Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Doti ja znalazłam takie

http://allegro.pl/naklejki-na-sciane-dla-dzieci-dzieciece-sowy-n11-i5253119518.html
Tuli ile dałas za swoje piękne naklejki
Natchnęłaś mnie i chyba tez kupie a w ogóle nie wiem czy brudnej sciany nie będę mieć jak odsunę biurko z półką 
Wtedy naklejki w sam raz by były
Kubuś

-
Doti87 wrote:Dostawę do domu miałam jak się nie mylę po 2 dniach. Naprawdę bardzo szybko i sprawnie im to poszło i jestem zadowolona
Czyli muszę najpierw zalogować się na ich stronie?? Czy jest możliwość jakiś rabatów nawet jak nie mam ich karty?? -
Tusia może ja jestem jakas inna ale te z allegro jakieś takie pstrokate i za kolorowe mi się wydają bo ten misiu różowy jest taki delikatny fajny a ja mam pokój zrobiony delikatnie... W sumie już nie wymyślam bo pokój gotowy... Literki są wszystko ogarnięte tylko ooooo chciałam obrazki 2 może 3 zawiesić.. Widziałam fajne w Castoramie ale były różowe albo zielone i też mi się nie widziało.
-
Magdalena87 wrote:Czyli muszę najpierw zalogować się na ich stronie?? Czy jest możliwość jakiś rabatów nawet jak nie mam ich karty??
Hmm ja jestem zarejestrowana u nich z kartą rossne i nie wiem czy inaczej rabat wchodzi przez to. Ale pewnie tak... W każdym razie wszystko co było w promocji tak mi naliczalo, nic więcej nie zapłaciłam -
Lexi150 wrote:Ręczniczek z kapturkiem, wkładka do kąpieli, przewijak, obcinacz lub nożyczki, aspirator do noska, patyczki, płatki kosmetyczne, smoczek, butelka, termometr do kąpieli, chusteczki nawilżane, pampersy...
A wiecie , ze ja mam wanienke z termometrem wbudowanym i waga tez , polecam , chyba dobra , fajnie profilowana, ze dziecko sie nie wyslizgnie ...
-
nick nieaktualny
-
Mam pytanie z zupelnie innej beczki : czy warto wyslac dla dzieci lat 6 I 3 lata , dmuchane ponad 2 metrowe :mikolaj I balwan , takie , co mozna na ogrod wystawic jako ozdoba swiateczna ... Wbudowana pompka, swiatelka led, dobrze wyglada wieczorem , czy to popularne w Polsce czy nie ? Sa obciazane, ze wiatr nie zabierze I mocowane do ziemi, podobnie jak namiot
Sorry za poza tematem pytanie ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 12:35

-
nick nieaktualny
-
Bruśka wrote:Dziewczyny i my się rozpakowujemy w 30 tyg już się chłopczyk urodził. Z grupy lutowek na fb. Przerażające.
A to jest jeszcze jakas grupa na fb ??? O ja nie w temacie
, a czy chlapiec zdrowy ? Jak sie mama czuje,
.... A jejku ja niegotowa no porod jestem ...
-
vayn wrote:Evans popularne nie jest, aczkolwiek sąsiedzi mojej mamy postawili dmuchanego Rudolfa, któremu w nocy się nos świecił.. Każdy chodził i zaglądał, fajnie takie coś wygląda zawsze coś innego
Hit osiedla delikatnie mówiąc
Dziekuje Ci za odpowiedz, jutro nasylam lotnicza ....
-
Szczerze? Nie mam pojeciaTusiaa wrote:Tulipanna super kącik aa jak kiedys bedziesz chciała odkleic te naklejki to nie zjedzie farba ze sciany ?

za jakies 2lata i tak sie stad wyprowadzimy bo chcemy dom budowac 
Lexi-w mojej hurtowni bralam te staniczki,ale sa tez na stronie internetowej LUPOLINE chyba firma sie nazywa. Ja wolalam kupic teraz zeby potem nie latac i nie mierzyc.