Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ojej ale dziś pospałam... Jak nigdy. I tak mi się nie chce wstawać. Synuś na razie nie protestuje więc jeszcze troszkę poleżę

Tuli czekamy na zdjęcia.
U mnie dziś szaro, ponuro i wieje a ja mam taką straszną ochotę na draże orzechowe... Nie wiem czy do wieczora wytrzymam
-
Draże orzechowe korszarz, albo kokosowe mmm. Takie jak że sklepiku szkolnego i ciepłe lody:-)) aż łza się w oku kręci. Oj a ten kombinezonik zostawię w końcu 30 zł kosztował, najwyżej komuś oddam, w piątek przyszły się okaże jak duże mniej więcej to nasze dziecię jest. Mam dużo różnych ubranek a właśnie się boje, że jak przyjdzie mi ubierać maluszka to mało co będzie pasować, albo że nie mam nic wystarczająco ciepłego.
Wczoraj na szkole rodzenia robiliśmy masowanie od bólu, pozycje żeby dziecko dobrze się ułożyło itp. I powiem wam że rodzić to chyba zawsze powinni proponować na czworakach, wertykalnie bo to takie bardziej naturalne jest i mniejsze szanse, że popękasz. Ale jak jest to każdy wie, że położnym się nie chce bo to dłużej itp.
Moniaa lubi tę wiadomość
-
O masz! Nie mów My! My nie, do lutego definitywnie nie! Dyg DygBruśka wrote:Dziewczyny i my się rozpakowujemy w 30 tyg już się chłopczyk urodził. Z grupy lutowek na fb. Przerażające.
A wiesz może czy cała ciąża była tam problemowa czy o tak o z nienacka? Bo jak to drugie to rili skeri
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 10:26
-
Ten róz jest bardziej rozowy taki delikatniusi "majtkowy" ale zdjecie robilam wieczorem przy sztucznym swietle to tak nie widacBruśka wrote:Tuli skad masz takie piekne naklejki?? a rozwiazanie to tak znienacka chyba zaczeły sie skurcze i nie dało rady zatrzymac.
A cyckonosz pokazalam Wam jeden bo drugi juz na cyckach
I one spokojnie sie jeszcze rozejda jak po porodzie przybedzie pokarm. Sa rewelacyjne i tak pieknie trzymaja... Drugi wzielam czarny koronkowy:) Sa ładne,nie babcine i naprawde pieknie trzymaja. Ja zawsze mialam spory biust,potem zmalal jak schudlam ale swir na punkcie dobrej bielizny mi zostal. Zawsze kupowalam Triumpha albo Samante ale zebym wiedziala o tych Lupo to dawno bym zainwestowala zwlaszcza ze cena super
-
nick nieaktualny
-
Tuli bardzo ładny! Mi teraz znowu cycory zaczęły przybierać. Ciekawe na czym skończą... Mąż to zapowiedział, że cytuję " trzeba coś zrobić żeby po karmieniu były takie jak kiedyś, nie można na tym oszczędzać, kremy, zabiegi itp". Jak mu powiedziałam, że natury nie oszukasz to był zdruzgotany heheeh.
-
Tuli a te staniczki to w jakimś stacjonarnym sklepie brałaś? Jakaś sieciówka?
Ja chcę w styczniu kupić. Mam takie szmaciaki do szpitala w razie czego ale wiadomo, że człowiek chciałby coś ładnego mieć na później. Tutaj chyba Kri dawała linka wcześniej do sklepu internetowego ale wolałabym je jednak przymierzyć....
Takie naklejki widziałam też na allegro - śliczne szkoda tylko że różowe
Zjadłam śniadanko, popijam kawkę i nie ma bata ale ide do sklepu po te draże. Inaczej się zaślinię...
EDIT: Ja to się w ogóle zastanawiam czy te moje cycuchy coś ruszą. Przed ciążą - 75 B lub małe C. W pierwszym trym troszkę urosły ale dalej mieszczę się w staniki. Od tej pory nic...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 10:50
-
nick nieaktualnyHejka!
Tuli jak to pięknie wygląda! Zazdraszczam
Dziewczyny dzisiaj jedziemy pokupować jakieś akcesoria niemowlęce - w apteczne zaopatrzymy się później. Na chwilę obecną interesuje mnie to co jestem w stanie kupić w sklepie. Miałam w głowie poukładane co trzeba - tetry, szczotke do włosów itp a teraz pustka. Robię listę i dumam, nie wiem co jeszcze
-
Ręczniczek z kapturkiem, wkładka do kąpieli, przewijak, obcinacz lub nożyczki, aspirator do noska, patyczki, płatki kosmetyczne, smoczek, butelka, termometr do kąpieli, chusteczki nawilżane, pampersy...vayn wrote:Hejka!
Tuli jak to pięknie wygląda! Zazdraszczam
Dziewczyny dzisiaj jedziemy pokupować jakieś akcesoria niemowlęce - w apteczne zaopatrzymy się później. Na chwilę obecną interesuje mnie to co jestem w stanie kupić w sklepie. Miałam w głowie poukładane co trzeba - tetry, szczotke do włosów itp a teraz pustka. Robię listę i dumam, nie wiem co jeszcze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 10:55
vayn lubi tę wiadomość
-
http://allegro.pl/mis-z-balonami-naklejka-dla-chlopca-dziewczynki-i5611842786.html
takiego znalazłam lub takie
http://allegro.pl/naklejka-scienna-mis-misie-misiowa-dolinka-miski-i5034017753.html
http://allegro.pl/naklejki-scienne-do-pokoju-mis-misie-misiek-misiu-i5431852000.html
bo mamy takie 3 d w zwierzatka ale sie nie umywaja do tych Tuli na fb widziałam jedna dziewczyna miała niebieskie misie na hustawce ale tych to wcale znalezc nie moge
-
Tusia z doświadczenia wiem (bratanica miała różne różniaste naklejki nad łózeczkiem) że takie "płaskie" krzywdy ścianie nie zrobią. Największy problem był z takimi trójwymiarowymi, takim "poduszkowatymi", farba razem z tynkiem odchodziłaTusiaa wrote:Tulipanna super kącik aa jak kiedys bedziesz chciała odkleic te naklejki to nie zjedzie farba ze sciany ?

