X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evans, to zależy od podejścia, no ja akurat jestem za kupowaniem zabawek mądrych i kształcących...książki,klocki,gry edukacyjne..skoro dzieci już wszystko mają..u nas teraz w modzie Pony, Filly,StarWars,Lego Friends albo Elves. Zawsze będą w modzie Barbie:)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Evans Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruśka wrote:
    klocki lego i mam te moc mam te moc czyli elsa :) a no i teraz star wars :P

tylko nie star wars eeeeeee
    oni wola batman , albo superman wciaz ten etap
    klocki lego tez odpadaja , bo to juz nuda , zawsze to ode mnie dostaja I juz glupio mi , najlepszy present jaki im zrobilam to byl ipad , tylko , ze rodzice byli niepocieszeni ehhh I wez tu cos kup , ale co ? teraz sie ciesza , bo ten 6 lat , ma takie zmysly, ze potrafi zlamac zabezpieczenia , gdy ojciec polozy na aplikacje , wiadomo nie sa jakies tam wielkie , ale omija .... gowniarz jeden :) , eee tam takie czasy sa ... to moj chrzesniak , wiec ... zreszta latwo mu robic time out teraz I wszyscy zadowoleni :)
    w tym roku niechaj ciesza sie ze swiatecznego okresu , niechaj doceniaja magie swiat ... podobno juz fajniutko cos tam na domu zaplanowali wszyscy razem robic , to moze z tego sie tak naprawde bardziej uciesza ... niz kolejny plastic do kolekcji ...

Tulipanna to chlopaki sa ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 15:58

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzia2526 wrote:
    Bruśka wiadomo co u tej lutówki? Jak się czują? To ciąża z jakimś ryzykiem czy nikt się nie spodziewał?
    Ojjj, nie nakręcajmy się... tak Was proszę...one mają swoje forum, my swoje, nie wprowadzajmy tu nerwowej atmosfery...mnie to stresują takie wieści że gdzieś ktoś się rozwiązał na tyle przed terminem..znamy takaie przypadki z życia na codzień, wiadomo, że się zdarza.. a my nie ma co żebyśmy codziennie napędzały się czyimś wcześniejszym porodem i komplikacjami...

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evans wrote:
    tylko nie star wars eeeeeee
    oni wola batman , albo superman wciaz ten etap
    klocki lego tez odpadaja , bo to juz nuda , zawsze to ode mnie dostaja I juz glupio mi , najlepszy present jaki im zrobilam to byl ipad , tylko , ze rodzice byli niepocieszeni ehhh I wez tu cos kup , ale co ? teraz sie ciesza , bo ten 6 lat , ma takie zmysly, ze potrafi zlamac zabezpieczenia , gdy ojciec polozy na aplikacje , wiadomo nie sa jakies tam wielkie , ale omija .... gowniarz jeden :) , eee tam takie czasy sa ... to moj chrzesniak , wiec ... zreszta latwo mu robic time out teraz I wszyscy zadowoleni :)
    w tym roku niechaj ciesza sie ze swiatecznego okresu , niechaj doceniaja magie swiat ... podobno juz fajniutko cos tam na domu zaplanowali wszyscy razem robic , to moze z tego sie tak naprawde bardziej uciesza ... niz kolejny plastic do kolekcji ...
    Evans a ile Ty w tych stanach siedzisz że już tak słabo po polsku piszesz i zapominassz polskich liter w wyrazach???? :)

gorgeous lubi tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Evans Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    Evans a ile Ty w tych stanach siedzisz że już tak słabo po polsku piszesz i zapominassz polskich liter w wyrazach???? :)

nie pytaj , ja tu jestem dluzej niz TY masz lat I to na 100 procent ...

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulipanno ja również się nad tym zastanawiałam :p

tulipanna lubi tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    Ojjj, nie nakręcajmy się... tak Was proszę...one mają swoje forum, my swoje, nie wprowadzajmy tu nerwowej atmosfery...mnie to stresują takie wieści że gdzieś ktoś się rozwiązał na tyle przed terminem..znamy takaie przypadki z życia na codzień, wiadomo, że się zdarza.. a my nie ma co żebyśmy codziennie napędzały się czyimś wcześniejszym porodem i komplikacjami...
    Właśnie! Poza tym nie wolno wam się rozpakowywać bo żadnej rozpakowanej na listę teraz nie wpiszę hehe :P Mam nadzieję, że nastraszyłam wystarczająco :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 16:07

Evans, Lexi150, tulipanna, Tusiaa lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia a Tobie co się w piątek stało? Będziesz Nas straszyć? :P

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evans wrote:
    nie pytaj , ja tu jestem dluzej niz TY masz lat I to na 100 procent ...
    ahhh...czyli to tajemnica :P spox :P

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi150 wrote:
    Tysia a Tobie co się w piątek stało? Będziesz Nas straszyć? :P
    Gabrysia widocznie nie lubi długiej jazdy samochodem, za bardzo mi dupsko wytrzęsło :D

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Gabrysia widocznie nie lubi długiej jazdy samochodem, za bardzo mi dupsko wytrzęsło :D
    No to co ją Matka narażasz na nieprzyjemności! :P

mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi150 wrote:
    No to co ją Matka narażasz na nieprzyjemności! :P
    Przestraszyłam się i obiecałam poprawę :)

Lexi150 lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Przestraszyłam się i obiecałam poprawę :)
    No! I tak ma być :P
    Ejjjj...??? A boli Was jak Dzidzioliny kopią??? Bo mnie to boli juz od jakiegoś czasu... naprawdę nie należy to do przyjemności...kochamm te kopniaki ale bolą...

