniak , wiec ... zreszta latwo mu robic time out teraz I wszyscy zadowoleni 
w tym roku niechaj ciesza sie ze swiatecznego okresu , niechaj doceniaja magie swiat ... podobno juz fajniutko cos tam na domu zaplanowali wszyscy razem robic , to moze z tego sie tak naprawde bardziej uciesza ... niz kolejny plastic do kolekcji ...
gorgeous lubi tę wiadomość
-
Właśnie! Poza tym nie wolno wam się rozpakowywać bo żadnej rozpakowanej na listę teraz nie wpiszę hehetulipanna wrote:Ojjj, nie nakręcajmy się... tak Was proszę...one mają swoje forum, my swoje, nie wprowadzajmy tu nerwowej atmosfery...mnie to stresują takie wieści że gdzieś ktoś się rozwiązał na tyle przed terminem..znamy takaie przypadki z życia na codzień, wiadomo, że się zdarza.. a my nie ma co żebyśmy codziennie napędzały się czyimś wcześniejszym porodem i komplikacjami...
Mam nadzieję, że nastraszyłam wystarczająco
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 16:07
Evans, Lexi150, tulipanna, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
Ignaś nie kopie ale bardziej się wypręża i wyciąga. Najczęściej to tylko dziwne uczucie ale jak zaczyna wyciągać się w stronę moich flaczków to czasami czuję bóle okresowe albo takie dziwne drętwienia i to już jest bolesne...
-
tulipanna wrote:http://static.pokazywarka.pl/i/6201194/224330/image.jpg
Tuli a te naklejki sama przklejałaś? Bo widzę, ze tak jakoś równo
aa i czy musiałaś przyklejac tak jak na tej foli było czy w rózne miejsca tak jak Tobie odpowiadało mogłaś przyklejac? myślę, że rozumiesz o co mi chodzi hehe
Kubuś

-
Jak zacznie kopać w żebro to boli, ostatnio miała taką 5minutową seriętulipanna wrote:No! I tak ma być

Ejjjj...??? A boli Was jak Dzidzioliny kopią??? Bo mnie to boli juz od jakiegoś czasu... naprawdę nie należy to do przyjemności...kochamm te kopniaki ale bolą...
-
tulipanna wrote:ahhh...czyli to tajemnica
spox 
Hihihih wcale nie , ja tu jestem cale zycie, wiec chyba spoko pisac ...ale mnie denerwuje ,jak sie uwage zwraca , znaczy nie tu spoko , bo to tylko pytania byly I ja problemu nie widze, ale spotkalam sie z atakami na mnie , znaczy na ovufriend I mnie to zdziwilo, bo ja jeszcze nikogo nie zaatakowalam za to jak mowi lub pisze ... dla mnie to sztuczne problemy ... czesto jak Polacy przyjezdzaja I sa pytania jak u Ciebie z angielskim, to mowia OK dogadam sie, wiec ja z Wami sie tez dogaduje tak czy nie ? Zreszta ciesze sie jak popisze
milego dnia
Pa
Biedroneczka29, Agnesia, marissith, Bruśka, szara myszka lubią tę wiadomość

-
A ja wróciłam z ikei kupiłam nareszcie zasłony firane,karnisz,lampeczke kwiatuszka wiem ze moze oklepana ale mnie sie ona bardzo podoba i kolorystycznie do pokoju pasuje idealnie
oprócz tego dywanik z owczej skory milutki w dotyku zakupiony na sesje zdjęciowa dla córci,No i słonik sie mnie spodobał
aaaaa i proszek i plyn do płukania bede w tygodniu prac i prasować 
Evans nic sie nie przejmuj piszesz rewelacyjnie :* :*
Tysia lisku daleko podrozowalas ze tak sie porobiło ???
http://static.pokazywarka.pl/i/6201824/621074/image.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 17:11
Lexi150, vayn, marissith, tysiaa93, Zosia_wop lubią tę wiadomość
-
Tusiaczku, naklejał Luby sam. I nakleił jak chciałTusiaa wrote:Tuli a te naklejki sama przklejałaś? Bo widzę, ze tak jakoś równo
aa i czy musiałaś przyklejac tak jak na tej foli było czy w rózne miejsca tak jak Tobie odpowiadało mogłaś przyklejac? myślę, że rozumiesz o co mi chodzi hehe 
Dojrzyj ślimaka i zobacz że niejest na trawie . dwa kfffiatki sa w drugą stronę płatkami naklejone tam gdzie napis
-
nick nieaktualnyPiszesz zrozumiale i to jest najważniejsze, nie jeden Polak który mieszka w PL o wiele gorzej pisze niż tyEvans wrote:Hihihih wcale nie , ja tu jestem cale zycie, wiec chyba spoko pisac ...ale mnie denerwuje ,jak sie uwage zwraca , znaczy nie tu spoko , bo to tylko pytania byly I ja problemu nie widze, ale spotkalam sie z atakami na mnie , znaczy na ovufriend I mnie to zdziwilo, bo ja jeszcze nikogo nie zaatakowalam za to jak mowi lub pisze ... dla mnie to sztuczne problemy ... czesto jak Polacy przyjezdzaja I sa pytania jak u Ciebie z angielskim, to mowia OK dogadam sie, wiec ja z Wami sie tez dogaduje tak czy nie ? Zreszta ciesze sie jak popisze
milego dnia
Pa