-
nick nieaktualnyLexi dziękuję bardzo

Z tym kupowaniem to obawiam się, że będzie tak że kupię coś ładnego, zupełnie niepotrzebnego a to co jest naprawdę potrzebne to pominę
Do Twojej listy dodałam podpaski bella mama i termos na butelkę, nie wiem czy przydatne, ale jakoś tak mi się w głowie zakodowało jako priorytet jak dotykałam ostatnio
-
wkurza mnie ta baba od literek przelew miała 1 czy 2 grudnia niby 5 dni roboczych sie czeka pisałam do niej w tygodniu to napisała ze kasa doszła i ze wysle jeszcze w tym tyg no dobra dzis niedziela teoretycznie koniec tyg a ona nawet nie podała nr przesyłki pewnie wcale nie wysłala ja rozumiem ze ma jarmarki teraz ale mozna napisac ze wysyłka sie troszke opózni i czlowiek ze zrozumieniem to wezmie ale nie lubie jak ludzie sa niesłowni. wiecie jak by nie było to tylko trzy litery i dinozaur a 80 zł wysłane .
Ciezki dzień mnie czeka maz sie za malowanie wziąl. A on jak to mówi Tuli Langsum powoli. wczoraj na mnie krzyczał ze po co to wynosisz zawsze jestes w goracej wodzie kapana i wczoraj nie zaczynał bo za 'ciemno' juz było ze wstanie rano i zacznie malowac dobra przygotowywac zacząl o 10 oczywiscie jest ciemno jak nie powiem gdzie pochmurno pada snieg i tylko rzucanie słysze. a ja musze jeszcze reszte mieszkania ogarnąc i wysprzatac bo położna do mnie przychodzi jutro . nic tylko zwariowac.
-
Vayn ja wczoraj kupiłam jeszcze te podkałady canpolu te duze 90/60 udało mi sie w koncu dostac bo tak miałam te 60/60 a tych duzych trudno było. majtki siatkowe wielorazowe jak beda choc tu chyba cena lepsza w rossmanie bo drugie pudełko za 50 % jest .
vayn lubi tę wiadomość