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ignaś nie kopie ale bardziej się wypręża i wyciąga. Najczęściej to tylko dziwne uczucie ale jak zaczyna wyciągać się w stronę moich flaczków to czasami czuję bóle okresowe albo takie dziwne drętwienia i to już jest bolesne...

mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    http://static.pokazywarka.pl/i/6201194/224330/image.jpg

Tuli a te naklejki sama przklejałaś? Bo widzę, ze tak jakoś równo :) aa i czy musiałaś przyklejac tak jak na tej foli było czy w rózne miejsca tak jak Tobie odpowiadało mogłaś przyklejac? myślę, że rozumiesz o co mi chodzi hehe :D

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    No! I tak ma być :P
    Ejjjj...??? A boli Was jak Dzidzioliny kopią??? Bo mnie to boli juz od jakiegoś czasu... naprawdę nie należy to do przyjemności...kochamm te kopniaki ale bolą...
    Jak zacznie kopać w żebro to boli, ostatnio miała taką 5minutową serię :P

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Evans Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    ahhh...czyli to tajemnica :P spox :P

Hihihih wcale nie , ja tu jestem cale zycie, wiec chyba spoko pisac ...ale mnie denerwuje ,jak sie uwage zwraca , znaczy nie tu spoko , bo to tylko pytania byly I ja problemu nie widze, ale spotkalam sie z atakami na mnie , znaczy na ovufriend I mnie to zdziwilo, bo ja jeszcze nikogo nie zaatakowalam za to jak mowi lub pisze ... dla mnie to sztuczne problemy ... czesto jak Polacy przyjezdzaja I sa pytania jak u Ciebie z angielskim, to mowia OK dogadam sie, wiec ja z Wami sie tez dogaduje tak czy nie ? Zreszta ciesze sie jak popisze :D milego dnia
    Pa

Biedroneczka29, Agnesia, marissith, Bruśka, szara myszka lubią tę wiadomość

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wróciłam z ikei kupiłam nareszcie zasłony firane,karnisz,lampeczke kwiatuszka wiem ze moze oklepana ale mnie sie ona bardzo podoba i kolorystycznie do pokoju pasuje idealnie :) oprócz tego dywanik z owczej skory milutki w dotyku zakupiony na sesje zdjęciowa dla córci,No i słonik sie mnie spodobał :) aaaaa i proszek i plyn do płukania bede w tygodniu prac i prasować :)

Evans nic sie nie przejmuj piszesz rewelacyjnie :* :*

Tysia lisku daleko podrozowalas ze tak sie porobiło ???

http://static.pokazywarka.pl/i/6201824/621074/image.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 17:11

Lexi150, vayn, marissith, tysiaa93, Zosia_wop lubią tę wiadomość

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiaa wrote:
    Tuli a te naklejki sama przklejałaś? Bo widzę, ze tak jakoś równo :) aa i czy musiałaś przyklejac tak jak na tej foli było czy w rózne miejsca tak jak Tobie odpowiadało mogłaś przyklejac? myślę, że rozumiesz o co mi chodzi hehe :D
    Tusiaczku, naklejał Luby sam. I nakleił jak chciał :) Dojrzyj ślimaka i zobacz że niejest na trawie . dwa kfffiatki sa w drugą stronę płatkami naklejone tam gdzie napis :P

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evans wrote:
    Hihihih wcale nie , ja tu jestem cale zycie, wiec chyba spoko pisac ...ale mnie denerwuje ,jak sie uwage zwraca , znaczy nie tu spoko , bo to tylko pytania byly I ja problemu nie widze, ale spotkalam sie z atakami na mnie , znaczy na ovufriend I mnie to zdziwilo, bo ja jeszcze nikogo nie zaatakowalam za to jak mowi lub pisze ... dla mnie to sztuczne problemy ... czesto jak Polacy przyjezdzaja I sa pytania jak u Ciebie z angielskim, to mowia OK dogadam sie, wiec ja z Wami sie tez dogaduje tak czy nie ? Zreszta ciesze sie jak popisze :D milego dnia
    Pa
    Piszesz zrozumiale i to jest najważniejsze, nie jeden Polak który mieszka w PL o wiele gorzej pisze niż ty :)

‹‹ 1160 1161 1162 1163 1164 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